& så var det en dagens.









Jeans från Topshop, killens tröja från Merde, halsduk från topshop och väska från Kreta

Gårdagens dagens.



LBJ - Little black jacket!

Och förresten, bion var bra och sällskapet var trevligt. Nu duschen, vi hörs sen : )

Jag gillar!


(www.kanal5.se/stylebykling)

Enkelt men så snyggt, eller vad säger ni?

Glasögonorm.

Tja! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Idag blir det lite små ärender, ska bla handla lite mat och köpa med mig en massa galgar hem, för det har vi verkligen brist på här hemma och jag vill kunna hänga upp de mesta av mina kläder. Bättre för kläderna och så får man en bättre överblick av vad man har. Hade behövt rensa lite också, ut med gamla tråkiga vinterkläder. Men det tar vi en annan dag : ). Måste förresten ta tag i det här med glasögon också. Ett par som dessa hade jag gärna velat ha, himla snygga.


(smarteyes.se)


Puss!

Godnatt mina underbara läsare!

Ett kul samtal.

Nämen hej!
Min kära vän åkte hem för bara en liten stund sen och vi har haft en trevlig eftermiddag och kväll. Fick ett kul samtal precis innan hon gick. Hoppas inte på något och säger heller inget förens jag vet om det skulle bli något. Kanske jag vet mer på måndag. Även Mikey fick ett kul samtal innan idag!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Lyxfällan. Ja, jag tycker att det är kul ! Mikey har träning men kommer hem om en timme.

Puss


Allergisk.

Fan, jag tål alltså inte läppstift eller läppglans, dem flesta iaf. Jag vet att jag är känslig och ändå går jag på det igen. Så bara för att jag använde mitt fina rosa läppstift igår kliar det på mina läppar och så blir dem helt röda. Så från och med nu har jag bestämt mig för att jag varken gillar läppstift eller läppglans, jag kör stenhårt på neutrala läppar. Det blir min melodi!

Nu ska jag fixa och föna håret och för det behöver jag FYRA olika sorters prudukter, japp fyra. Jag har så tjocka hårstrån att många produkter försvinner in i håret, och så behöver jag ta lite extra av allt.



Men med hjälp av dessa blir det oftast ganska bra!

Mys.

Igår blev det som sagt lite filmkväll. Det var mys!
Nu, frulle! och sen kommer en kär vän hit från Lund, det ska också bli himla mys.

Puss

Detaljerna.

Det är ju det lilla som gör det..


Rosettklämma från Urbanoutfitters




Rosaaktigt läppstift från Lumene

Today´s outfit.

Ikväll blir det film med lite vänner, och lite firande också skulle jag tro då en av vännerna fyller år just idag. Och dagen till ära ser jag ut såhär.











Har på mig kofta från Hm Trend, sammetskjol från Åhlens City, strumpbyxor Twilfit, väska Secondhand & skor Din sko.

Onsdagen.

Sådär ja, har fixat lite här hemma, bla annat med en massa papper och med mitt CV. Har sorterat i vårt fina vita skåp vi har i vardagsrummet. Låg en del viktiga papper huller om buller där inne! man är ju så noga i början och sen helt plötsligt har man ingen koll.
Nu ska jag ta på mig mina träningskläder och gå ut och gå en hurtig runda och när jag kommer hem får jag ta mig något att äta. Har inte varit så hungrig idag, konstigt nog.

Puss

Just nu..

har Nordiska museet i Stockholm en modefoto utställning, (eller den har premiär på fredag), som jag gärna hade velat se. Den varar ända till April och kanske man kan få till en resa till stockholm innan dess. Ska verkligen försöka få till det!
Nu blir det frukost och sånt!

Puss

Chinos.

Tänkte spana in Lindex nya underklädeskampanj och fann dessa fina chinosen (som garanterat är snyggare på). Och 299kr är väl ett riktigt kanonpris dessutom.


(Lindex shop Online)

En chans..

Elin Kling på modeveckan! Snygg som vanligt och jag hade gärna bytt plats med henne. Undra om man någonsin får chansen att spendera några dagar uppe i stockholm under modeveckan, ja alltså inte bara att åka upp till stockholm utan att få gå på alla dessa fantastiska visningarna. Om det är någon som vill ge mig den chansen till nästa år så hör gärna av er : )


(Kanal5.se/stylebykling)

Nu...

The city


Heltidsjobb att söka jobb.

Hej på er!
Fick fixat det jag skulle upp i stan. Var bland annat inne på arbetsförmedlingen, fast det tar emot då jag har fått uppleva att en hel del inkompetenta människor jobbar där, men iaf, den här gången gick det mycket bättre och jag fick prata med en klok och förnuftig man. Jag blev inskriven, hade med mig alla mina betyg, intyg mm. Nästa vecka ska jag dit igen på ett enskilt möte med honom,  för att själv få vara delaktig till 100% i mitt jobbsökande. Arbetsförmedlingen kan ju också rekomendera personer till företag mm som söker personal, men då gäller det ju att man visar sig från sin bästa sida även hos arbetsförmedlingen och söker aktivt och visar upp sig. Man får ju göra det man kan tycker jag! Det är ju faktiskt nästan ett heltidsjobb att bara söka jobb. Men är man aktiv får man ju snabbare ett jobb, och ett jobb som man kanske trivs riktigt bra med. Som tur är har jag jobbat innan, och pluggat lite så jag har ju lite erfarenhet och intyg som visar att jag har hållt igång sen jag började gymnasiet. Så tänk på detta, ni som också söker jobb. Imorgon ska jag även ringa Manpower och få komma på ett möte hos dem förhoppningsvis. Har vänner som fått riktigt bra jobb genom dem!

Nu blir det mat, fisk och potatismos.

Puss

En snabb!

Nu är tvätten klar och vi drar till stan! Slänger upp en snabb dagens...





Ha en bra dag!

Puss

Tvätt, tvätt, tvätt.

Nu ska vi tvätta en hel massa, sen om vi hinner blir det stan för lite ärende. Men vi hörs sen : )

Puss

En outfit.




Det kan funka...
Och med ett par jeansshorts till sommaren, eller varför inte hängslejeanskjolen jag beställde från HM.



HM, Topshop, Forever21, Ellos.

Jackets.

Finns det något Topshop inte är bra på?






Today´s..



Kör med tajts, t-shirt och jeansskjorta här hemma idag!

Italiensk, franskt, vegetariskt?



Vill laga något annat till middag idag, något vi inte brukar tillaga!

Hej kompis!

Nyduschad, och kolla in fluffet. Tack vare min nya kompis från Björn Axén! Tror jag ska kolla några avsnitt av Sex and the city nu. Puss


Försöker...

göra något kul med tyget vi fick av Mikeys mamma från Thailand. Tanken är att vi på något sätt ska hänga det över sängen, men så länge ville jag komma på något annat då jag tycker att det är så himla fint. Så det fick agera lite som ett överkasst till sängen, tillsammans med min fina filt (som man även kan hänga över axlarna då den är utformad till det) från Polen som jag fått av en mycket kär vän. Jag gillar verkligen att mixa och blanda lite olika fäger och stilar, fast med en tydlig bas.





Vårt än så länge ganska vita och enkla/tomma sovrum. Hänger dock en fin guldspegel och en tavla med guldram på två av väggarna. Har lite guldtema! Tanken är att vi ska få upp lite fler små guldtavlor, tyget, nya sängben, lite snygg förvaring under sängen som tex korgar mm och någon fin bomullsmatta på golvet.


Dagens färg?!

Ja, då var det måndag och ny vecka. Och vad har denna veckan att bjuda på då än så länge? Jo, jobbsökande, fix med CV och bio. Idag börjar mikey sin träning efter uppehållet så då får man börja vänja sig vid att vara själv på kvällarna igen. Eller jag behöver nog inte vänja mig så mycket, det kan nog bli ganska skönt då vi ändå bor tillsammans och träffas en hel del. Så det får bli min tid på dygnet, får väl försöka komma igång med läsningen igen och på onsdagar ska jag förhoppningsvis gå antingen en kurs i modeteckning, vilket hade varit så himla kul eller en kurs i teckning och målning. Men det lutar nog åt modeteckning just nu och att jag i så fall sen kan läsa även teckning och målning.
Så vad är dagens färg idag då? Ganska ljus och färglad får jag nog säga, trots lite motgångar.




Idag..




Oversizeklänning Hm trend, armband Hm, strumpbyxor Twilfit

Totalt svart & en skitig spegel!

Ett ryck.

Woho, vi fick ett ryck och började städa. Micke skurade av hela köket och jag dammsugade hela lägeheten. Malte hatar dammsugare och blir lika rädd varje gång. Tycker inte heller om dammsugaren men jag kan inte springa undan för det. Well, känns som att man har varit på ett lättare träningspass, så det blir till att duscha av sig och sen snabba oss hem till mikeys mamma. Ska vara där kl fyra !

Puss

Fransar.

Är lite sugen på en fransväska nu till våren, men har inte hitta så många på nätet som faller mig i smaken. Hittade denna inne på Ellos.se, och den är väl helt okej, men hade föredragit en som man kan hänga över axeln. Har ni några tips?


Dåligt!

Amen vad dåligt det har blivit med dagens dem senaste dagarna, men igår hann jag inte. Fick lite bråttom till slut!
Men det togs lite bilder under middagen igår, eller iaf när vi lagade den och där kanske jag kan få fram något som liknar en dagens. Vi hade en jättemysig kväll, kändes som att vi åt en hel massa. Spelade lite spel och annat kul, yeas!
Idag blir det middag hemma hos Mikeys mamma, det är väl det som händer. Hade behövt köra med dammsugaren ett varv här hemma också, får väl göra det.

Puss sålänge


Vårnyheter.

Verkar lovande...http://neverdenim.com/!

Parmiddag.

Det blir par middag idag, sånt gillas! Blir hämtade för att åka och handla och sen åker vi hem till dem för att fixa till käket.
Så det blir snart duschen, lite piff och puff och så slänger jag väl upp en dagens sen : )


me and my friend

Puss

Hej ...

Idag känns det bättre, som tur är. Blev ganska sent i säng igår, vid tre skulle jag tippa så vi sov ganska länge idag. Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra helg. Ikväll ska vi träffa lite kära vänner och det ska bli trevligt, ett tag sen vi sågs sist. Det blir nog en lugn och mysig kväll. Förresten såg ni lets dance igår? Jag brukar inte titta på det men igår gjorde vi det hemma hos Sofia, och jag måste säga att jag tycker det är lite märkligt att en tjej med över en halvmiljon läsare i sin blogg åkte ut igår, jag pratar ju såklart om blondinbella. Visst, där är många som dansar bättre än henne men jag trodde ändå att svenska folket ville ha henne kvar, att det skulle göra programet roligare på något sätt. Jag undrar vad för tankar som rör sig i blondinbellas huvud nu? Litade hon kanske för mycket på sina läsare? Jag tycker varken bu eller bä om henne så något sånt tänker jag inte utala mig om. Vi tycker olika i många fall och jag kan hålla med henne om en del kloka saker hon säger ibland. Well, tyckte ni att det var rätt person som fick lämna lets dance gänget?


Såhär skulle man kunna säga att det känns idag ..

Natti Natti.

Home sweet hoome! Har trots allt haft en trevlig kväll hemma hos sofia, och än har ingen slått mig i sing star. Jag hoppas att min dag imorgon har en annan färg än svart.

Sov gott


Tack och hej för idag.

Ledsen för dålig uppdatering, men dagen idag har varit ungefär som färgen på mina naglar just nu. Svart!
Inget blir bra!

Så, om allt helt plötsligt inte skulle vända så säger jag nog tack och hej för idag så hörs vi imorgon istället. Hoppas att ni får en fin fredagskväll, kanske med lets dance eller fest.

Puss

Om man hade haft ..

Alexa Chungs garderob hade valet av kläder blivit mycket lättare inför ikväll, eller vilken kväll som helst för den delen.






Morrn..

Nu blir det frulle, är vrålhungrig. Sen blir det duschen och systembolaget, en flaska vin ska inhandlas. Vad ska man ha på sig ikväll?
Förresten så är det snö ute idag :(

kvällsinspiration.

För ett antal år sen när Ashlee Simpson slog igenom på riktigt världen över var jag nog ett av hennes största fan, även målade jag naglarna svart precis som henne. Jag gillade hennes musik och hennes stil! I nuläget lyssnar jag inte direkt på hennes musik men kan fortfarande inspireras av hennes stil.








& vinnaren är...

Spelar Veronica Maggio på högsta volym samtidigt som jag springer runt i lägenheten och leker med katten. Min favoritlåt är helt klart "V för vendetta".


Back to black.





Blir tydligen bowling ikväll, fick jag reda på nu. Det kan ju bli kul, även fast jag oftast blir väldigt arg när jag bowlar. Det trycker liksom på någon konstig argnerv, samma känsla som jag får när jag cyklar i regn och motvind haha.

Nämen hej!

Idag vaknade jag, hör och häpnad, kl 7. Hur kan man vakna så tidigt av sig själv? Jaja, det gjorde jag iaf. Så jag och katten steg upp, man kan ju bara glömma att få med sig Mikey upp så tidigt när han inte jobbar. Själv föredrar ju jag att komma upp i tid, dock inte kl 7 kanske. Men vid halv nio steg Mikey upp och då drog vi iväg och handlade lite, bla bullar. Hur gått är inte det på morgonen?
Så idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon. Och då ska vi hem till sofia och träffa lite annat folk, bla en tjejkompis som numera bor i Norge, länge sen sist vi sågs så det ska bli himla kul. Blir väl lite vin, kanske utgång för dem andra, inte för mig, känns inte så just nu iaf. Men väldigt trevligt ska det bli iaf.

Förresten så såg jag att Linn tipsade om denna urfina tröjan från Kappahl, ja Kappahl. Lite otippat men iaf, ett riktigt fynd. Och jag är ju väldigt förtjust i randigt. Det kan aldrig bli fel! Hittade bara den röda varianten på hemsidan men den ska finnas även i blått och senare i vår ska den komma ut i vitt också. Jag hade ju föredragit den i blått, lite lös till ett par jeansshorts en sommarkväll. Eller vad säger ni?



Puss

Det har..

varit en mycket mysig kväll med pappa och Mikey. Ostbricka, film och lite björn gustavsson klipp som pappa inte hade sett. Alltid kul när pappa hälsar på. Man saknar ju sina föräldrar lite, har ju inte bott hemifrån så värst länge, inte länge alls, bara 5 månader. Nu ska jag krypa upp i soffan brevid Mikey och slö kolla lite tv innan den blir dags för sängen.



Sov gott!

En vit ros..

var bla vad jag köpte uppe i stan idag. Jättefint att ha i ett stort prydandsglas!



Tillbaka till pappa och ostbrickan! Puss

Är det någon ...

som är intresserad av att köpa en fin rutig skjorta från Topshop, storlek 10 ( som en M tror jag)? För i så fall har jag en hängades i min garderob. Mejla mig om ni är intresserade. [email protected]


Dagens.

Hej !





Sådär ja. Jag gillar verkligen inte att ta med mobilkameran, men tills jag har råd med en Nikon d60 så får det bli såhär.

Idag kör jag på en ganska ny skjorta i garderoben, ett fynd från JC. Tog en storlek större när jag köpte den, föredrar när den sitter lite löst. Linne från Brittinger, och så tänkte jag först ta kjol men ångrade mig och tyckte det kändes bekvämare med shorts idag från Gina tricot. Och super strumpbyxor från Twilfit, dem bästa.

Tänkte även visa er hur jag har håret idag, men såg nu att bilden inte blev sådär värst bra. Jag brukar ju köra med utsläppt men det blev det ändring på idag. Kör en såkallad fejk fläta (enligt mig iaf), bara snurrar min långa lugg och fäster med klämmor i sidan och en låg hästsvans.



Puss

Ett litet tips..

till er tjejer som läser bloggen, som jag har hört, ni kanske redan har hört det själva. Men jag tänkte iaf dela med mig av det. Det gäller hur vi lägger på våran mascara, och jag har gjort en liten fin bild för att illustrera det hela.



Fransarna blir kanonsnygga. Pilarna visar då i vilken riktning ni ska dra mascaraborsten. Öppnar upp ögat riktigt fint!
Nu ska vi snart dra upp till stan för några ärende. Lägger upp dagens när jag kommer hem mina vänner.

Puss

Ända tills tio.

Oj vad jag sov länge idag! Ända tills tio, det är inte likt mig. Men Mikey var ledig och vi satte inga klockor och då blev det så, man ligger liksom och drar sig. Även fast jag mår bäst av att komma upp i tid. Ska gå ut och hämta tidningen nu, sen blir det frukost.

Jag hoppas att alla ni nya vänner kommer tillbaka och fortsätter att läsa min blogg. Jag har iaf hittat en en hel drös med nya bloggar som jag kommer att läsa.

Puss sålänge

Puss & Godnatt.

Nu säger jag godnatt och tack för idag. Imorgon bjuds det på städning, och så blir det ostbricka och film när min kära pappa kommer hit och hälsar på. Men vi hörs imorgon hörrni!





Puss

Nathalie är nyfiken!

Jag är lite nyfiken på vad alla ni läsare tänker att satsa på i vår och sommar när det kommer till kläder mm? Kör ni på er vanliga stil eller tänker ni prova på något nytt? Följer ni en trend fullt ut eller dissar ni trenderna som gäller just nu?




Mareld.

Finns det fler än jag som är beroende av te, speciellt grönt te med en liten sked svenskhonung? Himla gott!
Dricker säkert 4 koppar om dagen. Har liksom aldrig druckit kaffe och tänker inte göra det heller.





Favoriten är ju helt klart Mareld från Kahl´s!

Glöm inte ...

att spana in mina annonser hos Modettemarket. Säljer bla ett par skor, en väska, skärp mm. Annonserna ligger uppe här i bloggen under min profilbild.

Först till kvarn!

Föralltid 21.

Nu har jag varit ute och gått i det fina vädret och fått i mig lite lunch. Har även hunnit spana in lite snygga och billiga skor från Forever21. Man kanske ska satsa på ett par? eller vad tycker ni?






Första sidan.

Ser ju nu att jag finns med på första sidan, mitt inlägg om Ebbas outfit på ELLE-galan!
Kul : )
Tack för uppmärksamheten!

Förresten ...

hur har alla ni nya vänner hittat hit? : )

Två avsnitt på raken.

Har precis kollat på två avsnitt av The City, jag gillar! Jag är ju lite smått förälskad i New York, fast att jag aldrig har varit där. Men det har varit en dröm i många år att få åka dit. Och The city gör bara suget ännu större. Dessutom får jag mycket inspiration av serien, alla människor och miljön.






Dagens.







Blev lite sådär mysigt idag!

Tänk nu om jag hade haft en Nikon D60 och en egen fotograf, vad bra det hade blivit.

Indian.

Har ju inte sagt något om Elin Klings outfit på ELLE-galan! Tycker faktiskt att den var himla fin, enkel men ändå snygg. Jag precis som Elin gillar den indianinspirerande stilen.



(bild från kanal5/stylebykling)

Mysnathalie vs jobbnathalie.

Tjena!
Sitter och myser i soffan. Gud vad jag har blivit mysig av mig, eller jag gillar liksom att gå runt i morgonrock, sippa på mitt te, läsa en bra tidning, mysa lite med katten och bara pilla lite här och där. Det är så typiskt mig! Har blivit ännu mer typiskt mig.
Men jag längtar samtidigt efter att få jobba, uträtta något under dagen, få hålla igång och bli den Nathalie igen. Jag kan väl vara båda? Fast mysnathalie får jag nog vara på helgen. Är full igång med att söka jobb just nu, och så ska jag förhoppningsvis läsa en kvällskurs i teckning & målning. Ska kanske ta mig till just den skolan idag? Får se hur dagen ter sig.

Vad ska ni göra?

Min kväll.





Puss

Hängslekjol.

Klickade hem denna fina hängslekjolen från Hm Divided! Vad tror ni om den?



Puss

Trött på rean.

Hemma igen och har fått i mig lite lunch! Fick fixat lite av varje uppe i stan men jag hittade inget fint som fick följa med mig hem, trött på rean och kaoset i alla butikerna. Ska inte åka upp till stan för att shoppa förens alla butiker fått in nya och snygga vårkläder. Så får det bli! Sålänge tror jag att jag ska beställa hem något fint från nätet.

Puss

Dagens.



Fick ta en snabb bild, ska dra upp till stan nu.


Hej hej!

Godmorgon !
Idag ska jag få gjort lite av varje. Ska promenera ner till Ica och skicka iväg en klänning jag fått sålt på Modette. Sen ska jag ta bussen in till city, in på banken och fixa lite och sen ska jag promenera genom stan och kolla läget. Så nu ska jag göra mig iordning och sparka igång dagen.

Vi hörs senare!

Puss

22.12

Ingen hejd på mig ikväll men vill bara tipsa om en blogg !
http://emsedge.blogg.se/


Godnatt

Mamma & Pappa, om ni läser detta så vill jag ha en



Nikon D60, lagom till mig.


Jag älskar..

verkligen Ebbas outfit som hon bar på Elle-galan.



Linnet, skorna, kavajen, håret, sminket..allt !

Jag vill ha...

När jag får ett jobb och börjar tjäna pengar ska jag slösa dem på :

-En systemkamera
-En kavaj
-En kurs i teckning och målning
-Ett stafli med tillbehör
-En jeanskjol
-Ny parfym
-Nya ballerinaskor
-En resa till New York
-Färgning & klippning på salong
-Färgning av frans & ögonbryn på salong
-Heels från Topshop

-En symaskin

Ja, som ni förstår lever jag ganska snålt just nu. Jag längtar efter att få slösa lite, bara lite.

Små personliga saker.

Nu har Mikeys mamma precis åkt, det blev tidig middag och hemma hos oss istället. Åt redan lite efter tre, så det blir till att fika på något sen. Hon hade med sig lite fina saker till oss från Thailand. Bla ett fint tyg som man kan göra något spännande med, liten börs, prydnadssaker och dylikt, små personliga saker.
Hann inte duscha innan så det blir till att hoppa in i duschen nu, lite skrubb och någon ansiktsmask såhär på söndagskvällen. Imorgon ska Mikey prov jobba på det där jobbet han eventuellt kommer att få, upp redan vid sex tiden imorgon, alltså blir det en lugn kväll. Lite tv, lite tidning, lite malte och lite te!



Vad gör ni ikväll?

Nyhet: Bli brun medans du sover!

Nämen hej, god förmiddag på er! Vi låg och drog oss lite imorse, det var skönt. Sitter och läser tidningen i soffan nu, vi har fått sydsvenskan i tre månader av mamma, något sånt erbjudande. Inte helt fel!
Så, vad händer idag? Jo. vi ska åka och handla och senare i eftermiddag ska vi äta middag hemma hos Mikeys mamma som nu är hemma från Thailand. På tal om thailand, så drömde jag inatt att jag var jättebrun (för det blir man ju i thailand). Och folk frågade hur jag kunde vara så brun, och då svarade jag bara att jag såg ut såhär när jag vaknade imorse, haha. Tänk om det hade varit så, det hade inte varit illa det ni. Helt perfekt skulle jag kalla det!
Men först och främst ska jag hoppa in i duschen, och hey idag mår jag mycket bättre.


(Kreta 08)

Så här brun var jag : ).

Min nya favoritblomma.

Sitter ihopkrypen i fåtöljen med en kopp te och bläddrar i min nya bok "Floral designe ideas". Och har hittat en ny blomma i denna bok, eller ny för mig. Helt underbar! Vill ha den i varenda vas här hemma. Jag är ju lite blomtokig, men just nu är här väldigt tomt på blommor hemma.







Gardenia

BikBok.

Här är jeansen jag spanade in igår...



Och denna snygga västen ..


Godmorgon!

Hej på er ! Uppe med tuppen idag, har ätit frukost och nu ligger jag i soffan med täcke, morgonrock och raggsockor. Mikey är på väg till småland för att spela inomhus SM. Det hade varit kul att se men jag drar inte änna upp till småland, där går gränsen. Ska bara bli frisk idag! Dricka massa te med honung, kanske gå ut och gå en sväng (skadar aldrig med frisk luft)
Ikväll hoppas vi på att träffa carro och hennes sambo. I så fall kommer dem hit, och så blir det nog lite film och annat mys.


.

Hej Hej !
Har bara haft lite myskväll här hemma idag. Jag känner mig ju inte helt hundra än. Lite te och mörktchoklad och nu tittar vi på nya humorserien Samantha på Tv4. Verkar helt okej ! Modeeliten är väl och festar till det på ELLE-galan nu. Vem skulle inte vilja vara det? Någon av er är kanske där? : ) Våra biffar blev förresten mycket godare denna gången, lite brända men det funkar.

Nä om man skulle göra sig en kopp till.

Puss

Middag på gång.

Mat !
Ostfyllda färsbiffar med potatismos. Hoppas biffarna blev bättre än förra gången.

Puss sålänge

Får jag låna den?

Nu är vi hemma och har ätit lite. Önskar att vi hade ett badkar för jag är så frysen och sugen på att ta ett bad, men men man ska väl vara glad för att man iaf har en dusch. Jag hittade tyvärr inget inne uppe i stan idag, får bli en ny runda vid ett annat tillfälle. Mikey köpte däremot en mycket fin tröja från Merde, (som jag kommer att låna ibland).

Var inne i en av mina favorit secondhandbutiker i Malmö, och där hängde bla många fina mockajackor. Hittade även ett par snygga svarta, riktigt slitna jeans på bikbok. Provade dem aldrig men funderar på att göra de inom en snar framtid.


Fredagen.

Det känns ju som vår när man tittar ut. Kunde knappt hålla ögonen öppna så starkt solen sken, underbart! Så det blir frukost, duschen och sen stan.

Puss

Blått.

Kolla in denna snygga mockajackan från Topshop, och fransväskan från samma ställe.




(Om den hade funnits i fejkskinn hade jag varit ännu gladare)

Jag vill ha ett par nya skor.

Hej på er! Nu har jag ätit min semla, gud så gott det var. Äter aldrig sådana!
Imorgon (om jag känner mig bättre), tänkte jag ta en liten runda på stan och spana in lite snygga skor på HM, om dem har fått in några nya här nere i Malmö. Fick lite pengar av pappa igår, gulligt! Såg att Kenza kommit hem med ett par snygga, just från HM. Lägger i vanlig ordning upp det här i bloggen sen, OM jag kommer hem med något!

Puss


Sjukdagens.



Ja, vem bryr sig när man bara är hemma och är sjuk egentligen? Lite gör man kanske, men det blev bekvämt och enkelt idag.

Puss

"Fastlandsbullar"?!

Nämen hej på er! Har haft en liten tv och datorfri för/eftermiddag! Följde med Mikey upp till stan ändå, han blev fin i håret och vi gjorde några snabba ärender. Sen åkte vi hem och fikade lite och busade med lillen. Och nu har vi precis kommit hem från en timmes lång promenad. Gick inom ICA och handlade lite smått, och så köpte jag två fastlagsbullar (har alltid sagt fastlandsbullar, så när jag sa det till kvinnan inne på konditoriet skrattade micke. Men hey, jag är som ett barn, säger det som jag tycker att det låter, men nu har jag iag lärt mig). Dem ska vi äta ikväll efter maten!
Känner mig fortfarande lite seg och halvdålig, så jag ska bara kurera mig ikväll. Vad hittar ni på idag?


Inte helt hundra.

Sitter i soffan med en kopp te och täcke, varit uppe och tag och hunnit äta frukost. Känner mig inte helt hundra idag! Vi som skulle ta några rundor på stan, en te på det och så ska Mikey klippa sig. Ska komma några snubbar och stänga av vårt varmvatten också då dem håller på att fixa med någrar rör här utanför. Vi får väl se hur dagens ter sig, mår jag som jag gör nu kommer jag sitta här i soffan hela dagen. Hatar att vara sjuk !

Puss

Jag & mina skorpor.

Shipp shipp, nu blir det Top Model, en kopp te och lite skorpor ( ja, jag älskar skorpor). Hörs sen!

Puss

Verkligheten.

Nu ska vi snart ta bilen in till Lund och hem till farmor. Är riktigt hungrig så det ska bli gott med äkta farmormat!
Har suttit och tittat på ett intressant program på Svt1. Handlade om sjukvården i Ukrania, och hur mycket den skiljer sig från sjukvården här i väst. I 15 år hade en läkaren från London rest till ett specifikt sjukhus och försökt hjälpa en läkare där och alla patienter. Det är hemskt att se vilka möjligheter vi här i väst får, som dem aldrig får. Dem har inte den utrustningen som behövs, inga specialutbildade läkare osv. Fruktansvärt! En inblick i den verkligehet som många lever i, som skiljer sig mycket från min lilla modebloggsbubbla.

Vi hörs ikväll mina vänner !

Puss

Dagens.







Jeans - Stuk
Linne - Brittinger
Jacka - Adidas
Väska - Secondhand
Skor -
(gamla) Kawasaki

Frukost!

Tjena Tjena ! Har kommit in i bra rutiner och har varit uppe ett tag nu. Känns hur bra som helst...
Idag ska vi hem till farmor och äta med pappa, och så ska vi tvätta bilen. Men en sak i taget och vi börjar frukost. Till frukosten ska jag läsa min nya Glamour som Mikey kom hem med igår, tack.


Inte ens på toa får vi vara ifred.


Vårfavoriter.

Fransar, ankeljeans, denim, kavajer, fejskinnjackor, hängslen, västar, converse, mm.



Urbanoutfitters, Whyred, Topshop, Glitzy, Hm, Americanapparel

Idag ...

kör jag på sommarens favoritnagelack från Make up store. Jag gillar det fortfarande väldigt mycket !




Dagens I-landsproblem.

Åh, snart klar med tvätten! Har precis skurat badrumsgolvet, lillen skvätter med sanden. Och den är fan svår att få bort! Tråkiga jäkla vardagssysslor. Och när jag precis har skurat av golvet, kommer han in, går i lådan, blöt om tassarna och skvätter sen av sig all sand på golvet igen. Han gjorde inte ens något i lådan! När Mikey kommer hem får han faktiskt dammsuga hela lägenheten, inte mer än rätt.
Märks det att jag är upprörd?

Puss

08.13

Uppe i tid idag! Mikey väckte mig när han åkte till jobbet kvart i åtta. Känns inte så härligt precis när man blir väckt, men nu känns det riktigt skönt att vara uppe i tid. Ska nämligen tvätta klockan tio, och ville ta det lite lugnt innan och äta frukost i lugn och ro. Om vädret tillåter ska jag även gå ut och gå en runda, kan ju säga att det var ett tag sen.

Skulle ju lämna en liten recension på den nya serien Lipstick jungle. Och jag började titta, men märkte efter en kvart eller så att jag började tänka på annat, busa med katten och satte på datorn igen. Och det är nog ingen bra recension. Men jag ska ge den en chans till, man ska inte dömma direkt. Ni som såg den, vad tyckte ni?

Puss

Modette.

Har lagt in lite nya annonser på modette.se! Kolla gärna in dem och kontakta mig om ni är intresserade. Annonserna ligger uppe här i bloggen under min profilbild.

Puss

New York.

Ni har väl inte missat att Tv3 har börjat sända Sex and the city, från början igen. Jag kan bara inte låta bli att titta, även fast att man har sett alla avsnitten ett antal gånger. Automatiskt zappar man dit. Eller hur är det för er? Kan ni låta bli att titta?



Och ikväll börjar även Tv3 att sända den nya serien Lipstick jungle. En serie som ska påmina mycket om Sex and the city. Även här utspelar serien i New York. Tänkte ge det en chans, kan lämna en lite recension här sen.





Jaha då..

var man hemma igen, det gick jättefort på vårdcentralen så fort att jag faktiskt blev arg. Jag betalade ändå 150 kr och jag hann knappt in och vända sen var jag ute igen. 150 kr för knappt en minuts läkartid. Läkaren sa till mig att jag skulle boka en ny tid i receptionen då dem skulle ta bort den och skicka ett prov på analys. Då blir det ju 150 kr till ! Varför avlägger dem bara inte lite extra tid på varje patient, så slipper man återkomma och betala ytterligare en gång. Han hade ju kunnat ta ett prov idag och få den iväg skickad. Jag kände mig faktiskt blåst på pengar och det sa jag också till receptionisten. Sa att jag tyckte det var jättedåligt att jag fick betala 150 kr för den korta stunden, och då menar jag verkligen kort. 150 kr känns kanske inte så mycket, men i längden blir det och för den korsta stunden är det jättemycket. Gör dem såhär för att få in mer pengar eller?
Jaja, ska snart fixa lite mat. Hoppas allt är bra med er.

Hörs sen!

Puss

Måndag.

Tjena ! Lite seg idag känner jag, vi låg kvar ett tag och drog oss i sängen. Inte alltid positivt, få ont i huvudet. Men det botar vi nog med lite frukost och en kopp grönt te. Ska till vårdcentralen idag, nej jag är inte sjuk. Ska bara kolla upp några födelsemärken, viktigt att göra det om man är osäker på om dem ser okej ut.
Mikey ska iväg på en jobbintervju, får hoppas att det går bra.

Puss

The City.

Har blivit några avsnitt av serien The City ikväll, där Whitney från The hills nu är den så kallade huvudpersonen. Jag gillar!
Ni hittar avsnitten på Mtv.com. Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon.

Puss och Kram ♥


Kvällens.

Kände att jag fick hänga av mig morgonrocken under middagen. Men inget fancy här inte! Drog fram min gamla blus från HM, och upptäckte att jag gillar den fortfarande. Kanske den blir en favorit även denna sommaren. Och så fick mina randiga strumpbyxor åka på.


Snyggingar.

Snart behövs ett par nya sådana här, jag älskar mina från Din sko.



Och dessa snyggingarna från Whyred..., till våren!


Söndagen.

En väldigt lugn och mysig söndag. Har donat lite här hemma, duschat och myser fortfarande runt i min morgonrock och raggsockor (älskade morgonrock), läst lite bloggar och ätit lunch. Nu börjar det skymma och klockan är strax kvart över fyra, men det går på rätt hål och dagarna blir bara ljusare och ljusare. När jag var ute en sväng innan sa jag till Mikey att jag tyckte det luktade vår, knappats troligt men ändå. Januari känns lite som en transport månad, men när vi sen kommer in i februari tycker jag det börjar kännas lättare. Då ska ska börja plantera lite blommor i våra rabatter så att det blir fint till sommaren. Det tycker mormor och farmor är viktigt och dem har frågat några gånger om vi inte ska ha lite fina krukor och plantera lite fina vår blommor, och visst ska vi det. Kan jag kanske få användning för mina kunskaper!

Till middag ikväll blir det kycklingfilé i kokosmjölk, med vattenkastanjer, sockerärtor, bamboskott, vitkök, thai sweet chili sås och lite matlagningsgrädde. Väldigt gott!

Förutom morgonrock så hade jag gärna haft något från Victoriasecret på mig.



Jag vann, igen.

Vilken trevlig middag det blev igår. Otroligt god mat och efterrätt, champagne och vin. Sen blev det singstar, och jag vann som vanligt. Tittade även på filmer och klipp med johan glans, robert gustavsson och björn gustafsson, aldrig fel. Nä så en himla mysig kväll, kom hem vid två tiden inatt och då ville lillen såklart busa så då fick man ju ställa upp på de, en stund.

Nu måste vi få i oss lite frukost, är jättehungrig.

Puss

Kvällens.



Blev inte randiga strumpbyxor. Utan kör på en gammal favorit...

Ha en bra kväll!

Puss

Tror att jag ...

kör på mina randiga strumpbyxor ikväll !



Eller vad säger ni?

En lördagsmorgon.

Inatt har jag sovit riktigt gott, förutom att jag vid ett tillfälle vaknade till av att jag råkade mer eller mindre lägga mig på katten, men han flyttar sig snabbt. Fick ett sånt ryck imorse när jag gick upp, började städa och torka av under vasken, lätt att det blir lite äckligt där under. Och la alla saker som ska sorteras i olika kassar. Jag kan få sådana ryck ibland! Hur kul det nu kan vara en lördagmorgon?
Har laddat med c-vitamin brustablett och en apelsin till frukost, är så himla trött vissa dagar. Igår somnade jag i soffan vid elva, en fredagkväll. Vad fan är det? Och ikväll ska vi ju på middag, vill helst inte somna då. Ja, och nu under dagen ska jag väl inte göra så värst mycket. Mikey har redan kollat posten, haha så det kan jag ju inte göra. Blir väl att jag busar med lillen och plockar undan lite här hemma. Visst ja, diska ska jag ju göra och tömma diskmaskinen.

Vi hörs senare!

Puss

Hemlagad pizza.

Har precis ätit hemmalagad pizza, väldigt gott. Och Malte fick tonfisk! Han var jätteduktig hos veterinären, pep ytters lite i bilen dit, låg fint och stilla i sin bur i väntrummet och var helt tyst när han fick sprutan. Och nyfiken var han, på sprutan, veterinären och allt runt omkring. Sen när vi skulle hem var det inte lika roligt, då pep och gnällde han en del. Men han ville nog bara hem och ut från buren. Och veterinären sa att om 2 veckor kan vi släppa ut honom om vi vill, för då har sprutan börjat verkar ordentligt och han är fullt vaccinerad.

Så, vad händer för er ikväll då? Vi ska bara vara hemma och mysa. Imorgon har Mikey fobollsträning och sen ska vi på middag hemma hos Sofia med hennes kille.

Puss

Dagens outfit i verkligheten.







Tunika - Indiska
Väst - Hm Trend
Halsduk - Topshop
Väska - Kreta
Ballerina - Din sko


Puss

Dagens önskeoutfit.


YSL, Urbanoutfitters, Topshop, HM

Lillen.

Hej ! Vad hittar ni på? Jag läser korsord och tar det lugnt. Himla mörkt och rått ute idag. Även idag är Mikey på jobbet och jag skulle egentligen träffat en vän men det blev ändrade planer, till helgen förhoppningsvis. Ska hoppa in i duschen strax och senare i eftermiddag ska vi ta lillen till veterinären. Han ska få en vaccinationsspruta, stackaren. Fast det värsta är nog att ha honom i bilen, han hatar att åka bil. Piper och skriker, jag gillar det inte. Men han måste lära sig, så är det bara.
Och han vill så gärna gå ut, så fort vi öppnar dörren här hemma så är han ute, och han sitter och piper vid terass dörren. Men det känns för tidigt! Ska höra med veterinären vad han/hon tycker är lämpligt. Just nu sitter han uppe på elementet och tittar ut.


Dröm sött.

Hemkommen från pappa, ska lägga mig och läsa min nya Plaza tidning. Sov gott!




Godnatt

Före & Efter.





& del blev en del kassar att släpa hem..



Nu har vi mat, och nu är vi jättehungriga! Så nu blir det sen lunch..

Puss

En del av min vår.

Ohlala, Hm Divided..


(avtagbara hängslen)


(fejkskinn)


(Herr)


(för att jag gillar korta jackor)

Bara mjölken räcker.

Pigg och vaken, men kan knappt äta frukost då både brödet och knäckebrödet är slut. Kanske kan äta några skorpor? Eller förresten jag kan ju göra lite gröt, bara mjölken räcker. Ja om en timme drar vi iaf iväg och handlar. Vi hörs efter det!

Puss

Ett måste, iaf i min garderob.



Jeans såklart! Och ett par sådana här ankeljeans är snyggt, riktigt snyggt.

Forever21

Kärlek.


Sallad utan kött.

Vi var ju faktiskt tvungna att åka iväg och handla lite så att vi kunde få middag idag. Jag bestämde mig snabbt för sallad, mikey var inte helt övertygad men när han sen bestämde att vi kunde köpa en liten klyckling till honom som han kunde ha i mjuknade han lite. Jag ville inte ha något kött i min sallad idag, klarar mig utan kött. Blev ingen typisk sallad idag, eller kanske typisk för några av er där ute, jag har gjort denna salladen innan och man kan ju egentligen bestäma helt själv vad man vill ha i sin sallad. Det behöver inte vara det gamla vanliga! Vi gjorde iaf en sallad på bladspenat, gurka, tomat, äpple, physalis och rödlök. Det är himla gott att ha i tex frukt som äpple och physalis. Pressade även lite limesaft över, lite olivolja, balsamvinäger, salt och peppar. Ibland har jag även ädelost i vilket är riktigt gott och gör salladen lite mer matig om man väljer bort kött tex. Nötter är också väldigt gott att ha i!





Tjena fuldag..

och toffs mitt på huvudet. Jag har inte ens gått utanför dörren idag, eller jo när jag i förmiddags var och kollade posten. Jag har bara gått runt här hemma och inte gjort speciellt mycket vettigt. Tyckte jag var jätteduktig när jag fyllde diskmaskinen och körde den. Men har jag tömt den? självklart inte. Ibland kan jag vara så satans lat och så har jag dessutom klämt i mig 5 kanelbullar, faktiskt utan skuldkänslor . Men varför får jag ångest om jag då och då, väldigt sällan stannar hemma en hel dag. Jag brukar ju ha ganska mycket att göra, många att träffa, dittan och dattan. Då är det väl inte fel att stanna hemma en dag? Så nu har jag tänt lite ljus, för att det ska se lite mysigt ut, som att jag har suttit hemma och myst hela dagen.

Nej, om man skulle ta och gå ut och kolla posten igen?


Om man ..

ska tro topshop så gäller gladiatorsandalen även i vår och sommar, och jag håller deffinitivt med. Även jeanskjolen hänger kvar och detta är min favorit från just topshop.




Eko.

Har precis gjort mig lite sen lunch, visste verkligen inte vad jag skulle göra. Det är så tomt i kyl och frys nu så jaa, såhär har vi aldrig haft det innan. Inget kött, fisk, kyckling eller annan mat som man kan ta fram lite snabbt och äta.
Ni ska se listan som vi skrivit, hur mycket som helst av allt möjligt. Det är så skönt när man sen kommer hem och fyller kyl och frys med massa god mat. Jag älskar att stor handla! Ni kanske tillhör gruppen som hatar att handla?

så iaf, till lunch fick det bli knäckebröd utan smör (då smöret var slut) med korv som bara ramlade av. Lite gurka som jag doppade i guacalome, en avocado och en kopp te. Fint va? Tror jag ska klämma i mig några kanelbullar nu : )



Lite kanelbullar, brysselkål, ärtor och pommesfrites, vad kan man göra av det?

En silvermedalj.

Godförmiddag! Hoppas ni sovit gott, jag har iaf inte fått mina 8 h men har nog sovit gott dem timmarna jag har fått. Malte har hållt låda inatt och det har plingats och ringt i mobilerna. Mikey drog precis iväg till jobbet, får se vad jag ska hitta på idag. Ska iaf få i mig lite frukost snart!
Tyvärr blev det bara silver igår, men man får väl säga att bara ta sig till final är riktigt bra. Mikey var dock riktigt besviken. Dem mötte ett lag som spelar i två divisioner högre upp än dem och det är aldrig lätt. Efter matchen och prisutdelning drog vi ju som sagt hem till Mikeys bror och sambo. God mat, spel och lite vin, himla trevligt !

Nä men vi hörs sen!

Puss

Puss och kram.

Sådär ja, snabbt och enkelt bara, måste rusa....


Stress.

Känner mig lite stressad nu, ska ju iväg om ett litet tag, final idag. Måste hoppa in i duschen och sparka igång dagaen. Efter matchen och prisutdelningen drar vi direkt hem till Mikeys bror och sambo, så jag hinner nog inte blogga mer idag. Eller hinner kanske slänga upp en dagens innan vi sticker.

Puss sålänge

Inspiration till tusen.





Emmanuelle Alt, Modechefen på franska vouge.

Måndagkväll.

Sitter i soffan och kollar tv och mumsar i mig annanas och dricker grönt te som mamma hade med sig idag. Blir nog en och annan chilinöt också, visst är det gott? för mig är de sommar och utlandssemester. Så, vad hittar ni på ikväll? Kommer det något bra på tv? Tycker det verkar ganska kasst på den fronten.
Eller ser nu här att det går något naturprogram på Svt2. Älskar ju naturprogram, precis som pappa. Har gjort det sedan jag var liten.

Kallt blod, heta känslor

Naturserie från 2007. Del 1 av 5. Skulle ödlor, paddor och ormar vara tröga och primitiva enstöringar? Glöm det. David Attenboroughs nya serie visar att det kallblodiga livet kan vara nog så hett.



Ränderna går aldrig ur.

Så nu har mamma och lillebror precis åkt hem, alltid trevligt att ha dem här och jag känner mig på bättre humör. Vi hittade gardintyg till oss på Ikea, som min låtsasfarmor ska sy. Och lite annat smått som är bra och ha. Sen fikade vi lite och lillebror lekte med Malte, som för övrigt är helt slut nu. Ikväll har Mikey sagt att han ska lägga sig i tid (vi får se hur det går), då dem ju spelar final imorgon. Så det blir helt enkelt en lugn hemma kväll. Imorgon efter matchen ska vi med Mikeys bror och hans sambo hem, lite vin, mat och spel.



Valde faktiskt ett blå/turkost- vit randigt tyg vid namn Sofia, då vi båda gillar randigt och vi har en del turkost i vardagsrummet. Jag hoppas det blir okej och inte känns för mycket. Men hey, ränder går aldrig ur och vi har en del andra ränder här hemma : )

Solen skiner, men vad fan bryr jag mig om det.

Vaknade upp med värsta tänkbara humör. Ingen bra start på dagen. Blir så satans grinig! Och snart kommer mamma och lillebror, typiskt. Just nu är jag bara arg på alla.

Puss

Le mot kameran.

Det är inte många bilder jag inte ler på...



Eller gör pussmunnar. Ganska kärleksfullt ju!



Första målet vinner.

Herregud, kan det bli mer spännande. Adrenalinet pumpar och jag är så nervös att jag skakar. Olympic ligger under med 2-4 mot Mff. Mikey skjuter i mål och det står 3-4. 15 sekunder kvar, olympic får frispark, tiden stoppas. Olympic sätter bollen och det står 4-4. Tiden är ute och det blir förlängning. Första målet vinner! Olympic sätter första målet och är nu vidare till final. Så himla kul och jag känner mig riktigt stolt. Så på tisdag blir det final, men det kommer att bli riktigt tufft.

Nu blir det mat och sen ska vi bara ta det lugnt, Mikey är trött.

Puss

Malte.

Var bara tvungen att bjuda er på denna bilden på lilla Malte. Vilande på mitt knä!


En snabb dagens!

Ja, det får bli en sådan idag. Ska strax iväg, så det fick bli till att fotografera med webkameran.





Svart, lite oversize skjorta med knappar fram och ett stelt armband på det. Så fick det bli : )

Vet inte ..

om jag har visat er denna fina bok jag fått av en mycket kär vän i julklapp. Älskar den och blev så himla glad!
Det är alltså en inredningsbok, eller en bok om hur man inreder med blommor. Passande! Jag älskar inredning och har läst floristik. Just nu ligger den framme på vardagsrumsbordet, för att den är så fin och för att alla som kommer hit och hälsar på får titta i den.





Puss

Tajt, riktigt tajt.



Från Urbanoutfitters, snygga och tajta.Jag gillar dem! Ett par nya jeans till våren kanske?

En kopp te innan frukost.

Godmorgon! Idag steg jag upp lite efter nio, himla skönt att komma upp i tid. Jag har märkt att jag blir så seg om jag går upp för sent. Hela dagen blir seg och tråkig. Gjorde mig en kopp grönt te, tar en kopp till sen när det blir frukost. Mikey sover ju fortfarande, tror han gick och la sig ganska mycket senare än mig.

Men hörrni, vi hörs sen! Puss

Snart dags...

eller nej, man ska inte stressa. Men för mig är allt som har med julen över och då börjar jag blicka framåt, mot våren. Våren är min tid. Och visst är den snart här? Säg bara ja. 
Jag har tänkt mig en snygg jeansjacka, bla och kanske en fejkskinnjacka (föredrar det). Denna i ljust jeanstyg från topshop kunde vatt nått. Eller vad säger ni?






Fotbollsfru.

Hej på er!
Fia har precis gått. Vi har kollat på Sex and the city - The movie (för tredje gången, eller är det fjärde) och druckit lite champagne som aldrig blev öppnad på nyår. Och ja ni vet, snackat lite skit, sånt som bara tjejer snackar om. Himla trevligt!

Imorgon blir det fotboll, ska möta upp Fia i hallen, mikey spelar igen och nu är det dags för kvartsfinal. Mycket spännande! Ska möta dem andra flickvännerna, systrarna och kompisarna där. Även Mikeys bror och hans sambo kommer, och förmodligen även min mamma, lillebror och låtsaspappa. Ja ni ser, jag lever mer eller mindre i en fotbollsvärld där nästintill alla gillar fotboll, spelar, har spelat. har en pojkvän som spelar ect. Alla i min familj har spelat fotboll, lillbrossan gör fortfarande. Så är det! Och ja, jag älskar att se Mikey spela fotboll, jag har aldrig beklagat mig över den (kanske någon enstaka gång) men jag gillar att han spelar, att han gör sin grej. När jag ser han spela så ser jag liksom honom i hans rätta element, och jag älskar det. Jag vet själv hur det känns, det är skit kul att spela matcher, lite mindre kul att träna, men det är kul. Jag ångrar många gånger att jag slutade och lät andra saker bli roligare och mer intressant. Om jag ändå bara vågade börja spela igen. Men, det var ändå ett antal år sen jag slutade. Så jag lever min dröm genom Mikey, jepp.

Well, nu sitter jag här själv! Nej för tusan, katten är ju här. Men iaf, Mikey är hemma hos en killkompis. Men det gör inget! Som sambo uppskattar man egentiden, lite iaf.



Så mysigt det ser ut med dem svart och vita tavlorna och den lilla nallen på soffan. Fint ! : )

Nyfiken.

Jag är lite nyfiken på hur ni läsare hittar hit?, och också hur ni hittade till min blogg första gången och om ni brukar återkomma, och kanske varför ni återkommer? Hade även varit kul att läsa vad ni tycker är bra med bloggen och mindre bra, vad ni tycker bäst om?



Så skriv gärna en kommentar och svara på dessa frågorna, så hade jag blivit jätteglad.

Puss

.....




Här ser ni klänningen lite bättre, himla fin. Sticker ut ur mängden med blått istället för svart.

fortsättning ...



Nyårsfirandet i bilder.








Sådär ja! Räkna med att det kommer fler ...

Bullfrukost.

Mmm, åkte och köpte bullar och lite nytt pålägg till frukosten (ekade lite tomt i kylskåpet), gott! Låg och drog oss och busade med katten i förmiddags, vaknade dock ganska sent då det blev ganska sent i säng igår.

Idag ska jag förmodligen träffa Fia. Får se vad vi hittar på ! Men först ska jag vara hemma och mysa, blogga och lite sådär.

Puss

Over the rainbow.

"Om man inte har någon kärlek i hjärtat har man ingenting, inga drömmar inga historier, ingenting"

Australia, kan nästan lova att inte ett öga var torrt i biosalongen. Jag är ingen filmkritiker och kan inte speciellt mycket om film heller, men har dock sett ganska många filmer, både på bio och hemma i soffan, då jag älskar film. Och Australia är en film att älska. Man blir faktiskt lite tagen! Se den!



Puss

Den är liten, svart...

glansig, snygg och den har blivit en av mina favoriter. Man kan ha den till nästintill allt! Jag hoppas den håller till sommaren ;)



Nu har ...

vi hållt på sen kl tio i förmiddags. Vi har tvättat, dammat, torkat av, skurat köket och toaletten, dammsugit, torkat golven, renbäddad och plockat undan det mesta av julpyntet (ja redan, orkar inte ha de framme längre). Nu är här skinande rent! Härligt.

Ska strax hoppa in i duschen. Paret som vi var och hälsade på uppe i Göteborg i somras kommer hit och sen blir det bio ikväll, Australia!

Puss

!

tvätt. tvätt, tvätt. Sen in och äta frukost, återkommer!


Puss

Kvällen.

Nu är fia här och myser med oss. Har ätit tacos och ska dricka massa te med honung (fia är jätteförkyld och hostig), äta glass (och lite godis) och kolla film.
Har ännu inte fått bilderna från igår, väntar på dem. Lägger upp dem så fort jag fått dem.

Ha en fortsatt bra kväll.

Puss

Vart tog dagen vägen?

När man sover sålänge försvinner bara dagen iväg, nu helt plötsligt är det mörkt ute och vi har inte hunnit göra speciellt mycket. Har varit hemma hos Mikeys mamma och vattnat blommorna, kollat posten och sådär. Hon är ju i Thailand!
Tog Malte med oss i bilen, i sin lilla bur. Han gillar verkligen inte det, piper och gnäller. Men det är bra att katter vänjer sig vid att åka bil och att vara i sin bur. Så det inte blir lika jobbigt varje gång man ska någonstans med katten.
Så lilla Malte fick följa med upp till Mikeys mamma, gick och luktade och strök omkring. När vi sen kom hem igen var han lika tuff igen, skulle busa och bitas. Nu är han trött, ligger och sover på soffan.
Vi ska nog snart ta och renbädda, och fixa lite mat.



Myskofta, ruffsigt hår och osminkad. Men hey, det är ju nyårsdagen.

vad gör ni en dag som denna?

1a januari 2009.

Gott nytt år på er ! Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår. Tror faktiskt jag glömde önska er gott nytt år just igår, men jag gör det idag. Känns som att jag är den ända som en vaken, gick upp för ett litet tag sen. Vi hade en himla kul, trevlig, mysig och lugn nyår och kom i säng vid fyra tiden. Var lite orolig för katten här hemma, hans första nyår och kanske han skulle bli jätterädd för alla fyrverkerierna. Men vi hade dragit för alla fönster, låtit en lampa varit tänd och öppnat till honom i klädkammaren ifall han hade velat springa in där och gömma sig. Men när vi kom hem låg han i vår säng och sov, och såg jättelugn ut. Så det har nog inte varit några som helst problem, skönt! Vet man det till nästa gång. Han är nog inte så rädd av sig.

Det togs en hel del bilder igår, dock inte med vår kamera då vi glömde den hemma. Så kommer väl få lite bilder skickat till mig sen och då lägger jag självklart upp dem fö allmänr beskådning här i bloggen. Och så kan ni också få se vad kvällens outfit blev!

Vid tolvslaget stod hela festen ute på en gröning i närheten, med champagneglasen i högsta hugg och Mikey fick sig en ordentligt nyårskyss. Detta var vårt fjärde nyår tillsammans! Jag frågade honom vad han trodde skulle hända under 2009, om det kommer att bli en flytt till? Om vi kommer att resa? eller bara allmänt vad som händer runt om kirng oss, mig och Mikey. Vi kom fram till att det blir iaf inga barn, inget bröllop och ingen förlovning. Där är vi iaf på samma ställa i livet!
Allt sånt där får vänta ett tag till. Och vi är ju inte ens säkra på att vi vill gifta oss, inte för att vi inte älskar varandra tillräckligt mycket eller för att vi inte skulle kunna tänka oss att leva resten av våra liv tillsammans. Men vi känner inte att bara ett bröllop bevisar det.  Om det nu finns något att bevisa överhuvudtaget? Barn är faktiskt något som ligger Mikey och mig mycket närmre, även fast vi vill vänta ett bra tag  med det också.

Well, vi hörs senare, förhoppningsvis med en hel del bilder.

Puss

RSS 2.0