Denim.


Men tjena, 99 kr från H&M.se!

Helvetes månad.

Okej, nu har den börjat. Min och Mikeys helvetes månad. Som ni kanske känner till är vi mitt uppe i en flytt med allt vad det innebär (måla mm). Men vi har enormt mycket utgifter, TVÅ hyror, TVÅ elräkningar och alla andra räkningar som dimper ner varje månad. Wille måste kastreras och vi behöver nya möbler till lägenheten. Idag får dem flesta lön men jag hinner inte ens lukta på min lön för den kommer försvinna direkt igen. Jag kommer att få leva på en minimal summa pengar i en månadstid. Kanske nyttigt? Men fy fan vad tradigt! Men det är bara till att bita ihop och längtar efter den 25 mars då lönen blir bättre och vi får tillbaka pengar på vår nuvarande lägenhet.

Håll ut Nathalie!

Tisdagens inspiration.


Elin Kling

Hej hej! Idag mår jag bättre men är fortfarande sliten och snorig. Men det blir jobb idag, man har ju inte råd att gå hemma liksom. Är dessutom ledig imorgon så då hinner jag vila upp mig lite extra. Ska ringa lite viktiga samtal imorgon och sen tänkte jag försöka ta mig in till Lund, läs försöka. Bussar och tåg går ju inte som dem ska! Nu måste jag ta och föna håret och kicka igång dagen.

Ni får ha en bra dag!

Puss

One thing.

Jag har bara en sak att säga: Förkyld!

Snygg frilla!




Siri (Mikas) i förra numret av ELLE

Det är inte bara bilderna som är snygga utan även Siris frisyr. Klippte mig ju som bekant lite kortare för någon månad sen och nu känner jag att jag vill klippa det ännu lite kortare. Nu har jag liksom vant mig vid detta! Och jag gillar verkligen längden som Siri ligger inne med. Så vad tycker ni?

19.04




Oj vad det har varit dålig uppdatering från min sida dem senaste dagarna. Men jag jobbar på som tusan just nu och tackar ja till dem extra dagarna jag kan få. Det blir en hel del fix och trix inför flytten också och då hamnar bloggen åt sidan. Men idag har jag faktiskt varit ledig, lika så imorgon. Har haft en lagom effektiv och mysig dag med Mikey. Slängt lite prylar, målat om träramen på en gammal vikvägg i tyg som vi fått av familjen för ett bra tag sen men vi har bara inte fått tummarna loss till att göra något med den. Men nu är den vit och fin och kommer troligtvis att få flytta in i vårt nya sovrum. Den ser sådär härligt hemmamålad ut, haha!
Imorgon bjuder dagen på en ansiktsbehandling, väldigt länge sen sist. Och sen ska jag och Mikey åka ut och fika på vårt favoritfik här ute på landet, Vindåkragård. Men kvällen idag bjuder inte på mycket mer än en tidning och en kopp te i soffan. Gjorde lite extra mysigt och tände massa ljus i lägenheten, vi har en hel del av den varan här hemma.

Puss

A great night.

Hej hopp! Det var full rulle igår med jobb, hälsa på pappa, äta middag hemma hos mamma, hem till sofia och dricka lite vin och möta upp resten av gänget på Tegners. Och vilken utekväll sen! Hade riktigt roligt igår och jag träffade hur mycket gamla goa vänner som helst. En hel del nya också faktiskt! Hade otroligt roligt med mina tjejer iaf och idag är jag lagom trött. Tog taxi hem till pappa imorse (04.00), hämtade en väska med kläder jag hade där och promenerade sen hem till mamma för att sova (pappa hade sin flickvän på besök). Somnade nog vid halv fem och jag kan säga er att det var länge sen jag var uppe så länge. Det kändes dessutom konstigt att sova utan Mikey, vi har nog inte sovit utan varandra på över ett år. Anledningen till att jag sov hemma i Lund är dels för att vi idag ska  ha alla hjärtansmiddag här hemma hos mamma så Mikey dyker nog upp om någon timme och dels för att jag skulle slippa pendla hem mitt inatt. Vår sista buss går liksom vid 01. Men det blir det ändring på snart då vi flyttar in till centrum. Mikey hade dessutom lagfest igår så det gick nog rätt vilt till. Nä, jag känner att jag behöver en dusch och en kopp te.

Puss

Hope.


Hope höst 2010

Nämen alltså hörrni, vet ni vad jag kom på just nu? Att jag måste verkligen börja träna. Fick ett sådant uppvaknande för en stund sen. Känner mest att rumpan måste upp lite liksom haha, den har inte behövt anstränga sig på länge. Eller jo, jag tar ju i en del på jobbet men behöver mer än så. En kombination av gymträning och yoga, vad säger ni om det? Vi flyttar ju strax och kommer då bo nära ett friskis&svettis så jag kommer nog att ta tag i detta i början på Mars. Kan jag cykla dit under våren och sommaren. Kanon ju!
Förresten, Hope höst 2010. Supersnyggt! Typ så vill jag se ut!

Hittat hem!



Jag tror att jag har hittat mina absoluta favorit hårvårdsprodukter. Shampoo och balsam från Tresemmé, volym styling från Bead head Tigi, Serum från Paul Mitchelle och denna röda lilla burk med såkallat torrshampo som ger bra stadga och volym från Osis. Ett litet tips från mig till er denna tisdag.


69 kr.


Jag kunde inte låta bli! Jag menar 69 kr. Så jag tog en kaki och en svart. Perfekta sommarklänningar att kombinera med annat. På sommaren behöver det inte vara så svårt.

Movie time.



Klänning - H&M trend
Rosett diadem - Zara


Hejhopp! Idag har vi varit och storhandlat. För er som inte vet så är det svindyrt med mat, och jag menar det verkligen. Jag och Mikey är jäkligt noga med vad vi äter och vill ha bra grejer i kyl och frys så visst kostar det lite extra då också men ändå. Jaja, det känns iaf bra att ha kyl, frys och skafferi fullt med bra mat. Så det ska man vara glad för. Tog tag i oss själva när vi kom hem och röjde undan en massa disk, städade i badrummet och sådant tråkigt. Så ikväll ska vi belöna oss med ett bio besök och det blir inte vilken film som helst utan luftslottet som sprängdes. Som jag längtat efter att få se den. Nä hörrni, ni får ha det fint.

Puss puss

Back to basic.

Acne

Hejsvejs! Hoppas allt är bra med er. Imorgon på min lunch tänkte jag ge mig ut för att leta efter lite fina basplagg. Så som vita t-shirtar, linnen, strumpbyxor och ja, andra tänkbara basplagg som funkar bra nu till våren och sommaren. Är även ute efter lite snygga skärp och tänkte kolla vad secondhand butikerna i närheten har att erbjuda.
Om ni har några bra tips på vart man kan få tag på bra och hållbara basplagg som inte kostar skjortan så säg gärna till.

Pussilipuss

Det är fint.



Nämen titta! Här sitter jag och myser i soffan helt själv. Vardagskvällar är lite sådär lagom heliga för mig. Hur fint är det inte med en god fika, bok, tiding eller varför inte "halv åtta hos mig"? Att fika är fint, jag älskar det.
Hoppas att ni också har en fin och mysig måndag.

1 februari.


Topshop

Känner
ni hur våren närmar sig? För om ni gör det så berätta gärna för mig hur ni går tillväga. För här känns våren väldigt långt borta. Jag är iaf glad att det idag är februari, att februari bara har 28 dagar och att det snart är mars. Så på sätt närmar vi ju oss vår och sommar. Men all denna snö! Vart kommer allt ifrån? Jag minns inte sist jag såg såhär mycket snö (vi här nere i skåne får inte alltid uppleva en vit vinter). Man ska väl kanske vara glad för att vi fortfarande kan få så mycket snö. Well, idag har vi båda varit lediga så vi åkte hem till Mikeys mamma, lånade hennes telefon och ringde lite viktiga samtal, åkte och sa hej till våra gamla arbetskamrater och barnen på skolan, kollade upp utbildningar till Mikey, handlade och slängde en del grejer inför flytten. Just nu känner jag mig lite sådär trött och frusen! Ska nog byta om till något bekvämare, göra mig en kopp te och ja? typ glo ut på all snö. Förresten, är sugen på en militärgrön vårjacka bla. En med lite fjällräven känsla. Den här från topshop ser väl fin ut, eller?


RSS 2.0