Hej vänner.

Dålig uppdatering idag, men har varit iväg hela dagen. Först ärender i stan, sen match. Och nu håller vi på att fixa mat.
Ikväll blir det inflyttningsfest i hjärup med två tjejkompisar, sen blir det förmodligen utgång i Malmö. Och Mikey ska ut på sitt håll. Tänkte inte klä upp mig så värst mycket idag, kände inte för klänning. Blir jeans och någon passande tröja som jag förhoppningsvis finner i min garderob (kanske den nya blåa blusen från HM). Tror faktiskt jag kör med gladiator sandalerna ikväll, det är ju så varmt.

Ha en riktigt bra kväll. Tänkte ta med mig kameran idag så förhoppningsvis lägger jag upp lite bilder imorgon.
Puss

Plåtning med Hanna Björkstedt.

Var med och tävla om en plåtning med den fantastiskt duktiga fotografen Hanna Björkstedt. Tävlingen pågår till och med söndagen den 1 Juni.



Klicka er in på hemsidan och tävla direkt vettja.

Puss

Marint.

Godkväll !
Klickade precis hem lite smått från HM.se, bla dessa svarta ballerina skorna och denna fina marina tröjan. Som jag även sett att Elin Kling bär. Super snyggt till ett par shorts nu till sommaren, yeas.



Puss

Vita ben.

Vilken sommar vi har fått ♥

Dagen till ära har jag på mig det här ...



Tyvärr har jag inte hunnit få till dem där riktigt fina solbrända benen. Överkroppen är lite brunare haha : )
Sånt får man väl bjuda på..

Puss

En god vän.

Hej !
Blev inte så mycket uppdatering igår. Var trött och hade ju besök av en killkompis som jag inte träffat ordentligt på ett bra tag. Men det var jättetrevligt, och vi sa det också, det kändes som att det var igår vi sågs. Inget hade förändrats! Lika goda vänner.
Idag är det fredag, för er som kanske missat det. Ska snart dra iväg till jobbet. Hinner inte lägga upp en dagens nu, men gör det sen ikväll. Annars så blir det nog en lugn fredag. Imorgon blir det förmodligen inflyttningsfest och sen utgång med Niki och Emma.

Vi hörs sen då! Ha en bra dag

Puss

En trött Nathalie.

Tjena !
Är helt slut i kroppen och i huvudet. Varit igång i 12 h nu. Utan någon direkt paus! Os tema på jobbet, alla barnen är helt vilda och idag stod jag och en kollega för kinafotbollen. Så stått inne i hög ljudnivå i flera timmar. Bara sprungit och gått runt! Ja, men bra har det gått iaf.
Nu är jag jättehungrig och jättetrött. Ikväll kommer en killkompis hit så måste hålla mig vaken : )


Hörs sen Puss

Redo för sommaren.

Ja så här kan det ju se ut : )



Vad tycker ni? det funkar ju utmärkt.
Passade även på att sitta ett fotbad idag och målade tånaglarna rosa. Nu är jag redo att möta sommaren i sandaler.

Puss

Onsdag kväll.

Nämen hallå ! Nyss hemkommen från jobbet. Ser fram emot en lugn och skön kväll hemma i min fotölj med senaste nr av Plaza Kvinna. Imorgon ringer klockan 06.00, puh!



Tänkte förresten rekomendera er, som precis som jag vill ha mer volym i håret att testa hårsprayet från TIGI jag köpte igår. Sprayas i vått hår, mot rötterna och för bästa resultat så gäller det att föna håret upp och ner. Jag gillar även ett likande spray från Paul Mitchell, funkar också utmärkt.



♥ Puss

Shorts och långärmat.

Godmorgon vänner !
Idag vaknade jag faktiskt kl 08.00, eller klockan ringde då. Vaknade ur en konstig och obehaglig dröm. Har drömt mycket konstigt den senaste tiden. Inga direkta mardrömmar, men ändå väldigt obehagliga och lite sorgsna drömmar. Hoppas det bara är en fas!
Steg upp 8.20, och nu har jag precis ätit frukost. Funderar på att gå ut och gå en runda, gå hem och duscha och sen drar till jobbet. Vi får väll se! Jag hoppas dem håller vad dem sagt om vädret resten av veckan, på söndag ska det tydligen bli 28 grader här nere i skåne. Då blir det stranden hela dagen!

Idag tänkte jag köra på min nya blåa tröja. Tror att den kommer bli snygg till ett par shorts. Är det bara jag som gillar lite långärmat till shorts?



Puss

Glasögonorm.

Hej !
Nu har jag precis ätit lite vindruvor och äpple och druckit en kopp te. Känner att jag håller på att få huvudvärk, har haft det jättemycket nu på sista tiden och jag misstänker att det är ett par glasögon som fattas. Så det får bli nästa projekt!
Ska snart lägga mig och kolla lite tv, så vi hörs imorgon !

Sov gott
Puss



Längtar till sommaren

Bilderna.





Båda tröjorna är från HM. En vit enkel sommarblus behöver man alltid. Och den blåa blusen tycker jag är riktigt härlig.
Nytt volym hårspray från TIGI och en genomskinlig mascara som man kan använda som den är, ovan på sin egen mascara när den börjar kännas lite trött och flagar och till ögonbrynen, från Make up store.

Puss

Sommargarderob.

Bilder på dagens köp kommer snart. Japp, det blev lite shopping idag. Lite påfylling av sommargarderoben. Och om jag håller vad jag lovat så blir det inte så mycket mer shopping nu denna månaden. Mest lite nödvändiga saker !

Återkommer strax

Puss

Härliga sol.

Godmorgon!
Idag hör jag inte regnet piska mot mitt fönster, istället lyser solen upp mitt rum. Har precis kollat Vakna med The voice där
Elin Kling pratade om klänningar.
 Nu ska jag gå ner och äta frukost. Återkommer sen!

Puss

Som en Viking.

En dag som denna hade man verkligen velat ha ett par snygga gummistövlar. Speciellt ett par från Viking.
Och jag tror att jag ska slå till på ett par inom en snar framtid. Dock har jag inte bestämt mig för vilken färg jag vill ha.
Den blåa är enligt mig snyggast, men den har jag inte sett till försäljning någonstans. Dem andra färgerna har jag sett.

Vad tycker ni?



Puss

Today´s.



På den lilla bilden ser det ut som att det är hål i klänningen, uppe till vänster. Men det är det alltså inte, vet inte vad det är som spökar i bilden : )

Klänning - HM Trend
Strumpbyxor - ?
Armband - Cocoo.se

It´s a new day.

Men hallå, det blev ju ingen sol idag. Det regnar ju, jättemycket. Det var det ingen som hade räknat med. Jaja, då mår gräset och mina blommor lite bättre nu. Jorden var ju så torr, allt var torrt så detta är nog bra. Men imorgon och på onsdag har dem iaf sagt att det ska bli fin fint väder.

Låg och drog mig lite längre idag, trött efter gårdagen + att jag har gått och blivit förkyld, helt onödigt !

Senare kommer kanske niki hit, blir ingen solning eller hoppande på studsmattan. Vi får mysa runt inne istället!

Puss



(Liselotte Watkins)

: )

Accessora.

Snygga & enkla armband, helt i min smak.





(Angela Gotborn)




(Ms Bijoux) www.accessora.se


Glamour.

Nu sitter jag hemma hos mamma. Drog hit ikväll, istället för imorgon. Pappa jobbar ändå natten och det är skönt att vakna upp på det stället man ska vara på sen : )
Surfar runt lite och halv läser min nya Glamour tidning. Källor säger att det ska bli fint väder hela veckan, underbart.
Imorgon är jag ledig, då åker bikinin på och solstolen fram. Ska även inviga vår nya studsmatta i trädgården, hört att det är både kul och bra träning.

Nej, börjar bli lite trött efter dagens hålligång.

Hörs imorgon. Sov gott!

Puss


Dagens.



På väg för att köpa glass ..

Tröja - HM
Shorts - Gina
Skor - Vagabond
Väska - Ylle & Mandel
Armband - Cocoo.se
Solglasögon - HM

Sommarflox & Prins gustavs öga.

Idag har vi varit riktigt duktiga och hurtiga. Som vi har hållt på i trädgården! Men det var riktigt skönt att vara ute, det var ju strålande väder. Och lite färg fick man på köpet! Vi har klippt ner båda buskarna rejält, klippt gräset, rensat ogräs, jag har sått frö. Hoppas dem blommar snart! och så har jag planterat en Lavendelblomma, som nog snart kommer att börja blomma och dofta gott.

Nu är man ny duschad och väntar på att maten ska bli klar, är riktigt hungriga.



Ner klippt och fin, eller ah finare. Den var hög och spretade åt alla olika håll innan.



Vi ska ta en dag till, där vi ska slänga hela högen med gräs, grenar och ogräs. Och sen ska stenarna rensas från ogräs och annat. Jorden var så torr och gräset hade lagt sig ner så det var lite jobbigt att klippa det. Men det blev mycket bättre iaf. Nästa gång tar vi ordentligt. Och nu är det sopat och fint utanför ytterdörren!



Här är min lilla lavendelblomma. Och brevid den har jag planterat "Prins gustavs öga", "Sommarflox" och "Skärbönor".



Hörs sen !

Puss

Jordgubbar och grädde.

Oj vad mätt jag är. Vet ni vad jag har ätit idag? Pizza faktiskt! Vi ville bara ha något snabbt och gott att äta. Det var riktigt länge sen jag åt pizza sist, så det var extra gott. Köpte jordgubbar och kaffegrädde med oss hem också : )

Idag blev det fotboll på förmiddagen och nu ska vi strax träffa Sofia och Anders !

Hörs sen Puss

Middagen.

Hej !
Precis hemkommen från middagen med Niki och Emma, super mysigt och trevligt. Och god mat, med god efterätt.
Är väldigt trött nu, så kommer nog att somna om ett litet tag!



Här kommer lite fler, typiska tjejbilder





Körde faktiskt med mina kawasaki skor till detta, det funkar : )

Tack tjejer för en perfekt kväll!

Hörs imorgon ! Sov gott Puss


Trädgårdsmästare.

Sofia gick hem för en stund sen, mysigt att träffa henne. Vi ses igen på lördag !
var precis ute och provade den nya grensaxen, kunde inte låta bli. Så nu har jag klippt till nästan hela busken, haha. Fast kan ändå ta en hel del till på söndag, det är ju så mycket annat som ska fixas också. Tänkte ta lite före och efter bilder, eller så är det ingen som är intresserad, bara jag. Vi får se ! Kan ju bara tala om att det är jobbigt att hålla på i trädgården, efter att bara ha klippt buskarna är jag helt slut i armarna, känns som att jag har tränat ett tufft pass på gymmet. Jag hoppas bara det blir som jag tänkt på mig söndag.

Nu dök mikey upp, ska in och umgås med honom.

Puss

Dagens.

Inget speciellt, skönt och ledigt...



tänkte variera lite och intog en ny pose  :D

Tröja - T-shirt store
Vitt linne - HM
Jeans - Topshop
Rosett i håret - Urban outfitters

Filt & en glass.

Hej ! Hemma från jobbet, varit en lång dag. Nu ska jag äta med pappa, sen dyker Sofia och Emelie upp. Det blir filt och en glass.

Hörs sen ! Puss

!

Godnatt & Puss

En dröm.

Hej !
Har precis kommi hem, hade ju glömt bort att jag skulle hem till farmor direkt efter jobbet och äta. Så nu har jag bara slängt in en maskin tvätt, måste tvätta en till sen blir det till att ta det lugnt för att sen gå och lägga mig i tid. Imorgon ringer klockan 06.00!

Kan knappt vänta tills lönen kommer, har en del som behöver införskaffas. Förresten, förra veckan köpte jag INGENTING, precis som jag sa. Denna veckan har jag bara köpt trädgrådprylar. Det är bra att tänka efter lite. Men nu behöver jag köpa på mig lite små saker som börjar ta slut. Och lite snygga sommartröjor!

Och denna koftan från Dagmar är fortfarande en dröm...



Puss

Bulgarien 06.

Hej hej !
Idag börjar jag sent, och idag har jag sovit lite extra. Eller sovit lite från och till, låg och drog mig i sängen. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist. Efter jobbet ska jag köpa mig en bra tidning, hem och rensa lite i garderoben, skura toaletten, tvätta och sen bara ta det lugnt, med min tidning.
Det är tur att pappa har mig, som hjälper till så mycket hemma : D. Många är kanske ovana när dem flyttar hemifrån, mikey kommer helt klart att vara det. Men jag har alltid hjäpt till hemma, båda mamma och pappa har uppmuntrat till det och lärt oss det.  Och det tycker jag är bra!

Nej, det var ju nog inte meningen att detta inlägg skulle handla om städning. Så jag kan skriva om att det är ganska fint väder här nere i skåne, ca 20 grader kanske. Det gillar vi!

För att krydda inlägget lite till kan jag bjuda på lite bilder från sommaren 2006. När jag och mikey spenderade en vecka nere i bulgarien, partybyn Sunny beach. Det var fest!




haha ja, jag vet inte vad jag ska säga !

Gröna fingrar?

Idag har jag varit iväg och handla nödvändiga prylar på Plantagen för söndagens rensning i trädgården. Nu hoppas vi bara på fint väder!



Desperata hemmafruar nu : )


Dagens.

Så är ser jag ut idag, skön outfit på jobbet...



Det är hemskt vad bilderna blir suddiga och korniga, jag ber om ursäkt.
Iförsig så har jag ju inte världens bästa mobilkamera heller.

Svart tröja - HM
Linne under med hjärtan - HM
Jeans - Topshop
Sjal - Vila
Svarta tygskor - Vagabond
Gammal väska - Ylle & Mandel
Armband - Cocoo.se

Puss


Topshop.

Förresten, när lönen kommer ska jag ta en sväng in på Topshop. Dem lär ha fått in en hel del snygga vår/sommarkläder.
Och det måste man ju kolla in, jag som älskar Topshop. Måste dock säga att ibland blir man besviken, hoppas jag inte blir det nu. Topshop är även duktiga på smycken och dylikt, man hittar nästan alltid något där iaf.

Frukost!

Normalt för årstiden?

Godmorgon på er! Varit vaken i över en timme nu, har kollat på Vakna med The vocie, där Elin Kling dyker upp varje tisdag 8.30 och så låg jag kvar och läste lite tidningar i sängen. Igår regnade det, men idag ser det ut till att vara sol i alla fall. Dock inte så varmt, 14-15 grader. Men det är kanske normalt för årtiden? Tänker på att det är snart juni och då vill vi ju ha mer än 14-15 grader.

Förresten, tänkte tipsa om ett par snygga och ganska billiga gladiatoraktiga skor från Din sko faktiskt, sällan jag är där inte och tittar men fick syn på dessa för en tid sen.


 (Din sko)

Dock tycker jag att den brun/beiga varianten är snyggast. Kunde tyvärr få fram en bild på den.
Kolla in den i butik för den ser mycket snyggare ut IRL.

Puss

Handleds dekoration.

Klickade precis hem dessa två söta armbanden från Cocoo.se

(fast i rött)


Tänkte att jag skulle beställa några fler av den här sortens armband också, funkar alltid.
Har ett i vitt men de har tyvärr blivit ganska smutsigt nu.



Jag är ju av den typen som föredrar armband framför halsband, ringar och örhängen. 
Rätt armband kan liva upp en enkel outfit.

Måndagen.

Då var jag hemma igen. Fast att jag har haft ledig dag så har det varit full rulle. Ansiktsbehandling 9.30, hem och städa, duscha, hem till farmor och äta, gå hem och handla på vägen och snart kommer nog Niki : ). Så dagen har ändå gått fort!

Tror nog att jag ska boka en tid för frans & brynfärgningLenhud nu. Det hade varit perfekt till sommaren! Slippa mascara och slippa fylla i ögonbrynen.

Puss

Trädgårdsarbete på G.

Nu har jag pysslat och dammsugit hela lägenheten, och igår skurade jag golvet i köket. Pappa är nöjd : )
Nyduschad och ska snart bege mig hem till farmor och äta lite mat. Tänkte faktiskt promenara hem och handla på vägen.

Fick hem en BH idag som jag beställt från Evasunderkläder.se. Jättefin vit spets bh, satt snyggt också så jag är nöjd.
Fick även hem såkallade böstplåster som är bra och ha när man använder axelbandslösa klänningar mm.

Imorgon ska jag  till Plantagen och handla på mig lite små saker då vi i helgen förhoppningsvis ska hinna med att rensa ordentligt på framsidan. Det ska klippas gräs och buskar, pillas bort ogräs, sopas och så ska jag plantera lite fina blommor i krukor. Och kanske vi även åker in till Ikea i helgen då jag sett att dem har enkla, snygga och billiga trädgårdmöbler som skulle passa bra här hemma. Kan inte göra det för avancerat för pappa har inte så gröna fingrar och är inte så intresserad av trädgård, haha. Han vill mest att det ska se snyggt ut bara och att det ska sköta sig själv : D
Lilla pappa!

Finns även i gult och rött.



Nej, nu går snart bussen. Får nog ta ett paraply med mig.

Puss

Helgen som gick.

Eftersom ni inte har fått följa mig under helgen för att jag inte kunna blogga så lägger jag upp lite bilder.




Fredags kvällen spenderades vid havet, ute i västra hamnen med en glass och filt och en solnedgång : )



I lördags kom vi på att vi hade biobiljetter som går ut snart, så vi bestämde oss för att gå och se en skräckis.
"Shutter" blev det, och jag måste faktiskt säga att den var ganska läbbig, det tyckte mikey också.

Igår var vi på kalas hos små kusinerna som fyllde 1 år. Dem blir bara sötare och sötare!

Ännu en bra helg.

Puss

Tillbaka igen.

Åh äntligen kan jag blogga igen. Herrgud vad mycket klydd det har varit! Inte varit inne på min blogg sen i torsdags tror jag.
Den ville inte acceptera min e-postaderss eller lösenord. Och jag har mejlat med killar från blogg.se men inget har hänt. Förens nu, helt plötsligt! Nu hoppas jag att det inte blir mer klydd.

Har förresten precis varit på ansiktsbehandling, inte varit på tre månader. Det var riktigt skönt och min hy är så len och fin nu så. Går ju på Lenhud som vanligt, och jag kan verkligen rekomendera dem.

Puss

Kort och gott.

Idag steg jag upp 8.15, kunde inte sova längre. Solen lös in så skarpt och kom ändå i säng hyfsat tidigt.
Faktiskt ca 20 grader ute idag, lite kluven till vad jag ska ta på mig.
Idag blir det jobb, snabbt hem och äta något sen hem till Niki en stund.

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Hörs sen! Puss

Blommor och bin.

Så, nu tänkte jag säga tack och godnatt : ) Ska lägga mig i sängen och läsa mina blomster/trädgårds tidningar. Japp, det är sant. Älskar alla vackra bilder och nu när jag ska utbilda mig till florist vill man ju ha lite koll iaf.

Vi hörs imorgon, sov gott!

Puss

Sommar favoriter.

Snygga och lätta sommarskor från Asos.com


Välkommna alla nya.

Vad händer? : ) idag har jag haft många fler som läst min lilla blogg. Riktigt kul ! Nyfiken på hur ni alla hittar hit.
Fortsätt så, och kommentera gärna.

Nu ska jag ta en fika och sätta mig och läsa Nya hennes.

Puss

Fotbollsmatch.

Har känt mig konstigt hängig idag! Men efter att ha vilat en stund och druckit lite blutsaft så känner jag mig lite piggare. Pratade med mamma och hon kände igen symtomen, så det är nog lite järnbrist jag har. Och då ska man dricka blutsaft, hjälper tydligen snabbt och effektivt.

Nu ska familjen snart iväg och kolla när lillebror spelar seriematch, tänkte att det kunde vara skönt och komma ut lite. Sen ska jag hem, ta det lugnt och kolla barnmorskorna. Måste planera lite för min tvärgrupp pyssel som jag har varje torsdag på jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska hitta med med dem små liven imorgon.

Längtar tills helgen redan, brukar inte göra det men känner att jag behöver bara ta det lugnt, helst med mikey.
Har varit ganska mycket dem senaste helgerna.

Hörs sen måste rusa !

Puss

Onsdagens.

image516


Linne - Hm
Favorit koftan - Åhlens City
Shorts - Gina Tricot
Skor - Spirit
Väska - Ylle & Mandel
Armband - Cocoo.se

(det är inte mina shorts som är smutsiga, utan fläckar på spegeln) : )

Puss

Pumps.

så, nu har jag sett alla nya avsnitt av The Hills (gamla också för den delen) som finns uppe på Mtv.com. Jag undrar om det kommer upp fler nästa vecka, eller det är stopp tills augusti nu. We´ll se !

Sitter bara och tar det lite lugnt, fick väldigt ont i magen för en stund sen. Måste nog lägga mig ner i sängen lite!

Förresten så är jag ute efter ett par snygga pumps, eller ah något högklackat till sommaren, måste inhandla dem om ett tag (dock inte denna veckan) så att jag hinner gå in dem lite innan sommarens alla fester och innan utlandssemestrar. Vet inte riktigt vart jag ska börja leta bara!

Hörs sen Puss



The Hills.

Sitter och följer The Hills på datorn, kan inte sluta : ) Mtv.com lägger upp alla nya.

image514

Puss

Som porslin.

Nu måste jag slänga i mig lite lunch ! Solen skiner idag också, skönt det!
Förresten, dessa skorna från bianco köpte jag förra året, älskar dem. Och jag har hört att dem finns igen!
Så otroligt söta och lätta, ser ut som porslin. : ) Mina är tyvärr helt söndriga och smutsiga nu.





Ha en bra dag Puss och kram

Pelina Bijoux.

Hej!
Var inne och kollade runt lite på Cocoo.se. Men efter som jag inte ska köpa något denna veckan, och kanske inte nästa heller så tittar jag bara : )

Detta söta armband påminer mycket om ett som jag gärna vill ha från Pelina Bijoux där man bestämer själv vad man vill att det ska stå i berlocken. Tex ett namn! Har tyvärr inte funnit någon bild eller någonstans där man kan få tag på detta armband. Men detta från cocoo var också väldigt sött.





Även detta är fint.

För mer nyheter och snygga smycken gå in på Cocoo.se


Förutom ett nytt busskort.

Tog en paus från solen!
Tänkte utmana mig själv lite, till att börja med. Att inte handla något som jag verkligen inte behöver på hela denna veckan. Det talas ju mycket om köpstopp och att man ska tänka efter innan man shoppar just nu. Och att vi shoppar som aldrig förr. Jag ska deffinitivt tänka igenom mina köp först och att inte impulshandla så mycket. Och att köpa sådant som jag har brist på, sådant som jag verkligen får användning för och saker/kläder som jag kan använda länge, kanske i några år. Så denna veckan ska jag verkligen tänka efter. Och faktiskt försöka att inte handla något alls.
(Förutom ett nytt busskort)!

Är det någon som hänger på?


Sista dagen.

Hallå ja ! Har varit vaken sen halv nio, och ser att solen skiner även idag + att det ska bli över 20 grader. Men det är nog sista dagen för den här veckan, för redan imorgon ska det bli ca 15 grader, dock sol.
Idag är jag ledig, har inget speciellt planerat mer än att jag tänkte lägga mig i trädgården hemma hos mamma och sola lite. Vid två ska jag kolla one tree hill för det missade jag igår, och så ska jag kolla lite nya The hills avsnitt på MTV.com. Japp, det var min dag det : ) Men det är skönt att vara ledig och bara göra lite små grejor under dagen. Imorgon är det back to work!
På onsdag ska mikey på arbetsintervju, jag hoppas att det går bra. För om han skulle få det jobbet, så kan vi börja söka lägenhet på allvar och ringa lite kontakter. För jag vet ju vad jag ska göra till hösten och min inkomst kommer ju att vara studiebidrag + studielån. Och då är det ju tur att mikey då har ett förhoppningsvis ganska välbetalt jobb så att vi kan leva lite. Sen när jag är klar med min utbildning, och får jobb så kanske mikey vill utbilda sig och då får vi väll leva lite extra på mig. Man får ju ställa upp va ! : )

Nej, nu ska jag gå och ta på mig och snart bege mig hem till mamma. Det blir shorts idag.
Förresten så gillar jag verkligen shortsen från Gina Tricot, sköna och snygga. Sitter bra också !



Puss

Hej hej sommar!

Åh, vilken härlig dag på stranden med älsklingen. Första besöket, alltid lite speciellt. Varmt och skönt var det, och färg har man fått. Nästa gång får man väll känna lite på vattnet. Nu ska jag gå och posta lite brev och viktiga papper. Sen blir det god middag hemma med familjen och farmor.




Så, vi hörs senare ! Puss

Stranden, imorgon ses vi.

Hej !
Varit iväg hela dagen i stan. Äntligen hittat en bikini, från HM faktiskt! (På bilden ser man nog inte så tydligt att bikinin har guldränder också.)
Och en ny T-shirt från T-shirt store, aldrig fel. (färgen gör sig inte riktigt rätt, den är mer härligt turkos)
Man kan ju ha hur många som helst, speciellt nu till sommaren.
Snart ska vi iväg på kalas, ut till veberöd.



Bjuder på en bild på min katt också, för att hon är så konstigt och ska klämma in sig i dem högsta och minsta utrymmena !



Hörs kanske ikväll : ) Annars, ha en bra lördag mina vänner.

Puss

Today´s.

Så här blev det idag : )
snabbt och enkelt...

image502

Tröja - Topshop
Jeans - Topshop
Skor - Spirit
Sjal - Vila
Väska - Topshop
Armband - Cocco.se

En hel del topshop !

Puss

Vem är ni?

Godmorgon, eller ja snart är det ju förmiddag. Steg upp för en stund sen, sovit lite längre idag men somnade också lite senare igår.
Ser ut till att bli en riktigt kanon helg, vädermässigt. Idag spelar mikey match, får se om jag drar dit och tittar.
Efter den ska vi träffa carro och hennes pojkvän, blev även bjudna hem till carros bror så vi drar nog dit allesammans! Imorgon ska jag upp och iväg till stan, försöka hitta en bikini. Bett mikey vara mitt smakråd.
Sen ska jag in till Lund en stund och fika med nahom. Sen måste jag vara tillbaka i malmö igen innan fyra, för då ska vi iväg på kalas. Söndag blir det nog stranden och sen middag hemma hos pappa med farmor.

Ja det var min helg det..Ska äta frukost nu. Slänger kanske upp en dagens sen : )

Förresten, hade varit kul att veta hur vissa av er hittar till min blogg? : ) Har en hel del personer som jag inte vet vem dem är så läser. Och det är bara kul !

Puss

Går jag ovanligt mycket?

Då var man hemma igen! och min stegräknare visar att jag har gått över 15000 steg idag. Är det normalt? eller går jag ovanligt mycket?
Jaja, jag och niki gick bort till en vän som för ett litet tag sen flyttade hemifrån med sin pojkvän. Första gången vi var och hälsade på. Mycket trevligt och det var en mysig längenhet dem hittat. Jag hoppas att det snart också är dags för oss att flytta.
Är hemma själv, ja förutom katten då. Och hon går här och gnäller. Pappa är på någon jobbfest/middag, men sa att han skulle komma hem ganska tidigt. Är inte tidigt redan förbi?

Sov så gott : )

Puss

Favorit shorts.

Vilken varm dag det har varit idag!
Vi var och hämtade ut våra pass idag innan jobbet. Det passet kommer man ju bara visa för dem som absolut måste se det haha. Gick en runda på stan, mikey hittade ett par snygga shorts/badshorts på stadium.
Och jag hittade två par shorts på Gina Tricot. Ungefär samma modell som jag hade förra året tror jag. Tyckte dem var sköna och bra så slog till på två par denna sommaren också. Ett par svarta och ett par grå/beiga. Perfekta, enkla sommarshorts.
Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu måste jag snabbt in i duschen för snart står Niki och knackar på dörren.
Puss



haha min bakgrund ser lite sådär halvt stökig ut, men det bjuder jag på.

Lite bränd.

Oj oj oj, snart uppe i 10000 steg idag. Och fler kommer det att bli för snart ska jag bege mig till malmö igen.
Har varit hemma om och ätit med pappa.
Har varit väldigt varmt idag på skolgården, och dåligt med skugga har vi. Så har nog bränt mig lite smått på armarna. Måste vara noga med att smörja in mig även när jag jobbar.

Bloggar nog mer senare ikväll. Puss sålänge

Today´s.

Jag måste nog ha världens sämsta bilder i min blogg, men jag lovar att snart ska det bli lite ändring på det.

Så här ser jag iaf ut idag : )


image499

Jeans - Topshop
T-shirt - Tshirt store
Kofta - Åhlens City
Gladiatorsandaler - Vagabond

 

Ha en bra dag : )

5000 steg.

Godförmiddag !
Gick upp 08.15 idag, tog på mig träningskläderna och startade stegräknaren. Tog en lång runda, gick ca en timme.
Och idag har jag redan gått nästan 5000 steg. Tänkte ha på mig den på jobbet också och se hur mycket vi egentligen går, och springer upp och ner för dem där trapporna.
Redan då vi åtta var det varmt ute, så det kommer nog att bli en riktigt varm dag.
Nu ska jag gå och föna håret!


Puss


Vilken middag.

Då var man hemma igen, precis ätit en väldigt lätt middag. Skulle ju träffat Ida och Niki inne i malmö, tänkte äta något på uteserveringen. Men lilla Ida har blvit sjuk, så det fick bli en annan dag. Och så hade pappa gjort lite mat till sig själv, eller ätit rester så jag fick äta en macka, lite skorpor, tomater och makrill : D. Det kallar jag middag!
Niki kommer iaf hit om en liten stund : )

Puss

Skirts.

Hallå! Solen skiner och det är super härligt väder. Börjar lite senare idag, ska snart ta och äta min lunch.
Super god kycklingsallad med körsbärstomater, gurka, bladspenat sallad, rödlök, grillad kyckling i bitar, pinjenötter och bulgor. Perfekt sallad!

Förresten, behöver fler kjolar och sådana här kjolar gillar jag, puffiga och ganska korta. Har ju dock hört att den lite längre kjolen är tillbaka nu i vår och sommar, men jag föredrar nog ändå den lite kortare varianten.

image496image497

Gillade denna på något sätt också...

image498


(Allt från Asos.com)

Puss


Vilken kille.

Måndag kväll och ganska rastlös, mest pysslat runt här hemma lite idag. Kan lätt bli sådär lite rastlös på måndagskvällar. Ringer micke och han är trött efter sin fotbollsträning så han orkar inte komma, fine.
Han säger att han ska fixa mat och att han ringer mig sen. En timme går och jag ringer upp honom, då har jag sprungit ner till affären (säger han) och att han ringer mig sen. Två min senare knackar det på dörren, varken jag eller pappa väntade besök. Då står han där, med tre glassar i handen och överraskar mig.
Då blir man ju glad! : )

Nu ska jag gå in till mikey och dricka mitt te

Sov gott !

Avslöjande.

Tänkte köra en liten sån "vad har du i väskan" grej : D
Man bär alltid runt på en massa, och man undrar ibland vad alla andra tjejer och kvinnor bär runt på.
Här visar jag mitt innehåll iaf:



Så här brukar det se ut
Plånbok
Jobbnycklar
Hörlurar till mobilen
Små lappar
Husnycklar
Sminkväska
Spegel
Tampong
Hårband + klämmor
Ipren
Liten parfym
Visine trötta ögon
Liten börs med blandade saker i
Läppbalsam
Solskydsfaktor
Penna


Säger inte väskan en del om ens personlighet, eller hur är det?

Sagofigurer.

sådär ja, nu har jag dammsugat lite här och var i lägenheten, + att jag har skurat toaletten ordentligt.
Var som sagt inne i stan innan, lämnade tillbaka en film, köpte nytt volym spray till håret, och så gick jag in en runda på panduro hobby, köpte lite fler dukar och penslar. Så idag har jag målat en jättesöt och liten tavla.
Gillar att måla med oljefärger.



Älskar sådana enkla prinsar, prinsessor & änglar så köpte små dekorationer också och satte på min garderob.



Puss

Ledig måndag.

& så var det måndag. Idag är jag ledig, ingen som ringt in mig än iaf. Solen skiner så jag ska ta tåget ner till stan och göra lite små ärenden.
Resten av dagen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Känns som att jag hade behövt städa lite på mitt rum. Kanske det blir så!

Imorgon ska jag träffa Ida och Niki inne i malmö, sätta oss på en uteservering och mysa. Ska bli riktigt trevligt!

Hörs sen Puss

Söndagsmiddag.

Snart one tree hill : )
Har faktiskt fått lite färg på kroppen nu dessa två dagarna som jag suttit ute. Och imorgon ska det tydligen bli lika fint och ännu varmare.

Mamma sa precis att det blir tacos ikväll. God söndagsmiddag!


Puss

Jesus.

Vilket väder vi har idag, känns nästan varmare än igår. Har legat och solat lite i trädgården, men tog en paus. Sitter dock fortfarande ute i trädgården, man kan ju inte låta bli att vara ute.
Inflyttningsfesten igår var trevlig. God tårta och lite roliga lekar och ett äckligt vin som jag fick blanda ut med sprite. Fick det av mamma för hade inte hunnit handla något eget, men det var inte gott. Vi var ändå hemma ganska tidigt, vid två.
Då satte jag på madicken, haha. Mikey var inte lika sugen på att titta kan jag medela.

Idag blir det mest till att njuta av vädret, gå en runda, senare i eftermiddag kommer Pao hit, sen ikväll får jag inte missa one tree hill, missade förra! Det har blivit min, eller vår söndags grej. Älskar när jag kan umgås med mikey ordentligt på helgerna, mitt i veckan blir det inte så mycket.

Tänkte att snart kan jag ju plocka fram mina jesussandaler


Puss sålänge

Dagen till ära ...

Sådär ja, fixad och redo för fest. Dagen till ära har jag på mig det här ..

image489


Klänning - Hm Trend
Sjal - Vila
Väska - Topshop
Brunt armband - Cocoo.se
Klocka - Tradera
Rosett i håret - Urban outfitters

Puss


Madicken.

Hej på er !
Det är riktigt kalas väder. Har legat ute i trädgården och fått lite färg, men var noga med att smörja in mig först : )
Drog ner till nova innan för att se om jag hittade ett par nya svarta ballerina skor, men hittade tyvärr inga idag.
Köpte på mig en ny mascara, den vanliga från Lumene, två ansiktsmasker och ett nytt mineral solpuder också från Lumene. Har provat det, och det verkar riktigt bra. Blir en fin, jämn och naturlig färg. Har nog aldrig ägt ett sånt innan, inte gillat att använda det för tycker att det kan se så onaturligt ut. Men det beror nog på hur man lägger på det, och hur mycket. Kanske också vad det är för produkt man använder.

image487

Nu ska jag titta lite på madicken : ) sen blir det till att hoppa in i duschen.

Puss

75 års kalas.

Det var väldigt trevligt hemma hos mormor och morfar igår. God mat och trevligt sällskap.
Idag tänkte jag göra lite av varje. Dra ner till nova snart, har lite små saker som behöver handlas. Sen ska det hängas tvätt, träffa pao, ska försöka sitta ute lite i solen och sen blir det till att göra sig iordning inför inflyttningsfesten ikväll.

Igår hade jag på mig det här .....

image486

Mmm, enkelt & vårigt

Kofta - Åhlens City
Klänning - Ellos.se
Skor - Vagabond
Väska - Topshop


Puss

Today´s.

image484

Måste snabba mig till tåget, drog fram något ur garderoben...

Blus - Indiska
Jeans - Topshop
Skor - Topshop
Klocka - Tradera
Armband - Cocoo.se
Rosett i håret - Urban Outfitters

Hörs ikväll Puss

Barndomsminnen.

Ikväll har jag gjort ett armband till syrran +  jag och mamma gjorde ett väldigt fint halsband till min mobrors fru : ) Har också myst & kollat film (Nils karlsson pyssling) med lillebror och ätit lite godis. Jag älskar Astrid Lindgren och alla hennes filmer. Är uppväxt med madicken, alla vi barn i bullerbyn, emil, lotta ja alla dem. Har jättegamla filmer och böcker här hemma som mamma och pappa har visat och läst för oss. Jag ska definitivt föra vidare det till mina barn också.

Well, Ska upp lite över åtta imorgon, lite magträning, göra mig iordning och dra iväg till jobbet, kommer att bli en riktigt lugn dag imorgon då jättemånga barn är lediga. Skolan är ju stängd och bara fritids öppet, på min våning kommer vi bara att vara drygt 10 barn, knappt. Och på mikeys våning kanske också tio, 20 barn & tre vuxna : )

Sen blir det snabbt hem till Lund, duscha, byta om och köra iväg till mormor och morfar, morfar fyller 75.
Tänkte köra barbent och ha min nya blåa klänning från Ellos. Lägger upp en bild imorgon!

image480image481
image482image483

Sov gott !

1 Maj.

Då har man varit hurtig, varit iväg och tränat på 1 maj. Känner mig som spagetti! Väldigt länge sen jag gymtränade, men det gick ganska bra. Tränade lite armar, axlar, rygg, mage och ben. Lär ha väldigt ont imorgon så det blir till att ta hissen på jobbet och skippa trapporna : ).

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag bege mig hem, göra lite smycken, sy lite och renbädda.

Puss

RSS 2.0