I´m out!

Nu drar jag, blir hämtad vilken minut som helst !



Puss på er!

Fotboll på förmiddagen och kalas på kvällen.

Lördag, solen skiner och alla plåster på ryggen är väck. Det har kliat och man kan se att några av ämnena har gett utslag så jag är deffinitivt allergisk mot några av dem. Jag måste snart hoppa in i duschen för idag blir det fotboll med Sofia och hennes kille. Mikeys lag ska möta Sofias killes lag, men hennes kille är skadad och ska inte spela, jaa så ligger det till.
Sen ikväll ska vi hem till Lund och fira min fabror som fyller år. Men vi hörs nog sen! Ha en bra lördag

Puss

Orkesterjackan.

Så enkelt men så snyggt! Den såkallade orkesterjackan gör hela outfitten. Det är en jacka jag verkligen hade velat ha i vår.



Stockholmstreetstyle

Jag & min cykel.

Herregud, tror inte att jag har cyklat runt så mycket som jag har gjort idag. Påminn mig om att jag måste jobba lite på min kondis. Stack hemifrån vid elvatiden och kom hem för kanske 50 min sen. Har cyklat runt i ungefär 4 h, med lite pauser här och där. Om det är någon som kommer att sova gott inatt är det nog jag. Hungriga efter cykelturen så nu fixar vi lite tidig middag, hemmagjorda köttbullar och potatismos, den också hemmagjord. Och vid fem drar Mikey iväg på match och lite senare dyker Niki och Emelie upp på lite fredagsmys. Tänkte bjuda på lite brieost med kex, mörktchoklad och popcorn. En salig blanding!  Nu blir det mat

Puss

CREAM.

Idag har dansföreställningen "Cream" premiär på Dansteatern här i Malmö kl 19.30. Och jag hade så gärna velat gå och se den föreställningen. Det var så länge sen jag såg en dans eller teaterföreställning. På gymnasiet blev det ganska ofta! Här är det fyra skandinaviska koreografer på en kväll, från streetinfluerat till dansteater. Men dem är här i Malmö tills den 14 Mars, sen fortsätter dem runt om i Skåne så det ska ju inte vara några problem.


Nu ska jag ta min nya cykel och ge mig ut på äventyr! Vi hörs snart igen

Puss

Är jag allergisk?

Har precis ätit gröt till middag och myst lite med katten. Pratade med en kär gammal killkompis på msn innan, vi har gått på samma skola och kännt varandra sen vi var 11 och gjort mycket kul tillsammans. Han bor förtillfället i Norge och flyttar i April till USA. Men på tisdag nästa vecka kommer han hem till Sverige och det ska bli underbart kul att träffa honom. Kommer inte riktigt ihåg när vi sågs sist faktiskt. Kan det varit i juli förra året eller något?!
Ska försöka boka in så många dejter med honom som möjligt, han kan vara lite upptagen ibland.
Nu ska jag tvätta av mig mitt smink, sätta på mig mjuksbyxor och göra mig en kopp te. Förresten, har jag sagt att det kliar på min rygg? Vet inte om det är för att jag är allergisk mot något av ämnena eller om det bara är plåsterna som kilar. Jaja, ha en bra torsdags kväll.

Puss

Vårnytt.

H&M har fått in en hel del nytt och detta är lite av mina favoriter...




Sjukhuset.

Nämen hej! Nu är jag hemma, har varit iväg sen lite efter sju imorse. Håller på med en allergiutredning på Universitetsjukhuset, ska dit två gånger till. Dem ska testa mig mot lite allt möjligt då jag hela mitt liv varit väldigt känslig och haft diverse allergier och utslag. Så här sitter jag med en massa plåster på ryggen med diverse ämnen på! Känns lite konstigt. Men, något som piggar upp är att jag idag ska få en helt ny cykel. Kl tre anländer den! + en  ny taklampa i hallen som mamma hittat i en antikshop.

Puss

Nyupptäckta.

Nyduschad och mätt! Blev en sen och lätt middag, blir så ibland. Rensade lite i skogarderoben innan och nyupptäckte dessa snyggingarna från Zara som jag köpte i sommras. Dem kommer nog att användas flitigt även denna sommaren då dem är klassiska, jag gillar färgen, att det är öppen tå och dessutom är dem välbehållna. Ska nog bara ta och klacka om dem!


Me today.




Accessories.

Armband

Topshop







Kyssjohanna










Dessa tidningar.

Jag köper ju mycket tidningar, både mode och inredningstidningar. Och det finns säkert många där ute som också gör det och som sparar alla i diverse skåp. Precis som jag! Men, istället för att tidningarna bara ska ligga eller istället för att man sedan slänger dem kan dem bli en del av inredningen. Jag har modemagasin och tidningar lite här och var i lägenheten. På vardagsrummsgolvet har jag staplat flera tidningar ovanpå varandra och låtit det bli en del av inredningen. Och på skåpet har tidningar tillsammans med några böcker fått bli en fin detalj. Jag tycker att det är snyggt att använda sig utav böcker i inredningen och vet man inte riktigt vad man ska göra med sina böcker, så kan man ta till en enkel lösning som jag har gjort. Staplat lite böcker på en uppochner vänd korg från Ikea.


Onsdag idag,

måste göra lite sådana tråkiga saker idag som att tömma diskmaskinen, torka golven och ja. Men sen ska jag kolla på ett nytt avsnitt av "The city", whoho! Och så ska jag nog, trots det tråkiga vädret, gå ut en sväng. Behöver gå ner till affären (som det förresten tar ca en kvart att gå ner till, vi har ingen som ligger närmre) och handla bröd, kattmat, mjölk, juice och lite annat smått.
Fick förresten hem H&M Home spring katalogen igår, och visst finns där en del fina påslakan, handukar och kuddfodral. Mina favoriter är serierna "Naturligt & Personligt" och "Klassiskt & Marint". Men skulle också gärna vilja ha ett kuddfodral som Liselotte Watkins designat från serien "Färg & Energi". Hon är ju min absoluta favorit modeillustratör.


3½ år!

Har varit ute en sväng i solen idag. Tog med mig katten ut så vi mös runt lite. Mikey kom hem redan vid två från jobbet och nu håller vi på att laga mat, blir köttfärsås och spagetti idag. Efter maten tänkte vi spela lite spel och äta lite glass. Vi har nämligen varit tillsammans i 3 ½ år idag. Eller vi har bestämmt att det var den 24 augusti 2005 som vi blev tillsammans, vi vet liksom inget fast datum. Men, vi ska inte fira så allvarligt. Lite mys!


Nyårsafton
2005-2006


2006


2007


2008


Nyårsafton
2008-2009




Kreta 08.


Mitt första collage.



Vår!

(det blev dock väldigt litet, men jag lär mig)

Nathalie wears Prada.

Godförmiddag på er!
Idag sov jag lite längre då jag låg ganska länge och läste innan jag släckte lampan igår. Mikeys telefon ringde ganska tidigt imorse, dem behövde honom på jobbet, annars skulle han varit ledig idag. Och då hade vi antagligen gett oss ut på lite äventyr i detta underbara väder som det bjuds på idag. Men, jag tar mig nog ut på egen hand. Fast först ska jag kolla på "djävulen bär prada" som jag fick låna hem av Emelie igår, såg den på bio när den kom ut men ser gärna den igen. Och sen ska jag tyvärr dammsuga lite här hemma. Det var kravet för att Mikey skulle diska och plocka undan i köket igår !


Måndagsklubben.

Hej på er! Kom hem fär drygt en timme sen, har busat lite med katten. Och han har lekt lite med sin nya kattkompis som kommer hit varje kväll. Vi trodde först att det var en hona, eftersom dem inte bråkade och dem verkade så gulliga mot varandra. Men idag upptäckte vi att det är en hane, det är lite märkligt att två hankatter leker utan att det blir bråk. Visst jagar dem varandra och lite så men det är väl en del i leken, hur leker dem annars? Men det har liksom inte varit något bråk så i den bemärkelsen. Jättekul att se! Dem rullar runt, låter, jagar varandra, och ibland ser det ut som att dem pussas. Dem liksom luktar på varandra i ansiktet.

Men iaf, har haft en jättemysig kväll hemma hos Emelie med Sofia! Jag gillar vår måndagsklubb.

Sov gott!

So very black.







Svart klänning Hm trend, svarta legging med dragkedja Åhlens, Svart nagelack Kicks

Drar hem till Emelie om ca en timme, så vi hörs väl senare ikväll.

Puss

Ny dag, ny vecka, ny Nathalie.

Ny dag & ny vecka och idag jag mår faktiskt lite bättre. Vi satt uppe lite längre igår och skulle försöka följa Oscarsgalan. Men efter lite mer än en timme var jag helt slut och ville bara bädda ner mig i sängen. Så det gjorde jag!  Idag ska jag försöka ta mig in till stan med min förkylning och mitt skoskav, behöver köpa nya mascara och lite annat smått. Tänkte faktiskt köpa på mig ett par bra tajts, använder bara strumpbyxor förtillfället men ett par tajts är ju mer användbara då dem är mer täckande och lite tjockare. Har ni några bra tips på var man kan köpa bra tajts så säg till!
Och ikväll blir det förhoppningsvis en träff med tjejerna, vill ju dock inte smitta någon.


Sarah Jessica Parker                               



Marisa Tomwis                                         Vanessa Hudgens


Beyonce                                                        Anne Hathaway

Några av mina favoriter från rödamattan.

Bilder lånade av kanal9

Imorgon är en ny dag.

Ska faktiskt försöka hålla mig vaken lite längre idag och kolla på Oskarsgalan! Kan ju bli kul. Strax ska vi åka iväg till ett nattöppet bageri här i närheten och handla bullar till imorgon, det är lyx! Imorgon är också en ny dag och jag hoppas att jag mår bättre då.

Puss

Make my day!

Vet ni vad som gjorde min dag idag? Jo, nässpray. Jag hatar att inte kunna andas ordentligt genom näsan. Blir så arg! Men Mikey åkte iväg och handlade till mig. Så nu känns allt lite bättre ! Nu ska vi fixa lite mat och sen vid sex blir det one tree hill.

Puss

& så var det söndag.

Godmorgon ! Nu ska jag strax sätta igång att tvätta. Mår inte alls bra idag! Men kvällen igår var jättetrevlig och vi var hemma vid ett tiden. Efter tvätten ska jag bara lägga mig och kolla på film. Får se hur det blir med besöket vi skulle få idag. Jag ursäktar om jag inte kommer att vara så rolig idag, men det blir så ibland.

Ha en bra söndag! Puss

Här sitter jag...

färdig sminkad och har målat naglarna. Men inte mår jag bättre för det! Tyvärr har jag fått lite feber, men ska ta två alvedon och sticka hem till Carro ändå. Har förvarnat henne! Men orkar inte sitta här hemma mer nu. Vi drar dock hem direkt så fort jag känner att jag inte orkar mer. Vet inte riktigt vad jag ska ta på mig.
Hoppas att ni får en bra lördagskväll.



Puss

En av vårens trender : markerade axlar

Denna fina kofta med markerade axlar som söta Hanna bär skulle jag gärna vilja ha. Den är från Hm trend och jag tror att jag spanade in den för ett tag sen.


Saturday.

Gud vad skönt det kan vara med lite sovmorgon ibland! Avslutade frukosten för en stund sen, har rastat katten lite och nu är Mikey iväg för att handla halstabletter och näsdukar till mig. Det är inge bättre idag, tyvärr. Men ska försöka att göra det bästa av situationen, vi ska ju för tusan iväg ikväll. Går dessutom runt här hemma och haltar, tror inte ni förstår hur mitt skoskav ser ut eller känns. Det är som ett stort öppet rött sår! Förstår inte hur jag ska kunna ha skor på mig överhuvudtaget, inga klackar idag iaf. Nej, men allt detta får lösa sig. Är det inte värre så ...

Ska inte titta på någon fotboll utomhus idag, utan ska ligga hemma under filten. Lika bra det! Så jag har tid för er sen också.

Puss

Today´s simple outfit.





Tunika med broderier Indiska, linne under Brittinger, sjal Chickochic

Nytt & snyggt från Topshop.








Zebraväskan är en favorit!

Topshop

Lunch med Oprah.

Ja, då har man fått lite motion idag. En timmes promenad är inte fel! Men det kändes som att jag aldrig skulle komma hem då jag fick världens skoskav. Hur kan det göra så ont? Det gjorde till och med så ont att jag blev yr och fick huvudvärk nu när jag kom hem. Det ser hemskt ut och strumpan var helt blodig! Nä, ska inte berätta mer nu. Tänkte göra mig lite lunch snart och kolla på Oprah om en stund.

Puss

Godmorgon fredag.

Satt länge och åt frukost idag, läste tidningen i lugn och ro och drack mitt te. Var som sagt och handlade igår, så hade en massa gott att äta till frukost idag. Som ni förstår så älskar jag frukost! Fil och musli är goda grejer!



Har på något sätt lyckats gå och bli ännu mer förkyld. Trodde det var på väg att vända, men icke. Jaja, så kan det va.
Vi hörs !

Har ni sett ...

våra nya gardiner? Tror inte att jag har visat er dem. Som ni kanske vet är jag ju även intresserad av inredning och dessutom älskar jag randigt.

Nå?



Minnen.

Tydligen visar dem Sex and the city nu på tv3, man kan inte låta bli att titta fast att man har sett alla avsnitten mer än en gång. Min torsdag har gått ganska fort än så länge. Har renbäddat och städat inne i badrummet, varit ute med Malte och gått igenom massa flyttkartonger från mina gamla rum som stått ute i förrådet. Hittade många roliga och fina bilder, en massa texter och annat kul. Har alltid varit mycket för att föra ner saker och ting på papper, gärna med bilder till. Har en stor "bok" eller vad man nu ska kalla de, pärm kanske, som heter sommarminnen. Började med den för ett antal år sen. Har skrivit om olika resor, familjemedlemmar har skrivit i den och sen har jag klistrat in foto, flygbiljetter, tågbiljetter, vykort och annat från resorna. Har även en liknande som har bilder från min bal och student och en sliten från gymnasiet där kompisar i klassen har skrivit, och kompisar utan för klassen och även Mikey. Det kommer bli kul att visa mina barn det sen, tror jag iaf.
Snart kommer Mikey hem, men han sticker nog direkt igen, han har nämligen träning ikväll. Vi hade behövt storhandla, har skrivit en rejäl lista. Blir kanske så att vi sticker iväg och handlar ikväll! Imorgon är det fredag, och jag har planerat in en lång promenad. Det blir nog en lugn fredag hemma med Mikey. På lördag ska vi bort och på söndag får vi främmande!

Nu ska jag ta och göra mig lite middag. Puss

Hade helt missat...

denna fina trenchcoaten från Lindex för 699kr.



Tycker att den ser ganska perfekt ut!

Denna torsdag.

Mm, jag äter rostemackor. Kommer inte ihåg när jag åt det sist! Med ost och marmelad på, då smakar det som bäst. Katten springer här ut och in. Dörren måste vara lite öppen så att han kan springa in om han blir rädd, annars blir han helt tokig. Han är ju ganska rädd av sig när han är ute! Han håller sig bara inne på vår baksida så han går ju inte långt. Men jag tycker att det är bra att han är försiktig och att han inte går så långt. Sen får vi ju se hur han reagerar när vi börjar gå med honom i koppel! Idag är Mikey på jobbet, han är inprincip helt frisk. Jag är fortfarande lite förkyld men det går nog snart över. Ska gå iväg och handla lite sen. Ännu mer snö här nere nu, men tyvärr inget solsken idag.
Förresten, dem gjorde rekla för det på tv nyss, har ni sett den nya serien Samantha som började sändas för några veckor sen? Sänds imorgon 22.40 på Tv4! Jag har föllt det, missat något avsnitt men jag gillar den. Gillar Christina Applegate!


11,5 cm klack.




HM får in nya skor lite då och då. Hittade dessa inne på webshopen just nu. Ser ju ganska snygga ut faktiskt. Säkert ännu snyggare på. För 349 kr blir dem dina !

Gårdagens fynd.

Gjorde förresten ett litet fynd i min gamla garderob hemma hos pappa igår. Denna halvslitna strandväskan! Tror den kommer bli perfekt till sommaren, oavsett om man ska till stranden eller ej.





Fick med lite av dagens enkla outfit också!

Jeans från Nudie, raggsockor ?, randig tröja Indiska, stickad tröja Hm Trend.

Onsdag förmiddag.

Hej på er! Har haft en mysig förmiddag med Mikey. Vi har varit iväg en sväng med Malte, sen åkte vi hem till Mikeys mamma och rensade på hans gamla rum (lite mindre mysigt kanske). Sen tog vi bilen upp till stan, gick en sväng och traskade sedan vidare till pildamsparken och gick runt och njöt i solen. Köpte med oss lite ingridienser till scones och en ny marmelad. Så nu ska det bakas scones till lunch! Blir lite städning här hemma idag också, vi delar upp det. Jag städar toaletten och mikey dammsugar lägenheten.

Antal portioner:  12
Ingredienser

8 8 dl vetemjöl
1 1/2 1 1/2 msk bakpulver
1 1 tsk salt
100 100 g smör
4 4 dl mjölk eller filmjölk


Gör så här

1. Värm ugnen till 225°. Skär smöret i tunna skivor. Hacka samman mjöl, bakpulver, salt och smör. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.

2. Ta upp degen på en mjölad arbetsbänk och dela den i två delar. Lägg på smord plåt och forma varje del till en rund kaka. Snitta kakorna i fyra delar med en vass kniv.

3. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. Låt bröden svalna något på galler innan de avnjuts ljumma med smör och ett gott pålägg. Tips! Smaksätt gärna degen med rivet skal av 1 citron, apelsin eller lime.



Vi hörs sen vänner!

Puss

Tisdagkväll.

Det är aldrig fel att komma hem till pappa och få en god middag serverad. Och att få träffa farmor! Även fast vi alla träffas ganska ofta ändå så blir det ju inte lika ofta som när man bodde hemma, såklart. Men vi ses alla igen nästa lördag då min fabror fyller år. Vi är fortfarande lite trötta och halvkassa här hemma, så det blir en lugn kväll och säkert en lugn dag imorgon. Vi var ute och gick lite innan idag, i det fina vädret. Inte fel att komma ut trots att man är lite sjuk. Malte följde med oss ut, japp vi har börjat släppa ut honom lite nu. Men han är väldigt rädd och försiktig. Har också hört att här finns en hund som hatar katter och att här är många katter som springer runt på området. Vi vet om att det finns en stor argsint hane som varit här och skrämt vår lilla Malte genom att hoppa upp och slå tassarna på våra fönster. Så, vår tanke är om vi ska gå med honom i koppel. För vi vill ändå att han ska få komma ut. Man är ju lite rädd för vägen här utanför också!




Today´s outfit.






Shorts Gina tricot, strumpbyxor twilfit, tröja HM, skjorta Monki

Idag...

inspireras jag av denna bilden på Alexa Chung. Ledigt och enkelt! Passar bra denna tisdag. Nu ska jag göra vid mig, om ett litet tag tar vi bilen in till Lund.


Tisdag.

Hallå!
Idag känner jag mig bättre i huvudet men är fortfarande duktigt förkyld. Igår var en riktigt seg dag och jag hoppas inte att denna tisdag också blir lika seg. Vi har ett riktigt kanon vinterväder här nere i Skåne idag. Snön ligger tjock och inte ett moln på himlen. De ni!
Planerna för idag är att vi ska ta oss ut lite i det fina vädret, trots förkylningen. Men lite frisk luft skadar inte! Och senare i eftermiddag ska vi äta middag hemma hos pappa med farmor. Sist vi skulle äta tillsammans blev ju pappa sjuk, så då fick vi ställa in. Nu är vi sjuka men det ska nog gå bra ändå! Först och främst ska vi få i oss frukost och ge katten mat, sen ska jag hoppa in i duschen och kicka igång dagen!

Puss

Min kväll i soffan.

Nu ska jag krypa upp i soffan med Mikey och en stor filt. Kvällen kommer att spenderas läsandes i soffan med en kopp te och lite annat gott!



Ha en bra måndagskväll.

Nä nu...

har jag gått här hemma hela dagen och nyst och börjar känna mig mer och mer seg i huvudet. Näsan rinner och jag måste nog medela att Mikey har smittat mig! Tog mig en varm dusch för att jag frös, men inte hjälpte det! Får se hur jag mår ikväll, annars får jag väl ligga hemma och kurera mig, båda två. Tidningar och en massa te!

Puss

Hängsmycke.

En av mina favorit inredningsbutiker på nätet är Countrybymail. Dem har en massa små söta detaljer och annat kul! Dem har även dessa fina hängsmyckena som jag gärna hade velat ha hängades runt min hals..



Vi har bland annat beställt denna tavla därifrån som hänger inne i sovrummet


& så var det måndag.

Har varit uppe i någon timme nu, men har inte ätit frukost än så nu är jag jättehungrig. Mikey ligger fortfarande kvar i sängen, blev inget jobbande för honom idag. Inatt har det snöat ganska mycket här nere, ser bara vitt vitt vitt när jag tittar ut. Men det är ju fortfarande vinter, och våren känns ännu längre bort just nu. Men jag har nog intalat mig själv att våren snart är här, den kommer tidigt i år. Tyvärr har jag nog ljugit för mig själv! Så jag får väl välkomna snön.
Ja, och ikväll ska jag ju träffa tjejerna, som varje måndag. Denna gången ska vi vara hemma hos Emelie!

Frukost var det!

Like art.

Amen det är ju som konst...







Eller vad säger ni?

Jak&Jil

Back home.

Tycker att dagen har gått så fort, hela helgen faktiskt. Kanske för att det är så kul att ha lillebror här. Kom nyss hem från mamma och nu ska vi bara ta det lugnt och mysa sista dagen av helgen. Tyvärr så har Mikey gått och blivit sjuk så han är inte säker på att han kan jobba imorgon, vi får helt enkelt se. Tror jag ska stoppa i mig lite tryffel och skorpor nu! Vad gör ni denna söndags kväll?



Jeansskjorta - Monki
Linne - Brittinger


Hej Kompis!

Nu ska vi kicka igång dagen med lite guitar hero, en dusch och en liten promenix. Senare i eftermiddag åker vi hem till Gunnesbo och äter middag hemma hos mamma. Och ikväll är det ju One tree hill, startade förra söndagen igen. Jag gillart!


Today´s.




Det gillar vi!

Snygg väska till ett utmärkt pris.



198 kr från HM

Frusna & hungriga.

Amen vi följde ju med och tittade på träningsmatchen ändå. Så nu har man varit ute några timmar i solen! Det var dock väldigt kallt så jag och lillebror tog en värmepaus i bilen. Drog av mig mina kalla skor och stoppade fötterna i mina tummvantar. Nu är vi  ganska frusna och hungriga. Maten är på g! Ikväll ska vi spela guitar hero som brossan har med sig, och mysa framför en film.







hur firar ni alla hjärtans dag?

Puss

Saturday.

Hade en mysig och lugn kväll igår med lillebror och Mikey! Vi var alla ganska trötta så vi somnade vid ett tiden. Idag ska jag och lillebror sysselsätta oss lite med att gå ut och gå i det härliga vädret, solen sken igår och ska skina hela helgen. Om det ändå bara hade varit 10-12 grader varmare. Mikey ska iväg på träningsmatch, vi funderade på att följa med och titta men det blir så kallt att bara stå där. Lillebror har tagit med sig sitt playstation, så ikväll blir det väl några timmar framför det. Och just det, alla hjärtans dag idag ju. Vi ska laga middag här hemma, lillebror har beställt ryggbiff med rostade rotfrukter.



Puss

Helgen är startad.

Nu har jag och lillebror startat helgen genom att dra på oss våra mjukisbyxor. Mina är nytvättade, lika så mina raggsockor och det är en sån härlig känsla med helt nytvättade kläder. Doftar så gott! Jag har hållt på här hela dagen, dammsugat och tvättat (idag igen), hade hur mycket tvätt som helst. Har bokat en ny tvättid, nästa helg. Denna gången gick det för lång tid, så lång tid att jag imorse inte hade några trosor att ta på mig så mikeys kalsonger fick agera trosor. Nu har jag dock bytt om! Vi har även, eller jag, gjort egen guacamole. Föredrar att göra det, för då vet man vad man får i. Ni att vet den färdiga guacamolen man köper ute i butik ändast innehåller 1,5% avocado, det är ju löjligt. Sen får man däremot massa annat skit på köpet, en massa E tillsatser. Så ikväll blir det tacos och mys framför tvn. För killarna blir det godis, och då jag inte gillar det så mycket blir det popcorn, tryffel och mörktchoklad för min del.



Randig tröja och randig bakgrund

Puss

Summer, wonderful summer.
















Flat Sandals.

Såg att Engla tipsade om dessa fina skorna från Asos och jag kunde inte låta bli att göra detsamma.



Jag blir lite sugen på att beställa dem!


Thursdays outfit.

Först klyddade internet och sen blogg.se, men nu verkar allt funka. Sitter i soffan, lyssnar på musik och väntar på att Mikey ska komma hem från träningen, ska sticka iväg och handla lite. Men vi hörs sen!



Skjorta och jeans från Topshop.

Husmor.

Jag gör pannkakor : )





Tror det är andra eller tredje gången jag gör pannkakor.

Jag gillar antikt.

Mamma ringde precis och berättade att antikaffären som ligger precis brevid får affär ska flytta och ägaren hade sagt till mamma att hon kunde komma in och plocka det hon ville, även till mig. Hur bra är inte det? Så mamma ska se om hon kan hitta en lampa till hallen och en till vardagsrummet. Sen efterfrågade jag lite fina antika böcker, tycker det är så fint att ha framme. Och jag sa att hittar hon något annat fint som skulle passa bra här hemma får hon gärna ta det till mig också. Våra fina sängbord kommer från den butiken och var riktiga fynd. Mamma berättade även att dem beställt en splitter ny cykel till mig via deras butik (man får ganska många sådana erbjudande). Jag tackar och tar emot! En cykel är precis det jag behöver då min nuvarande är totalt värdelös och i dessa tider tjänar man ju på att cykla. För mig att åka fram och tillbaka till stan härifrån kostar 44 kr (kostar dock lite extra för oss som "bor en bit ut") men iaf, 44 kr är ganska mycket tycker jag. Då cyklar jag hellre, nu när det dessutom går mot vår finns det ju inget härligare. Det är bra för dig och för din ekonomi!


Jeansjackan.

Idag går turen till jeansjackan, också något jag vill ha i vår...Tyvärr tycker inte jag att utbudet av snygga jeansjackor är så stort just på nätet.



Ellos


Monki


Topshop



HM


Min onsdag.

Har tagit det lugnt här hemma idag! Busat med katten, rensat i kylskåpet och skafferiet (varför ska man altid spara på saker som man tror att man kommer äta sen, vilket sällan händer) och passat på att läsa lite. Mikey kom hem från jobbet vid tre, men stack direkt igen till en kompis innan träningen. Så jag har varit ensam hela dagen, men jag är van. Är det bra eller dåligt? Jaja, ikväll är det final i topmodel och sen ett av mina favorit program som går varje onsdag på 5an, Hopkins. En sjukhus serie från USA! Imorgon ska jag städa och förbereda lite inför att lillebror kommer på fredag och ska sova här hela helgen. Nä, nu tycker jag att Mikey får komma hem, vi får ju inte glömma att jag är grymt mörkrädd. Hur ska det gå när Mikey åker på träningsläger till Tyskland i Mars? Well..

Puss

Vilken är er favorit?

Jag är lite sugen på en trenchcoat..


Ellos


Laredoute


HM


Topshop


Monki


Min favorit är nog den från Laredoute..


Puss.



Sådär ja, nu har jag klätt på mig ordentligt. Tjockaste tröjan under och mössa.

Ha en bra dag!

Godmorning.

Här nere i skåne känns våren väldigt långt borta, det har både snöat och blåst en hel del. Men samtidigt lyser snön upp väldigt mycket och det är härligt. Funderar på att även idag ta en promenad och traska runt i snön.
Även fast jag just nu inte jobbar går jag ändå upp så himla tidigt, idag gick jag upp innan 7. Men jag kan liksom inte ligga och sova med gott samvete. Är ni likadana? Så dagarna blir ju ganska långa, men jag lyckas nästan alltid att sysselsätta mig. Nej, nu ska jag klä mig och sen ta mig ut i snön.

Puss




Today´s outfit.













Idag har jag på mig gammal skjorta från Hm, jeans från Nudie, skor från Kawasaki, armband cocoo.se och egengjort och väska secondhand.

Nu drar vi till Lund!
Puss

Snöstorm.

Herregud vad jag har varit flitig idag! Jag har sorterat och rensat bland alla viktiga och oviktiga papper här hemma. Om det är något som kan få mig att ligga vaken på nätterna så är det oreda bland viktiga papper, och när man inte riktigt vet vart man har dem. Allt måste ha sin plats, i en mapp eller i en pärm. Så nu kan jag sova lugnt om natten!
Det har börjat snöa och blåsa här nere i Skåne och dem varnar för ordentlig snöstorm, vi som ska ska iväg. Men vi får bara hoppas på att det inte blir så farligt som dem sagt. Nu ska jag göra mig iordning och sen drar vi om ca en timme kanske. Och lilla Malte har somnat i Mikeys famn, han är en trött kise.



Puss sålänge

Vårnyheter.

Har haft en lite fixarmorgon och promenaden fick skjutas fram. Var tvungen att ringa lite olika samtal, bla att få hemskickat arbetsgivarintyg mm. Ibland har man sådana dagar då det är mycket som ska fixas, eller jag bokar nog in sådana dagar så att jag får allt fixat på en gång. Det känns bäst då, jag hatar att ha saker liggande på hög!
Har iaf fått i mig frukost nu, tänkte kolla lite på "Efter tio med Malou" och sen ta mig ut för en promenad. Det blir tyvärr ingen middag hemma hos pappa ikväll då stackaren blivit sjuk. Men vi åker nog till Gunnesbo ändå och hälsar på en vän. Hade velat åka inom Nova Lund precis intill Gunnesbo och kolla in vad Topshop har fått in för vårnyheter.









Kärlek helt enkelt.

Har inte haft tid för att blogga så mycket idag, men vissa dagar blir ju så. Tjejerna stack hem för en timme sen, haft en jättemysig kväll. Nu sitter jag här själv i mörkret, katten och Mikey har gått och lagt sig. Men NU, nu på kvällen när man ska vara trött, då är jag helt plötsligt inte trött. Men har för tusan varit trött hela dagen! Knepigt. Imorgon har jag bestämt att jag ska gå ut och gå en hyfsat lång runda, gå hem och äta frukost, duscha och blogga där emellan. Senare på eftermiddagen ska vi hem till Gunnesbo, äta hemma hos pappa med farmor och så ska vi förhoppningsvis hinna träffa en vän också som bor en bit bort från pappa. Och på fredag kommer min kära lillebror hit och ska sova här hos oss hela helgen, ska bli helmysigt. Han stormtrivs här! Mamma och låtsaspappa ska iväg och bo på hotell och jag erbjöd mig snällt att passa honom. Så jag och Mikey kommer att "fira" alla hjärtans dag med brossan, och Malte såklart.  Vi ska äta frukost på sängen, laga god middag och spela spel. Ser jag fram emot! Alla hjärtans dag handlar ju faktiskt inte bara om ens kärlek till sin partner utan om alla man älskar. Kärlek helt enkelt!


Skorpor & Te.

Vet inte varför jag är så trött idag, känner mig helt färdig. Ska ta en lite eftermiddagsfika nu och vid sju anländer tjejerna. Blir lite mys och häng framför tvn. Så jag bloggar mer lite senare.



Puss

Min förmiddag.

Idag steg jag upp 06.45, japp! det var då Mikey stack till jobbet, men jag la mig i soffan med täcke och kudde och slö kollade lite på nyhetsmorgon. Sen somnade jag till en liten stund, med katten på magen. Snart kommer min bästa vän hit, ska fixa lite lunch tillsammans och umgås så mycket som möjligt, sen vet jag inte när vi ses igen. Så ser min förmiddag ut!


Whitney Port.









Dessa bilder på söta Whitney Port får avsluta kvällen. Alltid lika väl klädd!

Inredningsbabbel.

Har märkt mer och mer att vi har skapat olika färgteman i dem olika rumen. Lite avsiktligt och lite oavsiktligt! I vardagsrummet går ju temat i turkost, i köket är det mycket mörka och svarta detaljer och i sovrummet har vi påbörjat ett guldtema. Egentligen kan jag tycka att om man kör fullt ut, så att det blir för mycket att det gärna blir stelt och tråkigt då. Men samtidigt så binder ju en återkommande färg ihop rummet. Men det som är viktigt tror jag, om man kör på färgtema att man bryter av lite, med andra små färger och prylar, så att rummen inte känns så stela. Vi har ju många små personliga saker här och var, små saker att titta på. Vi har ju också väldigt mycket vitt, 95% vita väggar och då kände jag att det behövdes lite färg i möbler och tyg. Varför det just blev turkost i vardagsrummet vet jag inte riktigt, vi valde en turkos soffa för att bryta av och sen fick den bli stommen. Men skulle man sen tröttna på just turkost i vardagsrummet så kan man ju byta ut sakerna. Soffan kan ju vara en färgklick för sig själv, den är ju inte lika lätt att byta ut. Men däremot kuddar, gardiner, plädar och ljus är sånt man kan byta ut och då också bryta färgtemat. Vi får helt enklet se hur länge vi orkar med turkost i vardagsrummet, svart/mörkt i köket och guld i sovrummet.










Min helg.

Sådär ja, nu har vi fått upp en marinblå rullgardin i sovrummet och randiga gardiner i vardagsrummet som vi även kan dra för. Känns himla ovant med gardiner! Familjen stannade på lite fika också, det är alltid mysigt att ha dem här.
Men idag är jag ruskigt trött, kom hem vid ett efter en väldigt mysig och trevlig kväll med tjejerna hemma hos Sofia. Kom i säng vid halv tre tiden och sen började katten stimma. Så vi har vaknat från och till hela natten och morgonen! Han brukar aldrig hålla på sådär, utan ligger oftast stilla hos oss hela natten. Förmodligen har han sovit länge medans vi var borta och var inte alls sugen på att gå och lägga sig när vi ville. Det behöver han ju egentligen inte heller, men inatt strök han runt och gnällde, pillade på allt i sovrummet, lekte med mina fötter och sprang ut och in från sovrummet. Well, förhoppningsvis är han lika trött som mig och Mikey ikväll så att vi alla tre får en godnatt sömn. Mikey börjar ju för sjutton att jobba imorgon!

Imorgon kommer min kära barndomskompis (som pluggar i Polen just nu) hit för första gången. Det ska bli himla kul! Och senare på kvällen ska förmodligen jag, sofia och emelie ses. Vi har bestämt att nu när vi alla bor i Malmö ska vi ses varje måndag. Som en fast dag! Det blir vår dag, eller kväll. Det är bara en buss emellan oss, inga byten. Vi ska köra var tredje gång så vi hoppar emellan oss alla. En riktigt bra idé tycker jag!





Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa lite innan vi ska b

Min drömresa.

Hej allihopa! Är med och tävlar om en resa till en storstad genom Englas blogg och ni som brukar läsa min blogg vet ju att min största dröm är att få åka till New York. Och nu är tanken att jag ska motivera varför just jag ska vinna denna härliga resa. Resan sponsras av Airtours.

När jag var 13 år träffade min pappa en kvinna som hade två söner. Dem var tillsammans ganska länge och dessa killar blev nästan som storebröder för mig. När den äldsta av killarna, som jag också stod närmast bestämde sig för att flytta till USA blev jag väldigt ledsen men han sa att jag alltid var välkommen att hälsa på honom. Redan då, som 13åring började jag planera inför min resa till USA, men jag var ju dock lite för ung. När han kom hem hade han alltid en massa nytt och kul att berätta och jag försökte måla upp bilder i huvudet på hur det kunde se ut där borta i USA. Nu har åren gått och jag är 21, och ännu har jag inte lyckats ta mig dit, först och främst för att jag inte har haft råd. Det går nog inte en dag utan att jag tänker på att få resa till New York, och jag lovar alltid mig själv att när jag får råd ska jag börja spara. Just nu känns en New York resa ganska långt borta, då jag tyvärr är arbetssökande. Nu i februari flyttar min bästa killkompis sen 10 år tillbaka också till USA, och även han har sagt att jag alltid är välkommen att hälsa på. Jag undrar bara när den där dagen ska komma, då jag sitter på ett plan till New York, när min dröm sen 7år tillbaka går i uppfyllelse. Jag är ett stort fan av serien The City som utspelar sig i just New York, och den serien gör bara att jag ännu mer vill resa dit. En shoppingweekend i New York är verkligen a dream come true för mig!

Today´s outfit.









Har på mig klänning från Glitzy, strumpbyxor från Twilfit, väska secondhand och ballerina från Din sko.


Godnatt!

Favoritsmycke.

Jag är en armbandstjej, och dessa söta armbanden hittade jag inne på Glitzy. Otroligt söta och enkla, vilket jag gillar.


Lördagen.

Lördag förmiddag, Mikey ska iväg på träningsmatch snart och katten går runt och gnäller (tror det är för att han vill ut, eller så är han en gnällig tonåring just nu). Jag ska hoppa in i duschen om ett litet tag och senare ikväll kör snälla Mikey mig hem till Sofia. Men jag känner ingen inspiration just nu, ingen aning vad jag ska ta på mig ikväll. Ingen kul känsla! det får väl lösa sig.

Puss
sålänge

En söt blus.

Har inte hittat så mycket på Hms online shop just denna våren. Men den här blusen är däremot väldigt söt. Den gör sig bäst till ett par jeansshorts och ett par ballerina (eller gladiatorsandaler).


Fredag fullt ut.

Myser fullt ut ikväll med te och lite mörkchoklad. Lillen ligger i soffan med oss och halvsover! Har på mig en gammal favorit tröja från Indiska, känns tyvärr som att den har tappat formen lite men den är fortfarande mysig.



Vad hittar ni på ikväll? : )

Middag på gång.

Sådär ja, biffarna är på gång och rotfrukterna ligger i ugnen. Jag hoppas det smakar!




Favoriter.

Lite favoriter från Forever21..





Amerikans butik till Sverige?!

Puh, just nu är storstädning den ända motionen jag får, förutom mina små promenader ibland. Nu kan vi inte städa mer för nu har vi städat överallt som det går att städa och det är dags att njuta av fredagen. En dusch och lite sen lunch!

Har förresten hört lite rykten om att bla Forever 21 ska öppna butiker i Sverige, eller dem letar lokaler just nu. Ni kan ju hålla tummarna på att dem öppnar i just er stad eller en stad nära er. Jag hoppas på en butik här i Malmö!


Hej Fredag!

Jaha, då var det fredag. Och vad händer idag då? Jo, vi ska nog städa här hemma, ordentligt och sen ska vi laga god middag ikväll och mysa hemma. Vi tänkte laga färsbiffar med vitlök och fetaost i och till det rostade rotfrukter i ugnen, och någon sås på turkiskyoghurt!
Imorgon ska jag förmodligen hem till Sofia med lite andra tjejer, snacka skit och dricka vin. Eller oj, jag har ju nyttovecka. Men okej, ett glas vin då, brukar ändå inte bli så mycket mer för min del.
söndag kommer min kära familj hit, ska få upp lite gardiner och en rullgardin i sovrummet och en fika på det. Låter som en väldigt bra helg! Men vi börjar med frukost, har inte lyckats få i mig det än.

Puss

Lilla katten blir stora katten.





Nu en yrvaken Malte

Katten har blivit så stor, växer så snabbt. Även fast han fortfarande är liten så börjar han allt mer likna en vuxen katt. Tycker han har ändrat färg lite också. Gullunge!

Gröt till middag?

Ja visst, det är enkelt gott och framför allt väldigt nyttigt.



Prova ...

Whoho!

Mikey har fått nytt jobb. Dem ringde för bara en liten stund sen och jag hörde direkt på Mikeys röst att det var positivt, så jag flög på honom och gratulerade honom. Underbart! Nu är det bara jag som ska hitta ett passande jobb också, har en hel del att söka nu. Nu ska jag göra mig något att äta och kolla på Till salu, och så ska jag ringa mina föräldrar.

Puss

Hej, hejdå!

Måste rusa nu! Men jag bloggar sen när jag kommit hem.

Puss

22.10

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och lägga mig och läsa lite. Imorgon ska jag upp och iväg på ett litet möte för att öka mina chanser till jobb. Så jag säger godnatt och sov gott.

Puss

Pumps med träklack.

Gillar träklacken, den rundade tån och att dem är ganska klassiska. Är nog aldrig fel att ha ett par ganska klassiska pumps i garderoben.  Och till det härliga priset 298 kr kan man köpa sig både dem svarta och dem bruna.




HM

Borde vara förbjudet.

Som ni alla säkert vet så följer jag serien The City, som utspelar sig i härliga New York. Och det finns inte mycket som inspirerar mig så som denna serie. Det borde vara förbjudet att vara så snygg som tjejerna i denna serie är.









Erin är så himla fin i sin tjocka lugg. Nästan så att man blir lite sugen på att klippa en själv!

Onsdagen.

Sorry för att jag inte skrivit tidigare men har varit iväg och handlat och fixat lite här hemma. Och nu ska jag ta och fixa lite lunch. Sen ska jag ta en varm dusch, det är riktigt rått ute idag. Tänkte bara säga att min såkallade "äta nyttigt vecka" går riktigt bra. Mikey åt chips igår och jag tog inte ett ända. Har ätit en del frukt och har nu köpt hem en hel del grönsaker också. Får se om jag på söndag kan känna någon skillnad. Kanske jag känner mig piggare, fräschare och slipper huvudvärk.

Puss

Denim från Monkigirl.



Himla snygga jeansplagg från Monki.

Nu!

The City.


Babymjuk.

Sådär, nu känner jag mig som ny. Hyn är så mjuk och len! Efter behandlingen lägger dem en lättare make up också, med mineralfundation och liknande, alltså inget skadligt för huden. Fick även lite prover med mig hem på ansiktskrämen som hon använde idag och rekomenderade mig.

Ansiktsbehandling 60 min 475:-
Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud så är detta behandlingen för dig. Du får en aktiv behandling som anpassas helt efter din huds behov. Rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, portömning, ansiktsmask och lätt make up ingår.


(Lenhud)

Godmorgon tisdag!

Oj oj oj, vad jag är hurtig och är uppe tidigt, innan halv åtta steg jag upp. Idag ska jag på ansiktsbehandling, på Len Hud, herregud vad skönt det ska bli. Evigheter sist! Riktigt vardagslyx! Just denna gången ska jag på en såkallad klassisk ansikstbehandling, och där ingår rengöring, analys av huden, mask, återfuktning,lättare massage och så plockar dem brynen till en vilket alltid brukar bli himla bra.

Och förresten, kul att Elin Kling vann bästa modeblogg igår. Aftonbladet och bloggportalen hade ju annornat en gala på Nalen i Stockholm! Det är hon deffinitivt värd...


Huvudsaken.

Vad tycker ni om hatt?


(från hm)

Den här...

veckan kör jag en liten utrensningsvecka, nyttovecka, kalla det vad ni vill. Men det har blivit mycket skräp dem senaste veckorna och det hör inte till vanligheterna när det gäller mig. Så självklart reagerar min kropp på det. Så denna veckan kommer det att bli mycket fisk, kyckling, frukt, grönsaker, nyttiga fetter så som avocado, nötter och fetfisk, grönt te och vatten.
Håller mig helt borta från snacks, fast ett mörkchoklad kan jag ju få äta.



Som en liten påminelse i köket!

Stjärntecken.

Idag på arbetsintervjun fick jag bland annat frågan vilket stjärntecken jag var. Sökte på mitt stjärntecken Vågen, och jag vet inte riktigt om jag tror på sånt men jag kan ju säga att det är mycket som stämmer.

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.
Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.
Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.


Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.
Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare




Tror ni på sånt?

Nej tack!

Hej på er!
Nu är jag hemma igen och jag känner verkligen inte för att gå ut igen. Det är svinkallt ute, eller det blåser ruskigt kallt. Mötet jag var på i stan var en arbetsintervju, det gick väl bra men om jag skulle bli erbjuden tjänsten så kommer jag förmodligen inte att ta den. Det kändes inte riktigt bra, då det bara är kvällstid och det passar inte mig. Plus att det är alldeles för få timmar i veckan och för lite betalt i timmen för att jag ska kunna klara mig, lyckas man boka fler kunde får man då en såkallad bonus och kan tjäna lite extra. Men det känns som en tävling då, och man är ju bara garanterad grundlönen som jag tyckte var för låg. Tjänsten jag sökt var som kundbokare på ett kapitalförvaltningsbolag! Så det blir nog så att jag tackar nej, tyvärr. Men jag fortsätter att söka, har ju sökt andra jobb.
Gick in en sväng på Zara och dem kan verkligen det här med skor, hittade säkert 5-6 par riktigt snygga skor. Spanade in
2 st som jag tyckte extra mycket om, kanske det blir ett vårköp. Hittade bland annat ett par som påminde väldigt mycket om dessa från HM. Fast i ljusare mocka!


Föredrar nog dem från Zara!

Förresten, det var någon som undrade vart den fina randiga tröjan jag skrev om igår kommer ifrån och den kommer från Kappahl!
Nu ska jag förbereda något att äta. Vi hörs sen!

Måndagen den 2/2.

Ja, inatt har jag ju inte fått sova åtta timmar, men känner mig faktiskt inte trött för det. Uppe i tid och ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag ta mig upp till stan för att fixa ett och annat! vet inte riktigt vad jag ska hitta på senare i eftermiddag men ska väl hem och fixa lite käk och sen får vi se. Mikey har ju fotbollsträning, som vanligt. Men annars ska jag väl försöka göra det bästa av denna måndagen.

Puss

Min kväll.

Åt precis ett chokladwienerbröd som mikey köpt till honom och mig. Och jag blev så äckligt mätt, nästan så att jag inte gillar wienerbröd. Fast ändå tycker jag att det är gott, men det blir för mycket på något sätt. Mår faktiskt lite illa! Kanske sista gången jag äter ett wienerbröd. Var tvungen att göra mig en kopp grönt te, inbilla mig att jag sköljer ut den.
Annars idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Mikeys mamma kom förbi en stund innan och tog en kopp te.
Tänkte kolla på filmen Holiday kl 21, har dock sett den innan men minns att jag tyckte den var helt okej, så då kan den väl vara okej att titta på ikväll också. Nu ska jag dricka upp mitt te!

Puss


Vårvindar.

Hade det blåst varma vårvindar just nu hade jag velat gå klädd såhär ..






Topshop, Forever21,kappahl.

1 Februari..

det känns väl bra? Vi går mot ljusare tider och det känns som att så fort februari är förbi och vi kommer in i mars så är det vår. Eller nästan iaf!
Igår var en trevlig kväll med middag och pokerkväll med pappa och släkten. Kom hem vid elva, busade lite med katten och sen gick jag och la mig för att läsa lite. Sov när mikey kom hem vid två tiden, med hade tydligen skrikigt till och spärrat upp ögonen när han öppnade dörren och sen väckte han mig och frågade var det va, men jag har ingen aning. Kanske jag blev rädd eller så drömmde jag. Sen väckte han mig inatt igen, då låg och och grät. Men ja, jag är en ganska livlig sovare som snackar och rullar runt. Gråter gör jag en hel del också, ibland över mindre ledsamma saker, för jag minns ju oftast vad jag har drömt.
Idag blir det myssöndag här hemma, vi ska både förebereda oss inför våra "möten" imorgon :). Vad ska ni hitta på?

Puss

RSS 2.0