Grillning på g.

Hemma om efter jobbet bara. Ätit,bytat om, träffat min älskade pao (som är hemma över helgen) en kort stund, packat och nu ska jag snart dra iväg till malmö igen. Tyvärr ser det ut till att kunna bli regn, men vi ska bara ta det lugnt och grilla lite.
Imorgon blir det som sagt träning, sen får vi se vad den lediga dagen har att bjuda på : )

Ha en bra valborgsmässoafton

Puss

Egen designat.

Kolla in mitt egen designade halsband, allt för utom den turkosa "bollen" kommer från Panduro Hobby och bollen kommer från Pilgrim, köpt i danmark.

image479

Likheter.

Det har ju bloggats en hel del om denna snygga kavajen från Topshop. Finns nog ute i dem flesta topshop butikerna nu och blir din för 899kr.

image477
Jag hittade ju denna söta koftan inne på Åhlens City, och det är ju lite samma stil, dock var min några hundralappar billigare : )

image478

Jag är så nöjd med denna koftan att jag funderar på att köpa mig en till, ifall det skulle hända något med denna.


Full rulle !

Hej på er : )
Hoppas allt är bra. Igår var det full rulle och jag fick ingen tid till att blogga, tyvärr. Vaknade upp hos mikey, vi gjorde oss iordning och åkte iväg för att fixa nya pass. Det gick väldigt fort och nästa torsdag kan vi hämta dem.
Efter det drog vi bort till mikeys kompis som jobbar på ett cafe i närheten. Köpte varsen baguette, super goda + att vi fick dem mycket billigare. Gick bort till bilen, öppnade bageluckan och satte oss där i solen, lyssnade på musik och åt vår lunch. Sen var det bara till att sticka till jobbet. Direkt efter jobbet tog vi bilen till stan, fikade och sen gick vi på bio.
En riktig heldag!

Idag blir det först jobb, sen hem och äta lite. Ikväll blir det nog lite grillfest i malmö, men det blir lugn för imorgon ska det tränas lite gym. Puh!

Hörs sen Puss

Hörlurar...

Hallå !
Är hemma hos mikey och tar det lugnt. Har varit och handlat nya hörlurar till min mobil, då jag har MP3 i den, och gjort av med mina andra : ( som jag fått av mamma, men säg inget.  400 kr kostade dem, känns surt! Men vill ju kunna lyssna. Köpte en uppdaterad variant, bättre än dem förra. Så nu har jag överfört lite fler och nya låtar.

image476

Ikväll ska vi bara umgås och njuta av att vi har sovmorgon imorgon : )

Puss

Ingen ledig dag.

Ska snart bege mig till jobbet. Även fast måndagar, på schemat är min lediga dag så jobbar jag oftast. Men det är bara bra, pengarna behövs : )
Spelar Veronica Maggio på full volym, hennes album är bra. Härliga låtar! Känns som en riktig sommarskiva.
Stänger på skolan idag, så slutar sent. Ska nog sova hos mikey inatt då vi ändå ska upp och fixa nya pass tillsammans imorgon inne i Malmö.

 Sol, lite vita tunna moln, men ändå varmt !

Ha en bra dag Puss

Ånger.

Jag ångrar att jag inte slog till på denna kjolen inne i Köpenhamn


(Bild Urbanoutfitters.com)

Puss


Ett litet kalas.

Söndag, och idag blir det kalas igen för lillebror. Eller ah, ett litet kalas. Små kusinerna har inte hunnit fira honom så dem kommer idag. Ska bli super kul att träffa dem små liven.
Sen blir det lite kvällsfika hemma hos pappa och one tree hill !

Dagen till ära tänkte jag ha på mig min nya tröja som jag köpte igår i Köpenhamn
I dagarna måste jag fixa en kedja till mitt nya hänge, man kan ha det både som halsband eller armband. Eller om man bara vill hänga den på väskan eller i jackan, bara att välja, kanon !

Hörs senare Puss

Köpenhamn runt.

Oj oj oj vilken heldag. Nästan precis hemkommen och ont i fötterna har jag, dem är helt mörbultade. Inte riktigt hunnit gå in mina Kawasaki skor, så har både skoskav och värk i fötterna. Puh!
Jag och Mikey har haft en super dag. Tog tåget till Köpenhamn vid elva, och kom hem nu vid åtta. Det är alltså 9 h. Och av dem 9 har vi säkert gått i 7. Jag shoppade lite, mikey hittade tyvärr inget den här gången. Annars brukar det vara han som kommmer hem med en massa just från Köpenhamn. Men vi gick runt, njöt av solen, åt pölse, kollade i affärer, var inne på tivoli och åt på resturang och gick runt och kollade lite. Jättemysig dag!
Tack för en trevlig dag hjärtat : )




Här ser ni lite av dagens shopping. Gick runt lite inne på ILLUM, på pilgrim och hittade detta söta hänge.
Klämmor med rosetter från Urban Outfitters och blus från Companys.
Tog inte så många bilder under dagen men kan bjuda på några här iaf : )

Nu är vi trötta och ska nog bara vara hemma och kolla film ikväll.

Puss

Då var det dags för helg igen.

Sådär ja, då var det fredag igen : ). Jag tycker att det är skrämmande så fort veckorna går.
Ska snart ta och bege mig till jobbet. Idag är det jag och Mikey som stänger tillsammans, hoppas det inte blir för sent.

Snabbt hem efter jobbet och slänga i sig lite mat sen vidare till Lindängen och fotbollsmatch.
Ganska varmt ute idag, men tyvärr ingen sol. Men bara det inte regnar ikväll.

Ha en bra fredag : ) Puss på er

Today´s.

Jag ursäktar dem dåliga bilderna, lovar att börja fotografera med en bättre kamera. Här kommer en sen dagens..

image462

Jeans - Topshop
Vitt linne - HM
Kofta - Åhlens City
Sjal - Vila
Skor - Spirit
Armband - Cocoo.se

I Love You.

Jag bara älskar detta armband från Kyssjohanna.se. Inne i kuveret finns ett brev där det står I Love You, super gulligt. Är grymt sugen på att beställa ett.

image461

Back to school.

Skönt att vara hemma ! Är ganska trött idag.
Fick hem papper igår om när skolan börjar, och hur upplägget ser ut. Har väldigt mycket praktik, och kommer gå i skolan Måndag-Torsdag 9-17. Och Fredagar 9-13.30. Helt okej tycker jag : )

Idag har det varit riktigt härligt väder ute och jag hoppas det håller i sig för på lördag ska jag och Mikey till Köpenhamn och shoppa, fika och bara umgås. Hoppas jag hittar lite snygga vår/sommar kläder!
Just nu behöver jag:

Vårjacka
Linnen
Bikini
Shorts
Kjolar

Annars imorgon blir det fotbollsmatch, som ska kollas tillsammans med min vän Sofia : ). Efter det ska vi väll hitta på något trevligt. Och på söndag kommer lite släkt hem, min lillebrors tvillingkusiner, som är 11 månader gamla. Inte sett dem på ett tag, så det ska bli himla trevligt.

Hörs sen ! Pussimage460

!

Godmorgon godmorgon!
Idag hade dem ju lovat regn, eller iaf sämre väder. Men solen lyser starkt och vår termometer visar att det är ganska varmt ute redan nu. Hoppasd det inte drar in några regnmoln senare i eftermiddag.
Ska ta och äta frukost nu, sen bege mig till jobbet. Om vädret är ok och jag orkar ska jag kanske ute och springa med niki ikväll. Men det är bara kanske, haha!

Hörs ikväll.

Puss

Prima ballerina.

Idag känner jag mig lite seg, men har ändå sovit väldigt gott inatt. Solen skiner idag igen : ) Man vill ju bara vara ute!

Var inne och kollade runt lite på nätet, och hittade denna söta klänningen från Topshop. Man kan ha både högklackat och ballerinaskor till den, men jag hade nog faktiskt föredragit ballerina till denna.

image459


Blandade känslor.

Precis ätit lite glass med Mikey och ska snart kolla desperate housewifes. Har mejlat lite ansvariga om lägenheter i malmö. Dags att sätta igång en process nu! Måste kontakta CSN i veckan också. Mycket som ska fixas.
Jag är både nervös, glad, rädd och nyfiken på allt som komma skall. Mest jobbigt tycker jag det är att flytta ifrån pappa, faktiskt. Och det vet han om också...Vet att det kommer att vara mycket blandade känslor den dagen jag flyttar. Det är kanske så för alla?


image458

Well, ska sova här inatt, sen bär det av till jobbet imorgon, hem och äta god mat med pappa och bara ta det lugnt och kolla "Barnmorskorna" : )

Trevligt kväll på er!

Puss

Sommar snart?

Här kommer klänningen och skorna ihop...
Jag ångrar att jag inte tog en storlek mindre i klänningen, den är lite för stor. Men det funkar, kanske man kan sy in den själv. Klänningen och skorna passar förövrigt ganska bra ihop : )

image454

 Klänningen är även snygg till mina remsandaler : )

Puss

Godmorning sunshine.

Godmorgon på er!
Inatt har jag sovit väldigt oroligt, vet inte riktigt varför. Är egentligen ganska trött nu, men gick upp ändå.
Funderar på om jag hinner sova lite till innan det är dags att bege sig till jobbet.
Well, kommer upp lite bilder på skorna och klänningen om ett tag!

Puss sålänge

Overkligt.

Hej ! Har inte hunnit blogga så mycket i dagarna. Varit full rulle ! Idag har jag jobbat, på min annars lediga dag. Och direkt efter jobbet stack jag hem till Niki och kom precis hem. Och nu när jag kom hem så låg där ett brev från florist skolan, där det stod att ..... Jag har fått en plats, jag har blivit antagen. Så i augusti börjar jag plugga.
Nu måste jag ta kontakt med CSN, börja leta lägenhet och hoppas på att Komvux beslutar att betala halva utbildningen. Detta känns helt overkligt, men är jag väldigt glad.

Förresten så köpte jag Kawasaki skorna. Och klänningen från Ellos.se har kommit, har dock inte hunnit prova den. Lägger upp bild imorgon.


Godnatt på er!


Världens bästa lillebror.

Hallå !
Solen skiner idag också, och jag är ännu inte frisk. Men ska inte sitta inne för det. Idag blir min älskade lillebror 11 år. Och han ska firas till tusen!
Är förresten sugen på att dra ner på stan och köpa dem där söta randiga skorna, innan dem tar slur : )

Nej nu ska jag inte sitta här längre. Vi hörs senare

Puss

Randigt.

Dessa söta låga Kawasaki skorna skulle jag gärna vilja ha på mig i vår, och ska nog faktiskt slå till på ett par.

image453

(Bild från www.junkyard.se)

Äger ett par av den höga modellen, grå svarta. Men dessa lockar mer nu....


Bulle och te.

Nyss hemkommen, hunnit fika på en bulle och kopp te också bara !
Mikey hittade en snygg vårjacka inne på Solid idag, eller jag hittade den. Önskar att jag också kunde hitta någon, men det gjorde jag inte idag och har inte gjort någon annan dag heller.



Puss


Vilken tabbe.

Hej på er !
SItter här med en kopp te. Har så satans ont i halsen, får nog gå iväg till läkaren på måndag. Igår var det ju fotboll hemma i lund, mikeys lag hade matchen, men deras målvakt gjorde en sån tabbe, plus en spelarna så till slut blev det 3-3. Och det känns orättvist då Olympic var så mycket bättre, och jag var så sur, eller ja olympic spelade så många lika matcher förra serien så nu får det vara nog.

Well, ska upp till stan snart i det fina vädret och kolla runt lite.
Nu ska jag göra mig iordning. Hörs sen!

Puss

Senare än jag trodde, tidigare än vanligt.

Lykke Li spelas för fullt medans jag gör mig iordning. Började visst lite senare än jag trodde idag, men ändå tidigare än vanligt. Mikey har cyklat iväg till jobbet. Ska bege mig om en stund! Tänkte bara att jag skulle blogga lite innan, hinner inte alltid på morgonen/förmiddagen innan jobbet.
Var ju på Lundsvägledningscentrum igår innan jobbet och lämnade mitt personliga brev. Trodde dem skulle prata lite med mig också, men så blev det inte. Men nu har jag iaf lämna det, nu är det upp till dem !

Solen skiner idag och jag kan faktiskt inte se ett ända moln. Då blir vi nog ute länge idag med barnen!


Kära vänner.

Godkväll på er!

Har umgått lite med min kära vän Niki ikväll och nu infinner jag mig hemma hos Mikey. Vi har inte hunnit att varken ses eller umgåtts ordenligt, och det så blir det ju tyvärr inte ikväll heller imed vi snart får gå och lägga oss.
Imorgon har killarna deras första seriematch, I Lund. Så jag och pappa ska dit och kolla.
Annars i helgen blir det en massa kalas för lillebror : )

Köpte förresten Veronica Maggios CD idag, tycker att hon gör så mysig låtar. Och låten "måndagsbarn" är riktigt bra. Har inte hunnit höra igenom låtarna än, men ska göra det i helgen.

image448

Puss

Spontan shopping.

Kolla in min nya kofta jag hittade idag inne på Åhlens City : )

image446

Vad tycks? Söt va? : )

Letande.

Är föresten fortfarande på jakt efter en ny snygg vårjacka. Gav upp mitt letande lite ett tag men känner att nu får jag ta tag i det igen. Vet dock inte riktigt vart jag ska vända mig, känns som att jag har kollat igenom varenda butik här nere i Lund och Malmö. Jag har ju min gröna långa, och den gillar jag kommer att köra med i år igen, och en ljusbrun skinjacka (som jag och syrran delar på), men vill ha någon annan också, så att man har lite att variera med. Till olika tillfällen! Kanske är det värt att införskaffa sig i en lite tuffare kavaj?



Vad kör ni med för vårjacka detta året? Skriv gärna och berätta.

Home.

Hemma igen! Fy vilken tråkigt väder. Blir till att stanna inne ikväll och bara mysa i värmen. Ska absolut kolla dokumentär serien "Barnmorskorna". Har alltid tyckt att sådana program varit intressanta!

Puss sålänge

Today´s.

ah, så här blev det idag. Ganska avlappnat....

image445

Svart tröja - HM
Vitt ribbstickat linne under - HM
Jeans - Topshop
Väska - Nelly.se (Saddler)
Armband - Cocoo.se
Sjal - Vila

Nu ska jag snart bege mig hemifrån. Ha en bra dag : )

Puss


Typiskt.

Godmorgon!
Förkylningen vägrar att släppa, men jag ska jobba idag ändå. Orkar inte gå hemma! Just nu tror jag inte att jag blir friskare av gå här hemma. Behöver komma ut och få lite frisk luft.
Ser ut till att vara fint väder ute, men dem har lovat regn i eftermiddag! Typiskt!

Brevet igår blev nog ganska bra. Ska ta mig till Lundvägledningscentrum imorgon, får vi se vad som händer.

Hörs sen!

Puss

Nu börjar det...

Nu blev jag nervös. Dem ringde från Lundsvägledningscentrum. Ska komma in någon dag i veckan och lämna ett personligt brev om varför jag vill gå flortistutbildningen. Puh, kommer dem säkert fråga en massa frågor, och jag blir alltid så nervös när det gäller sånt. Måste tänka på vad jag svarar, vara saklig, iskall, men ändå trevlig och glad och visa att jag menar allvar. Allt detta på en gång, och så sitter hon där framför mig med mina halvdåliga betyg från gymnasiet. Dumma gymnasiet, varför visste jag inte bättre då! Ah, herregud, jättedåliga är dem ju inte. Men jag vet att jag hade kunna bättre, nu vet jag det. Då visste jag inte, tyvärr. well, önska mig lycka till.
Ikväll kommer jag att sitta och skriva på det här brevet, kommer säkert ta hela kvällen. Det måste bli perfekt!
Ringde pappa, han kommer alltid med bra tips och ideér. Han har ju varit chef och vet tex hur ett bra ansökningsbrev ska se ut. Inte för kort, men deffenitivt inte för långt. Sakligt men ändå glatt.

Nu börjar det...vuxen livet. Välkommen Nathalie! Ansvar, (plugg), ta lån, fixa lägenhet, jobba...hur ska detta gå?

Om jag bara vågade.

Hej på er ! Sitter här, lika förkyld som igår och tittar på Sex and the city, season 6. Köpte den boxen för några månader sen, gillar dem sista avsnitten bäst. Perfekt att glo på när man är hemma sjuk från jobbet. För ja, jag kunde verkligen inte gå och jobba idag. Känns inte så lyckat att springa runt och hosta och nysa bland barnen. Man tycker ju likadant när vissa barn kommer till skolan jätteförkylda eller sjuka på annat sätt, eller säger "-jag kräktes igår kväll".
Idag måste jag bli frisk, har inte råd att stanna hemma från jobbet en dag till. Det är egentligen sjukt att man känner så. Men visst känner man så? eller är det bara jag?

Nu ska jag återgå till Samantha, Miranda, Carrie & Charlotte.

image444

Förresten så älskar jag Carries hår när hon har det såhär. Kort och lockigt!
Om jag bara vågade!

Vår nyheter.

Super söta vår nyheter från Cocoo.se.

Här är min favoriter...



(finns i fler färger)



: )

Today´s.

Today´s sjukis bild. Inget inspirerande, tyvärr....Men så här ser jag ut idag



Gammal tröja från HM (?), perfekt med högkrage för min sjuka hals.
Gråa mjukisbyxor från ?
Klocka Tradera




En snabb toning.

En dusch var verkligen vad jag behövde, man känner sig alltid bättre efteråt. Men sen kommer sjuk känslan krympandes tillbaka. Jag hoppas verkligen att jag kan gå och jobba imorgon.

Är lite sugen på att liva upp mitt hår lite och göra en snabb toning här hemma. Brukar alltid bli bra!
Snackade ju om att gå och göra lite slingor hos frisören, men väntar nog tills hösten med det.
Brukar använda mig av Loréal casting Cream Gloss, och tänkte prova en av dem nya färgerna, Pralin.
Tycker att dem är superbra!
Får kanske bli att jag gör det till helgen.

image433
(dock inte färgen på bilden)

Puss

Fågel kvitter.

Idag skiner solen, lite iaf. Och jag hör fåglarna kvittra så fint. Men mitt huvud känns så tungt, och jag är helt trött i kroppen av allt hostande. Nu har jag inte tid med att vara sjuk längre. Men samtidigt så orkar jag inte göra något speciellt. Tur att jag har ledig dag idag iaf!

Håller på att packa för att bege mig hem till mamma, måndag idag ju! Ska bara vara hemma och ta det lugnt, var jag iför sig igår också men det är väll det man behöver när man är sjuk? Och så ska jag inte glömma att kolla på One tree Hill reprisen då jag missade det igår.

Vi hörs sen!

image432

Inte hett alls.

Tänkte bara skriva om en sak, som jag tycker är en stor modemiss. Små detajler kan liksom göra mycket.
Såg en tjej på stationen för någon dag sen, (har sett flera som gjort detta misstag). Hon hade ett par öppna, vad ska man säga "finskor" på sig. Och imed det ännu inte är så varmt ute så hade hon tunna strumpor på sig, och inget fel med det. Jag använder själv tunna strumpor, både svarta och hudfärgade. Men, den här tjejen då hade nog haft dessa strumporna i några år och använt dem flitigt, för man kunde verkligen se att hon hade tunna strumpor på sig, dem korvade sig, rullades ner och det var helt fel färg på dem, inte alls snyggt. Jag tycker såhär, ska man använda sig av tunna strumpor så ska det knappt synas att man har det (om man då inte har svarta, men då ska dem också sitta på ordentligt), och så ska det vara rätt färg. En sån grej kan förstöra en hel outfit! Kanske är det jag som är petig, men det är min mening.

Puss

: )

image431image429

Det är något visst med den här klänningen från Glitzy.se. Sienna Miller passar ju jättebra i den!

Söndag.

Tycker bara att jag blir sjukare och sjukare : (. Så himla trist!
Well, igår när vi kom till malmö ringde mikeys kompisar och frågade om vi ville komma över och festa lite. Jag sa direkt att jag absolut inte tänkte dricka, men kunde gärna följa med ändå. Inte träffat dem på väldigt länge så det var trevligt. Men runt halv ett kände jag mig så kass och trött, så jag ville bara hem. Så hem fick det bli!

Idag vet jag inte riktigt vad planerna är, orkar nästan inte göra något.

Vad ska ni hitta på idag?

Det är något som fattas.

Jag vill bara kunna börja använda lätta tygskor nu. Har ett par som står och väntar på mig. Det är bara våren som fattas!




Har precis ätit god mat. Ska åka in till malmö, men först inom apoteket och handla något mot min hosta.
Kanske blir det bio ikväll.

Puss och kram


Väntelista.

Hej på er : ) Hoppas allt är bra. Rösten är lite bättre idag, men är fortfarande väldigt väldigt hes. Vissta stunder hör man inte vad jag säger.
Var inne på topshop och frågade om jackan/kavajen. Och tjejen i kassan sa att dem får nya leveranser varje tisdag, och vet aldrig riktigt vad dem får in då sortimentet är så stort. Men jag beskrev jackan/kavajen för henne och hon skrev upp mig på en "väntelista", antecknade mitt namn och telefonnr och så kanske dem hör av sig. Så det var ju bra!


Annars köpte jag bara lite smått på kicks


Och så köpte jag två tuffa tröjor till lillebror som fyller år nästa söndag. Har jag det klart !
Dem kommer att passa honom perfekt.

Ikväll var egentligen tanken att jag och mikye skulle träffa Carro och hennes pojkvän. Men det blev ändrade planer!
Så får se vad jag hittar på idag, nog inte läga för att dra ut iaf.

Puss

Puss.

Älskar denna sjalen som jag har på mig här, nyårsafton. Det är min syrras, och är tyvärr försvunnen nu : (

image426

En fredags kväll.

Hallå !

Nu har vi spelat spel i någon timme och ätit naturgodis. Skulle egentligen bara varit tyst hela kvällen. Men hur kul är det en fredags kväll?

Imorgon tänkte jag gå bort till nova och fråga dem när den där kavjen kommer in och om den kommer in överhuvudtaget. Börjar bli trött på att vänta nu! Vet att Elin Kling har en annan jättesöt blå kavaj från Topshop också, som ska komma in om ett tag. Ganska sugen!



Vad har ni gjort ikväll?

Tappat bort rösten.

Har tyvärr inte blivit så mycket bloggande dessa 2 dagarna. Kom precis hem, har haft föreläsningar på jobbet hela dagen. Skolan var stängd, så inga barn, bara personal. Men idag har jag nästan tappat rösten helt, kan knappt prata, är så hes så hes, låter ganska roligt ändå haha. Så det var nog tur att det bara varit studiedag idag, mest suttit tyst och lyssnat.

Håller på att göra lite mat. Kan blogga mer ikväll : )

Puss

En lång dag.

Godkväll på er!
Nyss hemkommen, sitter och väntar på att farmor ska dyka upp så att vi kan äta. Det har varit en lång dag idag, klockan ringde innan sex. Blir bara till att vara hemma ikväll och ta det lugnt, för imorgon ska jag upp tidigt igen !
Och sen är det helg : )

Hoppas ni haft en bra dag!  Hörs lite senare

Puss


Sommaroutfit.

image424



Snygg och enkel sommaroutfit med

Chinos från HM
Skor från Vagabond
Linne från Asos.com
Väska från Urbanoutfitters.com

Fynd.

Din Sko har ju öppnat upp en webbshop, och jag var precis inne och kollade runt lite. Tyvärr hittade jag inget som jag gillade. Handlar väldigt sällan på Din Sko, men ibland kan man hitta riktigt snygga fynd.
Som dessa sommarskorna tex, som är enkla och söta. Dem köpte jag förra sommaren för 150 kr tror jag, och dem kommer jag att ha i år igen.


Volanger.

Jag gillar ändå dessa skorna från Topshop. Eller vad säger ni?


image419

Tungt.

Nyss hemkommen! gud vad huvudet känns tungt. Imorgon och på fredag jobbar jag heltidsdagar och jag har inte tid att vara sjuk, vill inte heller. Förlorar pengar! och plus för att det är så trist att ligga hemma och vara sjuk. Nej, ikväll ska jag ta en varm dusch, dricka te med honung, äta massa frukt och lägga mig i tid. Förhoppningsvis känner jag mig bättre och inte sämre imorgon.

Så vad har ni haft för er idag?

Promenad.

Nu har jag varit ute på en 45 min lång promenad. Här nere i skåne är det ändå hyfsat fint väder, lite moln men mest sol : )
Fick postat mina brev och köpte nya numret av Damernas Värld. Nu ska jag snart äta lite lunch innan jag beger mig till jobbet.

image418

Ha en bra dag !

Smittad.

Hallå !
Hoppas ni sovit gott.
Är bara hemma och tar det lugnt innan jobbet. Har fått hosta och blivit förkyld, antagligen mikey som smittat mig.
Men stannar inte hemma för det !

Dagen idag har inte så mycket att bjuda på förutom jobb, sen hem och äta med pappa. Och ikväll blir det nog bara till att vara hemma och ta det lugnt. Ska upp kl 6 på torsdag, börjar jobba tidigt.

Hörs sen ! Puss

Någon som vet?

hallå !

Nu blir det lite Äntligen hemma och lite zappande till kanal 5 där dem visar "so you think you can dance" : )
Det regnar fortfarande ute. Tänkte gå ner till affären och posta lite brev och köpa mig en tidning. Men jag hoppar nog det. Breven och tidningen får vänta tills imorgon!

Hoppas hoppas på en fin dag imorgon!
Var förresten inne på Topshop idag för att kolla om dem fått in den eftefrågade söta korta kavajen. Tycker det gått drygt en månad nu. Men jag kunde inte se den någon stans. Är det någon som vet?
Tror den hade varit perfekt nu till våren och sommarens alla fester.



Puss


Gladiator.

Titta, vad jag hittade idag... riktigt söta gladiator sandaler från Vagabond. Det är sjukt vad dem har bättrat sig, tycker att dem har kanon fina skor nu + bättre kvalitet.




Här kommer en dagens outfit också.. - skorna då



Jeans Topshop
Gammal "kofta" också från Topshop
Linne HM


: ) Puss

It´s alive.

Hej på er ! Sitter här och äter två jättegrova mackor, och dricker en kopp chai te. Ska snart iväg en runda med mikey innan jobbet, börjar lite senare idag.
Måste bara säga att min Orkidé lever fortfarande, haha ! Det kunde gått illa för den. Men, tur är att orkidéer inte ska ha vatten så ofta. Men läste att man måste göda dem ibland, så dår får jag väll handla på mig lite gödningsmedel.



Idag blir det som vanligt jobb, och sen får vi se vad som händer ikväll. Mikey är sjuk, så kanske jag får för mig att vara så snäll och stanna hemma med honom och se till så att han blir frisk ; )

Ha en bra dag! Puss


Sommarlinnen.

Super söta sommarlinnen, även dessa från Asos.com

image410image411

Rosetter.

Riktigt snygg med rosett i ryggen. Denna klänningen kommer från Asos.com.

image409

Äntligen klara.

oj oj oj vad vi har städat, och moblerat om på pappas rum. Ser hel annurlunda ut! Vi har dammsugit, dammat, slängt en massa saker, torkat golven, torkat av över allt. Nu är här skinande rent! Och jag stod för middagen, den goda salladen jag berättat om innan. Och till efterätt blir det jordgubbar med grädde!

Mikey kom hit för någon timme sen. Underbart att se honom ! Ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla någon bra film.

Puss

Måndag.

Godförmiddag!
Vaknade kvart över åtta idag, sitter och väntar på att pappa ska höra av sig. Vi ska åka och handla mat och lite rengöringsprodukter. Stor städning idag !

Och idag står jag för maten. Ska göra en super god sallad med bladspenat, rödlök, äpple, valnötter, physalis, fikon och ädelost. Och en dressing på honung, senap och citron.

Ska fylla i lite papper till Blomsterskolan också och skicka in till Komvux. Och kanske kanske, senare ikväll får jag träffa mikey. Har inte sett honom på ett tag nu!




Hörs sen! Puss

Söt.

Såg att Engla tipsade om denna klänningen från Ellos och kunde inte låta bli att göra detsamma. Just för att den är så söt! Så jag klickade hem den!


image408 


Eller vad säger ni?

Lång lista.

Så skönt det var att få sova ut idag! Har hållt på hela förmiddagen och satt upp lådor på vinden, kollat igenom vad jag har, skrivit upp det så att jag inte glömmer. Hittade saker jag glömt att jag hade...

knivar
gafflar
skedar
litermått
visp
potatisskalare
osthyvel
slev
måttsats
påslakan
kosta boda skål + fat + vas
hur många te muggar som helst
olivolja & vinägerset
Te underlägg
18 glas
tallrikar + skålar
drinkglas
iskross
tekanna
nyckelskåp
skålar
träfat
vattenkokare
våffeljärn





Den här vasen är från Kosta Boda och är säkert över 15 år gammal. Fick den av mamma, jättesnygg tycker jag.

: )

Cocoo.se

Lite söta armband från Cocoo.se. Älskar det med blåa band och guldhjärta
.


Godnatt på er!

.

Älskar Ashlee simpsons stil. Hon kör en skön blandning. Och hon klär väldigt bra i det röda håret. Nyfiken på hennes senaste album som släpps nu i April, Bittersweet World.


Trött och nöjd.

Känner att jag borde sova nu. Men är nyss hemkommen och måste varva ner lite. Men kommer somna snabbt idag. Bara jag lägger huvudet på kudden så ...
Idag har det bara regnat och varit allmänt grått och kallt ute. Men jag kör klänning, dock med strumpbyxor.
Locka fram våren lite...

Kalaset var trevligt. Var så hungrig när vi kom fram så det var perfekt att bli serverad mat. Och till efterätt blev det lite tårta och jordgubbar.

Har varit en toppen helg.

Vilken kväll.

Oj vad trött jag är idag. Kvällen igår var hel lyckad. Att tre tjejer kan ha så trevligt på en förfest.
Drog vidare till malmö, träffade syrran och Johan Glans på tåget : ) mötte upp killarna och så in på Slagt.
Dansade och hade det allmänt trevligt. Kom hem vid fyra tiden, somnade vid halv fem och gick upp innan tio. Kunde inte sova längre och visste att jag och mamma skulle pyssla och göra lite presenter och andra smycken idag. Ska nog lägga mig en stund nu snart, för i eftermiddag blir det kalas ute i Södra Sandby med familjen.

Kommer nog få lite bilder skickat till mig från gårkvällen och då lägger jag självklart upp dem här : )

Vad ska ni göra idag?

Puss

Jag.

Så här ser jag ut idag : )



Ha en bra dag !

Blinka lilla stjärna där ...

Godmorgon ! Varit vaken ett tag nu. Målaren har inte kommit än, och så gick jag upp tidigare för att hinna ducsha och så innan han kom. Men nä...
Är väldigt hungrig så ska gå ner och fixa lite frukost snart. Min dator är jättejobbig, något måste har hänt för skärmen blinkar. Orkar inte sitta vi den.

Dagens oufit kommer upp sen ; )

Puss

Så trött, så trött.

Hej på er!
Hoppas allt är bra. Själv är jag jättetrött, kom hem för ca 1 h sen. Har haft arbetsplattsträff på jobbet. Tog som sagt en runda på stan innan jobbet och köpte lite smått och gott. Var ute efter den efterfrågade jacka med blommor på från Gina tricot, men den verkar ju inte finnas någon stans.

Köpte en vit blus med svart broderi från Indiska



Två nya turkosa blockljus också från Indiska



Och två ansiksmasker från Kicks



Och lite pyssel och pärlor till från Panduro Hobby som jag och mamma ska pyssla med på lördag.

Sov gott. Och imorgon hoppas jag på att hinna blogga lite mer.

Puss

Min stad Lund.

Kom på att jag har varit dålig på att kolla i min egen stad, Lund, efter snygga vårjackor, skor och dylikt. Så när jag ändå ska in imorgon så tänkte jag passa på att ta en runda. Får nog vara där ganska tidigt så att jag sen hinner i tid till jobbet.

Nu ska jag packa ner lite saker i min flytta hemifrån samling. Hörs sen.

Puss


Regnbåge.

Hej hej Hallå!

Utanför mitt fönster ser jag en jättestor och fin regnbåge. Hur länge sen som helst sen jag såg en regnbåge sist.
Tänkte plocka undan och pyssla lite på mitt rum ikväll. Senare, ganska sent ikväll dyker Mikey upp. Ska vi imgås lite för sen drar han på träningsläger. Tänkte kanske sätta mig och göra lite armband och halsband också.
Kom på att jag får nog köpa en lite tunnare tråd också, till dem små pärlorna/stenarna/dekorationerna. Och så ska åka in till staden inna jobb och byta en påse pärlor som gått i sönder.



Bara två fack till sen är den fylld, och det lär den nog bli efter morgon dagen.

Här är förresten lite bilder på min nya väska. Tycker dock inte att den gör sig så rättvis här på bild. Min mobilkamera är väll inte den bästa. Jag gillar den väldigt mycket. Riktigt bekväm och praktisk, + snygg.


Okända män.

Hallå !
Vaknade 07.45 idag av att målaren kom som ska måla om vår trappa. Resten av veckan kommer här att vara både målare och hantverkare. Gick upp lite innan nio, efter att han hade gått. Orkade inte gå upp och vara social på morgonen med ett okänd man haha.

Håller på att göra mig iordning för att om ett litet tag dra till jobbet.  Köpte förresten Papaya Body butter från Body Shop här om dagen. Luktar så otroligt gott.

image383
Puss

Nelly.se

Denna väskan från Nelly.se, märket Saddler kommer snart att bli min. Snygg, enkel och praktisk. Behöver verkligen en sådan väska.



Puss

Äntligen.

Hej !
Äntligen funkar det att blogga igen. Har dem fixat vad som skulle fixas egentligen? well, helgen har varit ganska lugn. Lite inflyttningsfest i lördags, trevligt faktiskt. I måndags kom våren, så härligt. Idag hade dem lovat sol, men inte har jag sett någon sol här nere i skåne. Dock har det inte varit så kallt.
Igår var jag och mamma på Panduro Hobby och köpte allt möjligt till att göra halsband och armband. Helt plötsligt var vi uppe i flera hundra, men vi delar ju på det och vi kom fram till att det var inte lönt att köpa på sig lite då och då bara.

Här är förresten lördagens outfit



Ursäktar dem mörka och dåliga bilderna. Hoppas ni kan se ändå : )

RSS 2.0