Juice och choklad.

Nu blir det till att rå plugga och med lite juice och choklad går allt mycket lättare.....






Kvällens.




Puss

Studera.

Nu blir det till att gräva ner sig i blomsterböckerna och plugga. Imorgon måste det sitta! Kommer att få ägna någon timme till det nu. Men kanske jag bloggar mer senare.

Puss


Dagens skärp.

Jag köpte förresten ett nytt skärp från topshop också, jag behövde ett. Det fick bli ett smalt leopardfärgat...



Och så tänkte jag tipsa om en superprodukt som iaf har gjort skillnad på min hy, en anti spot produkt från Vichy som hjälper till och bryta ner orenheter och annat trams.



Puss och Kram

Min söndag.

Godmorgon! Eller god förmiddag. Solen skiner idag också, och jag ska snart gå ut och gå en runda, efter det ska jag iväg och kolla på fotboll sen ska jag plugga hela kvällen. Jag har prov imorgon, 7 blommor, varav alla 7 har tre olika namn, två av dem på latin. Som tur är började jag plugga på dem tidigare i veckan så jag känner mig hyfsat redo, men inte tillräckligt. Sen blir det till att åka hem och sova, för att stiga upp 06.20. Imorgon ska vi även skriva på kontraktet för lägenheten och åka och stor "handla", ja vi ska åka ut till vår butik och plocka på oss allt vi behöver. Tycker det låter lite fel och säga plocka på oss, men det är ju de vi gör.

Puss

Natti Natti.

Här ser ni lite av skjortan. Hann inte ta en ordentlig outfits bild, men kan hända att det dyker upp. Inflyttningsfesten var hur trevlig som helst, alltid underbart att träffa tjejerna. Det blev ju en ganska lugn kväll då jag glömt mitt vin hemma hos paret vi var hemma hos igår + att micke har match imorgon så han kunde inte dricka. Sen skulle vissa ut och sådär så vi kände det var ganska lagom att dra och vi kom precis hem : ). Körde S och & hem, och sen släppte vi av I inne i malmö också.


Skjorta - Topshop

Svarta shorts - Gina Tricot

Skor - Zara

Väska - Secondhand

Sov gott


Nu är vi redo!

Oj oj oj vilken dag. Vi hittade det mesta på Ikea men inte allt. Och sen vill vi inte ha allt från Ikea heller, även fast vi gillar ikea och dem har bra priser. Men vi tänkte faktiskt kolla efter soffbord mm på Erikshjälpen, jag tycker det är kul att blanda gammalt med nytt och kanske man kan hitta något riktigt orginelt. Plus att det är billigare! I alla fall så köpte vi en tre sits soffa idag, med mörkturkos glädsel, riktigt snyggt. Vi tänkte att vi ville ha en soffa med färg, då basen och många möbler kommer att vara vita. Vi köpte även ett köksbord i ek och fyra stolar i ek. Och det vita skåpet jag bloggat om innan.
Efter det drog vi in om nova lund och köpte en lampa och en puff/pall (från Bolagret). Nu känner vi oss ganska redo!

Jag var ju såklart bara tvungen att gå inom Topshop, och jag hittade så mycket fint, som jag tyvärr inte kan köpa nu. Men en fin rutig skjorta och ett leopard skärp fick följa med mig hem iaf. Vet inte om jag hinner lägga upp en dagens nu innan vi sticker, men annars kommer den upp senare.


Lampan är i ett lite glansigt tyg och så grön innuti.





Puss

Solen skiner.

Hej : ) dagen igår gick så fort och jag fick aldrig tid till att blogga, tyvärr. Vi var ju som sagt och kollade på lägenheten och allt såg bra ut, behövs målas lite men det får dem fixa, så det ska vi säga till om på måndag. Och sen var vi på en trevlig middag hemma hos ett par som bor i området.
Idag blir det Ikea för hela slanten, sen hem och äta hos pappa för att sen bege oss hem till N & M för inflyttningsfest.
Återkommer med en dagens och lite sådant kul senare.

Ha en bra dag
Puss

183 cm!

Ja jag kom ju inte i säng i tid igår så idag är jag lite trött. Ska strax äta lite frukost och om ett litet tag bege mig till skolan och tävligen. I helgen kommer jag nog leva i mina klackar, middag ikväll, fest på lördag : ) Det blir trevligt.

 

Puss

Blomster tävling.

Denna runda, jämna och färgbestämda dekoration gjorde jag idag. Vi hade lite såkallad övningstid, alla skulle dock arbeta med samma uppgift men vi skulle se det som en övning och inte vara rädda för att göra om och pröva oss fram.
Det har inte varit en vanlig dag på skolan idag, lite kaos, förvirring och många människor. Det pågår en tävling på skolan just nu och kommer att göra det hela helgen. Det är folk från japan, norge, finland, tyskland, estland och sverige som tävlar tror jag. Och så är den 40 veckors gruppen som gått längst, som är ute på praktik nu med och hjälper till och assisterar. Och vi har skött varuvården inför tävlingen idag, hämtat in blommorna, snittat dem och satt dem iordning. Imorgon har vi inga vanliga lektioner utan ska gå runt och titta på tävlingen och så ska vi få lite små uppgifter av våran lärare. Hoppas på att sluta innan halv två. Då ska vi kanske köra ut och hälsa på en killkompis till micke som flyttade hemifrån för ett tag sen, men jag har aldrig varit där. Vi ska även kolla in hans köksbord för micke tyckte det var snyggt och bra och det var tydligen köpt på Ikea. Sen måste jag upp till stan och handla på mig lite, massa som börjar ta slut och jag kommer inte att ha råd sen. Imorgon kväll är vi bjudna på middag hem till ett par vi känner som bor ute i Annestad, oj visst ja, vi ska ju iväg och titta på lägenheten halv sju. Har skrivit en lista med hjälp av mamma på allt vi ska kolla efter. Om städningen är okej tex, om där finns persienner, kolla lister och karmar, belysning och annat smått.
Nej nu måste jag faktiskt sova !




Godnatt

Kvällens.

Varit iväg och firat syrran idag ju och kvällens outfit blev såhär....



Puss

Idag är det torsdag.

Det är sjukt vad trött man är när klockan ringer, sen bara tio min efter är man redo att möta dagen. Man ställer om sig snabbt ! Sitter här redan påklädd och ska äta frukost när som. Idag blir det skolan hela dagen, hem och äta med pappa, plugga lite och sen hem till mamma för att fira syrran som blir 19 år idag. Grattis : ) Kanske jag även idag sticker in om pao en halv timme, vill bara krama henne lite och växla några ord innan hon åker tillbaka till polen på söndag och påbörjar sina studier igen. Stolt över henne!
Nej nu blir mitt te kallt !

Hörs sen, ha en bra dag !

Puss

Dubbelavsnitt.

Jag bara måste kolla på Project Runway, dubbelavsnitt, sista avsnitten. Mycket spännande! Sista kollektionen på modeveckan är kul. Om ni inte redan kollar så gör det. Varar till kl 23 sen ska jag nanna.
Imorgon fyller syrran år, så vi ska dit och fira henne lite. Sen åker hon till Cypern på fredag, och är borta två veckor så paket och större kalas får hon när hon kommer hem, som hon ville : ) Syrran blir stor!

Säger godnatt nu...♥

I love Ikea.




& jag går hemma och myser i mina sköna innetofflor från Stajl.nu


Idag.




Inte på topp direkt.

Idag är jag tyvärr hemma från skolan. Ligger inte på topp direkt, men måste tillbaka till skolan imorgon, får inte missa för mycket. På fredag har vi dessutom inga vanliga lektioner utan ska kolla på tävlingen som ska pågå i helgen på skolan, så det ska bli ganska kul. Har även fått handla lite smått på Ikea nu bla :

Galgar
Diskställ
Skålar
Servetter
Bestick
värmeljus
värmeunderlägg
kökshandukar
små handukar till toaletten
plast boxar till matrester
vitlökspress
toalettborste

Nödvändiga saker ! Det stora får vi ta på lördag efter vi kollat in lägenheten på fredag. Tur att vi redan vet hur den ser ut då mikeys kusin bor i en exakt likadan.

Puss

Tiden räcker inte till.

Hej på er ! Nyss hemkommen från skolan och känner mig inte riktigt på topp idag. Är dessutom riktigt hungrig och stressen håller i sig. Idag har vi hållt på med höga dekorationer i vas med hjälp av stickmassa. Det var hur mycket som helst att tänka på, formen, färgerna (håller på att lära oss färgkombinationer just nu) och att täcka stickmassan mm mm. Detta har nog varit det svåraste vi gjort än sålänge. När jag rjade tänkte jag "ur ska detta bli,"en enda röra. Men efter lite vädledning av min lärare så blev det ändå helt okej i slutändan. Kanske jag fotograferar imorgon och lägger upp i bloggen om ni är intresserade? Ah annars idag ska jag packa både här hemma hos pappa och hemma hos mamma, jag ska plugga, kanske träffa Pao och hinna duscha innan jag ska sova, helst i tid också. Men idag blir nog en sån dag eller kväll då inte tiden räcker till. Det blir nog sent i säng ikväll ! Ja som ni kanske förstår så flyttar jag hemifrån på tisdag, det har gått helt galet fort, för fort egentligen. Så här fort burkar det ju inte gå men just med denna lägenheten blev det såhär. Det är tur att vi inte har sådär jättemycket i möbelväg att ta med oss, vi bor ju fortfarande hemma. Så på lördag ska vi in till Ikea och handla på oss allt vi behöver, det kommer att bli dyrt. Och jag som fick en sån dålig lön denna månaden, det är tur att jag har snälla föräldrar som har sparat pengar till sådana här tillfällen. Det ska jag också göra till mina barn om jag har den möjligheten.

Jag är ledsen om det inte blir så mycket mode, dagens osv just nu. Men kanske jag slänger upp en dagens ikväll.
Och om ni är snälla så kanske jag lägger upp lite bilder på lägenheten sen, när vi kommit iordning lite.

Puss sålänge ♥

Stressad? Nejdå

Stressig dag, stressig vecka och stressigare blir det. Jag vill inte säga för mycket men det verkar gå vår väg i alla fall.
Imorgon blir det papper, på fredag visning och på måndag förhoppningsvis kontrakt.

Puss

Romantisk komedi älskling?

Ja då lider även denna söndagen mot sitt slut och jag vill bara att nästa vecka ska gå fort, så vi kan få veta om vi fått lägenheten eller inte. Jag vill bara ha ett JA eller NEJ. Jag hatar att vänta + att jag kan inte röra min lön förens vi vet. Och nu börjar det eka lite tomt i badrumsskåpet, men blir det så att vi flyttar så måste jag ha dem pengarna till hyra. Och får vi lägenheten flyttar vi ju in redan nästa måndag. Men samtidigt vill jag inte tro att vi får den, för jag tror faktiskt inte det. Så ge mig bara ett NEJ i så fall så man kan börja söka vidare.

Ikväll har vi kollat på film, 27 Dresses. Både jag och mikey gillade den faktiskt, fast att han suckade lite när jag läste "Romantisk komedi" på baksidan. "-bättre än drama filmerna du brukar välja iaf" : D. Så nu kommer jag få fortsätta väljer filmer, för hade den varit dålig så hade jag aldrig mer fått välja en film, det var överenskommelsen. Det är inte alltid lätt att välja film faktiskt.



Kort och gott.

Idag är vädret tyvärr nästan lika illa som igår. Vi har varit iväg och handlat lite, blir middag här hemma hos mikey då hans bror och hans sambo kommer och äter. Sen ska vi mysa ikväll och kolla på filmen vi hyrde innan. Sen är det skola igen imorgon, helgen går för fort alltså.

Puss

En outfit.



Jacka - Adidas
T-shirt - T-shirt store
Jeans - Nudie

dittan och dattan.

Suttit flera timmar nu med mikey och familjen och pratat om massa viktiga saker inför kommande flytt (när det nu blir).
Det är en del att tänka på, mamma och låtsaspappa är ju våra borgenärer så dem ska skriva på papper och sådant också tror jag. Ska ta ut sparpengar till möbler och dylikt. Och så berättade min låtsaspappa att som inflyttningspresent får vi plocka mat och annat som behövs hemma för 3000 kr i vår ICA butik. Hur bra är inte det? Skit bra inflyttningspresent ju.Så det blev jag riktigt glad för. Men ja, samtidigt vill man ju inte planera för mycket, för vi vet inte när vi får en lägenhet. Men helt plötsligt kanske vi får en och då är det ganska skönt om man har snackat igenom vissa saker och planerat lite. Tycker jag i allafall.

Och om en timme, den 24/8 har jag och mikey varit tillsammans i 3 år. Vi ska nog inte göra något stort just imorgon, något lite blir det kanske men vi ska ta det någon helg längre fram, när vi båda har lite mer pengar och då har planerat något roligt. Men imorgon är vi kanske inte hemma så mycket, så bloggen får kanske vänta tills måndag. Men regnar det imorgon också vet jag inte vad vi ska göra, allt blir mycket jobbigare och tråkigare då. Idag har det regnat sen 3 imorse, är det inte sjukt? Jaja, imorgon ska vi i alla fall umgås ordentligt.

Godnatt

Fikatime.



Ensam hemma, lite tända ljus och fika. Regnet bara öser ner utanför!

Puss

Bättre bild.



Lite bättre bild, men nu ser det ut som att jag är skitig på näsan haha.

Snart?

Älskar att drömma och planera min framtid...

Nått i stil med dessa hade jag kunnat tänka mig att ha i mitt framtida vardagsrum. Jag gillar ljusa, romantiska möbler med en gammeldags skänsla, fast med en stilren och modern grund. Och vitt är snyggt och lätt att dekorera med snygga saker i färg. Tex som att sätta snygga snittblommor i en vas, en fin korg, eller något annat på skåpet.



En sån här är snygg att ha i vardagrummet också, den ser väldigt enkel ut och det är den. Men den har små upphöjda kanter och det är perfekt till att ställa snygga böcker och tidiningar mot som kan pryda rummet.



En randig fåtölj kan vara snyggt om man kanske annars har en ganska ljus och enkel inredning



Sen älskar jag personlig inredning, jag vill inte att det ska se för stramt ut. Det ska vara varmt och hemtrevligt med färgklickar och personliga prylar.

Jag längtar ....


Allt från IKEA

Gårdagens projekt.







Puss & Kram

En dagens.



Tröja - HM
Klänning Hm Trend


Jag borde verkligen införskaffa mig en bättre kamera, eller vad tycker ni?

Festblåsa.

Snart kommer denna godingen hem till mig och jag hoppas verkligen att den passar och är så snygg som den ser ut till att vara.



Sen ska jag bara ha ett tillfälle då jag kan inviga den. Men det är ju bara lite mer än en månad tills jag fyller år : )


Lördagmorgon.

Idag vaknade jag ganska tidigt, redan 8.20. Men somnade iförsig innan tolv efter en välbehövlig massage av Mikey (har turen att ha en pojkvän som är utbildad massör). Så jag gick upp och dukade fram frukost till familjen, ah till dem som var hemma. Jag, mamma, brossan och Mikey. Tände ljus och ansträngde mig lite, måste man ju göra ibland. Idag regnar det, och det har det gjort i många timmar nu så jag kommer nog inte att följa med och kolla när mikey spelar match idag. Även fast att jag är lite sugen då dem har stor chans att vinna idag.

Puss

Inspiration.

En sån här skjortklänning/oversizeskjorta från Glitzy.se hade jag gärna velat ha. Med ett par grova strumpbyxor nu när hösten närmar sig. Snyggt!



Glitzy har även den här snygga korta kavajen som Elin Kling bär upp fint och avslappnat.



Puss

Dagens.



Tröjklänning - Glitzy.se
Sjal - Kreta
Väska - Kreta
Skor - HM

Lägenhetsvisning.

Hej hej hallå ! Kom hem från skolan för ca en timme sen och då ringde min mobil, hemligt nr. Det var en kvinna från Kanslihuset som hyr ut lägenheter i Annestad, där vi sökt. Så nästa fredag ska vi ut och titta på den. En 2:a på 60 kvm!
Vi hoppas inte på för mycket för tydligen är det fler som ska titta på den, och vi vet inte vem som avgör vem som ska få den. Men bara att få komma och kolla känns som ett steg i rätt riktning, och självklart om vi gillar den så vill önskar vi ju att vi får den. Men det kommer fler lägenheter ju : )

Nu ska vi iväg på lite äventyr ! En dagens kommer upp senare

Puss

Godmorgon.

Fy tusan vilken stabil frukost jag har ätit idag. En kopp görnt te (som vanligt) , en avocado, knäcke bröd med ost (utan smör), en banan och en skål med Korn flakes med röda bär : ) Nu känner jag mig redo! Måste springa till tåget nu. Idag slutar jag 13.30 och vid två möter mikey upp mig på stationen i malmö. Hem och fira helg var det ja !

Puss

Sista för idag. Godnatt!

Kvällarna går så fort, och det är mycket nu med nytt plugg och så. Idag var vi iväg på studiebesök hos en blomstergrossist, och där kan vi köpa på oss billigare blommor. Så det gjorde jag och band en fin bukett till mamma när jag kom hem. Fin blev den, men kunde blivit bättre. Well, nu sitter jag här med en ansiktsmask och ska snart lägga mig i sängen och läsa nya numret av Damernas Värld. Måste försöka somna i tid, ska upp halv sex imorgon. Och det ska bli så skönt med helg.
Tyvärr är jag ganska fattig just nu, men lönen kommer nästa vecka och då har jag lite att köpa på mig:

Höstkappa -?
Ansiktskräm - Vichy
Ansiktsskrubb - Aco
Höst tröjor från Topshop
Nytt puder (från The body shop)

Det är alltid så när lönen kommer, mycket är slut och man behöver köpa på sig. Och snart är hösten här och då vill man ju vara lite förbered, eller?

Godnatt


Min andra.




Återkommer!  : )

Förlåt, blommor igen.

Ni kanske kommer att tröttna på mitt snack om blommor, men det blir nog mest så nu i början. Det är ju modeblogg jag skriver men jag kan inte låta blir att bara visa er. Det går ju faktiskt mode och trender även bland blommor.
Detta ska då bara en bordsdekoration i dekorativ stil. Det är mycket att tänka på och jag tycker att den ser fin ut, med vissa undantag, men även denna gången hade min lärare en hel del att säga om den. Inte att den var ful eller så, han sa till och med att alla våra bordsdekorationer hade kunnat säljas i butik redan nu.



Kvällens.

Ska ut på lite äventyr, och så här ser jag ut ikväll.




Stickad tröja - Hm trend
Jeans - Nudie
Väska - Kreta
Skor - Zara
Armband - Cocco.se

Min första.

Trött och mätt, ska hoppa in i duschen strax. Känner att det blir lite dålig uppdatering för min del nu mitt i veckan, men på helgerna ska det bli mer, det lovar jag ! Idag har vi fått prova på att spiralbinda vår första bukett, och det är inte lätt. Det är mycket att tänka på, mer än vad man tror. Men det är kul och jag längtar tills vi ska ut i butik snart om några veckor.



När man bara ser den såhär med ett otränad ögat så ser den ju fin ut, tycker jag också. Men min lärare hade ändå en del att säga och påpeka. Men jag är där för att lära mig : )

Godnatt

En hemmakväll.

Idag har det varit skönt att spendera kvällen hemma. Hade lite att stå i när jag kom hem och ta igen lite tid med mamma.
Imorgon ska jag upp halv sju, det är bara till att vänja sig att gå upp tdigt varje imorgon. Sova får jag göra på helgen!
Imorgon efter skolan åker jag hem till mikey och stannar där över natten. Vi hoppas verkligen på att få en ny inbjudan till lägenhetsvisning snart. Mamma ska köpa en dammsugare till oss imorgon som vi ska få i inflyttningspresent, så den kommer stå här hemma och vänta på oss. Är man smart så önskar man sig sådana praktiska saker i inflyttningspresent, så slipper man lägga pengar på det för sådant kostar.

Nu ska jag kolla klart på lyxfällan och sen lägga mig för att sova kudden.

Godnatt

Grymt.

Tja! Hemma från skolan, mycket nytt att ta in idag. Jag blir alltid lite stressad och nervös, men det här blir säkert skit bra.
Kollade min mejl nyss och såg att vi blivit inbjudna till en lägenhetsvisning, en av dem tvåorna vi sökt. Denna var nyrenoverad, ljus och hyran var helt okej. Felet är bara att dem hade råkat skriva ut fel adress och adressen som lägenheten egentligen ligger på är ett ställe vi verkligen inte vill bo på. Riktigt tråkigt ! Så det blir nog inte att vi går och tittar på den, men ska prata igenom det med mikey ordentligt innan vi tackar nej.

Veronica Maggios spelning igår var grymt bra, hon är grym. Har ju hennes senaste album så jag stod och sjöng med till dem flesta låtarna. Efter det cyklade vi hem direkt, som sagt malmö festivalen är inte ritktigt vår grej förutom sköna spelningar.



Vi hörs !

Puss

Första dagen.

Nu har jag lite bråttom iväg till skolan, första dagen och jag vet inte riktigt vad som väntar mig. Men idag blir det nog bara upprop och presentation. Vi hörs när jag är hemma igen !

Puss ♥

Dagens outfit.



Jeans - Nudie
Stickad väst - Hm Trend
Randig tröja - Hm

Har varit iväg idag och kollat in skolan lite. Har ju aldrig varit där ute förr, och visste inte riktigt vart bussarna stannade och så. Men nu har jag koll på läget! Det är riktigt fina lokaler, byggnaden är från 1915 och där finns en stor och fin trädgård. Bra miljö att plugga i ! Efter det åkte vi och handlade. Senare ikväll ska vi in till malmöfestivalen (gillar inte det egentligen) och kolla när Veronica Maggio spelar, ser jag framemot.



Puss

Planerar redan för flytt.

Vilken lugn lördag med älsklingen! Vi har inte haft en hel helg tillsammans på ett bra tag, och eftersom veckan har varit som den varit med mycket jobb och fotboll så uppskatts det. Innan idag körde vi ut till ett område som heter Annestad, (ligger i Bunkeflo) i malmö. Vi har nämligen sökt lägenheter där så vi ville kolla in stället lite. Det är ett hyfsat nytt bostadsområde, funnits i några år så lägenheterna är nya och fräscha. Hyrorna är dock lite högre, men det kan det kanske vara värt. Känner några som bor där som också sagt att det är ganska lätt att få lägenhet där ute, vet dem av egen erfarenhet iaf. Så nu när vi kommit igång på riktigt så hoppas jag att det inte dröjer allt för länge innan det nappar och vi hittar något vi gillar. Jag har iaf redan börjar önska mig inflyttningspresenter : ). Strykbräda + strykjärn av pappa, kaffekokare av farmor och så har jag gjort en liten lista till mamma och låtsaspappa. Tror jag önskat mig typ dammsugare och sådant.

Nej, nu ska jag återgå till Mikey. Förresten så har vi varit tillsammans i 3 år på söndag nästa vecka. Och jag hade tänkt planera något som vi skulle kunna hitta på? Har ni några roliga, mysiga, hyfsat billiga förslag så säg gärna till.

Puss

En tanke.

Förresten så är jag sjukt sugen på ett par sådana där nördglasögon eller ett par i mer pilotform, jag behöver ju glasögon det vet jag ju, men kommer aldrig till skott. Kanske jag satsar på ett par sådana nu i höst?!

Bättre bild.

Här kommer en bättre bild på gårdagens outfit som också fick bli dagens outfit på stan.



Dagens köp.

Hittade en mysig kofta från HM Trend. Enkel och avslappnad men ändå snygg. Det behöver inte vara så avancerat alltid.
Rullar gärna upp armarna på den och med dem rätta accesoarerna kan den piffas upp ordentligt. Jag är nöjd !




Den är inte alls så grön som den ser ut till att vara på vissa av bilderna, utan mer mörkgrå.

Köpte även med mig några ansiktsmasker hem och här sitter jag med en rengörande sak. Det blir nog kanon  : )



Puss

Lördagens planer.

Hej hej !
Dagens plan är att ge mig ut på stan och ge mig in i djungeln och hitta några snygga koftor. Hade tänkt kolla in HM Trend, Åhlens City, Zara och Indiska. Vi får se vad jag kommer hem med, om jag kommer hem med något. Ikväll blir det middag med pappa och farmor, sen har vi inga planer, vilket jag kan tycka är skönt. Så vi får helt enkelt se vart kvällen slutar.
Här nere i skåne är det dessutom riktigt fint väder idag, solen skiner och temperaturen ligger nog på runt 25 grader.
Kommer jag hem med något så får ni självklart se det i bloggen här sen.

Puss

Långsam vecka.

Åh äntligen fredag. Av någon anledning tycker jag att veckan har gått långsamt, hoppas det känns som att helgen gör det också. Idag orkar jag inte göra något, och det ska bli så skönt att bara vara hemma ikväll.

kvällens har ungefär sett ut såhär, fast med ett par svarta ballerina och min röda väska



Puss

Dagens.



Jeans - Nudie
Linne - Brittinger
Tröja - Adidas
Väska - Kreta
Gladiatorsandaler - Vagabond
Klocka - Tradera

: )

En dag kvar.

Ja,då har jag bara en dag kvar på kulladalskolan. Sen ska jag förhoppningsvis inte komma tillbaka och jobba mer, för då är det något med min utbildning som gått snett : ). Och aldrig har jag sett fram emot helg som jag gör nu, det ska bli så skönt. Det blir långa dagar för mig som pendlar mellan Lund och Malmö. Så denna helgen ska jag njuta fullt ut, ja för det ska jag. Tanken var att jag kanske skulle dra till Mikey ikväll, men jag orkar inte det + att det känns knappt lönt. Vi träffades ju sent i tisdagskväll, och det får ju räcka. Kan ju inte tröttna på varandra ;) Så ikväll blir det jag, några nya tidingar, tvn, en kopp te och innan sängen min nya bok.

Vi hörs sen ! Puss

Godnatt.

Klockan är inte ens tio och jag ska gå och lägga mig. Ska iförsig läsa lite. Har en bok att läsa ut innan jag kan börja på min nya. Imorgon ska jag upp 05.20 och jobba till 16.30. Det är långa dagar! Inte konstigt att man är trött när man kommer hem, ja innan också för den delen. Men snart är det helg, och denna helgen har vi inget stort inplanerat. Det är lite småsaker bara. Kanske det blir en utgång, sen har mikey match, jag tänkte leta efter lite nya koftor på stan, middag hemma hos pappa och så köra ut till skolan och kolla läget lite. Den börjar ju för jissenamn på måndag !

Sov gott


Ännu en favorit.

Kolla in denna fina klänningen som jag nyss klickade hem från Chicy.se. Är den inte fin? Jag kommer att använda den tillsammans med ett par svarta eller gråa strumpbyxor i höst.


Ny säsong.

Har börjat fundera lite på vad jag ska införskaffa för höst/vinterjacka denna säsongen. Jag är ingen sådan som behöver ny varje år, men dem jag har nu har jag haft i något år och det har tagit ut sin rätt. Jag tänkte göra en djupdykning i olika affärer och kolla in utbudet lite. För än är jag inte riktigt säker på vad jag är ute efter. Kanske jag kan ge er lite tips och inspiration och så kan ni ge mig? : )

Den här kappan från HM tycker jag är fin, men har en känsla av att ganska många kommer att springa runt med den i höst.



Smartast är väl att sattsa på en lite längre kappa? eller vad tycker ni?

Dagens.



Jeans - Nudie
Blus - Soakt in Luxery
Skor - Vagabond
Väska - Secondhand

En rastlös Nathalie.

Nu börjar jag känna mig lite rastlös, så kanske jag drar hem till mikey. Vi hinner knappt ses denna veckan, och egentligen skulle vi inte ses idag heller då vi båda jobbar och han har fotboll. Men nu spritter det i kroppen på mig lite.


Havregrynsgröt.

Nu är jag hemma från jobbet. Håller på att laga lite gröt, det blir min middag idag. Men har faktisk ätit  mat en gång idag, till lunch i skolan så jag klarar mig nog. Lägger upp en dagens sen!

Puss så länge

Första inlägget idag.

Godkväll på er ! Idag är jag helt slutkörd. Har knappt hunnit vara hemma. Plus att jag och mikey verkligen inte kunde somna inatt. Eller vi somnade till och sen vaknade vi igen. Låg och vred och vände på oss! Kom hem vid halv sju från jobbet, snabbt hem till pappa, plockade undan och fixade lite, hem till mamma för att hämta kläder och grejor, hem till pappa och lämna, sen iväg igen för att handla hem mat och annat. Nu har jag nästan precis ätit, väldigt sent. Och än har jag inte hunnit duscha, men måste göra det ikväll för imorgon kommer jag inte orka att gå upp en 40 min innan för att duscha. Jag har en känsla av att jag inte kommer att lägga mig i tid ikväll, men så får det bli!
Jobbar som sagt hela denna veckan, 100%. Och om en vecka börjar jag skolan, så idag har jag även fixat med lite papper, köpt block, pennor och en "skolväska". Fick bli en enkel hänga över axeln väska.
Jag och mikey gjorde förresten en intresseanmälan på en lägenhet igår. En nyrenoverad ljus två nära centrum. Inte för att jag tror att vi kommer att få den men vi har iaf satt igång en process nu, startat på riktigt.

Nej nu måste jag duscha, sen renbädda och krypa ner.

Vi hörs imorgon och då ska jag försöka uppdatera lite mer, lovar! Godnatt

Bio eller film hemma?

Åt precis en sen lunch! älskar lunch .. Nu väntar vi på att S och A ska dyka upp, kanske blir det bio eller en film hemma.



Puss

Gårdagens outfit.

Hallå !
Helgen har bara rusat förbi och det har varit full fart. Igår var det kalas för kusinen som fyllde 20. Sen iväg in till malmö för att bowla med några vänner. Idag blir det nog Bio med S och A. Ska bli riktigt trevligt !

Gårdagens outfit såg ut så här.



Tröjklänning - Glitzy.se
Stickad väst- Hm Trend
Röd väska - Kreta

Göteborg.





Puss

En snabbis.

Hej !
Är inne om en snabbis. Idag har jag inte hunnit blogga alls. Varit iväg hela dagen! Först nova med familjen sen åkte jag och mikey ut till mormor och morfar och så har vi varit där hela dagen. Nu håller vi på att göra oss iordning inför kvällen. Vi är lite sena på det!
En bild på kvällens outfit dyker kanske upp imorgon !

Ha en trevlig fredags kväll

Puss

Resultatet.

Vet inte om det syns så bra, men nu har jag alltså inget smink på mig alls.




Och denna parfymen kom mamma hem med till mig, gulligt.



Burberry Summer. Luktade faktiskt väldigt gott.

Vart kom värmen ifrån?

Herregud, när blev det så här varmt. Värsta värmeböljan! Det hade man ju inte räknat med. Här nere i skåne är det iaf säkert 30 grader. Är nyss hemkommen och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet. Fransarna fick mer färg och ser då längre ut, slipper mascara. Och brynen är ganska mörka nu, kommer att lägga sig lite, men jag är nöjd. Det är nog tur att jag är så mörk i mig själv. Vet inte om jag kan fånga det så bra på bild, kan ju se!
Annars så kommer familjen hem idag, snart. Så får väl umgås lite med dem, käka lite och så. Imorgon ska jag och mikey ut och hälsa på min mormor och morfar, sen blir det snabbt in till malmö för förfest och sen utgång. Carro ska firas ! : )

Hörs sen

Puss

En smått nervös Nathalie.

Hej hopp! Idag blir det frans & brynfärgning för min del. Är lite nervös, vill inte att det ska se för konstgjort ut. Jag hoppas att hon som ska göra det på mig vet vad hon pysslar med. Men dem på Lenhud är väldigt duktiga så jag behöver nog inte oroa mig. Dem har en hel drös med massa bra behandlingar, så kolla in deras hemsida vettja. Är nog snart dax för en ansiktsbehandling också, när jag har råd. Men kommer nog inte ha råd det närmaste året, ska ju leva på studiebidrag/lån och förhoppninggsvis flytta hemifrån.
Kanske jag lägger upp en bild på resultatet senare : )

Puss


Höstinspiration.

Nu till hösten skulle jag vilja ha ett par snygga låga mockaskor med indian känsla, helst med fransar, i stil med dessa som snygga Elin Kling bär. Till ett par tajta snygga jeans och en mysig kofta (helst från Dagmar).


(Bild från Kanal5.se/Style By Kling)

Kvällens.

Ja såhär blev kvällens outfit, körde på min nya tröjklänning.



Puss

Randigt.

Kolla in denna fina som kom med posten idag från Glitzy.se. Jag är nöjd! Passar perfekt till hösten också.



 

Funkar det med klackar? eller är det kanske snyggaste med ett par ballerina eller tygskor?

Puss

Slut på ensamheten.

Tjena ! Är hemma och tar det lugnt för en gång skull. Men ska dra in till Malmö om ett litet tag och möta min vän Carro : )
Blir en runda på stan och fika på det! Imorgon kommer familjen hem, har varit riktigt skönt att vara lite ensam ett tag.

Nu måste jag styra upp mig själv lite...

Puss

Filmkväll.

Nu blir det "so you think you can dance", sen film och popcorn. Har varit iväg och hyrt filmen "Tracey" med Ellen Page som spelade huvudrollen i filmen "Juno".



Puss

Födelsedagsfester.

Dagens klädsel passar även som partyoutfit, med bara ett par snygga klackar förändras intrycket. Eller vad säger ni?
I helgen blir det nämligen två födelsedagsfester, lite osäker på vad jag ska ha på mig.


Dagens köp.

Har köpt en ny bok idag, en bok som jag har väntat på. "Sonat till Miriam" av Linda Olsson. Läste hennes första "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" och jag blev helt fast. En av dem bästa böckerna jag har läst, så den kan jag verkligen rekomendera. Så nu hoppas jag att hennes andra roman är lika bra, om inte bättre.




Köpte även en ny ögonbrynspenna, har blivit besatt och klarar mig inte utan en (känslan är den iaf). Köpte en från YSL idag, har haft en från Dior innan.



Puss


Dagens.



T-shirt - Tshirt store
Väst - Hm Trend
Jeans - Nudie
Skor - Hm
Väska - Liten seconhand butik i Malmö

Ej godkänd middag.

Haha, det här blev min middag. Ni förstår, jag gillar inte att laga mat till mig själv. Så det fick bli något lätt.



Det vi ser är luftorkad skinka, ägg, körsbärstomater (älskar), physalis och en macka : ) Inte så mycket till en middag va? Mer som en perfekt lunch.

Puss

En kväll.

Lite fler bilder från kvällen hos Ida


En godkänd partyoutfit?

Vad tycker ni om denna partyoutfiten då? Ganska snygg tycker jag. Här är också mina nya skor från Zara.



Nu har jag precis slängt i mig två grova, osötade mackor, för er som undrar så kör jag en liten nyttovecka denna veckan. Har blivit lite för mycket skit i helgen och min kropp säger ifrån direkt, så är det ! Vet i tusan vad jag ska göra för något till middag.

Puss

Dagens.

Hallå hallå! Nu är vi hemma igen. Har precis vräkt i mig en riktigt rejäl och nyttig frukost. Osötade, grova bullar,avocado, fil med färska hallon och blåbär i och obehandlade hasselnötter. Så nu kommer jag att vara mätt tills det blir middag ikväll, som jag by the way får äta helt själv. Familjen är väck!

Lägger upp dagens, ah dagens än så länge iaf..



Kommer att ladda upp bilder från vår helg i Götet sen!

Puss

Liseberg.

Vilken helg! Liseberg igår var sköj, åkte mer än vad jag hade trott att jag skulle göra. Efter liseberg drog vi hem till lägenheten för att fixa till oss lite och drog sen ut och träffade A och Js kompisar. Några cider och lite trevligt häng, sen kände vi oss ganska trötta så vi halv tre tiden drog vi hem.
Nu är jag riktigt hungrig, så hoppas på frukost snart. Sen blir det universeum innan vi åker hem ikväll.

Puss

En hälsning från Götet.

Hej!
Göteborg är nice, varit ute och käkat, och myst hemma i A och Js lägenget. Jag har förresten köpt ett par nya, höga pumps. Dem jag nog berättade om här om dagen. Men jag köpte dem inte i svart, utan i en mörklila färg, nästan lite plommonfärgad. Man måste ju våga! kör alltid säkert med svart. Men dem är heta, ni får se när jag kommer hem.
Nu ska vi snart sova för imorgon blir det Liseberg och förhoppningsvis utgång på kvällen, då jag ska inviga mina skor hade jag tänkt. Efter att jag har plåstrat och tejpat rejält då jag får skoskav lätt, av alla skor.

Sov gott

Puss

RSS 2.0