Missa inte!

Ni får inte missa den exklusiva intervjun med MIGMarcus fina blogg imorgon onsdag med fortsättning på torsdag.


 

Nathalie från jobbet.

Nämen hej på er! Här sitter jag på jobbet, lagom sliten. Ont i både halsen,magen och huvudet. Det känns inte bra det här alltså. Vi har fyra sjuka på jobbet, syrran är jättesjuk och hon ju sovit hos mig två nätter. Och nu känner jag att det kommer krypandes även till mig. Och jag har inte tid med det, och jag vill inte heller. Ikväll när jag går och lägger mig ska jag be till gud att jag inte ska vara sådär jobbigt sjuk imorgon. Har varit fullrulle på jobbet idag, massa företag att ringa och återkomma till. Har även ringt och fixat referenser till tjänsten jag sökt. Var ju på anställningsintervju igår, och det gick nog bra får jag säga. Vill inte säga eller berätta för mycket, och jag hoppas inte på för mycket heller. Vi får se helt enkelt! Sålänge får jag sitta här vid mitt skrivbord, dator och headset och ringa runt och prata med trevliga och mindre trevliga personer via telefon. Har ju faktiskt bara jobbat här i en vecka, men det är inget "lätt" jobb. Det krävs tålamod och en hel del annat och jag känner väl att jag kanske skulle trivas ganska mycket bättre på tex det jobbet jag nu sökt. Men får jag inte detta så kommer det ju säkert fler chanser.

Nu får jag återgå till mitt arbete här!

Puss

Jobboutfit.

Hej på er!
Det är fullrulle idag. Kom hem från jobbet vid halv sex, stack direkt på arbetsintervju och så tog den drygt en timme. Nu har jag precis satt mig ner och väntar på att Sofia och Emelie ska anlända. Det blir måndagsklubben som vanligt, håller på att koka te vatten pch sätta fram lite gott. Jag har dock inte hunnut äta någon middag så ska få i mig lite avocado och frukt här.

Bjuder på dagens jobboufit.



Puss

Det blåser västvindar.

I senaste numret av ELLE har stylisten Kate Lanphear och fotografen Hilary Walsh gjort en otroligt snygg serie bilder helt enligt min smak. Dem kallar det Västvind!






Nya numret av ELLE.

Nu har jag planterat lite lavendel plantor på framsidan. Lagt ut lite ny jord som luktar koskit i rabatterna och satt mig ner i soffan med en kopp te och nya numret av ELLE. Känner mig faktiskt lite trött. Kan bero på den där timmen man missade inatt och för att jag bara sovit ca 6 h. Men det får jag ta igen inatt! Men har en känsla av att jag inte kommer att komma i säng i tid ikväll, jag vill ju hinna umgås lite med Mikey.

Puss

En kväll med tjejerna.

Godmorgon! Ni har väl inte glömt att vrida fram klockan en timme? Och ni glömde väl inte att släcka ner en timme igår mellan 20.30-21.30? Vi gjorde det hemma hos Niki. Där satt vi ett helt tjejgäng och drack vin i mörkret, tände en massa ljus och snackade skit. Riktigt mysigt och trevligt! Det blev även lite sång och dans när vi sen satte på stereon igen.
(bilder kommer)
Sen kunde vi inte låta bli att kolla lite på fotbollen, vissa mer än andra. Ganska tråkig match men man får väl ändå säga att Sverige gjorde att bra jobb, dem höll ju nollan. Bra backlinje, mindre bra anfall.
Nu ska snart jag, mamma och mormor åka hem till mig. Titta till Malte lite och sen ska vi köra ut till plantagen och handla lite blommor och annat kul. Och idag kommer ju Mikey hem, hörde lite på hans röst igår att han faktiskt saknade mig också. Det är härligt!

Så, hur var eran lördag?

Puss

Lördagens outfit.

Nu ska jag snart dra hemifrån och möta tjejerna på stationen.





Har på mig
svart oversizeklänning från Hm trend, leggings med dragkedja Åhlens, Zebrasjal MQ, ring H&M, Armband Cocoo.se, skor Zara!


Ha en toppen lördag!
Puss

Indianheels.

Nu har syrran precis lämnat mig och jag sitter här nyduschad och håller på att tvätta. Är dock snart klar och då ska jag bara slappa lite innan jag ska bege mig in till Lund och hem till Niki för födelsedagsfirande. Tyvärr fanns inte kjolen i den storleken jag ville ha den så jag fick ta pengarna tillbaka. Men ska kolla runt på dem andra Gina här i stan och se om jag hittar en där. Det var synd för jag hade tänkt ha på mig den ikväll. Nu får jag helt enkelt hitta något annat. Och inatt ska jag sova hemma hos mamma för att slippa ta mig hem till Malmö, så Malte får sova själv. Första natten han gör det! Lillebror och låtsaspappa är också iväg på träningsläger så det blir bara jag, mamma och så mormor som är och hälslar på. Ska bli jättekul att träffa mormor!

Hittade förresten dessa skorna inne på Topshop.com. Lite indiankänsla över dem med fransarna, pärlorna och fjädrarna. Jag gillar dem!


Kärleksinlägg.

Äntligen helg, eller vad säger ni? Sitter och myser i soffan och väntar på att syrran ska komma hem. Hon har varit runt lite i Malmö, inte så ofta hon är här ju. Ska vara ärlig och säga att jag faktiskt saknar Mikey redan. Det känns inte jobbigt på något sätt, jag bara saknar honom och längtar efter honom, redan. Är det normal? efter en dag? Ja, man kanske ska glädjas åt det istället. Att jag efter snart fyra år fortfarande är väldigt kär och ibland nästan lite nykär.

Nej nu blev detta ett kärleksinlägg och det var det inte meningen att det skulle bli. Syrran ska förhoppningsvis komma hem med en ny kjol till mig imed den andra inte passade. Så om hon fick tag på rätt storlek så lägger jag upp en bild på den sen.
Kort, sliten, svart kjol!

Nu ska jag slänga in lite kyckling i ugnen!



Puss

12.49

Man får väl glädjas lite åt att det är fredag idag. Att syrran och jag ska ha fredagsmys, att min fina vän Niki fyller år, att hon har födelsedagsfest imorgon och att det bara är några dagar kvar tills Mikey kommer hem. Igår lyckades jag sälja till en kund. Den enda av oss nya som lyckades! Kändes bra, men annars är det ganska segt. Jag hoppas det beror på att man inte är en topp säljare än och att det blir bättre med tiden. Idag slutar vi en timme tidigare, vilket är skönt. Så ikväll ska väl jag och syrran laga mat och bara ta det lugnt !

Hoppas ni får en bra fredag! Vi hörs snart igen

Puss

En torsdag på jobbet!

Hej på er! Hoppas allt är bra. Själv sitter jag på jobbet vid min dator, har lunchrast. Idag har vi fått prova på att sälja, det är inte lätt. Många vill inte ens lyssna på vad man har att säga! Men förhoppningsvis ska väl det ändras.

Imorse vinkade jag av Mikey, det kändes ganska tråkigt då vi inte hunnit umgås så mycket i veckan och nu ses vi inte alls i helgen. Men syrran kommer ju och sover över och det ska bli kul. Och sen har jag ganska mycket att stå i också. Jobb, tvätt och annat fix. Och födelsedagsfest på lördag!

Det blir lite tråkiga uppdateringar just nu, men jag lovar att det ska bli bättre. Imed jag har varit arbetssöknade har jag ju kunnat leverera många roliga inlägg under en dag. Men just nu kan jag inte det! Jag är hemifrån ungefär 6-7 om dagen, sen när man kommer hem ska det lagas mat och sen känns det nästan som att man ska gå och lägga sig direkt. Men när jag har kommit in i detta lite bättre så kommer nog inte bloggen bli lika lidande heller.

Nu får ha en fortsatt bra torsdag!

Puss

Onsdagen.

Oj oj oj vad trött jag är. Det är krävande med utbildning och krävande med nytt jobb överhuvudtaget. Men det är kul och än så länge känns det bra. Vi är ett ungt team, och VDn är också väldigt ung. Det är jag och fem killar som har börjat med utbildning nu, så man känner sig lite utanför ibland, blir mycket killsnack. Men det fungerar!
Vi måsteäven vara klädda på ett visst sätt då vi ibland får besök av kunder mm. Så för killarna gäller kostym och för oss tjejer, vi är tre (snart bara två), helst klänning eller jeans, skjorta och kavaj. Men så är det : )

Har varit hemma hos Mikyes mamma nu en stund på kvällen, hon bjöd på mat och vofflor. Tackar man inte nej till!

Nu ska jag umgås lite med hjärtat, han åker ju imorgon! Så vi hörs imorgon efter jobbet.

Sov gott

Min första dag!

Hej! Nu är jag hemma efter en krävande dag på mitt nya jobb som säljare. Mycket nytt att ta in, har knappt ätit något på hela dagen och jag var uppe riktigt tidigt imorse så nu är jag riktigt trött. Ska göra mig något att äta och sen ska jag bara krya upp i soffan. Jag saknar Mikey! Men träffar inte honom förens sent ikväll, fotboll you know.



Tillbaks till sängen.

Åh, jag har bara legat platt fall i sängen i totalt mörker med en kall handuk på pannan. Jag kände det på mig! Nu är jag på benen igen men måste tyvärr gå och lägga mig då jag ska upp tidigt och iväg på utbildning på det eventuellt nya jobbet.

Så ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

Puss

Me today.

Börjar känna mig konstig i huvudet, jag kan nästan känna att det är migrän påväg eller riktigt jäkla huvudvärk. Har oturen att få migränattacker ibland, haft det sedan jag var pytteliten. Och då kan jag inte göra något förutom att ligga helt stilla i ett mörkt rum. Det sätter sig ofta på balansen också och det är riktigt obehagligt. Oh, får ta en alvedon nu och hoppas att det bara släpper. Ska stänga tvn och datorn!





Linne under -?
T-shirt - H&M
Jeanskjol - Avklippta jeans från Topshop
Zebrasjal - MQ
Ring - H&M

Vår på mina naglar.

För att bryta av mot det tråkiga vädret som det bjuds på här nere i Malmö idag så kör jag med rosa/rött/orange lack från Make up store. En favorit!


Godmorning sunshine!

Idag började Mikey jobba tidigt så jag vaknade ju såklart då också. Vi låg länge och pratade i sängen igår om allt möjligt, så det tog ett tag innan vi slocknade. Lite tråkigt att han åker till Tyskland i veckan på träningsläger, även fast vi är ganska vana att vara ifrån varandra så kryper vi ju alltid ner i sängen tillsammans. Men, min lillasyster kommer ju hit och sover hos mig och det är ju positivt. Och det kommer att bli riktigt härligt att träffa honom sen när han kommer hem. För något år sen åkte Mikey till Teneriffa med sin familj och respektive, och jag var mitt upp i jobb och hade inte så mycket pengar så jag kunde inte följa med. Det var första gången vi var ifrån varandra på riktigt. Jag hade kollat upp när dem skulle landa hemma i Sverige. Så jag, pappa och farmor åkte ut till sturup. Satt och väntade ett tag och sen ser jag Mikey komma ut, och han hade ingen aning om att jag skulle vara där. Så jag hoppade fram och kramade honom, han blev så överraskad och ställd. Han bara skakade och det ända han sa var "jag älskar dig". Det var riktigt roligt! Nu ska dem ju åka buss till Tyskland, och jag tror inte att jag står och väntar på klubben och hoppar fram när Mikey kommer ut från bussen, haha. Men det är härligt att kunna överraska så. 



Usch, ser nu på vädret att imorgon ska det bli kallt igen. 0-2 grader! Jaja, får man väl dra på tjocka jackan igen!

Puss

Leker med tanken.



En kul grej bara! Prova HÄR.

En trött söndag.

Oj vad man kan vara trött och slö. Jag har bara tagit det lugnt idag. Pratat ganska mycket i telefon och läst. Mikey har varit iväg hela dagen och jag har inte känt för att ge mig ut. Imorgon ska jag ta mig upp till stan, köpte en snygg svart sliten ganska kort jeanskjol inne på Gina men den passade inte riktigt så ska få be om att byta till en annan storlek. Och sen blir det måndagsträff i vanlig ordning, denna gången hemma hos Sofia. Ser jag framemot!

Nu ska jag återgå till min inredningstidning och en kopp te.

Godkväll på er!

En toppen lördag.

Nämen hej på er alla! Sorry för dålig uppdatering. Kvällen igår var hur mysig som helst. Först lite familjemiddag hemma hos farmor, sen släppte Mikey av mig hemma hos Niki där resten av tjejerna befann sig och sen blev det fest och en liten utgång på det. Jag smuttade på 1 ½ glas vin under hela kvällen och känner mig därför tipp topp idag. Aningen trött då vi inte kom i säng förens, ja efter tre någon gång. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med min kopp te och njuta av denna söndagen.

Vi hörs snart igen! Puss

En halvfärdig outfit.

Hinner tyvärr inte blogga mer idag. Måste rusa nu! Jag bjuder på en lite halvfärdig outfit.





Gråmelerad t-shirt - H&M
Kjol - Åhlens City


Ha en riktigt bra lördagkväll! Puss

En drink ikväll?

Idag är det inte lika mycket vår i luften som det har varit dem andra dagarna. Väldigt mulet och lite rått! Men jag klädde på mig och drog iväg på en runda innan frukosten. Ska iväg och handla om en stund, sen hem och göra sig iordning för ikväll blir det middag hemma hos farmor i Lund och sen hem till Niki där dem andra tjejerna befinner sig, och eventuellt en drink inne i stan. Det kan ju bli hur trevligt som helst!



Tills vi hörs igen, ha en bra dag.

Puss

Denna fredagkväll.

Vad gör ni denna fredag kväll? Sitter ni uppkrypna i soffan med täckte precis som jag och myser framför tvn? Blev ju såklart sugen på något, men jag är ju sådan torris. Grönt te, päron, lite mörktchoklad och några chokladskorpor var vad jag hade hemma. Men iförsig så är jag ju ingen chips eller lösviktsgodis tjej. Imorgon hade jag ju faktiskt tänkt ut och springa lite och kanske ganska smart att inte stoppa magen full med massa godis och chips nu ikväll.




Puss

16.46

Puh, nu är jag hemma efter 6 h på ett stort köpcentrum med massa massa människor. Entré var stort och fint men inget nytt enligt mig. Varför satsar dem inte på lite nya roliga butiker? jaja, jag fick med mig lite nytt smink hem och två bas t-shirtar, en gråmelerad och en vit. Något jag alltid måste ha i garderoben. Och sen en liten mysig fika på det. Nu är jag trött i både huvudet och kroppen. Mikey är iväg och spelar fotbollsmatch och jag ska strax sätta igång och laga lite mat. Ska bara vila lite först!



Ännu en vårdag.

Nä hörrni, nu drar jag! Vi hörs lite senare i eftermiddag.






Ha en bra fredag! Puss

Entré!

Åh, mamma hade skickat ett nytt grönt te, fint mörktchoklad, chokladskorpor och lite påskpynt då vi inte har något. Hon är för rar! Sånt uppskattas verkligen. Ska strax lägga mig och läsa lite. Imorgon ska jag möta en vän (kanske blir vi fler) på stationen och så ska vi ta oss till det nyöppnade köpcentrumet Entré här i Malmö. Massa butiker, resturanger, gym, bowling och biografer. Låter inte fel!

Sov gott! ♥

En kär vän.

Hej!
Nyss hemkommen efter en fika på stan med en kär vän. Alltid trevligt! Nu blir det lite träning och sen ska jag laga något att äta till middag. Men vad vet jag inte riktigt än! Det får lösa sig.



Vi hörs senare!



Paket på posten.

Gud vad jag satt kvar länge vid frukostbordet. Men jag gillart! Sitta länge med en kopp te, läsa en tidning (idag blev det senaste numret av Glamour) och lösa lite soduku. Soduku på morgonen är inte det lättaste men man får verkligen igång hjärnan.
Solen fortsätter att skina idag så jag tänkte fortsätta pyssla lite i trädgården. Den där utbildningen jag skulle på idag blev flyttad till tisdag nästa vecka. Men det gör inget! Har jag lite tid på mig att förbereda mig och peppa mig själv. Mamma avslöjade även att hon skickat en massa små paket till mig som tydligen var lite pepp till utbildningen. Hon hittar på så mycket! Hon skickar ofta små paket, ibland inehåller det mitt favorit te, lite mörktchoklad. Ibland är det något kul hon har hittat som hon tyckte passade mig, eller som nu, när det händer något speciellt och hon vill peppa mig. Jag älskar att få paket på posten.

Puss sålänge

Mina nya skor.



Såhär ser dem ut. Lite svåra att fånga på bild tycker jag allt men, jag kommer nog stormtrivas i dessa i vår och sommar.

Puss & Godnatt


Jag visar er sen!

Nu ska vi strax äta! Var och hämtade ut mina jesusandaler innan idag, jag visar er dem sen. Jag är mycket nöjd !

Puss sålänge

Nyckelpigor.

Som vi har hållt på. Startade med att åka bort till plantagen, har en som ligger en liten bit bort bara. Köpte en borste, trädgårdshandskar, spade och två påskliljor. Drog upp en massa trams på framsidan, sopade och satte in cyklarna i förrådet. La ut lite ny blomsterjord och planterade ner påskliljorna. Nu hoppas vi på att dem blommar snart! Såg hur många nyckelpigor som helst i rabatterna. Dem vaknar till liv nu!
Sen fortsatte jag på baksidan efter att Mikey stuckit, städade och drog upp lite visset trams som någon planterat. Hittade mycket fint till trädgården på plantagen, bla trädgårdsmöbler till både fram och baksidan. Så när vi har lite mer pengar på kontot beger vi oss dit igen. Ska plantera lite i rabatten på baksidan också. Tycker att det är jättemysigt att pyssla i trädgården!





Fix och trix i trädgården?

Godmorgon! Pigga och vakna? Vaken är jag iaf, vette tusan om jag är sådär pigg men det blir jag efter lite mat i magen och en kopp te. Vädret är ganska hyfsat idag också. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, något får det bli. Mikey är för en gångs skull ledig från både jobb och fotboll idag, men han ska iväg och träffa en killkompis. Alla mina homies jobbar ju!
Förresten så ska jag iväg tidigt imorgonbitti, in till Lund, och påbörja en utbildning, en endags utbildning. Berättar lite mer om det imorgon, när jag vet lite mer.

Kanske man skulle ta och fixa lite i "trädgården" idag. Sopa undan lite och sådär! Det är ju snart dags att plantera. Behöver riva upp en massa skit i rabatterna. Ja, det kan jag ju göra. Bara tvinga mikey att köra mig bort till plantagen först och handla en riktigt sopborste och ett par trädgårdshandskar och några fröpåsar kanske.

Ha en bra onsdag!

Puss

Som ett halsband.

Fick ett ryck och rensade ut och organiserade garderoben. En del kläder hamnade i "ge bort" kassen och några som mamma kan titta på. Kändes skönt!
Här är förresten min nya sjal på, och hur jag har tänkt använda den, nästan som ett halsband. Snyggast är den till en enkel vit t-shirt.


Topshop kan det här med väskor.




Spontanshopping.

Nu är jag hemma igen! Underbart väder ute men det blåser ganska rejält. Det blev lite spontanshopping uppe i stan. Hittade en marinblå väldigt enkel men söt perfekt sommarklänning för nästan ingenting inne på H&M. Och sen hittade jag även en zebramönstrad jättesjal inne på MQ. Jag är nöjd!





Visar på en annan dag för nu måste jag få i mig lite sen lunch.

Puss

Nu drar jag!






17 Mars.

Tjohej! Solen skiner och temepratuern ligger på runt 8-9 grader här nere i Malmö. Så idag har man allt lite vårkänslor. Ska strax hoppa in i duschen och sen tänkte jag bege mig upp till stan. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Mikey är inte ledig från fotbollen idag, vilket han brukar vara. Spelar MM match (malmö mästerskapen).
Men vi hörs snart!

Puss

Dötid.

www.dotid.blogg.se

Spana in den! Spana in oss, fyra personer som bloggar tillsammans.

Batman, scones och måndagsträff.

Nu har vi precis kollat klart på den senaste Batman filmen. Jag gillade den men tycker att många sådana filmer blir lite väl utdragna. Men den var bra! Ska sätta igång och baka lite scones nu innan Mikey drar till träningen och innan jag drar hem till Emelie med Sofia för vår vanliga måndagsträff. Funderar på att cykla dit men vågar nog inte cykla hem själv sen ikväll. Synd att man ska behöva känna så. Det är ju så skönt att bara kunna hoppa på cyklen och inte behöva tänka på busstider. Men jag får väl sätta mig på en buss med alla andra.


Puss


Dagens önskeoutfit.

En enkel och vårig outfit.




Kavaj - Glitzy
Grå jeans - Topshop
Sandaler - H&M

Stigande temperaturer.

Godmorgon! Har legat vaken i sängen ett tag men steg upp för drygt en kvart sen. Malte fick för sig att han skulle ligga på mig i min famn och mysa. Sen somnade han och då hade jag inte hjärta att flytta honom. Dock låg jag inte så bekvämt så jag kunde inte somna om. Men nu ska vi få i oss en rejäl frukost. Mikey är ledig idag så vi får se vad vi hittar på! Temperaturen har ju stigit lite här nere i Malmö, men idag är det väldigt mulet.


En kärleks historia.

Ska strax sätta igång filmen "En kärleks historia" som spelades in 1969. Ska bli spännande då den beskrivs som ett mästerverk och en av alla tiders bästa svenska filmer. Något säger mig att modet i filmen kommer att kännas väldigt aktuellt.




Ha en bra söndagskväll :)

Denna söndag.

Hej! Har ganska nyligen stigit upp, kom i säng ganska sent. Var förtusan iväg hela dagen igår! Men kalaset hemma hos mamma var jättetrevligt och mysigt. Alltid kul att komma hem till familjen, träffa lillasyster och lillebror. När Mikey är på träningsläger ska syrran bo här med mig, känns bra! Efter kalaset hemma hos mamma drog vi hem till Niki en stund där Sofia och Anna befann sig och sen körde vi hem mot Malmö igen!
Blir en ganska lugn söndag idag, ska fixa lite här hemma. Men första ska jag få i mig en sen frukost.

Puss på er!

Denna lördag.

Hejsvej! Nu har vi lite bråttom. Ska först upp till stan, sen hem till Sofias katter, iväg direkt och kolla på fotboll (det är vår i luften här i Malmö) sen ska vi bege oss in till Lund, hälsa på pappa en stund för att sen landa hemma hos mamma där det blir middag och annat trevligt. Senare ikväll ska vi kanske hem till en tjejkompis till mig som bor på Gunnesbo. Ska se om jag kan få tag på min killkompis som också bor där. Han smsade förresten mig vid fyra imorse! Jag säger då det!


(oj vad dålig bild)

Lång stickad väst - Hm trend

Men ni får ha en riktigt bra lördag så hörs vi kanske ikväll!


Puss & Kram

Vi hörs imorgon!

Vi myser som bara den i soffan. Gjorde hallon, blåbär och banan smoothies. Oj så gott! Sen tog jag tre bitar av chokladen. Blev ju supermätt! Många av er tittar kanske på Lets Dance? Vi är inga jättefan. Har tittat på en dokumentär som gick på Svt24. Handlade om en man som blivit rånad i sin butik här i malmö. Och det handlade även om rånarna, två unga killar i 20års åldern. Jag gillar dokumentärer, när det är på riktigt. Intressant, mycket intressant. Nu ska jag ringa min mycket kära vän Niki och sen hoppa tillbaka till soffan brevid Mikey och katten igen. Ha en fortsatt bra fredag kväll.


Korallrev!

Puh, nu är vi hemma efter några rundor runt Malmö. Maten är på g och idag bjuds det på marinerad kyklingfilé och rostade rotfrukter. Det är gott ska ni veta! Ikväll blir det mys framför en film, lite mörktchoklad. Idag med jordgubb/apelsinsmak och lite popcorn. Det kallar jag fredag!

Tänkte bara visa att H&M har fått in denna sko i en annan färg än svart och vit, nämligen korall. En riktigt het färg om ni frågar mig!


Man mår bra av bra mat!

Ja jag vet, jag är ett litet hälsofreak. Men det är nog för att jag är så känslig mott fett, min mage alltså. Den mår inte bra av det. Och sen har pappa lärt mig mycket medans jag bodde hemma, som startade ett intresse. Men, jag kan också äta skit, ibland. Min lunch idag känns ganska hälsosam. Stekt ägg, stekta champinjoner, keso och en tomat. Känns bra att stoppa i sig bra mat.



Och dessutom steker jag i ett bra smör, becel!

Frack!

Asså jag gillar den här frackkavajen från Topshop. Det är snyggt!



Eller vad tycker ni?

Idag är det fredag.

Whoho, fredag idag. Och vad händer? vet faktiskt inte riktigt vad som händer idag. Jag vet bara att vi ska åka och handla efter Mikey kommit hem från jobbet och så ska vi köra hem till Sofias katter och ge dem lite kärlek. Men ikväll vet jag faktiskt inte! Vi får helt enkelt se vad dagen och kvällen har att bjuda på. Vad ska ni hitta på?

Puss♥

Outfit kollage!

Är med och tävlar genom Englas blogg om ett presentkort på 1000krHaléns! Ja, ni hörde rätt. Det kan jag ju bara inte missa. Tävlar gör man genom att skapa ett kollage, sin favoritoutfit och det har jag gjort. Jag hade blivit helt tokig om jag vann. Arbetslös modefreak som jag är!



En tidig våroutfit. Grå kavaj, jeans, indianskor, berlockarmand och en fransfäska. Lite indianinspirerat!

En liten indian.

Jag är ju lite småkär i indianmodet. Gillar fransar, fjädrar och mocka. Och om jag får bestämma vill jag gärna springa runt och se ut som en liten indian hela sommaren.







Topshop

Godis, på en torsdag?!

Solsken? tss. Nu snöar det som bara den! Helt plötsligt, nä det gillas inte så mycket. Nu är man helt inställd på att det ska bli vår. Tycker faktiskt lite synd om Mikey som ska träna fotboll i detta vädret, men hey han väljer i försig själv.
Och vet ni vad jag köpte med mig hem efter att jag varit i stan och hemma hos Sofias katter? något som jag nästan aldrig köper och sällan blir sugen på. Lösviktsgodis! Så här sitter jag och äter godis, på en torsdag. Haha, det får mig att tänka på Johan Glans.  "kaka, på en torsdag!?" Stockholm live, det är kul.

Kom förresten på innan idag att snart är det ju för bövelen dags att köpa vårjacka. Skinnjacka, jeansjacka, mockajacka. Vad ska man satsa på? Vad kommer ni att köpa i vår?

Puss

Thursday morning

Nämen oj vad jag har varit effektiv  nu på morgonen, förstår inte riktigt hur det hände. Men jag steg upp kl åtta, satte igång te vatten, tog på mig, släppte ut katten och gick iväg med soporna och kom hem  med tidningen. Tömde kattens låda och fyllde på med ny sand, sopade rent lite här och var i lägenheten, torkade av vardagsrumsbordet, släppte in lite ljus och frisk luft, dukade fram frukost och väckte mikey. Puh! Snacka om att jag fick igång kroppen här på morgonen. Nu ska snart Mikey bege sig till jobbet och jag ska hoppa in i duschen. Senare i eftermiddag ska jag iväg på ett litet möte och sen ska jag hem till en tjejkompis som är bortrest och passa hennes katter. Ge dem lite kärlek och mat!
Solen skiner som bara den så det ska bli skönt att komma ut! Katten är helt tokig, rullar runt och har sig.

Puss

Food is life!

Sitter uppkrypen i soffan! Har varit otroligt frysen hela dagen. Och också väldigt hungrig. Känns som att jag har ätit hela dagen. Ibland har jag sådana dagar!



Så nu ska jag göra mig en kopp te och smöra några skorpor :)

Rings.



H&M




Topshop



Forever21

Favoriter!


Storleken spelar roll.

Nu är jag hemma igen och har precis gjort lite banan och mango smoothie! Hur gott som helst. Mango måste vara en av dem godaste frukterna som finns, om inte den godaste. När jag skulle hoppa på bussen och åka hem tittade solen fram, såklart. Innan dess så regnade det! Men men, tar mig kanske ut för en liten promenad sen.

Spanade in denna fin fina ringen inne på H&M och den fick följa med hem. Har fått lite dille på ringar just nu, helst ska dem vara stora.





Kort & gott.

Hej hej hej! Onsdag idag och jag ska snart sätta igång med att föna håret. Och sen ska jag bege mig in till stan för lite lunch, ska handla hem lite mat och annat smått. Nu ska jag sätta på lite musik, brukar alltid göra det när jag ska göra mig iordning. Går lite fortfarade då!

Puss

The city, scones & grönt te.

Godkväll på er!
Jag har haft en lugn och mysig tisdag. Lite lunch på stan och annat trevligt. Blir lunch på stan imorgon också! Idag lagade vi korvstroganoff till middag här hemma (mikey har ingen fotboll ikväll), det blev gott. Är i försig inte så svårt att göra! Funderar på att ställa mig och göra lite scones, det är så gott och också himla lätt. Och medans jag mumsar i mig mina scones ska jag titta på ett avsnitt av The City och dricka en kopp grönt te såklart. Vad gör ni denna tisdagkväll?

Puss♥

Today´s outfit.





Glasögonorm.

Var inne och spanade lite på Asos och såg att dem sålde dessa snygga glasögonen. Eller man kan kanske säga att dem är lite fulsnygga, men fräcka tycker jag. Vad tycker ni?


Måndagkväll igen.

Nu har jag fixat lite här hemma och ätit. Om en liten stund dyker tjejerna upp och då blir det måndagsmys som vanligt.
Känner mig lite trött efter jobbet. Varit ute mycket, och det kan man faktiskt bli lite trött av :). Ska göra iordning lite te och sådär nu. Vad ska ni göra ikväll?



Puss

Hej hopp!

Nu pyser jag iväg till jobbet.

Hörs i eftermiddag!

Puss på er.

Åh herre min jesus.

Kunde inte låta bli! Klickade hemma dessa svarta jesussandalerna med liten klack från H&M nyss.


Min största inspirationskälla.

Som dem flesta av er säkert redan vet så inspireras jag väldigt mycket av modebloggaren Elin Kling. Läser hennes blogg dagligen och valde ut några av mina favoritoutfits som hon levererat.

 


Vad säger ni? Vilken är er favorit?

Lazy sunday.

Vi har haft en otroligt lugn och mysig söndag. Kröp ner i sängen igen och läste! Nu har vi precis ätit middag och funderar på att gå ut och gå en kvällspromenad då solen tittade fram. Malte är oerhört gnällig då vi precis tog in honom och stängde dörren. Han och hans kattkompis springer in på grannens tomt och vi hörde att han blev sur, och skrek på dem. Det är iförsig rätt, han får gärna skrämma bort Malte för vi vill inte att han ska springa runt hos andra. Hans kattkompis springer ju in här jämt och ständigt, och vi tar ut honom varje gång. Tror faktiskt inte att Malte hade sprungit in till någon. Så nu är han sur, men det får han vara!

Återkommer!
Puss

Bröst är något vackert.

Oj, idag sov vi visst lite länge. Men, det var skönt! Satt länge och åt frukost och läste tidningen. För er som inte läser sydsvenskan så har dem ändrat stil och utseende lite och söndagsbilagan ser nu lite annorlunda ut. Idag var där fyra intressanta sidor som handlade om bröst. Tre artiklar som handlade om bröst i olika situationer. Kan man säga så? ja nu gjorde jag det iaf. Bröst i modebranschen, om kvinnan som drabbas av bröstcancer och om bröst som en helt naturlig kroppsdel och om nätverket "Bara bröst". I artiklen som handlade om bröst i modebranschen och om fejk eller inte stod det tex att "brösten är bara ivägen för high fashion"- "Kläderna passar inte om man är kurvig. Nicolas Ghesquiére som designar för Balenciaga har tex sagt att han inte gör kläder för kurviga kvinnor, Balenciaga passar alltså inte stora bröst, säger Agnes Braunerheilm. Det står även att det stora svenska designermärkena är stöpta enligt samma form. Att whyred och minimarket gör kläder för kvinnor som är androgyna och plattbröstade. "Man ska inte vara yppig" säger designern Bea Szenfeld.

Mycket intressant det där tycker jag och väldigt tråkigt också. Den här fixeringen vid bröst. Vi ser faktiskt alla olika ut, det finns nog inte ett bröst som ser ut som någon annans och det här med att det ska vara inne med att vara plattbröstade, precis som det för säkert 20 år sen var inne med stora bröst tycker jag är löjligt. Varför inte bara göra kläder som passar alla? Eller dem flesta iaf. Bröst är något vackert, oavsett om dem är små eller stora. Jag kan inte heller rakt ut säga att jag ogillar fejkbröst för det är helt upp till var och en. Den personen som väljer att operera brösten, det är den personen som ska känna sig vacker, nöjd och tillfredställd med sin egen kropp. Jag tycker att alla kvinnor ska få vara som dem är,  se ut som dem vill och att bröst inte alltid ska förknippas med sex. Det är ju synd att jag då inte förtillfället varken kan köpa Balenciagas, whyreds eller minimarkets kläder.

En outfit.





Kvällens outfit påminer mycket om gårdagens, men med ett leopard skärp i midjan och jeansskjorta!

Nu drar vi! Puss på er.

Utmanad.

Av Engla!

Tre jobb jag har haft: Kassabiträde, Barnskötare, Terminalarbetare brev
Tre platser jag bott på: Vallkärra, Lund, Malmö
Tre saker jag gillar att se på Tv: "Du är vad du äter", Lyxfällan, Lipstick jungle
Tre favoriträtter: Kycklingfilé med rostade rotfrukter, pappas kryddiga biffar med potatis, kycklinggryta
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: I Polen hos min bästa vän, New York, Topshops butik i London
Tre personer jag utmanar: Alla som vill!


Puss

Saturday.

Kvällen igår var mycket trevlig. Det blev inte bruna böner med fläsk, då Mikey gnällde. Istället blev det en god kycklinggryta som jag och pappa gjorde. Mikey kom hem lagom till middagen, lyx. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och myser i morgonrock i soffan. Killen är som vanligt iväg och spelar fotboll, match idag. Tänkt vad mycket egen tid jag får trots att vi är sambos. Ikväll blir det ännu en middag med familjen, fast hemma hos Mikeys mamma där även min mamma, hennes man och min lillebror kommer att infinna sig. Vi är även bjudna på förfest och eventuellt utgång sen, vi får se hur mycket vi hinner med.

Ha en bra lördag!


Yesterdays outfit.




Svart & vitt, enkelt men snyggt.

Grönt är skönt.

Speciellt nu till våren!



Och till denna sköna kavaj krävs inte mycket. En snygg vit t-shirt, jeans (alt jeansshorts) och ett par snygga klackar.

Kavaj från Glitzy

För kort & för stor.

Visst var det hängslekjolen som hade kommit! Och jag gillar hela grejen med hängslekjol men tyvärr var denna lite i korstaste laget, plus att den var lite för stor i ryggen. Så den får skickas tillbaka, synd tycker jag. Jag får hitta något annat istället.
Nu är tvätten klar och jag ska hoppa in i duschen. Pappa kommer om en timme! Då ska vi åka och handla sen blir det käk.




Puss

Nice & clean.

NU, är jag äntligen klar med storstädningen. Sprungit runt i lägenheten och haft mig! Och har även startat den första maskinen tvätt. Hade varit jättebra och Mikey kom hem snart så hade han kunnat fixa tvätten och jag hade kunnat hoppa in i duschen. Men det lär han inte göra!
Har ett paket att hämta ut också, tror det är hängslekjolen som är lite sen. Får cykla och hämta det sen!

Puss

Jag & min katt.

Morrn! Eller, räknas nog inte som morgon längre. Hoppas ni sovit gott, det har iaf jag gjort. Steg upp vid halv nio och åt frukost, hade ju en massa nytt och gott pålägg hemma. Det är fint! Mikey drog precis iväg till jobbet och jag ska snart sätta igång med att städa, det blev aldrig av igår. Och kl 14 ska jag tvätta! Vill ha lite koll på katten också som är ute och ränner. Här finns ju en del andra katter på området och Malte har ju träffat en kompis, dem springer runt och jagar varandra men ibland så ryker dem ihop och slåss. Och jag gillar inte det men hey, det är ju så det fungerar. Har man sin katt ute så får man räkna med sånt. Och vi har ändå inte ute honom så jättemycket! Och han får bara vara ute när det är någon hemma. Kanske lika bra att han är ute nu ändå, för när jag drar fram dammsugaren sticker han under soffan direkt.

Och ikväll kommer pappa hit, han ska laga bruna böner med fläsk till oss, vilket jag aldrig ätit innan. Men jag kan inte säga att det är äckligt för jag har ju aldrig smakat det. Så vi får helt enkelt se vad jag tycker ikväll!
Mikey har som vanligt fotboll så han blir eventuellt lite sen till middagen.



Nej, nu får jag sätta igång här. Puss

Non stop!

Puh, nu har vi varit och storhandlat och jag ska njuta av mitt Marabou choklad. Det var länge sen!





Sov gott!

Idag...

har jag kört på eyliner. Och det är väldigt sällan det händer. Jag har fått för mig att jag inte passar i det men jag gör nog det iaf. En eyliner markerar ju ögat fint och skapar lite mer spänning. Det blir kanske en ny favorit!




Har ni några tips till en nybörjare?


Nya skor?

Återigen har H&M fått in lite snygga skor och dessa tre är nog mina favoriter.




& dessutom så är dem riktigt billiga.

Hemma i Lund.

Har inte hunnit uppdatera förens nu, fick lite bråttom i morse. Klockan ringde kl 8, somnade nog lite efter 10 igår så jag har nog varit trött. Sovit många timmar! Var tvungen att ringa lite viktiga samtal och sen hoppa in i bilen och bege mig till sjukhuset. Drog direkt till Lund efter det, och nu sitter jag hemma hos min mamma då arbetsintervjun jag ska på kl 13.30 är här i närheten. Vi får väl se vad det är för slags tjänst! Sen drar jag hem till Malmö igen och kvällen ser ut till att bli ganska lugn.

Men vi hörs sen hörrni!

Puss

Enjoy the evening.

Sådär ja, då har man jobbat och cyklat över en mil idag. Vilken skillnad det gör att få komma iväg och jobba lite. Man uppskattar kvällen så mycket mer. Och idag ska jag bara vara hemma, ta en varm dusch och såklart kolla The City på Mtv.com. Imorgon får jag lite sovmorgon men ska vara på sjukhuset innan tio och sen ska jag på arbetsintervju inne i Lund på eftermiddagen. Men ska faktiskt tillbaka till skolan på måndag och jobba lite och jag kan ju bara hoppas på att det blir lite mer, då och då tills jag hittat något mer fast. Har faktiskt saknat Mikey lite idag så ska bli kul att träffa honom när han kommer hem efter fotbollen ikväll. Men första ska jag fixa något att äta!

Puss

07.14

Nu ska jag cykla iväg till jobbet!



Ha en bra dag!
Puss

Tuesday.

Hejsvej! Nu är jag hemma igen efter några timmar på stan med Emelie, blev en liten fika också innan hon begav sig till jobbet. Spanade in så mycket snyggt i butikerna idag. H&M hade fått in mycket fint, bla ett linne med zebramönster, zebraklänningen jag tipsat om innan, och en massa annat. Zara är ju som vanligt duktiga på skor och dem hade hur många som helst. Ett par som jag speciellt fastnade för var ett par gladiatorsandaler med högt skafft och guldnitar. Hittade även en svart mockainpsirerad väst! Så om ni är shoppingsugna så ge er ut nu, kedjorna har hur mycket fint som helst att bjuda på. Själv kom jag med med bröd, toalettpapper och den här.



Inte lika kul, men hey så blir det ibland.

Puss

Det bjuds på sol.

Nu bjuder tisdagen på sol och jag ska strax bege mig in till stan för att möta upp Emelie. Ikväll ska jag och Mikey ha lite kvalitetstid då han har fotboll resten av dagarna i denna veckan.



Blus -  (gammal present från Mikey) Rules by Mary
Jeans - Nudie

Nu drar jag!

Nu ska jag snart bege mig hemifrån. Har hållt på att fixa med mitt CV, sökt en hel del jobb och pratat i telefon. Ska bli kul att träffa tjejerna. Hörs sen!


Dagens önskeoutfit.



Topshop, H&M

Vi kvinnor.

Såg ett program innan idag på kanal 8 som handlade om modedesignern Diane Von Furstenberg och hon sa något mycket klokt, ett litet tips till oss kvinnor.



Hon anser att samhället lär oss kvinnor att vi ska vara så hjälplösa men att kvinnor egentligen är väldigt starka individer.
Och att vi då ibland blir rädda för vår egen styrka. Jag kan inget annat göra än att hålla med. Vi kvinnor är starka!

Nu blir det lite sen lunch med perkfekt mogen avocado. Tänk att man kan bli så glad för det haha!



Nathalie visar en ny sida av sig själv.

Whoho, måndag och skit tråkigt väder ute. Kom igen Mars, ge oss lite sol och vårvärme. Kom nyss hem från sjukhuset och det gick väl bra. Jag är allergisk mot 3 olika sorters metaller, däribland Nickel. Och sen är jag även allergisk mot ett ämne som heter Lanolin som kan finnas i salvor, krämer, lotioner, rengöringskrämer, läppstift, cerat, shampoo och en rad andra saker. Det är inte säkert att jag reagerar på allt med Lanolin i men man får ju lära sig att vara försiktig och läsa noga på innehållsförteckningen. Ska dit igen på torsdag, sista gången, för att se om det har hänt något mer. Annars idag ska jag ringa lite diverse samtal, cykla iväg på min nya cykel och handla och senare i eftermiddag bege mig hem till Sofia med Emelie.





Från helgens förfest hos Carin

Tillbaks till sjukhuset.

Godkväll!
Nyss kollat på one tree hill, söndags tradition. Ska strax göra mig en kopp te och äta upp det sista av den mörka chokladen som ligger i skafferiet. Imorgon ska jag upp ganska tidigt och iväg til sjukhuset igen för att fortsätta med allergiutredningen. Ska bli lite intressant att se vad dem har att säga och om dem kan komma fram till något. Att ha allergier, utslag osv och att vara allmänt känslig är faktiskt riktigt jobbigt. För mig är det de iaf och har alltid varit. Har man som jag haft astma och andra problem som liten så ligger man ofta i riskzonen för att framkalla olika sorters allergier. För mig handlar det ju om ämnen som jag inte tål. Olika soreters krämer, eller ämnen som finns i dessa krämer, parfymer, sköljmedel eller vad det nu kan vara. Läppstift tex, det kan jag inte använda. Men vet man då inte riktigt vad det är som huden reagerar på så är ju en sån här allergiutredning bra att göra. Visst det kostar tid och pengar men för min del är det deffinitivt värt det. Så en uppmaning till alla er andra som kanske också är känsliga, kolla upp det.
 
Imorgon kväll är det dags för träff med tjejerna igen, denna gången hemma hos Sofia. Som just nu agerar stöd hem till två katter, mysigt. Och på onsdag ska jag faktiskt jobba på skolan där jag jobbade som barnskötare innan, ska bli kul och jag kan ju bara hoppas på att det blir lite fler dagar framöver.

Sov gott

A womans right to shoes.



Vad kommer ni att ha på fötterna i vår och sommar?

Har ni läst den?

Hej!
Har haft en såndär mysig söndag. Bara slappat runt ocn myst! Vi har suttit i sängen och läst och ätit kex med brieost. Läste ut min bok och ska nu börja på en ny. Tänkte läsa "Den vidunderliga kärlekens historia" skriven av Carl-Johan Vallgren. Han vann Augustpriset för bästa svenska roman 2002. Är det någon som har läst den?



Nu ska jag fortsätta att mysa runt, börjar dock bli hungrig så får väl göra mig något att äta.
Puss

Ny blogg.

Idag har jag och tre andra bloggare startat en gemensam blogg. Ska bli spännande då jag inte känner någon av dem andra personerna. Klicka in på dotid.blogg.se.


Vi hörs snart!

1 Mars.

Matchen vann dem, det var trevligt hos farmor med släkten och sen blev det lite spontan häng hemma hos Carin där lite kära vänner befann sig på förfest. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa det sista ur min bok.

Godnatt

RSS 2.0