Velvet.

Såg det nya modeprogramet Velvet på SVT2 igår. Tycker att det verkar ganska bra, och tycker att det är utmärkt att SVT satsar på något sånt. Det som var intressant med Velvet var att dem går djupare in på ordet mode.
Det blir lite historia blandat med nutid. Igår var Liselotte Watkins med och hon ritar riktigt snygga bilder. Helt fantastiskt tyckte jag. Blir glad av hennes bilder! Programet sänds alltså onsdagar 21.30

image46

Imorgon blir det fest för min del och har inte riktigt bestämt mig ännu för vad jag ska ha på mig. Blir nog varken kläning eller kjol! Funderar på min vita nya blus, en snygg sjal, smycke, jeans och högklackat?!
Lite enkelt, snyggt, vill kunna känna mig bekväm när jag går ut, så är det bara!

Återkommer!

ha en bra dag.

Bad Bad Bad.

Åh vad jag har varit dålig på att lägga upp dagens outfit. Tråkigt när det inte finns bilder i bloggen.
Men blir mest enkla kläder nu när jag jobbar.

Fick hem La Redoute katalogen idag. Bläddrade igenom den på max 10 min. Besviken! Hittade inget som jag föll för så pladask. Visst där finns bra basplagg, som finns på alla andra ställen också.

Ikväll blir det "I huvudet på Carolina Gynning" : D

Puss

Syslöjd.

Ska nog köpa mig ett snyggt tyg och sy upp en egen tubtop. Fick hem tröjan jag beställt från Glitzy idag. Det var en XS-M storlek. Brukar ha S-M men denna var lite för liten. Jag fick på mig den men tyvärr så spände den över brösten alldeles för mycket. Men blev så förtjust i tubtopen som man då skulle ha över den tajta t-shirten att jag vill fixa till mig en sån själv. Måste bara hitta något bra och fint tyg. någon som kanske kan hjälpa mig lite att sy (då det var länge sen jag hade syslöjd ;D ).

Kommer det något bra på TV ikväll?

Måndag förmiddag.

Spelar Fall Out Boys på högsta volym här hemma medans jag gör mig i ordning. Idag blir det enkel klädsel, stuprörsjeans, svart topp, diadem och sjal. En lugn måndag förmiddag hemma, ska snart ta mitt pick och pack och gå hem till pappa. Senare blir det en sväng hem till sofia och spana in hennes nya lägenhet. Får nog köpa med mig en inflyttningspresent.

I veckan ska jag och pappa bara äta nyttig mat, han själv som kom med förslaget. Rotfruktsgratäng med coscos blir det idag. Riktigt gott !

Well imorgon är det tisdag och dags för jobb igen. När man jobbar på en skola som jag så gäller det att vara både snygg, enkel och bekväm. Man kan inte dra på sig sitt finaste eller dyraste plagg. Kan hända att man kommer hem med mat, snor, färg och lera på kläderna : ) Men måste nog säga att jag är nog den som försöker mest. Det är många som jobbar inom skola som klär sig alldeles för bekvämt, om man nu kan säga så? Man kan säga så här, dem kör bara på praktiska kläder. Visst lite praktiskt måste det ju kanske vara men man behöver ju inte se så tråkig ut för det. Well man prioriterar ju olika saker här i livet, och tur är kanske det.

Hej!

Flyttat hem igen.

Två veckor i jakri gick fort. Nu är men hemma på Gunnesbo igen, ganska skönt. Men nu vill jag verkligen flytta!

Skulle lägga upp lite bilder på dagens outfit. Men det ville sig inte! Fixar kanske det sen.

Fick hem en svart, söt, topp från HM idag. Som jag har på mig nu. Lätt utställd ner till, snygg att ha till vardags. Funkar bra på skolan också!
Har jeans från topshop på mig (har typ bara jeans där ifrån så ja). Beige/guldig sjal, armband från cocoo.se och ring från topshop.

Nu ska jag och Mikey ut på en liten tripp.

Hejdå

Nu kommer en av bilderna : ) Den andra gick inte!




En osminkad Nathalie


En dagens.

image40

Köpte denna vita blusen på Topshop, som jag kommer att använda flitigt i sommar, även den blå/gröna väskan är från topshop. Riktigt snygg till vitt!



Köpte även denna fina och söta ringen, med tre rosa rosor. Har blivit helt frälst av rosor! Har ett par svarta, små rosörhängen från assesorize som jag älskar. Mina favoriter just nu!
Hittade ett par svarta, ribbade, ganska grova långa knästrumpor på twilfit som fick följa med mig hem också.
Snyggt att ha till klänning eller kjol, kanske shorts till våren.

Sköna, avslappnade kläder idag på shoppingrundan.

Hoppas ni har en bra lördag vänner.


Modetidningar.

Idag var jag trött när jag skulle bege mig till jobb. Hade dessutom en riktigt dålig hårdag idag (hatar det), så det blev till att slänga upp håret i en knut. På med jens och en blå/vit randig skjorta från HM. Hann/orkade inte ta foto på dagens outfit. Men gör nog det imorgon och på det jag förhoppningsvis kommer hem med imorgon efter min shoppingrunda : )

Sitter här med nya numret av Solo, köpte den mest för att Elin Kling kör modet i den. Som jag tycker är en bra modebloggare och har en riktigt skön stil. Annars föredrar jag ELLE, Glamour och Cosmopolitan!





Trevlig helg på er.


Dagens Outfit.

image31


Vet inte om det är världens bästa bilder direkt, men ni ser nog vad det föreställer.

Tröja från Rules By Mary
Lite lösare byxor från Topshop
Klocka från Tradera

Of to work : )

Tips.

Vill tipsa om en hudvårdsserie som jag nyligen börjat använda, eller för drygt en månad sen. Vichy aqualia Thermale light ansiktskräm, och Vichy Pureté Thermale rengöringslotion från Apoteket.



Var även på ansiktbehandling förra veckan, på Lenhud. Dem är väldigt duktiga och trevliga där. Och jag känner redan att min hy blivit lite bättre. Ska dit igen i mars, då både dem och jag tycker att jag behöver det just nu. Min hy är inte riktigt som den var innan. Men nu känns den bättre : ) så prova Vichy.

image30


Boka en tid vettja.


En trött Nathalie.

Dagen igår gick så fort. Var inte hemma förens vid åtta. Och jag var så trött att jag somnade vid elva!
På lördag ska jag och en vännina ut och shoppa lite. Har mest beställt kläder från internet på sistone så känner att det är dags för en riktigt heldag på stan. Om jag hittar något fint så lägger jag upp bilder på lördagkväll.

Hade gärna velat vara på plats på Stockholms fashion week som drar igång på måndag. Men så lär det tyvärr inte bli.



Acne Jeans

Björn Borg

Camilla Norrback

Carin Wester

Cheap Monday

Dagmar

Fifth Avenue Shoe Repair

Filippa K

Helena Hörstedt

Hope

Hunkydory

Ida Sjöstedt

Lars Wallin

LiseLotte Westerlund

Minimarket

Nakkna

Resteröds

Rodebjer

Sandra Backlund

Stylein

The Local Firm

Velour

Whyred


That´s it.

Dagens.

Här kommer lite bilder på dagens köp och även en bild på min svarta klänning jag försökte beskriva för er.



Enkel och skön tröja. Och mina älskade raggsockor. Diademen ser lite tråkiga ut här på bild men tycket att dem var enkla och snygga. Ett blått och smalt och ett svart och lite bredare. Och sista bilden är såklart min kläning, och även där raggsockor på mina frusna fötter.

Godnatt.

Topshop.

Kom hem med två diadem från Glitter och en söt tröja från Indiska. (kommer nog upp bilder sen).
Var även inne på topshop, en av mina absoluta favorit affärer. Dem hade många söta toppar som jag gärna skulle vilja ha nu till våren. Hittade även en färgklick, en väska. Klar grön/blå, snygg, lite mindre än mina andra väskor. Gillade den! Men som vanligt måste jag nästan alltid tänka igenom mina köp, för ibland kommer jag hem med impulsköp som jag sen inte alls är nöjd med. Ska på en liten shoppingsrunda med en vän på lördag, kanske jag kommer hem med väskan då.

The City.

Idag blir det nog en sväng in till stan (min lediga dag) för att inhandla lite snygga diadem. Har inte kommit till en frisör än så tills dess får jag väll pryda mitt hår med annat. Har fått tips om att Glitter faktiskt har en del snygg.
Tänkte ta en titt efter någon ny snygg tröja också. Ska försöka lägga upp bilder på mina köp senare.

Ha en bra måndag!

Premiär för träningskläderna.

Kom hem från min jogging runda för en liten stund sen. Första gången jag använde mina nya träningskläder.
Orkar dock inte springa i 30 min i sträck. Men i framtiden är väll tanken att jag ska orka hela vägen : ).

Kör svarta träningskläder, kanske lite tråkigt men jag och svart trivs så bra ihop. Men har faktiskt en riktigt rosa träningsbh under som man kan se sticka fram lite. Någon bild på mitt linne kunde jag inte finna, men det är ett svart Nike Air linne, med resor ner till.



Nu en efterlängtad dusch.

Söndag.

Idag blir det en joggingrunda, trots det tråkiga vädret. Och efter det vill jag bara krypa upp i soffan med en kopp te, mysig kofta, knä strumpor som värmer så skönt och ett par sköna mjukis shorts/trosor.



Längtan.

Är just nu inne på asos och ska nog beställa denna söta blusen. Kan se mig i denna till sommaren, med ett par snygga shorts, ballerina och en snygg bränna.



Jag älskar ballerina skor och tycker att dem passar lika bra till fest som till vardags. Alltid bra att ha ett par svarta och ett par i säsongensfärg. Själv har jag ett par favoriter från topshop. Svarta, enkla, små och söta med svarta paljetter fram till. Kommer nog inhandla många fler under våren och sommaren.



 


Jack jakt.

Jackan jag skrev om igår hämtade jag ut idag. Jag gillade verkligen stilen på den, men den var för lång för min smak. Såg nästan lite för stor ut. Så där blev jag lite besviken.
Får fortsätta min jack jakt.
Tycker iförsig att skinjackan funkar i år igen. Har en brun hemma, så får nog ta att damma av den.
Men känner att jag vill ha en lite längre jacka också.

Någon som har några bra tips på var man kan hitta snygga vårjackor så berätta gärna för mig.

Ha en bra lördagskväll.


Första vårplagget.

Jackan jag har beställt från HM har kommit. Eller jag ska hämta ut den imorgon! Ska försöka få upp en bild på den så snart som möjligt. Om jag gillar den vill säga ! : ) Hoppas att den sitter som jag tänkt mig. För då kommer den nog att vara riktigt snygg i vår.

Så länge kan jag lägga upp en bilden på jackan från HMs hemsida.




Ikväll blir det ostbricka & vin med Niki & Emma.

Sex And The City.

Snart är det dags för Sex and the city - The movie. Till sommaren har det premiär här i sverige. Man får väll boka biljetter långt innan till premiären : )

Så länge kan man ju inspereras lite av bilder. Carrie är ju som vanligt lika snygg och fräsch.



Dagens Outfit.

Har inte riktigt kommit igång med att använda min kamera än. Har inte dem rätta sladdarna här på plats.
Så istället för att lägga upp ett foto på dagens outfit så får jag vara kreativ och beskriva den.

Svart lagom lång klänning från HM. Hel långa armar, oversize modell, dragsko ner till. Broderad vid axlarna och med runda (som små bollar) bronsfärgade knappar. Svarta strumpbyxor.

Enkelt men snyggt. Svart funkar alltid.



image11


Så här brun och fräsch var jag i somras. Nu har jag ingen färg alls i ansiktet.
Gillar inte att använda brun utan sol. Och jag gillar inte heller att sola solarium, vet inte riktigt om det är värt det när man tänker på vilka konsekvenser det kan få. Men ibland blir man sugen, bara några gånger.
Eller vad tycker ni?

Förresten, missa inte ELLE - galan den 1 Februari. Själv är jag bortbjuden då men kanske man kan få smygtitta lite.

Internet shopping.

Var precis inne på Asos.com en runda. Jag gillar att nät shoppa på kvällarna. Om inte shoppa så i alla fall få lite insperation. Hittade en del snygga kläder och ett par skor som jag är sugen på att beställa. Har tänkt på vad jag ska ha på mig till våren och sommaren sen i ja november kanske. Så nu börjar det klia i fingrarna.




Välkommen.

Mitt första inlägg i min nya mode blogg. Undra hur det kommer att gå? Och undra om folk kommer att läsa den?
Och framförallt kommer folk att gilla den?

Mina tankar kring mode är att det inte ska behöva vara för dyrt. Jag föredrar hellre att man blandar dyrt med billigt. Tycker att HM är en bra kedja där man kan hitta snygga och billiga modeplagg och göra dem till sina egna.
Jag gillar inte heller när man följer mode eller trender slaviskt. Mode för mig handlar om att ta till sig delar av trender och sen kompletera med sin egen stil.
Och att man alltid ska känna sig snygg och bekväm, annars kan det lika bra kvitta.

Kan börja min nya karriär som modebloggare att lägga upp en bild på denna grymt söta och snygga toppen från Glitzy.se. Ibland hittar man en del guldkorn, och det som bra är att dem inte beställer hem så mycket av allt så det är antagligen inte så många som kommer att gå runt med samma topp.
Gillar även denna blåa tröjan från samma ställe.
Jag älskar att blått är en av vårens modefärger. Har alltid älskat blått och kommer alltid att göra det.
 


Mycket nöje!


RSS 2.0