Allt eller inget! Eller vad är det man säger?

Hej kära vänner. Har spenderat hela dagen hemma hos Sofia, hur mysigt som helst. Har laddat lite inför kommande dagar, det kommer att bli full rulle och jag kommer tyvärr inte att ha någon tid att sitta här. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska forsätta blogga eller ej. Men sålänge forsätter jag! Men det jag vill komma till är att jag har gått från att vara helt utan jobb till att ha tre jobb, hur gör man det liksom? Det kan ju tyckas bra men jag blir lite stressad av det. Fick igår veta att jag fått en tjänst jag sökt i en inredningsbutik som heter Village i centrala Malmö och jag blev överlycklig, som det ser ut nu kommer det att vara min bas. Jag kommer fortfarande att ha kvar mitt jobb på Ica Maxi, eller jag kommer rättare sagt att fortsätta att bli inringd då jag inte kommer att jobba full tid på Village. Och nu har dem börjat ringa mig från mitt gamla jobb också, och där ska jag jobba hela dagen imorgon, sen blir det hela dagen på Ica på fredag, och på tisdag nästa vecka börjar jag på Village. Ja, det ska väl vara allt eller inget? Förutom jobb blir det kalas fredag lördag och fotboll på söndag.

Så, ni får ha det så bra!


Leo!



Nu drar jag hem till sofia. Har dessutom lite sånna där viktiga jobbiga samtal att ringa idag, då är det skönt med en vän vid sin sida.

Ha en bra onsdag!

New shoes.






Kanske dags att lägga ner.

Vill inte göra er besvikna men funderar lite på att kanske sluta blogga, iaf för ett tag. På senaste tiden har det hänt så mycket annat, tiden och inspirationen finns inte riktigt längre kvar. Det är synd, för jag gillar verkligen att blogga och framförallt gillar jag verkligen att skriva, och att ha kontakt med er läsare. Men inpsirationen måste finnas där. Jag vill kunna leverera och inspirera er. Jag får suga lite på karamellen och så får vi se vad som händer.

Idag ska jag iaf upp till stan för lite lyxig egen tid. Ska bla iväg och få mina ögonbryn plockade och mina fransar färgade. Behöver dessutom inhandla en halsduk och en tjockade kofta eller tröja. Det börjar ju verkligen bli höst på riktigt nu.

Ta hand om er!
Puss

Det är måndag.

Tvätt, pyssla om en sjuk Mikey och sen jobb ikväll. Så ser min måndag ut! Det är dessutom riktigt höstigt ute idag, både regnar och blåser så funderar på att ta bussen ner tilll jobbet.

Puss

Kalasstrumpor.







Tröja - H&M
Ribbade strumpbyxor - Lindex
Väska - Secondhand
Skor - Topshop
Ringar - H&M. Topshop, Pilgrim, glitter

Party time.

Sitter här i soffan med pyjamas och snörvlar (förkyld eller allergi?). Dricker te, dippar popcorn och läser inredningstidningar. Är sådär lite lagom trött efter en stimmig fredag och en lördag med jobb och cykling i motvind. Imorgon blir det jobb igen men får lång sovmorgon. Sen väntar en fullspäckad vecka dock utan jobb, eller ska förresten hoppa in och jobba på mitt gamla jobb på skolan på torsdag. Ser jag fram emot! Men annars blir det inte mer jobb, vad jag vet än iaf. För er som har missat det så fyller jag år om en vecka. Har inte riktigt hunnit tänka på det, förr tjatade jag om min födelsedag minst 2 månader innan. Jag har alltid älskat att fylla år och gör nog det fortfarande också, fast inte riktigt på samma sätt längre. Men jag kör fullt ut när jag bjuder på kalas. Balonger, serpentiner och sång. Precis som det ska vara! Och den här gången blir det inte 1 kalas, inte 2, och inte 3 kalas utan hela 4 kalas. På fredag kommer tjejerna hit och firar mig, på lördag kommer pappa, farmor och min fabror och firar både mig och Mikey då det bara är tre veckor emellan oss. Om någon vecka kommer mamma, låtsaspappa, lillebror och lillasyster för att fira mig och Mikey. Och sist men inte minst Mikeys familj, puh! Men det är härligt. Födelsedagar är till för att firas.

New things in my home.







Från Hemma hos Emla

En bra men stimmig dag.

Puh, har precis landat hemma i soffan men här kommer jag inte sitta länge till. Det har varit en mysig dag inne i Lund, fick med mig lite fint hem från butiken "Hemma hos Emla" som en kompis till oss har. Vi tog en fika och sen begav vi oss in till Malmö igen. Mitt lilla "möte" gick bra, vi får se vad det resulterar i. Nu har vi varit och handlat och ska få i oss lite mat, det blir tacos idag. Sen ska jag iväg igen, hem till sofia som har lite fest. Det blir dock en lugn kväll för mig för imorgon väntar jobb.

Puss

En tripp till Lund.

Nu ska jag snart ta bussen in till stan, möta upp lite vänner på stationen och sätta oss på ett tåg in till Lund. Jag måste vara tillbaka inne i Malmö innan kl tre. Efter mitt lilla möte tänkte jag ta några rundor på stan, köpa lite nödvändigheter och förhoppningsvis komma hem med en mysig halsduk. Alla mina har försvunnit, puts väck.
Men ni får ha en riktigt bra fredag tills vi hörs igen.



Puss

Tjenixen..

jeansen fanns i min storlek, så det var tur. Jag gillar dem starkt! Tajta, gråa och lite kortare i benen. Jag slutade nästan att gilla jeans för ett tag sen, och har nog inte använt jeans ordentligt sen i våras. Tycker att det lätt kan bli tråkigt och jag vet ibland inte vad jag ska ta på mig till ett par jeans. Men dessa känns snäppet hetare och i höst kommer jag nog att använda mina jeans till ankelboots, stickade tröjor, kavajer, skinnjackan, tröjor med markerade axlar mm.
Hur tänker ni när ni klär er i jeans? Enkelt med en t-shirt?
Iaf, ikväll ska ta det lugnt med Mikey och faktiskt äta lite lösvikstgodis. Imorgon ska jag upp till stan för ett litet "möte", säger inget! Men innan detta ska jag äta mina två majskolvar till middag, ingen jättebra middag men hur gott är det inte med majskolvar.







Åh ni, det är inte lätt att få en bra bild på dessa jeans utan hjälp.

Det börjar bli höst.

Nu drar jag upp till stan. Vi hörs lite senare










Klänning - Monki
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Topshop



tjohej

Skinnjackan med DET.

Nu är den påväg hem till mig. Och jag hoppas verkligen att detta är skinnjackan med DET för mig.


Glitzy


I´m tired.

Åh, jag är trött, hungrig och har ont i ryggen. Ska tvätta av mig sminket, slänga på mig något bekvämare, fixa något att äta och be Mikey massera mig. Låter som en plan! Kvällen kommer att spenderas med en kopp te och senaste numret av Cosmopolitan. Imorgon ska jag in till stan och byta mina nya jeans till en mindre storlek. Så håll tummarna för att dem finns kvar i den storleken.

Hörs sen! Puss

Mitt i veckan.

Nu ska jag snart cykla ner till jobbet och kommer att landa här hemma igen vid sju tiden ikväll. Och då blir det mys med Mikey. Så jag har inte så mycket mer att säga nu mer än att ni får ha en bra onsdag.

Puss

This is how it looks.

Här har ni den nya klänningen! Och oj så mysig den är! Här är även ett par av strumpbyxorna jag köpte och jag föredrar den lite tunnare varianten. Helt enkelt lite snyggare!


Jag är nöjd.


Monki




Zara


Zara

Jag är väldigt nöjd! Det ni ser här då är en otroligt fin tröjkläning från Monki, kommer att användas flitit i höst med strumpbyxor. En väst med paljetter från Zara och ett par tajta gråa jeans (färgen kommer inte riktigt till sin rätt här på bild) också dem från Zara. Även ett par tjockare och tunnare strumpbyxor fick följa med hem. Nä det kunde nog inte blivit bättre. Förutom att den snygga kavajen med markerade axlar inte fanns i min storlek men man kan inte få allt.

En tisdag med shopping.

Idag står det shopping med mamma på schemat. Hon kommer alldeles strax och hämtar upp mig så har lite bråttom! Visar ällt snyggt jag förhoppningsvis kommer hem med sen.

Ha en bra tisdag!

Puss

Min måndag.



Har pysslat lite i trädgården idag. Allt har ju börjat blomma om igen så det behövdes vattnas och rensas lite ogräs.
Jag och Mikey vill hitta på något ikväll då vi båda är lediga imorgon men vi vet inte riktigt vad. Funderar på att baka något gott tillsammans och sen en film? Har ni några andra roliga förslag så får ni gärna dela med er.




Måste bara ..

säga att min favorit illustratör Liselotte Watkins har börjat blogga, underbart! Jag kommer att följa den med förtjusning ..


Love.

Nämen hej! Kom hem för en liten stund sen. Jag och Mikey blev bjudna på middag hemma hos Niki och Mange ikväll, Anna var även på plats och lite senare dök Sofia upp. Och vilken kväll, och för att inte snacka om kvällen igår när Emma hade födelsedagsmiddag. Ibland förstår jag inte hur jag kan ha så fina vänner? Både igår och idag har jag skrattat så att jag har gråtit. Men finns det något härligare?
Och förresten, cyklade bort och kollade på när Mikeys lag spelade hemma idag. Mikey är ju fortfarande skadad och skulle egentligen inte varit med alls idag men tränaren ringde igårkväll och bad Mikey vara med, iaf på bänken. Och vilken inhopp han gör min man, en pass och Mikey sätter bollen i mål. Det tog nog knappt 4 sekunder! Och ja, dem vann med 5-0.

Godnatt

This is me today.

Åh vad jag önskar mig en systemkamera

 

Tröja - H&M

Leotajts - H&M

Sjal - chick o chick

Ballerina - Din sko

Tygpåse - Elin kling för veckorevyn


Mer Jimmy Choo.







Tyvärr är jag inte överförtjust men det kan ändras!

Besök och födelsedagsfest.

Hej!
Vi har haft besök här på förmiddagen, mycket trevligt och nu om 20 min ska jag bege mig in till Lund, möta upp Sofia och Niki innan vi vid sex tiden ska infinna oss hemma hos Emma som idag har födelsedagsfest. Ska bli mycket trevligt. Så jag önskar er en trevlig lördag om vi inte hörs mer idag.

Puss

Nathalie lagar mat.

Javisst! Tänkte vara lite snäll och ha maten klar tills Mikey kommer hem från sin fotbollsträning. Det blir marinerad fläskfilé i en vitlökssås med timjan och min egen odlade basilika. Till det en god sallad med matvete i!




It´s me.



Boxtröja/tunika - H&M
Tajts - H&M Trend
Espadrillos - Din sko
Väska - Secondhand


Satt precis i köket med en kopp te och bläddrade igenom senaste Metro bostad, och jag är så satans sugen på att köpa en charmig lägenhet uppe i stan. Hade jag varit lite mer impulsiv så hade jag nog stuckit till banken direkt, tagit ett lån och köpt mig en lägenhet idag. Men det funkar ju inte riktigt så. Men jag vill ha mitt eget, alltså jag och Mikey vill ha vårt eget. Men det kommer nog dröja ett  tag, det blir nog en hyreslägenhet till efter denna. Kanske lagom till när barn kommer in i bilden.

Jimmy Choo for H&M.

Om lite mindre än två månader, den 14 november släps Jimmy Choos kollektion för H&M. Jag vet inte så mycket om kollektionen men det ska bli minst sagt spännande att spana in alla plaggen och skorna i butik sen. Vet inte heller vad priserna kommer att ligga på men det kommer garanterat inte att vara vanliga H&M priser.



Zebra ballerinaskorna måste ju spanas in.

Coco inspirerar.

Idag har filmen om Coco Chanel - Livet före premiär i Sverige. Jag hade gärna gått och sett den ikväll men har lite annat för mig. Men jag ska definitivt gå och se den inom en snar framtid. Många har sagt att det är en sådan film man bara måste se, att man blir inspirerad och att det är en allmänt härlig film. Och jag gillar verkligen Audrey Tautou som spelar huvudrollen, alltså Coco Chanel.


Coco Chanel



Audrey Tautou

Boxtröjan.

Den kom idag och den får stanna. Gillar den! Funkar till tajts, byxor och kjol.


Ursäktar den dåliga bilden

Puss

Bad of me.

Hej! Vad händer med min uppdatering? I alla fall, idag var jag som sagt på vårdcentralen för att ta lite blodprov och lilla jag är ju skiträdd för blod och sprutor. Men sjuksköterskan var jätteduktig, jag fick ligga ner så att jag inte skulle svimma och jag fick ligga kvar en stund för att återfå färgen i ansiktet, blev lite blek där ett tag. Så nu får vi se om dem hör av sig. Annars har jag tagit det lugnt idag, fixat lite här hemma och lagat mat. Imorgon blir det jobb hela dagen och mys med Mikey på kvällen som inte har någon fotbollsträning. Och vet ni vad som händer nästa vecka, på tisdag? Då har jag och mamma vår shoppingdag, alltså jag shoppar mamma betalar som en födelsedagspresent.
Min lilla lista på saker jag tänkt spana in är..

- Kavaj från Zara
- Tröjor/tunikor
- Boots
- Underkläder


Svart och zebra.


Jeans - Topshop
T-shirt - H&M
Ryggsäck - Lindex
Boots- Monki


Ungefär såhär hade jag stylat den snygga zebrakoftan från Topshop

Jag tackar för mig!

Jag känner inte att jag har något att blogga om just nu. Kom hem för drygt en timme sen och ska slänga mig i soffan nu med en kopp te, lite hallon och choklad. Har saknat den där riktigt inspirationen nu i några dagar och jag hoppas att den återkommer snart. Ska förresten upp tidigt imorgon och iväg till läkaren för att få reda på om jag är allergisk eller ej. Eller inte riktigt men vi ska iaf göra testerna imorgon och sen dröjer det väl ett tag innan man får veta.

Sov gott alla söta. Och om det finns något ni vill se mer av här i bloggen (speciellt nu när min fantasi och inspiration tryter lite) så säg bara till. Kanske finns det något ni vill veta eller se?!

Puss

!Rubrik!

Hej! Har varit iväg på en massa ärender hela förmiddagen. Bla STOR handlat! Och jag kan säga er att det behövdes, men nu är det fullt i kyl och frys. Det är alltid en bra känsla! Ska fixa lite här hemma nu, sen få i mig lite mat, tror det blir pölse. Och sen ska jag faktiskt cykla ner och jobba i några timmar. Men jag är hemma igen vid åtta, och då blir det sen middag. Har hittat ett nytt recept på fisk som vi ska prova idag, jag hoppas det blir gott. Ni får ha det så bra sålänge.

Puss

Amen..

vad är detta? Varför är jag nästan alltid så satans trött och seg. Ibland kan jag bli det om jag inte gjort så mycket under dagen men oftast gör jag ju alltid något men ändå känner jag mig så förbaskatt lat, trött och seg. Kan det bero på allergin? Okej, nu ska jag inte skylla allt på allergin för jag har nog kännt mig ganska trött innan den uppdagades (om det nu är allergi, något måste det vara iaf). Måste nog ta mig till närmsta naturapotek och köpa på mig en massa piller som gör att man blir pigg och glad. Eller glad är jag ju men man blir ju lite gladare om man har mer energi i kroppen. Och kom inte och säg att jag ska dricka sådan där äcklig blutsaft mot järnbrist för det smakar skit. Kanske ska börja rannsaka mig själv och vad jag stoppar i mig, kanske ska börja röra på mig mer? Men jag som tycker att jag är ganska duktig på det där. Försöker att äta nyttigt, få i mig allt som man ska få i sig, jag cyklar till jobbet vilket ibland tar 40 min och jag försöker komma ut på små promenader ibland. Jag dricker ju för tusan grönt te!
Nä det måste bli ändring på det här.

Zebra it is.

Men tjena, spana in denna koftan. En sån här kofta ska få tala för sig själv och stylas med en enkel och om ni frågar mig svart outfit.


Topshop

Nu drar vi!

Solen skiner så nu vill vi inte sitta här hemma längre. Vi dra upp till stan och strosar runt. Hörs lite senare idag!
Pussilipuss


It´s sunday evening.

Och så var man hemma från jobbet, har hunnit få i mig mat också och är nu dömätt. Veckan bjuder inte på så mycket jobb men en hel del annat står på shemat. Nu ska jag göra mig en kopp te och så ska vi sätta på en film.
Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll.


Såhär ser jag ut när jag är jättemätt

Puss

Alexander Wang 2010.







En sneak peak!

Och om man ska tro Alexander Wang så är flätan het i vår.

TRESemmé!

Godmorgon! eller nä, godförmiddag, eller oj klockan är efter 12 så det blir godeftermiddag. Jag vaknade iförsig ganska sent idag, var helt slut igår kväll och det var skönt att få vakna av sig själv. Vi hade en jättemysig middag hemma hos mamma igårkväll, god middag och mycket snack. Idag blir det jobb igen och sen ska jag och Mikey nog bara mysa runt här hemma, käka middag framför en film i soffan.
På tal om något helt annat, jag fick ju en del hårprudukter av min kära mor för ett tag sen. Från märket TRESemmé, som numera säljs i vanliga mataffärer. Dem har från början bara sålts i frisörsalonger och använts av profesionella. Bla har dem använt produkterna på modellerna i Project runway. Nu har jag testat dessa prudukterna ett tag och jag kan inget annat säga än att jag är nöjd. En stor flaska balsam på nästan 1 l kostar ca 90 kr, vilket jag tycker är ett bra pris. Här om veckan fick jag även prova en volym mousse från samma märke och det verkar vara bra grejer.




Got to go.

Måste rusa, är helt trött och hungrig men det väntas god mat nu. Vi hörs ikväll vänner! Puss

Today i´m happy.

Lite trött är jag, men jag piggnar nog snart till. Idag står det ju jobb på schemat och jag har bestämt mig för att vara lite extra glad hela dagen idag, glad mot kunderna och mot mina arbetskamrater. Då känns allt mycket roligare och lättare. Idag jobbar jag dessutom med min kära vän Carro som jag lunchade med igår, då blir det ju extra kul. Jag blir glad när jag tänker på att jag inte börjar förens 14 imorgon så jag kan i lugn och ro njuta av en god middag hemma i Lund ikväll.



Strosat.

Hej på er! Hoppas allt är bra. Hade en mysig lunch med Carro på stan, sen strosade jag runt lite för mig själv och njöt av det fina vädret, underbart! Ikväll har vi bara tagit det lugnt jag och Mikey, små kollar lite på Pirates of the carrabien. Imorgon blir det jobb och sen ska vi hem till min familj i Lund på middag med Mikeys mamma, det har jag kanske sagt?

Hoppas att ni har en bra fredagskväll. Puss

Jag bjuder på en snabb dagens.




Ah, ursäkta. Det blir en sådan där snabb dagens idag.
Puss

It´s friday.

Idag steg jag upp strax innan åtta, åt frukost i lugn och ro (mikey ville inte gå upp) och busade lite med katten. Ska snart börja göra mig iordning och bege mig in till stan för att möta upp Carro för en frukost, eller frukost för henne och lunch för mig. Sen ska jag försöka hitta en present till en kär vän som har födelsedagsfest nästa lördag. Det ser vi fram emot! Sen får vi se vad resten av fredagen har att bjuda på. Jag jobbar ju hela helgen, börjar dock sent både lördag söndag och jobbar inga jättelånga pass så det är okej. Min andra helg jag jobbar, men nästa helg kommer jag att vara ledig vilket jag ser fram emot. Visst jag jobbar ju inte så mycket mitt i veckan, men det är ändå en annan sak att vara ledig på helgen tillsammans med Mikey, vänner och familj. Det blir ju oftast så när man jobbar helg att man jobbar när alla andra är lediga. Men, ni får ha en bra fredag tills vi hörs igen.

Puss

Allergisk eller sjuk?

Ikväll känner jag mig bättre, om man jämför med igår då jag bara ville sova. Nu är det såhär att det är inte säkert att jag är sjuk utan det kan vara så att jag har gått och blivit allergisk. Jag misstänkte det redan för en vecka sen men när jag sen blev trött, hängig, fick huvudvärk, frös (misstänkte feber,tempen är borta) tung i huvudet, näsan rann osv så avslog jag misstankarna och trodde att jag bara gått och blivit förkyld eller fått någon form av influensa. Dock har jag haft extrem klåda i ögonen. Nu har jag hört mig för lite, ringt till vårdcentralen och läst lite fakta på internet. Och det är faktiskt så att man kan känna sig lite sjuk när man blir allergisk, alla dem symtomen som jag skrev innan kan uppstå. Vilket jag inte visste eller tänkte på. Och imed jag aldrig varit allergisk innan så var det ju inte så lätt. Men nu verkar det alltså som att det är någon form av pollen allergi jag har fått. Fick en tid på onsdag och då kommer dem väl testa mig för diverse saker. Mikey är ju allergisk och sjuksköterskan uppmanade mig att sålänge köpa ögon droppar och liknande på apoteket för att se om det hjälpte. Så jag snodde lite ögondroppar av Mikey, och visst hjälpte det. Vad tror ni? Fler som är allergiska och mår likadant när ni blir sådär jobbigt allergiska?


News.

Och så var det lite nytt från H&M igen ..









Den svarta tröjan/tunikan är på väg hem till mig

Tycker..

vi kör en dagens. Idag bär jag mina favorittajts!



kavaj från Monki, tunika också från Monki, tajts H&M, ballerina Din sko och väska från jag vet inte vart!



Djurmönstrat är min grej.

Denna snygga zebrasjal har varit min ganska länge men jag har inte använt den som jag borde då jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra med den då den är väldigt stor. Men nu har den funnit sin rätt runt min hals. Jag tog två svarta gummisnoddar och gjorde såhär ..


När jag ligger hemma sjuk.



Långtröja och knästrumpor.

"All star light"

Har länge velat ha ett par snygga converse men har alltid tyckt att den vanliga modellen inte passat min fot. Men jag är säker på att inom en snar framtid kommer modellen "all star light" att flytta in i min garderob. Lite smalare och jag tror att dem hade passat mina fötter bättre. Finns både i skinn och tyg!




Reflektion.

Jag är nog inte ensam om att tänka på framtiden, reflektera över livet och försöka komma underfund med vad man vill ta sig an. Nu pratar jag inte bara om jobb utan om allt man vill ta sig an i livet. Även fast jag och Mikey har haft det tufft med jobb och annat så ser jag ganska positvit på framtiden. Jag vet inte riktigt vad jag vill ännu men jag har definitivt tankar och mål. Det är inte säkert att jag kommer att uppnå alla mina mål, för mig är det viktigaste att ha mål. Jag är sådan att jag vill så mycket, och jag vet att jag har mer att ge än vad jag gör nu men jag vet inte alltid hur jag ska ta mig dit. och jag vet inte om jag skiljer mig ganska mycket från mängden men jobb är inte det viktigaste för mig. Jag känner såhär, jag vill ha ett jobb jag trivs med och ett jobb där jag tjänar så pass mycket pengar så att jag klarar mig bra och kanske lite till. Men jag vill inte att mitt jobb ska bli mitt liv. Mitt liv är min familj, min sambo, alla mina underbara vänner, mode, resor, god mat, sena sommarkvällar, mitt liv är sådant som får mig att må bra. Och det är egentligen väldigt mycket som gör mig glad och får mig att må bra. Små saker som att få läsa en bra bok och dricka en god kopp te i lugn och ro, en kväll med tjejerna, en utflykt med mikey eller tex när lillebror kommer hit och sover över. Självklart kan jag också bli glad över ytliga saker som shopping och dylikt, mycket för att jag har ett intresse för mode som bara har växt sig starkare och starkare. Ibland näg jag inte riktigt vet vad jag vill göra i framtiden, när jag tänker på alla tråkiga jobb som finns så vill jag bara samla en grupp kreativa och trevliga människor och brainstorma fram en massa bra affärsideér. Jag brukar skriva ner mina tankar och mål, gillar att ha saker och ting på papper. Ser saker och ting mycket klarare då. Just nu har jag några få mindre mål som jag hoppas att jag kan uppnå innan det nya året. Bla att hitta ett nytt jobb, att gå en kvällskurs i modeteckning, flytta till en ny lägenhet närmre centrum, och att börja gå/promenera/cykla mer. Inga jättestora mål men hellre små mål än inga alls. Vi har kämpat lite i uppförsbacke detta året men det känns som om saker och ting börjar ordna upp sig nu. 2009 får vara det året då jag la grunden för allt bra som komma skall och jag tror stenhårt på 2010. Men man måste jobba för saker och ting, och det tänker jag göra.



Den där jackan!

Den här jackan från Bikbok för 599kr måste ju spanas in.


Sjukling.

kom det! Har inte varit sjuk på evigheter men nu känner jag mig helt tung i både kroppen och huvudet. Känner mig riktigt febrig och huvudet värker. Så nu ska jag bara bädda ner mig i soffan med en filt, lite frukost, en film och en tidning.

Puss

Min dag.

Trots att jag känt mig riktigt hängig och tung i både kroppen och ögonen så har jag fått lite gjort idag. Cyklade iväg och handlade (kunde har shorts på mig och det är snart mitten på september, inte illa), busade lite med katten, överraskade Mikey med en god fika efter hans jobb. Köpte med mig ciabatta hem, gott pålägg och yoghurt. Och sen ni, sen har vi storstäda hela lägenheten. Låg på knä och skurade duschen. Men det är så skönt när det är gjort. Nu känner jag mig ännu mer risig, tycker jag ser riktigt risig ut också. Bara jag inte blir sämre tills imorgon, ska jobba hela dagen.




DAGENS

Känner mig inte riktigt på topp idag. Ögonen kliar, näsan kliar och jag bara nyser och nyser. Antingen ska jag bli sjuk eller så har jag gått och blivit allergisk. Men i vilket fall som helst så bjuder jag på en dagens.



Linne - Brittinger
Väst - H&M trend
Shorts- Gina Tricot
Skor - Topshop
Väska- Secondhand
Ringar - H&M, Topshop, Pilgrim & Glitter


Javisst!



Skulle kunna vara jag i höst.

It´s monday evening.

Hej! Nu är jag hemma och njuter för fullt av denna måndagskvällen. Mikey kommer strax hem med en yoghurt (som får bli min middag) och en bra tidning. Imorgon är jag ledig och då står en promenad, bus med kattungen och storstädning på schemat. Nu, en dusch!



Har ni sett mig på senaste VOGUE? ;)

Elin Kling är idols nya huvudstylist.

Ingen har väl missat att sveriges största modebloggare Elin Kling ska börja synas i TV. Och det är inte i vilket program som helst utan hon kommer att synas som stylist i Idol. En ny och spännande utmaning och jag kommer med nöje följa hennes resa i Idol. Och jag tror minsann att Elin kommer att göra ett utmärkt jobb.


Långstickat.

Jag älskar verkligen tajts och min garderob kommer att fyllas med fler under hösten. Och då är en sådan här stickad långtröja perfekt att ha till.


Den här kommer från Monki och kommer nog att bli min inom en snar framtid.

Jag måste..

ta en liten powernap innan vi ska bege oss igen. Trodde att jag skulle vara ledig imorgon men det blev ändrade planer.



Stor puss till er

Bryter mot lagen.

Ville bara säga godmorgon! Och fråga om det ens är lagligt att gå upp 05.40 en söndag? Måste snart cykla iväg men återkommer senare i eftermiddag. Ska dock iväg ganska snabbt efter att jag kommit hem men.. vi hörs.

Puss

Jag i höst.



Det kommer nog att bli mycket svart, stickat, boots, skinn och fjädrar. Inte svart bara för att det är höst utan för att jag älskar svart oavsett årstid men det blir oftast lite extra när temperaturen sjunker.

Ingen vanlig lördag.

Jag undrar hur många som är vakna en lördag kl 8?. Jag brukar inte vara det annars iaf men idag hade jag inget val. Ska cykla iväg till jobbet om 35 min. Idag jobbar jag hela dagen, vilket innebär att jag inte kommer att vara hemma förens vid sju. Då ska vi hämta in lilla Tindra (kattungen) som vi ska passa i 10 dagar medans matte är i New York och roar sig. Och jag har en känsla av att jag kommer att vara ganska trött ikväll, så jag kommer nog bänka mig framför tvn med en kopp te. Men det gör inget för imorgon ska jag upp ännu tidigare, redan innan 6. Så som ni förstår blir det kanske inte så mycket bloggande denna helgen då jag inprincip bara kommer att jobba och sova. Hela nästa helg blir ungefär samma, fast då jobbar jag inte lika tunga pass, vilket är skönt. Och förresten, det ösregnar ute och ska göra det hela dagen och jag har en cykel tur på 40 min framför mig. Det blir till att ta på sig regnstället.
Ha en bra lördag :)

Puss

Kanske man..

ska satsa på denna skinnjackan från Glitzy. Gå emot strömmen och den rådande mc-skinnjacks trenden med nitar och hela köret.


Elin Kling

Den är ju himla läcker ..

Lite osäker, lite missnöjd.

Skinnjackorna har kommit. Och blir det någon av dem så blir det nog den här. Men jag är lite osäker för den är lite för kort för min smak. Ska man kunna använda den hela hösten så krävs det nog att den är lite längre. Jag vill känna mig helt nöjd, oavsett pris. Så kanske jag får satsa på en lite dyrare skinnjacka som håller måttet. Kanske blir det så att jag köper en skinnjacka tillsammans med mamma på vår shoppingdag som födelsedagspresent. Vi får se!






En väldigt lugn helg.

Hej!
Har varit iväg uppe i stan med Mikey och Camilla. Fixat lite grejer, sökt jobb, fikat och promenerat runt. Det blir en lugn kväll hemma, ja en lugn helg överhuvudtaget då jag jobbar hela helgen. Suck! Men jag tjänar dubbelt så jag ska väl inte klaga. Men visst är det lite tråkigt att jobba helg, speciellt hela helgen när dem flesta är lediga och när man har en sambo som jobbar mitt i veckan och har fotboll 4 dagar. Men ikväll ska jag njuta av lite dålig tv och en kopp te.

Puss

Favorit.





Liselotte Watkins

Fix, pizza och kvällsmys.

Vi har fixat lite här hemma idag, ätit pizza hemma hos mikeys mamma och nu ska jag promenera över gården och hem till Camilla och umgås några timmar med henne ikväll. Så jag ville bara önska er alla en fortsatt bra torsdag. Jag och Mikey ska nog ha lite uppesittar kväll, spela lite spel, kolla film och dricka te.

Puss

Modeteckning.

Jag älskar att skissa, teckna, måla och rita och önskar att jag vore bättre och att jag hade bättre material att jobba med. Har länge varit sugen på att gå en kvällskurs i modeteckning och funderar starkt på att faktiskt göra det nu, eller inom en snar framtid. Då ska jag köpa mig ett helt sett med en massa bra grejer till att skissa och rita med.


Inspiration från min favorit Liselotte Watkins

I vanlig ordning.









Leotajts - H&M
Linne - Brittinger
Långväst - H&M Trend
Ballerina - Din sko

Torsdag.

Jag går här och väntar på mina skinnjackor från H&M som enligt hemsidan ska vara levererade nu. Men jag ser inga skinnjackor! Brukar få ett sms när det är dags att hämta ut sitt paket och jag hoppas att det där smset kommer snart. Sen ska jag ju bara bestämma mig för vilken jag ska behålla också.

 


Boots.


Monki
Ett par boots av den här typen blir det nog i höst. Måste spana in utbudet!

Vårt första egna hem.

Idag är det exakt 1 år sen vi flyttade in i denna lägenheten. Jag minns hur glad jag var den dagen, men på kvällen när vi kört hit sista flyttlasset och jag sa hejdå till mamma och pappa bröt jag ihop. Det tog flera veckor, säkert månader innan jag kom över det. Nu känns det som att jag och Mikey alltid bott tillsammans. Efter 1 år i denna lägenheten känner jag av någon konstig anledning mig väldigt redo att flytta här ifrån. Inte för att jag inte trivs bra här eller för att lägenheten inte är fin, för den är väldigt fin. Men för att jag har ställt in mig på det nu! Vi vill dels flytta för att hyran är ganska hög, för att komma närmre centrum (vi bor en bit ut, vi betalar till och med 4 kr mer med bussen ut hit än i övriga malmö. Dumt tycker jag) och för att vi är lite allmänt trötta på grannar och på området. Men visst kommer det vara lite sorligt att lämna vårt första egna hem. Vi hoppas att det blir innan den nya året eller tidigt nästa år. En sak är nog säker iaf, vi kommer inte att hitta en sådan här fin hyreslägenhet.


DAGENS





Linne - Brittinger
Shorts - Gina Tricot
Kavaj - Topshop
Moccasiner - Topshop
Halsband - H&M

Nu får jag besök Puss

Snart är det dag igen.

Både The City och The hills har premiär på Mtv.com nu i september. Samma dag faktiskt, den 29/9 sätter det igång.



Detta är serier jag ännu en gång kommer att följa. Kommer ni?

Min sommar 2009











Kanske en av dem bästa ..



1 September kl 11.11

Solen skiner, det är 24 grader och tisdag. Dock blåser det en del men vi bortser från det idag för snart ska jag cykla in mot stan och möta upp två tjejkompisar. Efter några rundor på stan blir det nog en fika hemma hos Sofia och sen blir det till att trampa hem igen. Då har jag typ cyklat igenom hela stan, puh! Ikväll blir det en dejt med Mikey, middag, ben & jerry glass och mys framför tvn. Inget jobb ingen fotboll!

Ha en bra dag tills vi hörs igen.

Puss

RSS 2.0