Dagens.



Resväskan är packad och detta är lite av min Göteborg garderob



Puss


Kyssjohanna.

Som dem flesta av er kanske redan vet så föredrar jag armband framför andra smycken. Kyssjohanna har några fina, bla dessa från märket 82





Disney Couture


Information.

Hej på er !
Varit iväg på stranden idag med tjejerna. Nu är jag hemma, ska duscha, packa lite och senare ikväll bege mig hem till Mikey. Det är några som har frågat hur stjärnskjolen från Glitzy är, i materialet osv. Materialet är ganska tunt och luftigt, 100% bommul (ska det vara) men inte för tunt. Den har även en liten underkjol i ett lite prassligare tyg. Då jag inte använt den så mycket så vet jag inte hur den håller efter tvätt och så, men den ska ju helst handtvättas och torkas plant.
: )

Återkommer

Puss


Det är mycket ibland.

Har haft en kanon dag. Träffade Pao tidigare i eftermiddags, umgicks flera timmar. Fixade lite sen lunch och var ute och gick en runda. Senare mötte jag upp Niki för att handla hem lite till kvällen och sen har vi bara tagit det lugnt hemma hos mig. Tog en sen dusch och fick för mig att jag skulle fixa till i garderoben, så det gjorde jag. Organiserade lite! Nu ser det bra ut, om ett tag kommer det se lika rörigt ut igen. När jag flyttar hemifrån, och mikey flyttar in hos mig, när vi blir sambos (låter så vuxet och konstigt) så kommer vi behöva mycket plats till våra kläder och skor tillsammans. Så jag hoppas att vi hittar en bra lägenhet där det finns sådana utrymmen, som en klädkammare. Imorgon ska jag sova lite längre, om jag kan. Fast att jag har semester så är jag aldrig hemma och tar det lugnt, ligger och drar mig på morgonen eller sover oförskämt länge, för det är skönt att göra det ibland. Det har varit fullrulle denna veckan, och förra också tycker jag. Det är många man vill träffa, som man inte sett på ett tag. Man vill hinna umgås med familjen och släkten, och inte att glömma, mikey såklart. Och det är alltid något som ska fixas, som ska bli gjort, något som ska städas. Hade hemskt gärna velat följa med pappa och farmor till Ikea imorgon och handla hem lite smått, och hjälpt pappa hitta lite nya saker men lovat tjejerna att dra till stranden, och det vill jag. Ligger nog faktiskt hellre på stranden imorgon, men Ikea lockar också : )
Nej, så imorgon sätter jag ingen klocka, blir inte stranden förens lite senare på förmiddagen ändå. Jag ska bara njuta av att vara hemma !

Sov gott
Puss

Kjolen.

Idag kom kjolen från Glitzy.se, kolla så fin den är. Den får följa med till göteborg ...



Puss


Lillördag.

Godmorgon !
Har sovit som en prinsessa inatt. Ska städa lite hemma idag, kanske träffa Pao lite och senare i eftermiddag träffa Niki.
Imorgon blir det nog stranden i några timmar, sen hem och packa lite för en weekend i Göteborg. Ska bli jättekul och jag ser framemot Liseberg, fast att jag inte åker överdrivet mycket karuseller. Men jag älskar ändå Liseberg, bara hela grejen med det. Kanske det blir lite utgång i storstaden också!

Puss

Ett kap.

Jag måste bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt nya linne från Brittinger som jag fyndade inne på Åhlens City.
Det skulle kostat 500 kr, men jag betalade ändast 174 kr. Vilket klipp va?


Dagens.



Det är ju riktigt varmt ute idag. Helst hade man velat gå utan kläder, men se det går inte för sig.
Var förresten inne på Zara också, och jag vet att dem har ett par snygga svarta höga pumps där med öppen tå, och dem finns i min storlek. Men, på den ena skon har "tyget" skavts av, och det känns ju inte så kul. Kanske dem får in nya på torsdag, så jag ska in och spana.

Puss

En dag med Mikey.

Varit en mysig förmiddag med mikey inne i Malmö. Fick köpt våra biljetter, lunchade på Lilla Torg, och strosade runt.



Vi gick in om Designe Torget, dem har otroligt mycket fint där. Jag köpte på mig den här boken, kul grej att ha.


Hallå.

Hej !
Nyss hemkommen, är ganska trött nu, så ska snart lägga mig i min säng och kolla lite tv innan jag somnar. Ska upp i tid imorgon, in till malmö och möta mikey. Ska köpa biljetter upp till göteborg som vi drar till i helgen. Sen blir det en fika innan han måste iväg till jobbet. Kanske jag hinner möta upp några tjejkompisar på stranden efter det. Vi badade och solade faktiskt i Åhus idag, det var riktigt skönt.

Sov gott

Back to Åhus.

Nu blir det snart stan och en klippning, sen blir det snabbt hem för att bli upphämtad av pappa och farmor. En tripp till Åhus för att hälsa på lite släkt, sola och bada.

Vi hörs sen! Puss

En grym kväll.

Lite bilder från min fredagskväll som spenderades hemma hos Ida med tjejerna ...


Kan hända att det dyker upp fler .

Godnatt : )

Tips från coachen.

Tänkte vara snäll och tipsa er om bra produkter från Apoteket, nämligen Vichy. Jag har använt deras produkter ett tag och använder just nu rengöringsgel för lite oren hud och en ansiktskräm i samma serie. Och på mig funkar dem jättebra, dem är milda och skonsamma för huden.



Och den här nya krämen för kroppen ger mig cravings. Jag hade kunnat smörja in mig hela tiden.


Söndagen.

Oj oj oj vad varmt det är idag! Det var lite segt att komma upp imorse då det blev sent igår, men upp kom vi. Tog bilen till stranden och nu är vi hemma igen. Nu känner man att man är trött!
Imorgon ska jag klippa mig inne i Malmö på förmiddagen. Det blir till att klippa topparna och tunna ut det lite, mer än så blir det nog inte. Men vi får se !

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite : )

Hörs sen! Puss

Osis+

Förresten så köpte jag på mig ett sånt här igår också, volym puder från Schwarzkopf. Grymt bra !


Shoppingen ju.

Förresten, shoppade ju lite igår..bla det jag hade på mig igår då..



Linne från Brittinger, riktigt rea fynd.
Stickad väst från HM Trend

Nu blir det fika med Niki och Ida

Puss


Grymt.

Har det grymt trevligt! Gott vin och goda vänner. Dagens blev shorts istället för jeans, men det andra är detsamma !
Imrogon uppdaterar jag nog med lite roliga bilder.

Puss


Idag.



Linne - Brittinger
Stickad väst - Hm trend
Jeans - Nudie
Väska - Secondhand fynd.

P3 på nätet.

Herregud vad trött jag blir utav att ligga på stranden. Solen och blåsten tar, är helt "grusig" i ögonen.
Har myst med Niki ikväll, imorgon ska vi upp i tid och ta tåget in till Malmö. Kolla runt lite och köpa en present till tjejen vi ska hem till imorgon kväll. Kanske vi finner något fint till oss själva också : )

Sitter och lyssnar på Elin Kling i P3 över nätet, repris då. Sen ska jag nog lägga mig och läsa, om jag hinner läsa något innan jag somnar.

Godnatt

Dagens.



Linne - Indiska
Chinos - HM

Brunbrända ben.

Det var riktigt skönt på stranden idag, blåste lite sådär lagom.



Puss

Sommar igen.

Bikinin är på, idag blir det stranden med familjen. Så skönt ! Så ska snart bege mig!
Ikväll ska jag leka med Niki, och imorgon är det löning OCH fredag, hur bra är inte det? Och då blir det lite fest med tjejerna. Vi hörs senare idag !

Puss



I´m I star.

Jag kunde inte låta bli, såg att den hade kommit in, så jag klickade hem denna kjolen från Glitzy.se. Känns som att det kommer att bli en dyr månad : /. Men jag gör ju mina egna val!



Puss

Kvällens.

Har varit och ätit god mat i kolonin och nu ska jag ut på äventyr. Lite kyligare nu så kvällens klädval ser ut så här : )


En bra hårdag.

Det här är en bra hårdag för mig ..



: D

Dagens


Bad hair day.

Jag har hårpanik, det vill sig inte alls! Får ni också den känslan ibland? Mitt hår är väldigt viktigt, känns inte det bra så är det inte mycket annat som blir rätt. Och ibland kvittar det hur många bra produkter man än använder.
Jag har liksom min lilla rutin, fönar alltid håret upp och ner efter att jag tvättat det, och innan föning använder jag ett väldigt bra volym spray från:

TIGI - Bead Head Superstar



Efter det hår vax från

maria nila - creator



och avslutar med

Loréals - Studio Line Fix and shine



Använder en väldigt bra hårinpackning en gång i veckan också från

KÉRASTASE



Trots all denna möda så blir det ibland aldrig bra ändå. Just nu är jag bara sugen på att klippa av mitt långa hår.
Men jag får nog ta mig samman och klippa topparna och tunna av det rejält. För det är mycket det som är problemet, jag har tjock och tungt hår, så det ser oftast väldigt platt och tråkigt ut, och produkterna försvinner liksom bara in i håret.

Nä, vilket I-lands problem.

Onsdag mitt i veckan.

Hallå !
Idag är en sån där dag då man bara vill gå hemma och mysa. Trist med mulet väder! Men jag har lite smått att fixa.
I eftermiddag ska famljen bort till min låtsas farmor och farfars koloni och grilla, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, beroende på hur sent det blir.
Jag hoppas vädret slår om tills imorgon.

Hörs snart

Puss

Inte van vid frisk luft.

Efter en hel dag ute i naturen är man ganska trött. Så fast att jag har semester ska jag snart lägga mig med min bok, som jag alltid somnar ifrån. Imorgon hoppas jag på fint väder, för då blir det stranden. Blir det mindre fint får jag nöja mig med trädgården här hemma. Torsdag-söndag ska det bli kanon väder, har dem sagt. I alla fall här nere i söder, och då blir det stranden med la familia. Bättra på brännan från Kreta lite. Det är hemskt vad det försvinner snabbt när man inte underhåller den. På fredag är det löning, och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag får i lön. Det blir en överraskning!
Ska spana lite på stan hade jag tänkt, eller vårt köpcentrum efter stranden.

Sov gott

Puss

Åhus & Kristianstad runt.

Vilken heldags utflykt! Har käkat kebab med familjen och Otto glass till efterrätt. Just idag spanade vi inte in någon sommarstuga som passade oss, men det blir till att ringa runt till alla mäklare i trakten. Det kan ju ta tid !





bjuder på en dagens ...



Rött.

Förresten, jag har ju glömt att visa dem snygga remsandalerna jag köpte till mamma nere på Kreta..



Man försöker ju.

Amen kolla in min nyttiga kvällsfika bestående av rött te, osötade fullkornsskorpor, päron och ett paket russin. Man kan ju försöka lite ibland : )



Det är så skönt att bara vara hemma ikväll, jag behövde en sån här kväll.

Puss

Marint och guld.

Hej !
Klickade precis hem denna snygga tröjklänningen med fina guldknappar från Glitzy.se som jag skrivit om innan ....



Till denna bär jag helst ballerina skor eller ett par tygskor. En snygg jeansjacka hade inte varit fel till...

Sommarstuga.

Idag har jag varit duktig och dammsugat lägenheten, torkat av och plockat undan. Jag är så huslig, som pappa brukar säga! Nu ska jag slänga mig i sängen och bläddra i lite bra tidningar. Imorgon blir det jobb igen, fast bara imorgon för sen är jag ledig 3 veckor. Dock inte Mikey, han jobbar två veckor till, ledig en vecka och jobbar v33 tillsammans med mig. Lite trist, men vi fick ju 2 veckor nere på Kreta tillsammans och det är inte fy skam.
Förresten, på tisdag ska jag förhoppningsvis med familjen upp till Åhus och leta sommarstuga, jepp! Familjen har bestämt sig för att köpa en sommarstuga, toppen tycker jag. Så vi ska anmäla oss hos mäklarna där uppe. Det blir nog en fika hos några vänner till familjen också som just nu bor i sin sommarstuga i Åhus.

Puss

En söndag i Humlamaden.

Nämen hallå ! Idag har jag och mikey varit iväg på utflykt. Vi tog bilen ner till humlamaden, ett ställe jag har riktigt fina minnen ifrån. På vägen paserar man Veberöd, där vi, familjen har vår ICA affär, så vi stack in och plockade på oss lite gott, är det inte bra!? : ) Humlamaden betyder mycket för mig då jag har haft mina bästa lägerskolor där i 1-3 i grundskolan, med världens bästa grundskole lärare. Vi hade så fruktansvärt kul där, och jag har inte varit där sen dess.




och här kommer dagens från en ny vinkel..



Puss

Min lördagskväll.

Hej på er !
Idag firar vi lördag hemma, riktig myslördag. Har ätit god middag och nu ska vi visa kreta bilderna för pappa.
Har handlat hem lite gott också, jordgubbar, mango, naturgodis och en kopp te till det. + några bra tidningar.

trevlig lördags kväll !




Puss


Lördagens outfit...

i regnet.


Jeans - Nudie
Blus - HM
Skor - kawasaki
och min nya röda favorit väska - Lädergatan på Kreta

Ser lite sur ut, det beror på regnet.

Puss

Glitzy, en favorit.

Denna klänning och kjolen från Glitzy.se hade gärna fått hänga i min garderob nu. Var inne och skulle beställa men tyvärr fanns dem inte på lagret. Får hoppas på att dem kommer in snart!



Puss

Fredagen.

Idag är man lite sliten! Det var en otroligt trevlig kväll igår. Carros bror och hans band spelade riktigt bra, det blev lite vin och någon cider och sen drog vi vidare ner till strandbaden där festen var full igång. Många goda skratt, lite dans och en del letande efter Carro : ) Tog lite bilder igår, med min dåliga mobilkamera, men har tittat på dem idag och man ser inte vad jag har fotograferat. Så tyvärr har jag inga roliga bilder ! Blev körda hem till malmö, mötte upp mikey och hans killkompis som hade varit ute på äventyr, dem bara skrattade åt mig hela tiden. Fråga mig inte varför?! ;)

Förresten, koftan jag beställde från Ellos här om dagen + (en BH och ett par pyjamasbyxor) var slut såld, tack för det. Fick hem resten, men pyjamasen var för stor så den får jag skicka tillbaka. Bh var dock väldigt bra !


Återkommer senare

Puss

Konsert i Höllviken.

Hallå hallå ! Har lite bråttom, måste in i duschen och sen iväg hem till Carro. Möta resten av tjejerna nere i Höllviken, det blir konsert ikväll då hennes storebror spelar, ska bli askalas. Känner vi för det så drar vi eventuellt ut sen.
Hinner jag så lägger jag upp en bild på kvällens outfit innan jag sticker, annars gör jag det imorgon ! Tänkte faktiskt köra på min nya blus/miniklänning från HM Trend.

Ha en bra fredag

Puss♥

Tack och Godnatt.

Nu blir det till att fixa lite här hemma, bla till utflykten imorgon. Koka mig en kopp te och sen har jag bestämt att jag ska ligga i sängen kl tio, vi får se om jag lyckas.
Imorgon ska vi ut och äta med Mikeys släkt då hans morbro fyller 60 år. Sen ska vi hem till dem på fika, det blir  nog en sen kväll. Skönt för mig som har sovmorgon till halv tio på fredag, mindre skönt för mikey som börjar 06.15.

Vi hörs kanske efter jobbet imorgon!
Sov gott

Puss♥

Kofta.

klickade precis hem denna vita koftan från Ellos, vet att den sitter snyggt då mamma har en fast i en annan färg.
En snygg och praktisk kofta, aldrig fel! Jag bär den helst uppknäppt..


En onsdag.

Hej på er ! Hemma från jobbet, ska strax hoppa in i duschen, äta lite god middag och sen gå hem till Niki. Måste handla lite mat till vår utflykt imorgon också. Hoppas allt är bra med er!
Här kommer en dagens ...



Blus - Indiska
Jeans - Nudie
Väska - Grekland
Ballerina - HM
Nagelack - Make up store

En dagens.

Ah, igår gick jag in mina jeans : ) Idag körde jag på söndagens outfit igen...


Uppdatering.

Ledsen för dålig uppdatering, lever ett hektiskt liv just nu.
Här kommer i alla fall en bild på mina nya jeans som jag lovat ..♥



Snygga till toppen !



Allt från HM.

Otroligt slapp och lugn söndag hemma. Har varit och iväg och handlat lunch med mamma.
Är klädd såhär idag ...



Ja, vad mer kan jag säga än att allt kommer från vårt kära HM : )

Puss

En söndag.

Godförmiddag !
Ligger med datorn i knäet och kollar på humor sketcher från TV4 på dvd, sjukt roligt! Idag ska vi gör lite av varje, mest umgås med familjen. Mamma blev ju helt överlycklig när jag kom hem igår : D, lillebror med !
Har även lite små saker som måste inhandlas som tagit slut nere på Kreta.
Imorgon börjar jag jobba igen, jobbar till halv sex. Vid fyra ska mamma köra lillebror hem till mikey som slutar tidigare, och sen ska vi gå och kolla när MFF spelar.

Puss

Rosa-rött-orange.

Förresten, ni måste kolla in mitt nya nagelack från Make Up store, dem har enligt mig dem bästa nagelacken, både färgmässigt och kvalitetmässigt. Nu är bilden inte den bästa, nagelacket är lite mer röd-rosa i verkligheten.



Har köpt på mig ett par nya jeans, satsade på ett par Nudie. Visar er senare : )
Middag hos pappa nu!

Puss

Dagens.

Lägger upp en dagens ...



Linne/miniklänning - HM Trend
Shorts - Gina Tricot
Väska - Marknad Grekland
Skor - HM

: ) Puss

Här får ni...








Ny sjal från Kreta


Ny väska från skinngatan





Vår lite tråkigare tid på Kreta



Annars två underbara veckor på kreta!


Frukost på Kreta, middag i Sverige.

Sådär ja, då var man hemma i kalla sverige igen. Man vänjer sig snabbt vid 35-40 graders värme, och när det är knappt 20 här hemma så fryser man faktiskt lite. Just nu packar vi upp och tvättar lite, senare ikväll tänkte jag ladda upp lite bilder. Ska snart iväg och handla lite små saker + hyra en film till ikväll. Känns riktigt skumt att vara hemma i sverige igen. På två veckor hinner man känna sig lite hemma.

Vi hörs sen

Puss

2 dagar kvar.

Hej pa er ! Nu mar jag bra igen, tur det. Har njutit till fullo dessa sista dagarna. Idag ar vi inne i chania igen, och ska hit imorgon ocksa. Shoppa och ata gott, ta vara pa dessa tva dagarna nu. Ska tydligen komma en varmebolja over Kreta, ska bli upp mot 45 grader. Det haller inte alltsa! Vi har redan valdigt varmt, och man orkar inte ligga i solen lange innan man maste doppa sig eller dra sig till skuggan. Och nu kommer sakert alla fraga, ar du brun? Visst har jag fatt bra med farg, men man kan inte ligga och pressa. Magen min ar dock valdigt brun!
So fort jag kommer hem sa kommer jag att lagga upp lite bilder fran var resa !

Puss

Sjukhus vistelse.

Ja herregud! Riktig otur, i sondagsnatt borjade jag ma riktigt riktigt daligt, men akte trots det ivag pa batutflyketen, bet ihop och kunde anda njuta lite. Nar vi sen kom hem sa blev allt mycket varre. Fick hemskt kramper i magen, kraktes jattemycket, feber, yr och kunde knappt ga. Solresor fixade sa att en lakare kom till vart hotell, han undersokte mig lite, och bestamde sen att jag skulle in till sjukhuset. Sa han ringde ambuland och ivag far vi.  Sa jag har legat pa sjukhus med dropp, fatt antibiotika och dem har tagit en massa prover och kollat mig hela tiden, dem ar valdigt duktiga och trevliga har nere och tar val hand om en. Dem kommer in pa natterna ocksa, tar blodtryck, ekg, blodprov, kollar syret och tempen. Tur att mikey var med mig och fick sova dar med mig ocksa! Nu ar jag pa battringsvag, men gar pa antibiotika, och har fatt en diet jag ska halla mig till. Har inte sa mycket aptit an, och dem tror att det ar nagot virus jag fatt!
Familjen och vanner har ju varit valdigt oroliga, fatt manga fina sms, tack : )

Annars har vi det bra, det ar valdigt varmt, men skont. Borjar fa bra farg nu!

Puss♥

RSS 2.0