Puss.

Sådär ja, klockan är strax elva och jag har inte varit hemma på hela dagen nästan. Mötte upp Mikey direkt efter skolan, jag hittade en fin kjol inne på Åhlens City, dragkedja fram och i sammets liknande tyg, snäv och lagom kort. Ni får se imorgon : ) Köpte även ett par vantar och två par mössor. Mikey hittade en jättefin rödrutig skjorta och ett par vantar han också. Efter det tog jag tåget in till Lund och mötte upp en vän för en mysig fika. Satt där i någon timme och sen var det bara till att ta tåget hem till malmö igen, få i sig lite mat och nu har vi precis kommit hem från Mikeys kusin, hennes sambo och deras lilla dotter.  Dem håller tyvärr på att flytta, jättetråkigt att inte ha dem här så nära längre.

Är riktigt trött, sitter nog bara uppe litet tag till sen går jag nog in och läser nya numret av Plaza Kvinna



Godnatt

Minoutfit.se

Fredag idag, känns väl bra? Måste snart bege mig men tänkte bara hinna blogga lite. Idag efter skolan, slutar tidigt, ska jag möta upp Mikey i stan. Vi ska möss och vant shoppa, det är ju ruskigt kallt ute nu. Efter det ska jag förhoppningsvis möta upp en god vän för en fika och lite så.  Ikväll händer det nog inget speciellt utan det blir nog middag och en film vi har hemma som vi inte sett än. Imorgon ska vi gå på bio, det var faktiskt riktigt länge sen sist. Och vi ska självklart se nya Bond filmen, man kan ju inte låta bli.
Förresten, igår var vi på ILVA en sväng och hittade en hel del fint som fick följa med hem, bla två tavlor. Det är liksom lite tomt här hemma på väggarna och så. Sen samtidigt vill man ju inte hänga upp för mycket.

Ni har väll inte missat nya sidan Minoutfit.se som bla snygga Elin Kling ligger bakom. Gå in och registrera er direkt vettja!

Ha en bra fredag. Vi hörs ikväll !

Puss

Fint från Hm.


www.hm.se

Puss

Min dagens.





Klänning - Hm Trend
Kofta - Hm Herr
Randiga strumpbyxor - Noa Noa
Skor - Din sko
Väska - Secondhand

Armband - Kyssjohanna 82

Detaljerna.

Det är väl så, det är detaljerna som gör det. Och jag gillar verkligen detaljer...
Har köpt lite nya små saker till hemmet, man kan kalla det detaljer.



Det är jättefint med ett stort vackert champagneglas med bara en ros i, enkelt men fint.



Innan hade vi ett helt vanligt, ganska tråkigt diskställ i rostfritt stål. Detta i hårt korgmaterial är mycket finare, har 4 olika fack och passar mycket bättre in i vårt kök.



En fin liten hörna på kökbänken. Gillar sådana här lite romantiska detaljer, som denna jag stuckit ner i blomman.

: )

Ett par ...

sådana här skor från Topshop är jag väldigt sugen på. Snyggt till allt !


Godmorgon...

på er. Hoppas att ni sovit gott, det har iaf jag gjort och idag känns det bättre. Är riktigt riktigt hungrig nu så måste få i mig lite frukost snart. Måste ta en snabb dusch också ! Återkommer senare med lite dagens och så kanske : )

Puss

Tar en paus ikväll.

Hallå ! Har inte haft tid att blogga alls idag och jag är ledsen för det. Har haft en jobbig dag, har ingen energi kvar alls så ikväll ska jag bara ta en paus från allt. Ska inte ens plugga idag, måste få koppla av helt och hållet och bara släppa allt annat. Prova och gör det ni också någon gång, det hjälper, oftast iaf.

Ha en mysig onsdagskväll

Puss

Hej hej.

Äntligen hemma efter skolan och en runda på Ica. Fick bli havregrynsgröt med russin till middag och mango som tilltugg. Orkade inte ställa mig och göra något seriöst, dessutom måste jag få klart mitt projketarbete nu i veckan. Det ska vara inne på måndag men satsar på att få det klart redan på fredag så slipper jag tänka på det under helgen. I helgen har jag inte så mycket inplanerat vilket jag tycker är super skönt, för det har varit mycket många helger i rad. En sak jag ska göra i helgen är iaf att inhandla mössa och vantar, för fy tusan vad kallt det har blivit. Har ni några tips på några snygga? Har spanat in snygg mössa på Hm, och ett par lite längre handskar på Åhlens City.

Nu ska jag kolla på ett "The hills" avsnitt. Hörs sen

Puss

Dagens.




Jeans - Topshop
Randig tröja - HM
Kofta - Zara
Halsduk - Topshop
Skor - Kawasaki

Griffeltavla.

Godkväll !
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än ärender på stan, matlagning, tvättning, strykning och en hel del plugg.
Ganska tråkigt men sånt som måste göras. Fick handlat en hel del nödvändigt i stan, två bas t-shirtar på HM, ansiktsmasker, nytt rouge, ansiktspeeling, kroppspeeling, och värmdeskydd till håret.  Och såklart lite blommor, kan aldrig låta bli.

I helgen hittade i denna fina Griffeltavlan inne på Granit i malmö, fast man skriver med whitebord penna, smart! Tycker att det blir en snygg detalj i köket, istället för en tavla. Och så kan man skriva och rita precis vad man vill.



Puss

Dagens.


Ryskinspirerad.



Fin va?

Från Hms Herravdelning

Önskeoutfit.

Den här kavajen från Topshop hade gärna fått hänga i min garderob just nu. En riktigt snygg och välsittande, helst lite längre kavaj är väldigt användbart enligt mig.  Med ett par snygga jeans och heta skor, även dem från Topshop. Och föredrar man lite plattare skor passar ett par Converse lika bra.







Puss

Favorit filmen.

Hej på er ! Ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockan 1 timme? Vaknade kvart över tio, men då påminde Mikey mig om att klockan bara var kvart över nio. Men jag steg upp och kollade klart på filmen jag satte på igår och aldrig kollade klart på, en film som jag längtade så tills det skulle komma upp på biograferna, jag pratar så klart om Sex And The City The Movie. Japp, jag köpte den igår och den var lika bra nu som den var i våras när jag såg den med mina tjejkompisar. Idag ska vi bara pyssla här hemma, ta det lugnt, dammsuga lite och så ska jag plugga, och ikväll blir det såklart One Tree hill.
Nu blir det sen frukost, och efter det tänkte jag visa upp min nya kofta lite bättre.



Puss

kvällens outfit med ny kofta.




Jeans - Nudie
Blus - Indiska
Kofta - Zara
Skor - Din sko
Armband - Kyssjohanna
82

Nu har vi varit på kalas och ska vidare hem till ett par vänner. Hörs kanske inatt.

Puss

Mitt hem är fyllt med blommor.

Godmorgon ! Pigga och vakna? Har precis kommit ur duschen. Ska strax göra mig iordning, för sen ska vi åka och STORhandla med Mikeys mamma, det är jättetomt här hemma. Efter det ska vi upp till stan och sen vidare till Lund för kalas, igen. Vi är jämt på kalas, och vi börjar faktiskt tröttna lite på det nu, även fast det är kul med kalas. Men vi har så många i släkten och familjen som fyller år nu på hösten, det börjar i augusti och sen bara fortsätter det. Plus en del vänner som även fyller år nu, inkl oss själva ju. Men så är det !






Uppdaterar med en dagens snart.

Puss

Kalasfin.

Kvällens ...



Dagens bukett.



Förlåt.

Förlåt för dålig uppdatering men, puh, det har verkligen varit full rulle idag. Rundor på stan och sen kalas, gästerna gick precis. Jag blev mycket nöjd med det jag köpte till Mikey, och han verkade bli jättenöjd han med. En kofta och en mössa, mössan i riktig rysk stil. Kan visa bilder imorgon! Hittade massa fint i stan till mig själv, men konstigt nog köpte jag inget. Men hängde undan en söt kofta från Zara, som jag ska in och prova, och ha Mikey med mig. Även jag fick ju lite presenter idag, bla strykjärn och strykbräda, presentkort och pengar och ett fint blomsterarangemang.

Puss


Fredagen den 24/10.

Godmorgon ! Inatt har jag sovit otroligt bra och jag känner mig väldigt utvilad. Har kort dag på skolan idag, det är riktigt skönt att sluta tidigt på fredagar. Efter skolan ska jag in till stan och fixa lite saker, ska bla köpa present till Mikey som fyller år idag, jag sjöng lite snabbt för honom imorse, vet inte om det uppskattades : ). Sen ska jag till banken och fixa så att jag kan ha internetbank på vår nya dator, jag ska posta lite viktiga papper, och se om jag kanske hittar något fint till mig själv, som jag kanske kan ha på mig ikväll på kalaset. Och sen ska jag bort till mikyes jobb, mitt gamla och hälsa på.

Nej, nu började det regna. Hann precis in på skolan ! Bara det inte regnar i eftermiddag.

Puss

Hej.

Oj oj oj, har precis fått i oss lite kvällsmat. Stack direkt efter skolan och handlade, hem och lämnade maten, ut till ILVA för att hämta vårt soffbord, hämta saker hemma hos mikeys mamma, laga mat och nu ska vi snart gå över till mikeys kusin, hennes sambo och deras lilla bebis en stund. Om jag hinner så slänger jag upp en dagens lite senare, bloggar förhoppningsvis mer sen! Har inte blivit så mycket idag tyvärr.

Hörs snart !

Puss

Lunch.

Tja!
Sitter i skolan, har lunch just nu. Måste snart åter gå till lektionen mina vänner.

Det var någon som inte var så nöjd med mitt resultat med att organisera garderoben. Det är ju kul att även sånt engagerar er. Tanken var ju inte till att göra detta till ett jätteprojket just nu, då vi nästan precis flyttat in. Vi har en hel del kvar! Jag ville mest göra det bästa av situationen och få det att se hyfsat snyggt ut under omständigheterna. Men tack för tipsen iaf !
Jag ska absolut organisera och piffa till det lite längre fram och stryka mina skjortor.Har nämligen inte haft ett strykjärn då jag ska få det av min pappa imorgon när dem kommer på besök. Så ligger det till ! : )

Puss

Natti Natti.

Nu har jag förberet frukost och kläder inför morgondagen, tänkte sova lite längre och precis bara stiga upp och få i mig lite frukost och sen dra.
Imorgon ska vi åka och handla lite inför kalaset på fredag då Mikey blir 23 år. Och så ska vi äntligen få hämta vårt soffbord från ILVA.  Vi hörs imorgon!

Sov gott ♥

Lite av varje.

Hemma och lagar mat. Blir lite kyckling, nudlar, kokosmjölk och annat smått och gott idag. Blir allitid mat så sent, och man är så trött när man kommer hem från skolan eller jobbet. Ibland känner man inte alls för att ställa sig och laga mat. Men ändå gör vi det nästan varje dag, eller ah varje dag. Så det är vi faktiskt duktiga med ! Men man vill ju ha ordentligt lagad mat, visst vill man? Är man dessutom van vid att få det hemma varje dag så följer ju man gärna upp det.

Idag har det varit en ganska svår dag i skolan, igår också. Det är svårt med sorgbinderi och sorgdekorationer, mm det är de.

Puss

VOGUE

En t-shirt med det här trycket hade inte suttit fel, från black book.


Hade velat.



Så här hade jag velat se ut idag. Snyggt och enkelt med ljusa jeans, vitt linne och en as snygg kavaj. Mitt nästa stora köp får nog bli en lite dressad kavaj. Har sett en snygg på HM.

Nej, nu börjar min lektion!

Puss

Dagens!




Jeans - Gamla som gatan från Topshop
Skjorta - Topshop
Kofta - HM Trend
Sjal - ?
Halsduk - Topshop
Skor - Din sko
Armband - Kyssjohanna - 82

Ha en bra dag!
Puss

My high heels on.

Jag är väldigt sugen på ett par nya skor, ett par med hög klack, i stil med dessa.


Topshop.com


www.asos.com



www.bianco.se


Nu ska jag ta min nya "Damernas Värld", borsta tänderna och gå in och lägga mig och läsa.



Godnatt

Tack tack.

Jag är helt överlycklig. Hur många som helst som har läst min blogg idag ju. Fortsätt med det. Tack tack !

Puss ♥

Oktober- Rosa bandet månaden.

Stylisten och modekreatören Ingela Klemetz Farago och hennes man Peter Farago har kommit ut med porträtt boken Liv, som dem säger är en hylling till kvinnan, där då en viss summa pengar skänks till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj. Flera kändisar har medverkat, bla Robyn, Caroline Winberg och Therese Alshammar mfl.
Jag är väldigt sugen på att köpa en ! Det är viktigt sånt här.

Läs mer på http://www.metro.se/se/article/2008/10/03/16/2136-57/index.xml


Tidig morgon.

Hej ! Här sitter jag och tar det lugnt. Vaknade riktigt tidigt idag, somnade iförsig väldigt tidigt igår. Så jag har haft god tid på mig nu på morgonen, och har till och med hunnit se ett avsnitt av The Hills. Jag är nästintill klar, och bussen går om en halvtimme. Ska hinna köpa något på stationen innan bussen eller tåget går ut till Oxie. Så jag har något att äta på lunchen, blev inga rester över från gårdagens middag.
Nu ska jag spana in lite bloggar!

Vi hörs ikväll, ha en bra dag

Puss

En nalle.

Denna superfina nallen hittade jag inne på Village i Malmö, och den sitter så fint uppe på vårt skåp i vardagsrummet. Som en del av inredningen!



Puss

Resultatet.

Randigt försig, koftor, linnen, blusar, t-shirtar, byxor, västar, sommarkläder tillsammans längts ner, underkläderna organiserade, skjortor och annat som behövdes hängdes upp mm mm.

Nu ska jag bara fylla den andra garderoben med lite kläder också som ligger i kassar.


Uppdrag : Organisera garderoben.

För att göra lite nytta när jag ändå bara går hemma idag kom jag fram till att jag ska organisera min garderiob, och jag ska verkligen försöka göra det super noga och ordentligt idag. Tyvärr kan vi ju inte utnyttja klädkammaren då avfuktningsfläkten står där och alla prylar där inneifrån just nu står huller om buller i sovrummet. Men vi har ju tre vita garderrober på rad i sovrummet. Jag hade tänkt lägga undan alla sommarkläder unders i garderoben, sortera efter färg, och ge bort sådant som jag inte använt på mer än 1 år. Och nu till vintern behöver jag fylla på lite, får bli i omgångar, man ja jag behöver fylla på.
Och så måste jag tvätta, har en del kläder som ligger i påsar och väntar på att få bli tvättade.



Får vi se hur resultatet blir ...

Puss

Min måndag.

Jaha, idag ska jag sitta hemma och vänta på att någon nisse ska dyka upp och ta en titt på vårt badrumsgolv. Men dessa nissarna vet ju aldrig när dem kommer. Men jag stannar inte hemma i fler dagar än idag, sen får dem lösa det på annat sätt. Då får dem se till att dem får en extra nyckel eller något. Så nu ska jag få i mig lite frukost, fixa lite här hemma. Lika bra att göra någon nytta. Och hade egentligen velat passa på att springa några ärender i stan men vet inte hur länge jag kan vara hemifrån. Det är liksom så att min skola ligger en bra bit ut, så det tar ju tid att ta sig dit ut och hem och när jag då inte vet när dem kommer så blir det  lite problematiskt.
Inatt har vi i alla fall sovit inne i röran i sovrummet. Eller vi flyttade in där inatt då vi inte kunde somna i vardagsrummet för det lös in, frysen klickar, det var varmt och vi var allmänt trötta på att sova på golvet. Men det tog ett tag innan vi somnade, för det är varmt överallt. Och jag tror det beror på avfuktarfläkten som står igång hela dagarna. Innan hade vi kallt här i lägenheten, då gick vi runt och frös för då funkade inte värmen i elementen, nu är är lägenheten helt uppvärmd. Jaja, vi har haft lite mycket sen vi flyttade in här, allt har inte riktigt flytit på som vi hade tänkt oss. Möbler har inte kommit i tid, dem stängde av misstag av elen för oss när vi hade bott här i drygt 2 veckor, så det ska vi ha ersättning för, och nu denna jäkla varmvattenläckan som ställer till det överlag, saker i ens vardag. Det tar längre tid att komma iordning än vad man tror och jag bara längtar tills vi fått alla möbler, alla viktiga papper är fixade, fläkten är väck och det slutar läcka vatten i badrummet.

Ha en bra dag!

Puss

En promenix.

Äppelpajen blev mycket god. Sitter och pluggar lite nu och snart ska vi gå ut och gå en runda innan la familia kommer hit och äter middag.

PUSS

Sne knut.

Godförmiddag ! Varit vakna länge? Jag och lillebror vaknade vid halv nio, då tog vi på oss och gick ner till Ica och handlade bullar till frukosten. Och när vi kom hem hade Mikey dukat. Idag ska vi mysa lite här hemma, kanske gå en runda runt området, baka och sen kommer familjen och äter middag innan dem tar lillebror med sig hem igen. Och glöm inte att det är one tree hill idag, jag och mikey är helt fast. Lite töntigt? äh, det är ju så grymt bra. Händer altid något spännande. Och alla är alltid så grymt välklädda och snygga.
Well, idag ser jag ut såhär...



Kofta - Hm Trend
Gammal randig tröja - Indiska

Rabattkuponger.

Idag fick jag hem en massa rabattkoponger med posten, 100 kr på Åhlens, 50 kr på hm, 25 kr på Ica, 30% på valfri vara hos Lindex och 10% på resten. Riktigt bra nu när man behöver köpa på sig lite innan vintern. Och detta är min första ica bonus check : ) Jag är nöjd!

Godnatt

Min dagens.



Jeans - Stuk
Stövlar - Din sko
Skjorta - Topshop
Kofta - Hm trend
Väska - Kreta
Halsduk - Topshop

Snyggt från kedjorna.

Har spanat in kedjorna lite  ...

Lindex.se


En av höstens stora trender, pajletter Och en ursöt brosch.

HM.se

Just nu är jag i stort behov utav mössor, vantar och halsduk. Hittade dessa söta vantarna inne på hm.se. Har även sett en jättesöt mössa inne på Hm i Malmö, men kunde inte hitta den inne på hemsidan.



Monkigirl.se



När studiebidraget kommer ska jag springa till närmsta monki butik.

Puss

Det lilla livet.

Sådär ja, nu har vi varit duktiga och städat hela lägenheten. Även fast här är lite rörigt, då vi sover i vardagsrummet och det står grejor överallt inne i sovrummet så kunde vi inte låta bli. Det blir dammigt så snabbt, plus att vi har haft en massa nissar som har sprungit ut och in under veckan. Jag hoppas att vi kan flytta in i sovrummet på måndag! Men nu ska jag inte gnälla mer om detta. Det är lördag idag, hoppas ni har en bra lördag förresten. Jag ska snart börja göra mig iordning för ikväll blir det kalas. Min lillebrors kusin fyller år, ah min låtsaskusin. Och så får vi träffa småkusinerna som snart är 1 ½ år. Sist vi träffade dem kröp dem, och reste sig och försökte gå lite men nu springer dem tydligen runt, ska bli kul !
Stackars lillebror är sjuk, 39 graders feber, förkyld, ont i halsen, han börjar väl må bättre nu. Men han vill ändå komma hit här och sova, han hade sett framemot det så länge nu. Så han har redan packat! Klart han får komma ändå, jag får ju pyssla om det lila livet och ge honom en alvedon eller två, då brukar man må bättre.

Puss



: /

Nu blir jag trött, nu läcker det vatten ut från hallen in till toalettgolvet, kaos ! Hela vår lägenhet är full med fukt och vatten känns det som. Så nu har vi fått ringa felanmälan, örestadsbevakning och så ska dem skicka hit någon ikväll. Jag blir trött !
Lägenheten är fullständigt uppvärmd då vi har en stor avfuktarfläkt som står igång. puh!




Äppelkaka av mormors äpplen.

Hej ! Idag har jag inte hunnit blogga på hela dagen även fast jag slutade tidigt . Var hemma vid tre tiden, vid fyra drog vi och handlade, full kö på Ica så det tog väldigt lång tid. Sen var det bara till att sticka hem och laga mat, tacos bjöds det på idag : )
Och nu sitter jag här! Ska plugga lite ikväll, sen blir det bara till att ta det lugnt framför tvn och datorn. Har köpt hem lite snacks, nej inget godis utan rostade kikärtor, solros frön och så såg jag att vi hade popcorn hemma och en kopp grönt te till det. Godis, chips och sånt är inte riktigt min grej!  Gillar ni det?

Imorgon ska vi iväg och handla hem lite blommor, ja nu när man utbildar sig tillflorist blir man ju helt tokig. Sen ska vi hem till Lund, åka med familjen på kalas sen ska lillebror följa med mig och mikey hem och så ska han sova här. På söndag ska vi baka äppelkaka av äpplen som vi fått av mormor som hon plockat hemma i trädgården : )

Förresten så skulle vårt soffbord som vi beställt från ILVA kommit igår, eller egentligen förra helgen, men nu har dem gett oss tre datum. Hur länge ska man behöva vänta? det är ju inte så att det ska göras, det finns ju på ett lager. Det är trist och vänta när man bara vill komma iordning nu, orkar inte titta på bananlådorna till soffbord längre. Well well, såhär ser det ut i alla fall, och Stockholm heter det.


100x100, obehandlad ek.

Puss

Ännu mer randigt.

Förresten, jag behöver en ny fin randig tröja och denna från Glitzy ser ut till att uppfylla mina krav, med fina gulknappar.
Jag älskar randigt och kommer nog alltid att göra.


Randigt och en väst.



Dagens !

Godnatt

Ett kap.

Såg denna klänningen i nya numret av Glamour. Tänkte för er tjejer som är ute efter en ny fin klänning till ett bra pris.
Denna var ju både fin och har ett bra pris...



Puss

Tandvärk och vattenläcka.

Idag har inte varit en av mina bästa dagar direkt. Har sån fruktansvärd tandvärk, mina visdomständer som klyddar igen. Plus att igår kväll började jag och mikye lägga märket till en mycket skum doft som kom ut från klädkammaren och spred sig ut till sovrummet. Jag har sen vaknat flera gånger inatt och fått dra täcket över huvudet för att det har luktat så konstigt och illa. Imorse ringde jag och gjorde en felanmälan och sa att det måste vara något för att det luktar konstigt men jag vet inte riktigt vad det är. Jag lämnade namn och telefonummer! När mikey kommer hem från jobbet stöter han på fastighetsskötaren här i området och berättar för honom att vi ringt och så, han skyndar på ärendet lie och skickar dit folk som ska kolla på det. Vi har ju haft problem med värmen, vi har ingen värme i elementen för att det finns en vattenläcka någonstans i lägenheterna runt omkring. Men dem var här för bara någon vecka sen och kollade så att det inte var vi som hade läckan i vår lägenhet och det hade vi inte, DÅ! Men nu, har vi en fet läcka inne i klädkammaren så det luktar bara fukt och det har förmodligen spridit sig ut i sovrumsgolvet så det är helt fuktigt. Så nu måste dem kanske riva väggen i klädkammaren och riva upp golvet i sovrummet och lägga nytt, herregud! Vi har bara hunnit bo här i lite mer än en månad och redan har vi haft problem med el och värme/vatten. Så sista timmarna i skolan kunde jag knappt koncentrera mig, ringde mikey hela tiden för att höra hur det gick. Och nu sitter vi här och vet ingenting, dem stack och kom inte tillbaka. Det är full kaos i sovrummet då alla grejor från klädkammaren nu står där inne, plus att det luktar skit. Kommer ju inte kunna sova där inne inatt, så vi får väll lägga ut en madrass i vardagsrummet. Och imorgon kommer vårt nya soffbord, till helgen kommer lillebror hit och ska sova över. Jättekul !  Nej, ingen bra onsdag direkt. Nu ska jag ta en värktablett till och fortsätta på mitt projektarbete.

Puss

Så här blev det...




Så här blev det idag. Hade gärna velat ha en grå, lite längre, slappare T-shirt till detta, har en otrolig brist på helt vanliga t-shirtar, det blir mitt nästa klädprojekt. Det funkar ju till det mesta! En vit, en svart, en grå och en i ens favorit färg kanske, det är bra att ha i garderoben.

Jeans - Stuk
Linne - Brittinger
Kofta - Åhlens City
Stövlar - Din sko
Gammalt halsband - ?
Armband - Kyssjohanna 82

Trevlig onsdag på er. Ikväll när jag kommer hem måste jag plugga.

Puss

Outfits planering.

Nu ska jag gå in i badrummet och föna mitt hår, fixa lite och sen ska vi lägga oss tillsammans och läsa lite innan vi ska nanna. Båda ska upp tidigt imorgon! Så är det....
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, brukar ni också göra det? Planera ut en outfit kvällen innan.
Hade inte jag gjort det hade jag fått panik på morgonen, och det har jag inte tid för. Så, vad ska jag ha på mig imorgon?

Sov gott

Vad har jag på mig idag?




Jeans - Nudie
Skjorta - Topshop
Kofta - Hm Trend
Ballerina - Din sko
Sjal - Present
Vit halsduk - Topshop

Och dagens frisyr blev inspirerad av Elin Klings fina, fluffiga och slarviga knut mitt på huvudet.


sover ni?

Här ligger jag i soffan och har ont. Egentligen skulle jag suttit på bussen nu. Vaknade med sån otrolig magknip, eller jag vet inte riktigt vad det är men ont gör det. Känns nästan som magkatarr också. Nu är det ju såhär att jag börjar kl 9, men får ju ta bussen lite efter halv 8. Så nu kan jag ligga här i soffan i tre kvart till så kör söta lilla mikey mig vid halv 9.
Vad har ni för er idag? eller ni har kanske inte vaknat än, skönt för er i så fall.

Hörs sen Puss

Hurtbulle.

Hej bloggen! Idag har jag återigen pluggat på mitt projektarbete. Fick förresten 24 av 24 rätt på läxförhöret idag, inte första gången. Har myst framför tvn med mikey lite också och har även hunnit med en promenad på 20 min runt området, känner att jag måste komma igång och röra på mig lite mer, det är dags nu liksom. Hade jag varit riktigt hurtig så hade jag gått upp någon timme tidigare på mornarna och gått en runda då, men tyvärr är jag nog inte så hurtig. Hur blir man det?

 Förresten några av er har undrar vart mina nya stövlar kommer ifrån och dem kommer från Din sko : )
Har blivit lite dålig uppdatering idag men ska försöka uppdatera mer imorgon, blir tyvärr mycket plugg om kvällarna nu, men det behövs och det måste göras. Det är skönt att ha bloggen som en hobby, ett intresse som inte känns som ett måste.

Puss

So long.

Plugg, plugg, plugg och åter plugg. Hur ska detta gå?

Hinner nog inte blogga mer ikväll. Ska fixa lite te och sånt om en stund, gå över från projektarbetet till läxförhöret vi har imorgon och sen ska jag bara ta det lugnt innan sängen kallar. Ha en fortsatt bra söndagskväll, vi hörs imorgon.
Nya friska tag : )

Puss

En bild säger mer än tusen ord.





En söndag.

Puh, sådär ja. Nu har vi tvättat i några timmar, fixat här hemma efter gårdagens kalas och varit och stor handlat. Nu ska vi äta lite sen lunch, måste ! ikväll blir det söndagsmys med one tree hill, ska plugga lite också och ladda inför en ny vecka.

Här får ni en dagens med mina nya skor : )



Puss

Gylleneskor.

Imorgon får ni se mina nya bruna stövlar : )

Godnatt

Min kväll med tjejerna.

Vi blev inte så många, men trevligt hade vi. Jag bjöd på vin, ostbricka, olika sorters frukt, nachos med dippa och lite senare en kopp te : ). Snacka om att jag måste röra på mig imorgon !  Vi hann även med en liten sväng om på dansgolvet här hemma i vardagsrummet.



Dagens bestod av klänning från Hm Trend, väst Indiska, skor din sko och väska secondhand




Tack för en trevlig kväll tjejer och dem fina presenterna.

Puss

Hej.

Ledsen för dålig uppdatering idag men har varit iväg inne i stan, köpt nya höstskor. Blev inte dem jag visade bild på igår!
Sen var vi och handlade mat och sen var det bara till att åka hem och städa för om två timmar kommer tjejerna. Ska fixa till mig själv lite också och sen duka. Stör mig riktigt mycket på att vi inte fått vårt soffbord än, nu när tjejerna kommer. Bananlådorna får stå kvar!

Tar en bild på dagens outfit sen och kommer förmodligen att fotografera en del under kvällen.

Ha en bra lördags kväll
Puss

Vad tycks?

Vad tycker ni om dessa skorna från Din sko?


(bild från Kanal5.se/stylebykling) (Frida Fahrmans skor)

Var inne och provade dem idag, men har inte riktigt bestämt mig.

Puss

Dagens och ett snittarangemang.




Detta fina snittarangemang fick jag idag för att det var min sista dag på praktiken. Fin fint : )

Puss

Mareld.

Sådär ja, då var det fredag. Ikväll ska jag bara vara hemma med mikey, mysa framför tvn, laga god middag och kolla på en massa "The hills" avsnitt på Mtv.com, duscha och lägga ansiktmask. Däremot ska jag inte äta något godis eller annat skit ikväll, för det har blivit för mycket sådant i veckan känns det som och det mår inte min mage bra av. Inte min hud heller har jag märkt. Så ikväll får jag dricka grönt te, älskar! Jag har ett favorit te och det heter Mareld och kommer från Kahls, det är då ett grönt te men det smakar inte som grönt te kan göra, även fast jag kan gilla det också. Men så för er som vanligtvis inte gillar grönt te kan jag rekomendera det.




Skolflicka.

Vet inte alls hur detta går, ska mejla en bit av arbetet till en av mina lärare. Behöver lite feed back, och jag behöver lite sömn. Så ska snart hoppa ner i sängen och lägga mig och läsa en stund. I helgen måste jag plugga väldigt mycket, och det dumma är att jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med det. För på lördag ska vi först in till stan, jag ska leta efter ett par höstskor (visar bild om jag hittar några) sen ska vi på kalas och sen ska jag själv ha "kalas" med tjejernsa här hemma. Men jag får försöka  plugga där emellan, och imorgon efter praktiken, och hela söndagen. Om ni har några bra pluggtips, tips på hur man skriver ett bra projektarbete som får ni gärna dela med er : )

Sov gott

Puss

Plugg & TVmys.

Hej hej hallå! Nu är jag äntligen hemma, blir långa dagar för mig som pendlar. Har fått i mig lite mat och sitter här med mikey i soffan och tar det lugnt. Ska plugga lite idag hade jag tänkt. Har förhör på måndag på 8 nya blommor, plus att vi ska lämna i ett projektarbete om krukväxter om ca en månad. Känner lite panik! Och jag känner att detta måste bli riktigt bra, eller iaf så att jag kan lämna in det och känna mig nöjd. Men tycker att det är lite dumt att vi fick detta precis innan vi gick ut på praktik, för nu har jag bara fokuserat på det, tyvärr. Nej, jag får ta mig i kragen.

Vi hörs senare

Puss
sålänge

Torsdag, snart fredag!

Godmorgon!

Sitter här nästan redo för att ge mig av, ska bara få i mig lite frukost också. Det var ju riktigt länge sen jag kunde starta dagen med att blogga. Känns bra!

Lägger upp en dagesn lite snabbt.




Jeans - Nudie
Skjorta - Topshop
Halsduk - Topshop
Nya ballerina skor - Din sko
Armband - 82 Kyssjohanna


Ha en bra dag ! Puss

Nytt hemma.

Precis som jag är intresserad av mode så har jag även ett stort intresse för inredning. Nu är det extra kul när man precis har flyttat också och vi håller på att "fylla" lägenheten lite. 

Denna snygga kalender i stål och med magneter hittade jag in en inredningsbutik i svedala, där jag just nu har min praktik. Tycker den är väldigt fint och gillar att den ser lite sådär gammal ut. Dessutom blir det nästan som en tavla.



Och om ni inte reda visste det så är jag tokig i ljus, och älskar lyktor. Denna lyktan har jag spanat in i ungefär en månad nu, köpte den från blomsterbutiken jag praktiserar i.



Puss

Äntligen.

Amen tjena, vet ni vad? jag har äntligen fått internet. Så nu kan jag surfa hur mycket jag vill, ja när jag är hemma så att säga.

!

Håll ut! I´ll be back. ;)

Ska vi göra detta till en bra måndag?

Vad säger ni vänner? ska vi försöka göra detta till en toppen måndag? det är alltid lika tungt att gå upp på måndagen, för mig iaf. Men när jag kom utanför dörren sken solen, så jag startade dagen med att uppskatta den. Då känns allt mycket lättare! När jag kommer hem ska laga god middag, jag ska köpa med mig lite bra tidningar hem och tända massa ljus i lägenheten.

Puss

En dagens med ny väst.

Jag är lite insnöad på västar just nu, tycker det är ett snyggt och enkelt plagg som kan göra mycket för en outfit. Hittade denna mysiga på Indiska. Och jag tycker inte man ska vara rädd för att blanda lite olika mönster och färger. Jag försöker ju leva efter mitt nya livsmotto "Varför lägga energi på att vara rädd för att misslyckas när man isället kan lägga den på lusten att skapa", hur bra är inte det? Läste det i en tidning för någon vecka sen men kommer inte ihåg vem det är som har sagt det.


Antikfynd och födelsedagspresenter.

Dessa nattduksborden fyndade jag och mikey i en antik handel i en liten by utan för Lund, 250 kr för två. Det kallar jag att fynda. Och fina är dem dessutom, passar perfekt in i den stilen vi vill ha i sovrummet. Vad tycker ni?



Jag har ju glömt att berätt vad jag fick i födeledagspresent. Jag fick bla pengar till nya höstskor, vinglas, lite köksredskap, blommor, och en egen verktygslåda : D, och jag fick vin. Och sen av mikey fick jag underbara liljor, en liten mirandanalle och detta fina armbandet från märket 82 (kyssjohanna). Jag älskar det !


och i detta lilla kuveret ligger där då ett litet brev där det står - I love you.

Och denna fina filofax/plånbok köpte jag till mig själv i födelsedagspresent, från just märket filofax. Dem är ganska dyra, men hållbara,snygga, och man kan ha dem hur länge som helst för man bytar ju bara ut pappersinehållet, själva kalenderns så att säga.


(I verkligheten är den lite mer dov, puderrosa)

Puss

Hörs imorgon.

imorgon uppdaterar jag igen. Ska hem till pappa och äta. Ska verkligen försöka komma ihåg att ta med mig mobilsladden dit. Hoppas ni har en bra lördags kväll.

Puss

Lördag kväll.

hej på er : ) är just nu på fest, firar mig med lite vänner. Dansar och lyssnar på bra musik! Har fått iväg internetpapperna nu så jag hoppas på att ha internet någon gång nästa vecka. Ge inte upp! Jag kommer tillbaka helt och hållet, till 100% inom en snar framtid. Då ska jag lägga upp dagens, tips, inspiration och andra fina/roliga bilder. Så fortsätt läsa mina vännner, glöm inte mig!

Imorgon är det min dag.

hej min vänner. Ledsen att jag varit borta ett tag, men vi har ännu inte fått igång något internet hemma hos oss, och det är skit tråkigt. Jag har fått ringa efter papper igen för dem kom nog bort någonstans på vägen. Just nu sitter jag hemma hos min pojkväns mamma och bloggar. Jag kan ju inte heller läsa mina favorit bloggar, känner mig helt ouppdaterad.
Och så glömde jag såklart mobilsladden hemma, annars hade jag tänkt lägga upp lite bilder på nya köp och annat kul.
Men håll ut !

Imorgon är det min födelsedag, jag älskar födelsedagar. Men har faktiskt inte riktigt hunnit tänka på att jag fyller år. Annars brukar jag gå och ladda i en månad innan. Men imorgon kommer delar av familjen hem på kalas, då blir det middag, efterrätt och lite presenter. På söndag ska vi hem en runda till pappa, och då ska jag få en liten present. Tanke var att pappa och farmor skulle komma hem och fira både mig och mikey den 24 oktbober, samma dag mikey fyller år. Men så saknade jag pappa lite och han kunde inte låta bli att ge mig något litet nu på söndag också : )

Jag hoppas på många gratulationer här i bloggen imorgon :D !

Puss

RSS 2.0