Snygg i håret.

Oj vad snyggt med en såndär städknut/bandana i håret. Agyness Deyn gör den het.





DAGENS.

Jag vet inte vad det är med mig idag. Känner mig helt väck! Ingen ork i kroppen. Kan det vara så att jag har brist på något?Jaja, i vilket fall som helst så bjuder jag på en (enkel) dagens.



T-shirt - Gina Tricot
Kjol - Var det den jag fick av mamma?!
Väska - ?
Moccasiner - Topshop



Nytt!





För fest eller hemmakvällar?



Vad tycker ni om trenden med mjukisbyxor, shorts, kavaj mm? 
Jag äger själv en kavaj i mjukismaterial och jag älskar den, riktigt användbar.



Just nu..

sitter jag och dreglar (kan man göra det över en kamera) över bla denna systemkameran, Nikon D60. Varför har jag bara inte 5000 som ligger och skräpar någonstans.





En bra torsdagskväll.

Det sprack upp fram mot kvällen och det blev riktigt fint väder. Jag och pappa promenerade bort till farmor (vilket tar ca 40 min från honom) åt god middag med henne och min fabror. Sen promenerade vi tillbaka hem till gunnesbo igen. Han hem och jag bort till en kär gammal vän. En riktigt bra kväll med andra ord! Nu ska jag och Mikey lägga oss och slö läsa lite i sängen. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

Puss

I´m tired.

Känner mig ovanligt seg idag och har inte riktigt vaknat ännu, trots att jag gick upp strax efter 8. Det regnar och blåser ute, kanske det har en bidragande effekt. Jag tänkte faktiskt lägga mig i sängen med en kopp te och läsa. Och om  några timmar ska jag bege mig upp till stan, posta lite brev och ta tåget in till Lund. Hade jag haft dukar hemma hade jag nog målat idag.





Vad har ni i er väska?


(ögondroppar, läppstift, solglasögon, termos, spegel, ring, läppsyl, tofsar, plånbok/kalender, nagelfil, plåster, börs från thailand, bok och såpbubblor)

En väska ska ju inte bara vara snygg utan rymma allt trams man går och bär på
.


Fastidious.

Alla ni tjejer där ute, vad bär ni för väskor? Jag är på jakt efter en väska och när jag är det måste jag få den där wow känslan. Men jag tycks inte finna någon! Letar jag för dåligt eller på fel ställen?. Jag älskar att gå på väskjakt i secondhandbutiker. Ser det nästan som en hobby, men än har jag inte haft turen på min sida. Är ni också likna kräsna när det kommer till väskor?




Red.

Hej mina vänner! Jag har haft en väldigt lugn och bra dag. Några rundor på Entré med Carro och en fika hemma hos henne. När jag kom hem gjorde jag mig en kopp te, tog med tidningen ut och satte mig i solen. Tänkte jag skulle börja med maten snart och sen tänkte jag njuta av denna onsdagskväll helt för mig själv. Mikey har fotboll även idag!




Fick med mig ett nytt läppstift och nagelack från Lumene hem. Precis vad jag var ute efter!



Idag tar jag bussen.

Nu måste jag göra mig iordning då jag snart ska möta en vän uppe i stan. Tänkte ta cykeln men jag skippar nog den idag och tar bussen istället. Vi ska nämligen till ett köpcentrum som ligger lite utanför själva smeten. Så cykeln får vila idag!



Vi hörs sen




Cykla in mot stan.

Nu ska vi snart hoppa på våra cyklar och trampa iväg in mot stan. Ni får ha en bra kväll så hörs vi, ja det blir nog inte förens imorgon.



Puss



En kaffe och bio.

Nämen hej! Lite dålig uppdatering idag känner jag men jag har fixat lite här hemma, läst och umgåtts med Mikey. Är nyduschad och ska hoppa i lite kläder strax, fixa lie käk och sen ska vi dra upp till stan. Det blir nog en fika på något mysigt ställe och sen bio. Låter inte som en dålig tisdagskväll det där!



och jag hade gärna sett ut som favorit modellen Alexa Chung ikväll



Tuesday morning.

Har ägnat morgonen åt att läsa och tvätta (ja, tro det eller ej vi hade mer tvätt kvar, suck). Och nu har jag läst ut boken jag påbörjade för två dagar sen och tänkte börja på boken jag köpte igår "En shopoholics bekännelser" av Sophie Kinsella. Egentligen vill jag läsa den tredje och sista boken i serien om den Vita massajen av Corinne Hofmann men kan inte hitta den någonstans, slut överallt.



Någon som läst den?

Tror ni..

att jag kan lappa ett par jeans själv?



Snygga Elin Kling



En ny väska?



H&M har fått in lite nytt och dessa väskorna funkar ju. Jag gillar dem!




Min kväll.

Fick med mig lite tidingar och böcker hem och sitter just nu och bläddrar i inredningsboken "Inred och dekorera ljust och lantligt" av Anna Örnberg. Inspriation till tusen!


Och då jag har lägenheten för mig själv resten av eftermiddagen och kvällen så tänkte jag ägna min tid åt att läsa.



Nä men vi kör väl en dagens.





Tajts - H&M Trend
Tunika - Indiska
Skor - Topshop


Nu ska jag äta lite sen lunch och sen cykla iväg.



En timme på Ikea.

Vi var som sagt på Ikea igår, Mikey var nog glad att det gick fort. 
Men vi hittade tyvärr ingen klädhäst, kan hända att den är slut, fanns ingen att fråga. Men jag ska nog ta och ringa till Ikea och fråga om den finns och så får vi åka in vid ett annat tillfälle. Men tro inte att vi kom hem tomhänta..



Korgar, vit och grå pläd och en liten hylla ovanför sängen. Även nya skärbrädor, teskedar och ett vitt sängöverkasst.



Ibland..

funderar jag på varför jag har detta enorma intresse för kläder, för mode. Det kan ju kännas ganska ytligt att ha mode som sitt största intresse men så länge jag kan minnas har kläder varit något jag älskat. Jag minns första dagen i skolan, man ville vara fin och jag ville välja mina kläder helt själv. Vad än mamma la fram så protesterade jag. Jag minns själv inte riktigt vad jag hade på mig men mamma har berättat att det såg ganska annorlunda ut. Jag minns även att när jag blev äldre så valde jag alltid kläder själv och det var inte alltid kläderna passade ihop. Kommer ihåg ett par röda ganska tantiga skor med liten klack som jag ärvde av någon och absolut älskade. Dem var ganska fula men dem gjorde mig glad. Hela mitt liv har jag varit väldigt kreativ. Alltid nya projekt på gång och både mamma och pappa har suckat många gånger. Jag pysslade och hade mig, sydde och moblerade om på rummet. Jag skrev ganska mycket som yngre också. Minns att jag påbörjade några barnböcker som jag sen läste för pappa. På senare år har jag även börjat måla lite på duk, och det är verkligen något jag älskar. Det är inte tvunget att någon måste se mina tavlor men det är något med att få använda och jobba med färg som får mig att må bra. Och jag tror att kläder har samma effekt på mig. Det är färg och form, ett uttryck. Man får vara kreativ i sitt val av kläder. Och mitt intresse för inredning går väl lite hand i hand med mitt intresse för mode.
Allt handlar om att få vara kreativ.




Lite trött är man.

Oh, man är ju lite sliten idag. Det blev en trevlig och mysig kväll igår, dock ganska sent. Nu ska vi bege oss hem till en kär vän och titta på en "klädhäst" som hon erbjudit mig. Som jag annars hade tänkt köpa på Ikea idag. Väldigt snällt! Sen blir det en tripp till Ikea ändå för vi har lite annat smått som ska handlas. Och sen ni, sen ska vi tvätta. Tvätthögen bara växer och växer. Och som en skön avslutning blir vi bjudna på middag hemma hos Mikeys mamma.

Ha en mysig söndag mina vänner!



Puss & Kram.



Nu ska vi dra igen!
Ha en bra lördagskväll ♥

Kalas dags.



Klänning - Zara
Kavaj - Topshop
Moccasiner - Topshop


Ny t-shirt.



Gina Tricot

Er dröm.

Inatt har jag sovit som en drottning och känner mig härligt utvilad. Vi var som sagt i Lund igår och åt middag med pappa och farmor. Sen mötte vi upp tjejerna och några killkompisar. Det blev ett glas vin men sen tog vi bilen hem till Malmö igen. Mikey har träning, en lördag.
Förresten så köpte jag med mig Schwarzkopf Osis Dust it hem igår, har haft det en gång tidigare och för er som inte provat den och inte gillar när er hår är sådär platt och väldigt glansigt och vill ha extra volym så är denna lilla burk er dröm.







Idag på stan.





Nödvändigheter.

Jag hittade tyvärr ingen väska idag. Min favorit secondhandbutik öppnade inte förens senare i eftermiddag och jag var ganska tidigt inne i stan. Fick iaf kollat upp lite utbildningar och jag köpte med mig en massa andra nödvändigheter hem.
Nu ska vi snabbt iväg och handla, sen åka hem och fixa till oss. Det blir middag och fest hemma i Lund ikväll!



Nathalie på jakt.

Hej på er!
Idag gick jag upp när Mikeys klocka ringde och åt frukost med honom. Kände att jag ville komma upp i tid då jag snart ska ta mig in till stan och gå några ärender. Ska bla kolla upp lite olika utbildningar på infoteket och så ska jag gå på väskjakt i malmös alla secondhandbutiker. Jag ljuger inte när jag säger att alla mina väskor är trasiga på ett eller annat sätt. Så jag behöver införskaffa en ny. Dock ska jag försöka laga några av dem!
Håll tummarna för att jag kommer hem med något.

Puss

Topshop.







Egentid.

Är ganska nyss hemkommen och Mikey har inte kommit hem än så jag tänkte passa på att ha lite egentid. Slängde upp håret i en äkta lilla my knut och drog på mig mina raggsockar och nattlinne, tände några ljus, kokade upp te i min starbucksmugg och satte på "Sommar med Ernst" på 4an.
Vad säger ni om det?

 


I want.

Som jag skrivit innan vill jag ha en ny fåtölj. Det är inget fel på den vi har nu förutom att det finns fler stora fläckar på den. Jag har försökt täcka dem med tyg och plädar och det funkar väl helt okej.  Jag vill gärna ha en fåtölj som jag kan krypa upp i. Mikey använder den sällan så det är liksom min plats.







Dagen innan fredag.

Jag och lillebror tog lite sovmorgon imorse. Mikey också då han började lite senare idag! Men jag smög upp innan brossan, tände lite ljus och dukade fram te och frukost i vardagsrummet. Mamma kommer och hämtar honom vid ett och då dyker även mina tjejer upp för en fika och lite skitsnack. Det blir nog en bra torsdag det här!

Puss

På söndag..

ska jag åka in till Ikea och köpa denna enkla och billiga "klädhästen" (129kr). Jag har en given plats för den i sovrummet! Bättre överblick och så kan man ha alla sina snygga kläder och skor framme.





Jag vill, jag måste.

Jag vill börja måla igen, jag måste hitta ett jobb, jag vill resa till L.A, jag måste börja spara pengar, jag vill börja läsa böcker ingen, jag vill plugga till våren, jag vill flytta in till stan, jag måste hitta en ny väska,  jag vill ha en ny fåtölj,
jag måste börja röra på mig mer.
....

Jag vill, jag måste



Dagens.





Tröja - Zara
Jeansväst - Topshop
Shorts - Gina Tricot
Espadrillos - Din sko




Spontant.

Hej hopp! Jag har redan hunnit med en morgonpromenad och att äta en lång frukost med min Cosmopolitan. Om några timmar dyker mamma och lillebror upp och väldigt spontant bestämde vi att lillebror ska sova över här idag. Behöver jag inte sitta ensam ikväll! Så jag och lillebror kommer väl att laga lite mat och spela spel. Mikey kommer inte hem förens vid 21 tiden ikväll. Jag trodde att det skulle bli fint väder idag så att man hade kunnat sitta ute i solen och fika men tyvärr är det ganska mulet, dock inte kallt.

Nu ska jag diska undan lite och sen hoppa in i duschen!



Puss



Tired.

Jag är fortfarande lite seg och trött efter resan. Vet egentligen inte riktigt varför, för så hårt har det inte tagit på mig. Men jag behöver nog en till god nattssömn i min säng sen är jag nog fit for fight igen. Mikey slutade tidigt idag så vi fick lite tid tillsammans här hemma att göra absolut ingeting. Vi har bara solat lite, läst, tagit det lugnt i soffan och lagat mat. Imorgon börjar ju Mikeys fotboll igen och då kommer jag inte se så mycket av honom. Men samtidigt ska det bli kul att fotbollen sätter igång igen. Ja, och morgondagen då, kanske mamma och lillebror dyker upp, ska fixa en dejt med Niki i veckan också och på fredag kommer nog pappa och farmor hit.





DAGENS.

 



Kjol - Gina Tricot
Linne - H&M
"Mjukis" kavaj - Topshop
Mockasiner - Topshop




Tisdag i Malmö.

Det är ganska skönt att komma in i gamla rutiner igen. Det har blivit en del sena kvällar och långa sovmorgnar. Mikey steg upp strax efter sju idag då han skulle vara på jobbet klockan åtta och jag gick upp en stund senare. Somnade ganska tidigt igår efter en dusch och lite te. Och det var otroligt skönt att få somna på min egen kudde i vår säng. Måste säga att vår säng är himla bra. Inte så stor, men skön. Och vi vill inte göra oss av med den för den var ganska dyr. Men det blir väl en större sen i framtiden! Har på senare tid när vi varit på semester, både i sverige och utomlands fått sova i riktigt hårda sängar och på väldigt dåliga kuddar. Man har ju ont i hela kroppen när man vaknar!
Well, idag tänkte jag sy lite. Och så tänkte jag passa på att sola.








Min alldeles egna Starbucks termos.



Godnatt

Warszawa i bilder.

Shopping, god mat, stora köpcentrum, skratt, skoskav, manikyr, gamla stan, billigt, taxi, kortspel, barer, starbucks, promenader, sol, frisörbesök, åska, drinkar, hard rock café, vackra hus, metro, skyskrapor och mys.














5 dagar i Warszawa.

Nämen hej! Nu är vi hemma igen. Vi har haft fem jättebra dagar i Warszawa och senare ikväll kommer jag att ladda upp lite bilder. Sålänge tänkte jag visa vad jag fyndade på Topshops rea som var super i Warszawa.







Bye!

Håller på att fixa lite lunch nu så att man får något i magen innan vi sticker. Fick bli lite av varje då vi inte har så mycket hemma just nu. Spagetti med pesto i, lite salsa bönmix och några knäckebrödsbitar med ädelost på. Det funkar!
Ha det så bra här hemma nu!




Fick gräva fram en stor gammal väska från Indiska som får agera handbagage.

Puss

I eftermiddag flyger jag till Warzsawa.

Godmorgon på er! Idag bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare, redan kl 8 då vi har en hel del att fixa innan vi flyger till Warzsawa i eftermiddag. Jag har nästan packat klart, skrev en lista för några dagar sen och försöker verkligen att packa så lätt som möjligt. Tror faktiskt att jag kanske lyckats denna gången. Vi måste iväg och växla dem sista pengarna, kom på att vi hade tydligen lite mer att ta med oss. Sen ska jag faktiskt snabbt ner och söka ett jobb i Limhamn. Om jag hinner så uppdaterar jag lite senare. Jag kommer att vara borta i 5 dagar och jag vet inte hur möjligheten till internet är så jag får helt enkelt se om jag kommer att kunna blogga något. Kameran följer självklart med!
Letade runt på internet efter lite roliga fakta om Warzsawa, och detta var lite av vad jag fann.

I dag är Polens huvudstad – 17 år efter det att Lech Walesa installerades som demokratiskt vald president och tre år efter inträdet i EU – en av Europas hetaste och hippaste metropoler. Lyxhotell, flashiga krogar, glittrigt nattliv, schyst shopping – allt finns här, till sympatiska priser dessutom, och får hela stan att gunga och sprudla i nån sorts postkommunistisk uppsluppenhet.
Skyskraporna skjuter en efter en i höjden, på gatorna rullar BMW och Mercedes och Volvo, och Warszawaborna klär sig numera i senaste västerländska mode.
Lägg därtill stans intressanta historia och kultur samt alla de lummiga parkerna och de många mysiga ölstugorna vid floden Wislas stränder, så är det inte särskilt förvånande att strömmen av turister hit ständigt blir allt stridare.







Puss



Bow.



Idag kom min nya bikini och halsbandet jag beställt från H&M. Denna fina bikini pryds av en stor rosett mitt på.
Halsbandet visar jag en annan dag.


Laundry day.

Idag ska det tvättas och packas och senare ikväll får vi besök.





Tunika - Zara
Leggings - H&M Trend
Sandaler - H&M


Funderar även på att åka i denna outfiten imorgon!

Kort och fin.

Provade denna korta och fina paljettjackan inne på H&M Trend avdelningen igår.





Vad tycks? För ca 1300 kr blir den din.

Happy but tired.

Nu är jag helt slut, efter en fullspeckad men riktigt bra dag och kväll.



Godnatt



Nytt i garderoben.

Är bara hemma snabbt och landar lite och tänkte visa upp dagens köp. Ett par lack liknande tajts från H&M som jag var ute efter när min syster var i Köpenhamn men inte hittade några. Så jag var slog till! Dem får följa med till Warzsawa eller blir det så att jag reser i dem, dem är ju himla bekväma och snygga samtidigt. Nä, nu ska vi dra och växla pengar och sen måste jag bokstavligt talat slänga mig in i duschen.






Puss

Busy monday.

Dagen idag är fullspeckad! Om någon timme ska jag möta upp Niki inne stan och innan dess ska jag ha hunnit fixa lite här hemma. Sen ska jag och Mikey och paret vi åker tillsammans med på onsdag dra och växla pengar och snacka ihop oss lite. Sen blir det snabbt hem för ikväll kommer en kär gammal vän hit som bor och pluggar i Polen och med sig har hon sin pojkvän från Spanien. Så det blir till att snacka engelska hela kvällen! Det blir nog en promenad runt området och ner till havet och lite käk här hemma. Nämen det är väl bara till att sätta igång då.

Puss


Niki & Jag



Nelly.se

Waterfall Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COM 

Varför har jag inte letat efter en bikini inne på Nelly innan?




Söndagkväll.





Det gäller ju att utnyttja det fina vädret (som vi ändå fick idag) till max så vi har suttit ute nu ikväll, dukade fram frukt och  slö läste lite tidningar.



Ett poäng till mig.

Tjena! Trodde att det skulle bli en riktig latis dag idag men jag har ändå varit ganska hurtig. Fixat i trädgården lite (tröttnade och tog en paus i solen), förberett middagen och det största av allt. Tagit mig an klädkammaren! Slängt, rensat, dammsugat och organiserat. Nu ser man ju vad som finns där inne och plus att man kommer åt allt mycket lättare. Så, ett poäng till mig, noll poäng till Mikey. Nu ska vi sätta fart på grillen här hemma, ikväll grillar jag och Mikey flintastek. Sen ska jag gotta mig framför Privileged med choklad och kardemummaskorpor.


Power to the people.





Kände att jag behövde lite power idag så jag målade mina naglar i mitt favoritlack från Make up store. Elin heter det!
Och ett litet tips är att smörja in naglarna och nagelbanden med helt vanlig olivolja.
Det är bra grejer de!


Ligger lågt.

Denna söndag bjuder på 15 grader och moln. Tycker allt att sommaren ligger lite lågt just nu. Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag var ute och gick en kvällsrunda på över en timme, så det var skönt det iaf. Vi har ett rådjur som håller till precis här borta vid busshållsplatsen. Visserligen har vi ju åkrar bakom men det är ändå ganska ovanligt för det är ju väldigt bebott här och första gången den visade sig var mitt på dagen. Dem kommer ju helst fram tidigt på morgonen eller senare på kvällen. Och igårkväll var den framme igen! Jag kan ju bli riktigt lyrisk när jag ser djur sådär i det fria.

Nu ska jag dricka upp mitt te så hörs vi sen.

Fine shoes.





Panelen.

Glöm inte att spana in Marcus blogg där jag denna månaden sitter i panelen och svarar på frågor.

En kärlekshistoria.











En svensk klassiker från 1970 om jag inte har helt fel. Jag skulle nog kalla den en av de bästa svenska filmer som någonsin gjorts. Om ni inte har sett den, så se den.
Otroligt fin och mysig film!

Igår.


En spontan & trevlig kväll.

kvällen igår slutade hemma hos mamma som bjöd på lite vin och tilltugg! Helt spontant och väldigt trevligt. Lillebror var uppe i Åhus men blev tyvärr sjuk, så sent igårkväll/natt fick Mikey och min låtsaspappa åka och hämta stackaren. Så vi var inte hemma förens vid halv två skulle jag tippa. Och sen stupade Mikey i säng direkt. Jag däremot låg och läste en stund!
Dagen här hemma kommer förhoppningsvis spenderas i solen och sen skiljs jag och Mikey åt för en kväll på olika håll.

Vad har ni planerat inför kvällen?

Nathalie är på jakt.



En snygg paljettväst är något jag var ute efter ett tag nu men inte funnit någon som jag gillat. Och min jakt får nog fortsätta. Denna kommer från H&M och jag vet att den är snyggare i verkligheten men jag vill ha den helt och hållet i paljetter. Vad tycker ni?




15.44

Nämen nu finns det ju ingen hejd! Pappa och farmor föreslog att vi skulle äta middag tillsammans med dem i Lund. Detta är tredje gången denna veckan som vi kommer undan med att laga mat. Det räcker att man säger till farmor att vi inte har planerat någon middag och inte tagit ut något så är man hembjuden på ett nafs. Ja, så då blir det en liten familjemiddag idag. Det är väl inte fel? Och kvällen kommer definitivt spenderas i soffan med en ny tidning. Så ser det ut och så får det bli.



Men vi hörs ju sen!

Compadre.com

Från paris till skandinavien. Så lyder dem första orden på hemsidan Campadre.com. Det är en hemsida där alla medlemmar kan köpa märkeskläder, accessoarer och heminredning till ett mycket lägre pris. Det är absolut en hemsida värd att spana in. Det fungerar som så att dem kör olika kampanjer i ett visst antal dagar där då priserna är nedsatta och när sen dessa dagarna har gått så försvinner kampanjen.

Ta en titt och se vad ni tycker!



Hej fredag.

Ja, egentligen är det ju ingen skillnad för mig men jag tycker ändå att man känner det i kroppen, att det snart är helg. Mikey har ju jobbat hela veckan så det blir liksom som vanlig vardag för mig också. Men i helgen är han ledig och då passar man ju på att umgås. Så visst känns det att det är helg.
Om några timmar kommer pappa och farmor och hämtar upp mig för att åka in till stan och käka en sen lunch. Tyvärr har det regnat halva morgonen så det blir nog inget häng på en uteservering. Men det är ganska mysigt att sitta inne och titta ut på regnet. Och fredagskvällen blir nog ganska lugn. En lugn kväll med Mikey! Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Niki. Vad som händer får vi se. Ska försöka dra i lite trådar!

Ni får ha en bra dag!

Oh happy day!



Nu ska vi snart åka hem till mamma i Lund. Blir bjuden på mat idag också.
Ha en fortsatt bra dag!


DAGENS.







Linne - H&M
Kjol - Åhlens City
Zebrasjal - MQ
Tygskor - Din sko
Väska - Secondhand




Dagens önskeoutfit.


This thursday.

Ligger kvar i sängen, läser tidningen och dricker mitt morgonte ♥



Om en liten stund ska jag kicka igång dagen, om en liten stund.



Gör något mer av det.

Godkväll!
Sitter och myser i soffan med en kopp te, och ja såklart några skorpor. Pratade med pappa för en stund sen, ska träffa honom och farmor över en fika på fredag. Både jag och pappa är ju tyvärr utan jobb förtillfället. Han som många andra drabbades hårt av krisen. Pappa sa att han kände sig lite uttråkad och rastlös ikväll och det är ju självklart lätt att det blir så om man inte jobbar.  Jag kan ibland också känna mig lite uttråkad, men det är faktiskt väldigt sällan. Jag brukar alltid komma på något att göra och jag träffar mina vänner och min familj ganska ofta. Men visst finns det dagar då man inte träffar någon och det inte händer något speciellt. Men samtidigt har jag lärt mig att det behöver inte hända något speciellt. Jag har lärt mig att ändra mitt tankesätt och uppskatta det där lilla i vardagen, om jag tänker efter var jag nog ganska bra på det innan också men jag har nog blivit ännu bättre. Jag sa det till pappa att det gäller att göra det mesta av det lilla och det bästa av situationen. Tex, en kopp te och en tidning kanske inte känns sådär jättekul. Men istället för att tänka på allt annat man hade kunnat eller velat göra så brukar jag göra något kul av det, och tänka "Vad mysigt med en tidning och en kopp te" och verkligen njuta av båda delarna fullt ut. Då känns det plötsligt mycket bättre och roligare. Att man liksom gör en grej av det! Att det var meningen att kvällen skulle se ut så. Det är ens egna tankar som måste ändras och så är det nog så att man måste lära sig att ta det lugnt och slappna av, sysselsätta sig på dagen så gått det går och njuta av en bok, tidning, tv, bloggen och en kopp te på kvällen. Det blir vad man gör det till!

Puss

Som pricken över i:et.



Monki, Topshop, Glitzy



Lunch på stan.

Nu drar jag och möter Carro för en lunch på stan! Solen skiner ♥



En lyxig tisdag.

Jaha, då kom det fula vädret. Har cyklat hem i ösregn och blåst. Men hey, för eller senare kommer väl det fina vädret tillbaka.
Det var en mysig kväll hemma hos Mikeys mamma iaf, god mat med jordgubbar till efterrätt. Det är verkligen lyx att bli bjuden på mat. Även fast varken jag och Mikey har några problem med att ställa oss och laga mat, vi lagar mat nästan varje dag. Men ibland sinar fantasin och man vill bara inte. Nej nu ska jag krypa ner i sängen brevid Mikey, läsa lite och sen sova gott. Ny dag imorgon och då ska jag förhoppningsvis träffa Carro.

Kom förresten på att vi åker ju för tusan till Warszawa om drygt en vecka, den 15 juli.

Godnatt

Middag borta.

Åh vi har fortfarande varmt här nere. Hade inte riktigt räknat med det när jag var ute och gick en runda innan. Gick inom ica och köpte mig en ny tidning, lite grönsaker och en ciabatta och det resulterade i en fika på framsidan i solen. Och där satt jag ett bra tag. Nu är Mikey hemkommen och vi ska cykla hem till hans mamma om ett litet tag där hon bjuder på middag. Det tackar man ju inte nej till. Det är verkligen skönt att slippa laga mat ibland.

Puss



DAGENS.









Shorts - Gina tricot
Avklippta strumpbyxor - Twilfit
Linne - H&M
Kavaj - Monki
Väska - Secondhand
Tygskor - Din sko
Ringar - H&M, Pilgrim, Topshop, Glitter




23.31

Men hörrni, jag har ändå fått gjort lite av varje idag. Ringt viktiga och tråkiga samtal, cyklat iväg och handlat, joggat, lagat mat, packat upp den rena tvätten, tvättat tröjor förhand och sytt lite. Inte helt fel! Plockade även fram mina oljefärger idag som jag tyvärr inte använt på länge. Älskar att måla på duk och nya dukar är något jag måste köpa snarast. Denna gången tänkte jag satsa på en duk i lite större format. Det är verkligen härligt att måla, oavsett om man är duktig eller ej. För jag är inte duktig, men har nog en känsla för färg.

Och förresten, joggingrundan var skit jobbig och jag menar det verkligen. Finns det någon som har sådan dålig kondis som mig? Katastrof.

Godnatt

Vad har jag gett mig in på?

Dra mig baklänges! Mikey bjöd med mig på en joggingrunda och jag tackade ja. Kan det stämma att jag sa ja. Jag tänkte nog inte riktigt efter. Men herregud nu kan jag ju inte dra mig ur. Det är bara till att damma av träningskläderna och ge sig ut. Snälla, önska mig lycka till.




Dagens svarta.







Har ni sett ett mindre syskrin?
Sydde upp armarna på min tunika då dem kändes lite tråkiga.


Tunika - Indiska
Svart linne - H&M
Shorts - Gina tricot
Tygskor - Din sko
Väska - ?
Ringar - H&M

Accessories.



Kanske dags för en beställning
?

Lite bilder.





Playtime!

(uppdatering)







Today I´m dressed like this.





Jeansshorts - Avklippta acnejeans
Linne - Brittinger
Tygskor - Din sko
Väska - ? (Gammal som gatan)
Armband - Indiska, cocoo.se & hemmagjort



En lördagskväll.

Hej! Idag är jag lite trött. Inte för att det blev hårt igår utan bara sent. Och jag är inte den som brukar lägga mig sent. Vi hade iaf en riktigt kul kväll hemma E igår. Vi tjejer åt och drack lite gott, lyssnade på musik och lekte lekar (foto kommer). Lite senare dök några killkompisar upp och efter en timme drog dem flesta ut (jag fick höra sen att dem hade efterfestat på stranden och nattbadat) Men jag begav mig hemmåt då mina bussar går så sällan. När jag väl kommer till stationen i Lund så ser jag att alla tågen är inställda, eller rättare sagt Lunds station är avstängd och att alla tåg har ersatts med buss. Så det var ju bara att hoppa på en buss och se glad ut. Jag var säker på att jag skulle hinna med min sista buss men började snabbt tvivla när jag insåg att bussen inte skulle gå direkt till Malmö, som tåget egentligen skulle gjort.  Så när jag väl är framme på Malmö c så har jag missat min sista buss. Fick lite panik där ett tag. Kände att jag inte hade råd att slänga hundralappar på en taxi. Så jag fick hoppa på en annan buss som stannar en bra bit härifrån och så fick snälla Mikey cykla och hämta mig sent inatt. Det tog mig två hela timmar att komma hem, inte kul. Och jag kan ju nämna att när jag skulle in till Lund så satt jag på tåget, på stationen i 20  min för att det var något fel på tåget. Så jag blev 20 min sen hem till E. Ja, nog om detta nu. Jag hade iaf en bra kväll och det är väl det som räknas.



It´s my thing.

Klickade hem lite små saker från H&M igår. Bla lite nya bikinisar och dessa söta ballerinaskorna. Ballerinaskor är ju verkligen min grej. Och har varit det i många år nu. Börjar nästan tröttna på gladiatiorsandalerna då var och varannan har minst ett par nu. Då sticker man nästan ut med ett par ballerinaskor.





Nu blir det snart stranden och ikväll väntas en tjejkväll hemma i Lund.



Vi modebloggare.

By the way, modebloggaren Frida Fahrman har startat en ny sida som heter Vi modebloggare där hon kommer att samla sina favoritbloggar med hjälp av inspirerande bilder istället för text. Värd att spana in!


Fyndat.

Nämen hej! Hoppas allt är bra med er i värmen. Jag bara njuter, förutom på bussarna som saknar airconditon. Har legat på stranden idag. Blev några timmar i förmiddags. Och sen har jag varit en sväng inne i stan för att handla lite nödvändigheter. Men förutom dessa nödvändigheter köpte jag även dessa sköna och söta skorna på din sko, 99kr på rean. Vilket fynd! Och så kunde jag inte låta bli att handla två nya t-shirtar till Mikey då jag vet att han är i stort behov av nya tröjor. Nu ska jag sätta mig ute på terassen med ett glas coca-cola. Imorgon väntar en tur till stranden igen.

Spenderar ni också era dagar på stranden?







Igår.












Ännu en gång har jag lånat bilder av min kära vän Carro

Grym kväll!

Nathalie i panelen.

Innan jag kryper ner i sängen kan jag berätta att denna månaden sitter jag i "Panelen" och svarar på lite olika sorters frågor som ställs av den trevliga bloggaren Marcus och som sen självklart publiceras i hans blogg. Ni får gärna ta er en titt!

Puss och Godnatt

Nya jeansshorts i en längre variant.

Jag har gjort mig ett par egna jeansshorts i en längre variant. Tog ett par gamla acnejeans av Mikey och klippte av dem, vek upp dem två gånger och så här blev resultatet. Helt okej tycker jag! Tror att jag inviger dem redan ikväll.





Dagen & kvällen vid havet.

Solen skiner och det är riktigt varmt idag också så vi ska nog ta och cykla bort till stranden. Ja, vi bor ju väldigt nära havet! Ikväll ska vi ner till västra hamnen och lyssna på Carros bror och hans band.
Blir säkert hur trevligt som helst. Så jag kommer att spendera både dagen och kvällen vid havet. Vad har ni andra för planer idag då?
Lägger förresten upp lite bättre bilder på klänningen. Jag gillar den skarpt,marinblå med vita små prickar.
En riktig sommarklänning.





Puss


En ljummen kväll.










(bilder lånade av Carro)

En toppen kväll!

Måste rusa...

det blir vin, mat och spel med goda vänner ikväll. Min nya klänning från Zara åkte på idag!
Ha en bra kväll



Trampa in mot staden.

Imorse ringde klockan 08.15, upp och äta frukost för att sen sätta igång och tvätta. Har hur mycket tvätt som helst. När tvätten är klar ska vi hoppa på våra cyklar och trampa in mot stan. Vädret är kanon så vi sätter oss nog på en uteserveringen efter lite ärenden. Behöver köpa lite nödvändigheter!
Ni får ha en riktigt toppen dag.





RSS 2.0