Underbart.

Hej pa er !
Hoppas ni har det bra hemma i sverige. Vi har det helt underbart har nere pa kreta. Just nu ar har 37 grader och kl ar strax 8 pa kvallen. Befinner oss inne i Chania, en storre stad. Europas aldsta stad! Vi ska traffa en van till mig som ocksa ar pa semester har nere. Imorgon ska vi ivag pa batutflykt hela dagen, och besoka olika oar runt om kreta och bada fran baten. Riktigt harligt!

Vi hors!♥


Puss


Hejdå!

Hejdå sverige, hejdå vänner ! : )



Jag och mikey vinkar av i hallen .

Förstår inte.

Inte blivit så mycket uppdatering idag. Men har haft fullt upp här hemma! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa en bra tidning, och hoppas på att kunnas sova : ). Men varken jag eller mikey fattar att vi åker imorgon. Jag har liksom inte hunnt med att uppfatta det. Jag kommer nog inte förstå det förens jag sitter på flyget.
Imorgon ska jag upp i tid, fixa lite lite, sy lite och vid två tiden drar vi.

Jag uppdaterar innan jag åker imorgon, sen vet jag inte hur mycket jag kommer kunna blogga där nere ifrån.

Sov gott ♥

Kreta 1996.

Tjena !
Precis ätit lite vattenmelon ute i solen. Har en del att pyssla med här hemma idag. Lovat mamma att dammsuga på mitt rum, och så ska jag renbädda, packa om, lägga ansiktsmasker (inför flygresan, huden blir ju så torr) och äta hemma hos pappa med mikey och farmor. Sen blir det bara till att gå hem och lägga sig och vänta in morgon dagen.

Satt och kollade foto innan från familjens kreta resa, för drygt 12 år sen. Då fanns inte ens brossan!
Jag minns att det var fint och varmt, och att sanden var het.

Puss

Idag Sverige imorgon Grekland.

Godmorgon!
Lillebror kom in och väkte mig halv nio, och nu har vi precis ätit frukost. Ska gå ner till affären om ett litet tag och handla hem lite lunch. Så det blir en hel dag med honom. Kl ett kommer mikey med resväska och allt, sen blir det mor min som kör oss till sturups lygplats imorgon.

Vi hörs sen !

Puss

Önskelista.

Min önskelista just nu:


Angela Gotborn Rope Armband


Viking stövlar



Puffig kjol från Glitzy.se


Chinos HM



Typiskt.

Nej, jag får helt enkelt packa om i den större väskan. Jag får inte plats! Suck ! Well, det får jag ta imorgon. Nu är iaf allt tvättat och färdigt och jag vet vad jag ska ha med mig.

Den här väskan hade varit pefekt att ha med sig som handbagage, men så kom jag på att den har gått isönder, fast att jag inte använt den så mycket. Och jag har helt glömt bort att lämna in den. Typiskt!


!

Poolområdet på hotellet ! Härligt va?


Bild från Solresor.se

Större resväska?

Så här ser min packning ut än så länge. Och jag börjar bli lite orolig då jag även ska få ner handukar, en påse skor till, hårfön, fler underkläder, hygienartiklar mm. Skulle det inte gå så får jag kanske låna lite plats i mikeys väska, om han är villig att hyra ut lite ! Det får lösa sig helt enkelt. Har redan avstått från att packa ner vissa saker.



Puss

En stjärna.

Oh jag är så sugen på denna kjolen från Glitzy.se. Är den inte härlig? Elin Kling har en likadan och hon bär upp den perfekt. Hoppas jag kan bära upp den lika bra, om jag nu bestämmer mig för att klicka hem den. Var precis inne på hemsidan men såg att den tyvärr var slut, jag skickade iväg ett mejl och frågade när dem fick inte den igen. Får nog ta och beställa den efter resan.



Puss

Dagens.



Nu har jag varit hemma och tvättat hela dagen och pysslat runt med lillebror. Så nu drar jag !

Puss


Jag, lillebror & en studsmatta.






dålig färg på bilderna, tyvärr.

Just nu..

vill jag ha en ny puffig kjol, det blir nästa projekt efter Grekland.


Asos



Topshop




Forever21



Glitzy.se

I stil med dessa.

Fortsättning.





Det blev inte så många bilder ....

Kvällspromenad.

Ska strax ta en kvällspromenad innan jag går och lägger mig. Det är riktigt skönt!
Idag har jag haft många som läst bloggen, och som kommenterat. Kul : )

Kanske jag tittar in senare, behöver ju faktiskt inte gå och lägga mig tidigt, då jag har semester.

Puss

Plattång.

Jag och syrran har köpt ny plattång, från OBH Nordica. Enkel och smidig med keramik platta, funkar utmärkt på mitt hår 
: )


Hej tvättmaskinen.

Ja, då har man skrivit en packningslista. Det blir en hel del att ta med sig, men samtidigt vill jag ha plats till att få med mig lite saker hem också. Jag hoppas ju på lite shopping!
Men, imorgon ska jag provpacka, och se om jag kan få plats med allt i resväskan som jag tänkt ta med mig, och som är smidigast. Annars får den stora, klumpiga resväskan hämtas ner från vinden. Imorgon blir det även till att sätta igång att tvätta och stryka lite. Det blir en hel dag, jippie!

Riktigt skönt att bara vara hemma idag, hemma hos mig själv. Har varit mycket flängande den sista tiden, och känns som att jag och mikey mest sovit hemma hos honom.

Nej, nu ska jag kolla upp vad som kommer på tv ikväll. Men vi hörs sen
Puss ♥

:(

Men hallå, min beställning på chinosen och solglasögonen från HM hade inte gått igenom  Så nu får jag vänta tills nästa vecka innan jag får det, och då är jag redan nere i grekland. Hade ju velat ha det med mig ner! Nä, fy bubblan! :(

Prima ballerina.

Förresten, här är mina nya ballerina skor, riktigt fynd från HM. Perfekta att slita på i sommar!


Puss


Fikan & Sex and the city premiär.

Lite bilder från fikan med Niki och Ida




Tjejkväll + sex and the city premiär



fler kommer

Puss


Min söndag.

Hej!
Idag har jag verkligen slappat till 100%, det var riktigt länge sen. Har regnat i flera timmar och nu äntligen tittar solen fram.  Nu laddar jag satan till Greklands resan, imorgon ska jag börja tvätta och provpacka men först och främst skriva en lista på allt jag ska ha med mig.
Nu ska jag nog gå ner till affären och köpa mig en bra tidning och ikväll ska jag se en film, (Why I Wore Lipstick to My Mastectomy) som jag har sett innan, dock inte hela. Riktigt bra, verklighetsbaserad, om en kvinna som får bröstcancer. 
Hon som spelar huvudrollen (Sarah Chalke) spelar även Elliot i tv-serien Scrubs.

" Amerikanskt drama från 2006. Geralyn är en ung kvinna som har allt. Hon är vacker, har ett bra jobb, bra make och ett bra socialt liv. Men då drabbas hon av den stora mardrömmen. Hon får veta att hon har cancer."

Puss

Vilken film.

Oh, jag älskade filmen. Jag både skrattade, grät och rös! Det var liksom inte som att gå och se vilken film som helst. Man har sett serien i så många år, inspirerats och lärt sig en hel del. Jag tycker att serien handlar om så mycket mer än bara mode, kärlek, sex och vänskap. Serien har säkert gett många unga tjejer ett bättre självförtroende,  visat att det är okej att vara singel, och att det är okej somkvinna att bara njuta av sex som en en gångs grej, precis som män gör. Så fort filmen kommer ut på DVD så ska jag köpa den. Det är en sån film man bara måste ha hemma, helst inte bränd.
Men mitt i filmen så kom jag också på hur lyckligt lottad jag är med min pojkvän, att man måste uppskatta det man har, att gräset inte alltid är grönare på andra sidan : )

Ha en fortsatt bra kväll.♥

Puss

Sex and the city.

Ikväll är det Sex and the city för hela slanten. Tjejern är här hemma hos mig nu och dricker lite champagne och laddar upp. Ska bli riktigt kul! Vi hörs ikväll, kanske jag lägger upp lite bilder från kvällen då.

Puss



Sju sorters blommor.


.

En härlig kvällsrunda med pappa och mikey. Och sju olika sorters blommor fick jag plockat, så traditionelt. Så dem får jag lägga under huvudkudden innan jag går och lägger mig.

Puss

Välkommen svensk sommar.

Ja då känns allt tryggt och svenskt. Såklart att det ska regna på midsommar ! Så jeansen fick åka på...



Jeans - Topshop
Klänning/tunika - Zara
Skinjacka - Carlings

Precis varit och handlat midsommarmat, det blir det vanliga! Ikväll får vi se vad som händer. Ska det bara ösregna hela kvällen ändå så känns det som att det kvittar.

Saknad.

Riktigt mysigt att träffa Niki och Ida över en fika idag. Inte sett Ida på ett bra tag nu, vi har saknat henne!
Nu i sommar ska vi försöka ses lite mer i alla fall och vi har redan bokat in en dag, den 22 juli, då kunde alla : ) Då blir det tisdagshäng på tisdagsklubben. Blir säkert kalas!


Jag och Ida 2005

Puss

Semester.

Godkväll !
Precis ätit lite kvällsmat och ska snart iväg och kolla när Mikeys lag spelar sista matchen innan uppehållet. Kan inte se hela för sen ska jag in och möta Niki och Ida för en kvällsfika. Det ska bli trevligt!
Och nu har jag semester i 3 veckor, min anställning gick ut idag. Och om en vecka åker vi till Kreta : )
Sen jobbar jag en 1 vecka i juli, ledig 3 veckor igen och jobbar 1 vecka i augusti. Sen börjar jag plugga !

Jag hoppas det blir en bra och härlig sommar!

Puss

Jag skäms...

Jag kommer inte att skriva mer idag. Jag är så jäkla förbannad! Fy fan vad sverige spelade dåligt. Dem klarade sig inte ens ut ur gruppen. Sverige är ute ur EM! Så pinsamt. Jag skäms...
Nu är hela helgen förstörd.

Tack och godnatt.

Ryssland-Sverige.

Fy vad jag är arg! Sverige ligger under mot Ryssland, och just nu är sverige ute ur EM om dem inte gör mål innan 90 min har gått. Fattar inte vad sverige håller på med? Dem har ju inte haft ett ända ordentligt anfall, ryssland däremot är mycket bra på toppen. Just nu vill jag komma från ett land som vet hur man spelar fotboll på elit nivå.

Sommarklädd.

Dessa heta skorna från Topshop, hade jag gärna velat ha i sommar, speciellt nu till resan. Matchat med ett par upprullade chinos från tex HM,  en snygg randig tröja, eller ett enkelt linne (helst i vitt) till en snygg bränna.





Hm              Topshop                           Hm                          Asos

Halkskydd.

Äntligen hemma! och ikväll ska jag bara ta det lugnt, med mig själv som sällskap. Jag ska äta jordgubbar med kaffekrädde och dricka te och bara slö kolla på tv. Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar 09.30, men jobbar dock till 17.30. Får i alla fall sova till halv åtta!

Har hämtat ut mitt paket från Stajl nuTitta vilka söta saker!




Otroligt söta och sköna små inomhos tofflor, med halksula undertill :D
Och siden klädda klädhängare. (Plus en diskborste med rosor på som ej finns med på bild)

Puss

: )

Hej hej !
Gud vad vädret har varit konstigt idag, först sol, sen lite moln, sen sol igen, sen ösregn + åska och sen hagel. Och det var ju inte det lilla haglet som föll direkt.
Somnade en stund efter jobbet idag, var så fruktansvärt trött. Det är väldigt stimmigt just nu!
Barnen är inte sig själva då det är sommarlov, så det är ju ingen vanlig skola utan bara fritids. Plus att all ordinarie personal är iväg på utbildningar, möten och planering dessa dagarna. Så det är bara jag som brukar vara med barnen som är är här nu. Dem andra två känner barnen lite halvt, och känner till rutinerna lite halvt. Sen har vi två sommarjobbare/Ung i sommar.
Det gör också så att barnen blir helt till sig, nya människor liksom.
Imorgon börjar jag 06.15, så måste upp tidigt.

Nej, nu ska jag föna håret!

Puss

Hektisk helg.




Sådär ja, hemma efter lite fotboll och grillning. Tre tuffa jobb dagar framför mig, sen börjar jag sent på torsdag och då går också min anställning på Kulladalskolan ut. Sen kommer jag att vara ledig tre veckor, och två av dem spenderar jag nere i Grekland. Sen ska jag hoppa in och vikariera en vecka på kulladal i juli. Sen är det tack och hej ! : (

Varit en hektisk helg ! Inte riktigt hunnit ladda batterierna känner jag, får väl göra det på semestern.

Godnatt

Söndagen.

Tjena : )
Solen skiner och jag ska in till Lund för att luncha med Niki och Anna, sen hem till gunnesbo och landa lite. Sen blir det tåget tillbaka till Malmö för lite grilling med några goda vänner.


Anna och Jag

Jag och Niki

Puss

Stylebystars.

Söt klänning från just Stylebystars. Finns fler söta klänningar på hemsidan : )


Mål i 91 minuten.





Sen blev det förfest och utgång på Etagé : )

Puss

Kvällens.





Full rulle idag ! Varit och kollat med familjen när Mikey spelat. Nu ska vi slänga i oss lite mat och sen iväg och möta upp några vänner för att kolla Sverige möter spanien på storbild.

Puss på er!

Kulladalskolan på äventyr.

Hej på er : ) Nu har jag äntligen tid att uppdatera lite.
Mycket jobb just nu! Personalfesten igår var riktigt trevlig. Ingen förutom jag och mikey visste att vi skulle till Lund (rektorna hade råkat säga det till mikey). Men vi visste inte vart i lund vi skulle eller vad vi skulle göra, samma sak varje gång : ) Vi blev upphämtade på skolan av två bussar och efter att vi åkt en stund ställer sig en av rektorerna upp och säger att "-Vi missade skriva ut en viktigt sak i inbjudan, ni skulle ha badkäder och handuk med er". Jag och mikey bara tittade på varandra och tänkte, måtte dem skoja med oss. Så det vara bara till att skriva på en lapp vilken storlek man hade och om man ville ha bikini, badräkt eller shorts, för dem skulle hyra till oss. Väl inne i Lund kör vi in mot Högevallsbadet och då började jag faktiskt bli lite orolig. Så där blev vi avsläppta, stod som ett gäng fån och glodde. Men såklart så skulle vi inte bada, utan vi gick igenom högevallsbadet och ut i stadsparken där en av dem andra rektorerna stod redo med vin och snacks och en massa lekar. Så först blev det lekar, sen blev det en otroligt god grillbuffé, sång och efterätt.

Så idag är man lite trött då klockan ringde tidigt imorse också!

Nu blir det mat
Puss

Chino jakt.

Har länge velat ha ett par chinos men inte riktigt gett mig ut på någon jakt. Men nu klickade jag hem dessa från HM, får se hur dem sitter : )


Och dessa röda pilotbrillorna


Stimmigt.

Idag är jag jättetrött, och känner mig jättestressad. Kom på att jag har papper från CSN som måste fixas och skickas in. Men först måste jag ha dem påskrivna av Lunds vägledningscentrum och jag hinner inte dit innan den 20/6, då papperna ska vara inne för jag jobbar heltid nu torsdag-torsdag. Så jag måste ringa lunds vägledningscentrum imorgon från jobbet och fråga om jag kan skicka papperna till dem och om dem sen kan skicka papperna vidare till CSN. Annars blir det panik!
Och sen upptäckte jag att jag nog har fler papper som ska skickas in till skolan. En dag i taget Nathalie!

Imorgon ska jag upp 05.15, jobbar till 16.30. Hem till mikey, duscha och byta om sen ska vi på personalfest. Sen blir det bara till att åka hem och lägga sig för att gå upp lika tidigt igen på fredag. Puh! Så imorgon kommer jag nog inte att hinna blogga alls, tyvärr!

Puss

Sminkvanor.

Godmorgon!
Ska snart sticka iväg till jobbet, idag är det skolavsluting.
Precis sminkat mig och kom och tänka på det där med kvinnors smink/hårvanor, undra hur många det är som står framför speglen på morgonen och sminkar sig innan jobbet eller skolan? Och vilka vanor har dem?

Jag tänkte vara först ut med att ge er en smygtitt in i min sminkväska och se de sminket jag använder mest...



Solpuder - Lumene
Blueberry Curl Mascara - Lumene
Läppglans - Lumene
ögonbrynspenna - Dior
Rougeborste - Lindex
Mineralrouge - Loreal
Visine mot trötta ögon
Touch up - Make up store


Älskar Lumene och speciellt deras läppglans som ger fint plut



Håret brukar se ut såhär. Hår är inte riktigt min grej va, kan knappt fläta en fläta.

Ha en bra dag !

Puss


Grekland-Sverige

Antagligen fler än jag som sitter hemma och myser ikväll framför tvn, Grekland-Sverige spelar ju. Jag älskar ju fotboll, och så gör Mikey.



Mikey och hans godis

Kunde tyvärr inte lägga upp fler bilder, på mig tex då bloggen påstod att det var ett error fel.

Puss

9/6-08



Pappa och Syster.           Studenterna                    Kusin och syster

Hej!

Hej !
Dagen igår gick fort och det var full rulle hela dagen/kvällen. Men det var skoj ! Syrran var lite på lyret, yrpanna.
Jag hoppas att hon hade en av dem bästa dagarna i sitt liv iaf. Får lägga upp lite bilder vid ett senare tillfälle för vi tog inte så många med vår kamera, batteriet var lågt. Mamma och några släktingar tog en del!



Syrran där i mitten ja : )


Syrrans tur nu.

Godmorgon alla glada ! Sitter här med en macka i handen, bloggar lite och packar samtidigt. De ni! Idag drar jag hem till mamma, sen kommer det vara fullt upp hela dagen känns det som. Syrran tar ju studenten idag ♥.
Så bli inte besvikna om jag inte bloggar så mycket. Men lite tid ska där väl bli till det också.

Så vi hörs sen !


(förfest at Camillas)

Puss

Lista.

Tja !
Hade behövt köpa på mig lite små saker innan vi åker, bla :

Bikini
Heels
Liten väska
Tunn kofta


Den här väskan från Bianco gillar jag, finns i många olika färger men föredrar nog den i rosa eller svart.


Men känner jag att jag inte riktigt har råd med allt just nu.
Får nog prioritera !


Today´s.

Nu är man trött, brun och hungrig. Ska nog vila från stranden nu i några dagar, blir kanske någon dag i helgen.

Dagens outfit ser ut såhär :



Blus - Topshop
Shorts - Gina Tricot

Till det kör jag mina Kawasaki, och ett rött enkelt armband från Cocoo.se.


Snabbis.

Nu blir det stranden igen! Uppdaterar lite mer när jag kommer hem igen. Bla med dagens outfit och lite sådär : )

Puss så länge!

Stranden.

Vilken bränna man har fått idag, riktigt härligt. Och idag har det varit en perfekt dag på stranden. Det har varit riktigt varmt men det har fläktat skönt. Imorgon blir det stranden igen fast i Malmö.



Mina fina picknick korg fick ju självklart följa med. Köpte nya numret av Veckorevyn Stil. Som kommer säljas under sommaren, fast med olika namn varje gång tror jag. Detta numret heter i alla fall Stil.

Ha en bra kväll !

Puss

Alla vi barn på gunnesbo.

Nu har jag precis kolla DVD, "alla vi barn i bullerbyn" : ). Är uppväxt med Astrid Lingren och kommer nog alltid att älska hennes böcker.

Imorgon blir det stranden, bygga på bränna lite så att man inte är helt vit när man kommer ner till Kreta.
Men jag är noga med att smörja in mig, med solskyddsfaktor 20. Så glöm inte att göra det!




Godnatt

Optimist?

Förresten, tror ni att jag får plats med 2 veckors packning i den här resväskan? Både skor, kläder och hygienartiklar.
Får jag inte det så får jag ta dem stora klumpiga vi har. Inte råd att köpa ny resväska nu, tyvärr.


Kvällens.

Nu blir det snart god middag med pappa, sen ska jag pysa hem till mamma, mysa med brossan och mata katten vi passar.

Så här ser jag ut ikväll



och till detta kör jag med mina gladiatorsandaler



Puss


Den blommar.

Det är hett ute! Har precis pysslat lite i trädgården, titta, min lavendel har börjat blomma



Och där är något på gång brevid..


Heels.

Är ju ute efter ett par snygga heels, i stil med dessa


(Asos)                       (Forever21)                  (Topshop)


Hittade även detta söta linne inne på topshop.com



Ha en bra dag i solen ! Puss

Fortsättning på lite bilder från inflyttningsfesten ..




Nathalie ES:3.






Tänkte bara avsluta kvällen med att bjuda på lite bilder från min student. Sen måste jag släppa detta och gå vidare ;) haha.

Nu säger jag Godnatt!

Kvällens.

Kvällens klädsel har sett ut ungefär såhär ..



Imorgon kör jag shorts istället för jeans. Blir för hett på dagarna!

Sov gott ♥

Student 06.

Hej på er!
Sitter här och är lite nostalgisk. Massa sjungande och tutande studenter i staden. Alla är så glada! Det känns som att det var igår jag själv stod där på flaket och var så jäkla nöjd. Min studentdag är verkligen en av dem bästa dagarna i mitt liv.
Jag kan verkligen känna deras lycka, deras förhoppningar och deras pirr i magen. Man kände ju likadant!
Man tänkte bara på här och nu, och det är såklart man ska göra det. Men bara dagarna efter kommer ångesten krympande, ifall man inte redan vet vad man ska göra. Man har också lite ångest för att det är över. Men, jag tycker att man kan faktiskt ta det lite lugnt efter studenten. Jobba lite och känna sig fram, det gjorde jag iaf. Och det känns bra att jag gjorde det, det känns som helt rätt beslut, för mig iaf. Nu, två år senare börjar livet krypa ifatt en. Nu ska jag plugga, flytta hemifrån, bli viktigt och vuxen. Dem tankarna hade jag inte alls på flaket för två år sen! Jag minns knappt vad jag hade för planer. Mitt motto var nog att leva livet, haha ! Det mottot ändrades ganska snabbt. Fast visst, ibland måste man ju få leva livet också. Inte bara vara duktigt, viktigt och vuxen. Jag tycker att man borde få ta studenten fler gånger i sitt liv. I alla fall tre gånger, uppdelat på några år. Det hade varit kalas!





Nej nu ska jag hoppa in i duschen !
Puss

Kreta 08.

Hej alla glada !
Idag är man lite seg, två studenfester igår ju. Men det var kul, kom ändå hem i hyfsad tid. Mikey var lite på lyret!
Snart ska jag bege mig till jobbet, och idag är det varmt varmare varmast.
Förresten, vill ni veta något kul? Klart ni vill. Om 3 veckor åker jag och Mikey til Kreta och är borta 2 veckor.
Vi bokade resan igår, sista minuten. Egentligen skullle vi bara in och kolla läget, och kanske vänta en vecka till för att få det billigare, men nästan alla 2 veckors resor var slut så vi vågade inte vänta. Så vi fick vad vi ville, 2 veckor till Grekland !
Så nu måste jag leta efter en resväska, och små reseförpackningar. Man får ju inte resa med stora förpackningar vätska och sådant va?




Puss

Onsdag.

Har har ni den, blommiga klänningen ...




Kanske jag kör med ett par korta shorts under.
Den här är förövrigt bra att ha på sig på stranden också, med bikini under bara !

Puss

Blommigt.

Hej !
Kom precis hem från jobbet. Hittade kläder till både mig och pappa innan jobbet idag. Köpte en klänning/tunika på Zara, en blommig faktiskt. Mitt ända blommiga plagg. Tror det räcker med den faktiskt. Känns som att blommigt har blivit lite väl hypat. Det snackas så mycket om blommigt! Men visst, det är ju fint. Bild på klänningen kommer förhoppningsvis upp ikväll!
Annars idag ska jag bara ta det lugnt. Äta lite melon som pappa köpt : )
Kanske blir det så att jag åker till Mikey senare ikväll, han ville att jag skulle komma.

Ja då ska man på två studentfester imorgon, och upp och jobba tidigare på torsdag. Puh!

Hörs sen

Puss♥

Malmö City.

Nu ska jag ta en liten kvällsfika och sätta mig och läsa lite. Imorgon ska jag upp i tid, in till malmö city innan jobbet och försöka hitta något till både mig och pappa inför studentfesterna.
Förresten så är det roligt när ni som läser min blogg kommenterar, så gör gärna det mer : ) det uppskattas!



Här är jag på min bal för två år sen. På samma ställe som syrran nu är på !
Man ser att jag är lite större då. 10 kg lättare nu : )
Fast 10 kg kan man inte tro att det är.

Godnatt

En diskborste.

Var precis inne på Stajl.nu och klickade hem lite smått. Ett par ursöta rosa små mjukis tofflor, två siden klädda galgar och en diskborste, (ah diskoborste haha) med rosor på. Visar allt när jag fått hem det : )

Godkväll på er!

Vipans Bal 08.

Så fin syrran var. Det är inte ofta man ser henne i klänning. Tänkte lägga upp några bilder så ni får se vad jag pratar om.
Sen blir det inte fler!




Fick ingen bild där hon log haha : )

Puss ♥

: )

Lite bilder från helgens fest.



Studentfester.

Ska på några studenfester nu i veckan, och på syrrans såklart nästa vecka. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig. Det är försent för att beställa något från internet nu så jag måste nog ge mig ut på stan imorgon innan jobbet och leta lite. Jag hade ju gärna velat ha en fin och enkelt klänning. Varför är man alltid ute i sista sekunden?
Tänkte nog att jag hade något hemma som jag kunde ha på mig, men känner faktiskt att jag inte har det. Studentfester är ändå något speciellt : )

Dessa från Asos.com är enkla och snygga....
Något i den stilen



Puss


Tehuset.

Hej igen !
Hemma från stan, syrran är sminkad (fint blev det) och väskan är packad. Snart ska jag bege mig hem till pappa och pyssla lite i trädgården innan jag blir upphämtad.

Titta vad jag hittade på Tehuset  inne i Lund idag. Har länge velat ha en sådan, underbart söt korg. Snygg att bara ha framme som den är med lite smått och gott i. Fin att ha med sig när man ska på picknic också. Den är inte så stor (fanns i större variant) men är man bara två så får man nog plats med lite mat till båda.
Köpte även på mig en snygg liten tvålpump till flyttahemifrån lådorna. En sådan saknades! Och en liten lavendelpåse som just nu ligger i min garderob. Tehuste har massa fina saker, plus en massa te då såklart. Känner inte till om tehuset finns i någon annan stad än Lund. Jag hittar alltid en massa snygga och fina små inredningsprylar där.



Nu ska jag iväg igen.

Hörs sen Puss


Ny vecka, ny månad.

Då kör vi, ny vecka, ny månad. Nu är det ju sommar ! Blivit lite dålig uppdatering dem senaste dagarna, men ska försöka ändra på det. Så jag startar veckan med att lägga upp en bild på dagens outfit, en ganska bra start va !? : )



Blus - Länge sen jag köpte den, tror den är från HM : D
Shorts - Gina Tricot
Skor - Kawasaki (Spirit)

Nu ska jag snart ner till stan. Hämta ut några sex and the city biobiljetter. Vi ska gå och se filmen på premiären.
Är dock lite tveksam på att filmstaden redan öppnat. Men, ska göra lite andra små ärender också.
Sen ska jag hem igen, sminka lillasyster inför hennes studentbal, hem till pappa och lämna kläder, bli hämtad av mamma, mormor och brossan sen bär det av ner till stan för att se syrran gå på röda mattan i balklänning.

Så vi hörs senare
Puss ♥

Helt slut.

Nu är jag helt slut i huvudet och trött i kroppen. Legat på stranden hela dagen efter bara några timmars sömn inatt.
Inflyttningsfesten igår var lugn men trevlig, eller ah lugn för mig iaf. Träffade lite nya trevliga människor.
Efter lite snack kom vi fram till att många ville på olika håll, och att alla inte ville ut. Niki och emma drog hem till Lund och jag drog till malmö, för att möta upp Mikey. Hade ju alla mina saker hemma hos honom. Stack hem till hans killkompis där hela gänget befann sig, och alla var sådär lagom fulla, förutom jag. Killarna skulle ut, vilket jag inte hade planerat. Kände mig inte alls rätt klädd eller på rätt humör. Men hade ju inte så mycket till val, orkade ju inte pendla tillbaka till Lund igen utan mina saker. Så vi drog ut, sent blev det. Väl inne så blev vi av med alla, så efter ett tag så drog vi hem. Kom i säng någon gång över fyra.
Hade ju kameran med mig igår, men blev mest bilder på omgivningen och inga på mig. Men kan nog fixa lite bilder på annat håll : )

Hörs senare

Puss

RSS 2.0