Inga löften.

Gott nytt år på er alla!

Jag tänker inte skriva ner mina nyårslöften, för ärligt talat så har jag inga. Jag har mer mål och planer inför 2010! Sen blir jag inte jätteledsen om inte allt blir riktigt som jag tänkt mig. Så ligger det till!
Ha nu en trevlig kväll och var rädda om er.

Puss

Sjukdom.

Ack, ack, ack! Jag har återigen drabbats av urinvägsinfektion, och denna gången har det varit riktigt illa (kissat blod). Har vaknat tidigt tidigt på morgonen nu två dagar i rad och haft så ont och har inte kunnat lägga mig igen. Det har blivit duschen i en halvtimme och sen har jag lagt mig i soffan framför tvn. Har lyckats nicka till och somna i omgångar. Men första morgonen hade vi inga värktabletter hemma, mardrömmen ju! Nu fick jag lite starkare penicillin denna gången och har blivit tillsagd att börja ta mina tabletter jag har hemma i förebyggande syfte. Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har haft urinvägsinfektion under dem senaste 4 åren men det är väldigt många gånger. Ibland kom infektionerna med bara en veckas mellanrum och jag har käkat penicillin i mängder. Självklart har jag varit hos olika läkare och specialister då jag även hade ont bak i ryggen men det finns inte så mycket att säga och göra. Vissa har anlag för sånt här och är mer känsliga. Man börjar ju faktiskt bli lite van nu även fast det gör satans ont. Åh, det är ju för sjutton nyår på torsdag. Och min aptit är sådär, blir alltid så när jag har infektioner i kroppen.  Men förhoppningsvis har jag inte ont då och mår bättre. Jag får väl ta och smutta på champagnen. Det får bli bra ändå helt enkelt. Nu ska vi sen en film innan sängen kallar! Det blir jobb imorgon ändå, iaf i någon timme. Sen får jag hem och hålla mig varm.


Är så sugen på en vecka i solen. Min kropp behöver värme!

Puss

Ballerina, javisst!





Julklapp! Ballerina skor i tyg. Jag gillar dem.

Fynd i Lund.



Idag har vi varit inne i Lund och fyndat ett gammalt bord och riktigt gamla stolar. Otroligt fina och jag tycker att vi gjorde ett riktigt bra köp. Dem förra ägarna fyndade dem på en loppis i Blekinge och dem har nog en 80-100 år på nacken.  Vi har börjat förbereda oss inför den kommande flytten och detta lilla bord ska stå i vårt lilla lilla kök. För att slippa köpa allt precis innan flytten så har vi bestämt oss för att dela upp det. Dels för att det är smidigt men också för att det hade blivit för mycket pengar att punga upp på en och samma gång. Nästa månad blir det nog till att köpa på oss några liter färg så har vi det fixat. Vi hann även med en fika hemma hos mamma och sen har vi bara myst runt här hemma. Min julledighet tog slut idag, ska faktiskt jobba måndag och onsdag. Ni får ha en fortsatt bra kväll.

Puss

Fina klappar.







Fick jättemånga bra och fina klappar, jag är väldigt nöjd. Fick saker jag verkligen behöver och kan uppskatta. Bla dessa fina saker. Nätkupan med en fransk gammal lilja på fick jag av Mikey. Av honom fick jag också ett par finfina strumpbyxor med hjärtan från Topshop. Den lilla lycktan och kronan som står på mitt nattduksbord just nu fick jag av familjen. Jag fick också ett par nya jeans, te, ansiktsbehandling, läppbalsam från Tromborg (favoriten), presentkort på Twilfit, fler lycktor, lite ramar, nya bestick, kastrull, ljus, en badrummsmatta, böcker, shampoo och balsam, mm. Ja hej och hå vad mycket bra grejer.

Idag blir det en lugn juldag. Det ska planeras lite nyårsfest och bara mysas. Imorgon ni, då drar skånecupen igång. Så vill nu träffa mig finner ni mig i baltiskahallen dem närmsta dagarna. Imorgon ska vi även fira lite jul med pappa och släkten på den sidan. Det blir god mat och julklappsleken.

God fortsättning!

Ps. Förresten så har jag blivit fadder hos SOS-barnbyar.

Jag tänker på er.

Jag vill bara skänka en tanke till alla dem som sitter ensamma idag, till dem som kanske inte har någon familj och till alla barn som har det svårt just nu, barn som kanske lever i missbrukar hem och som just nu har en stor klump i magen. Som inte vet om mamma eller pappa kommer att kunna hålla sig nycktra en dag som denna. Till alla som inte riktigt kan njuta av julen detta året. Jag tänker på er!

God Jul!

Nya saker.







- Diadem Zara

- Halsband/liten väska (som man hänger runt halsen) Daisey Boo

Och nu har jag KÖPSTOPP. Och jag menar det. Det ända som får inhandlas är nödvändiga saker och då menar jag riktigt nödvändiga saker. Behöver spara lite pengar inför flytten och sådär. Då kommer det att behöva inhandlas en hel del.

Puss

Flytt.

Hej! Vi ska flytta. Om ca 2 månader! Vi har fått en stor tvåa ganska centralt, på hela 74 kvadratmeter. En gammal lägenhet från 1936 med högt i tak, stukatur och fiskbensträgolv. Förutom i köket, där har dem valt att lägga en full plastmatta. Men den täcker jag över med hjälp av fina trasmattor som jag lägger omlott, sen ska lite nya knoppar till köksluckorna upp och hela lägenheten ska målas vit. Det blir nog bra det här. Den är dessutom över 1000 kr billigare i månaden. Så nu är vi på jakt efter lite möbler, begagnade eller nya spelar ingen roll. Eller förresten, helst lite äldre möbler. Letar på blocket mm. Vi nehöver en STOR byrå, ett litet litet köksbord, och en skänk eller skrivbord. Så om någon av er hittar något i den stilen, helst vita möbler så hojta till ;)

Nu blir det födelsedagsfest inne i Lund. Imorgon väntar jobb igen!
Puss

Julklapp.

Topshop

 

Önskar mig i julklapp :) Fast helst med små hjärtan och inte små rosetter. Visst finns det också? Fin fint!

Nu en dusch! Puss

 


It´s all good.


25 års fest i lördags

Hemma!
Och fy tusan vad härligt det har varit. Pool, torrbastu, ångbastu, kallbad, relaxrum, bubbelpool, god mat, frukostbuffé, fina rum och massage. Känner mig totalt avslappnad. Ikväll blir det middag här hemma och film, män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. Imorgon ska vi tvätta, gå på lägenhetsvisning och storhandla. Sen blir det jobb för fulla muggar.

En ofrivillig pause.

Hej bloggen! Är ganska nyss hemkommen från farmor och tänkte väl mest säga godnatt. Kommer inte att ha så mycket tid för bloggen dem kommande veckorna. Det är sjukt stimmigt nu och jag kommer att jobba som aldrig förr. Resterande dagar i veckan är fullbokade och jag blir trött bara jag tänker på det. Får faktiskt lite ont i magen också  men som jag sa till min chef så får jag väl vila år 2010. Dock blir det ju ett spa besök söndag till måndag. Fast det besöket hade jag nog behövt efter jul. Onsdag nästa vecka (16/12) kommer jag att gå på ett åttadagarspass, alltså jobba åtta dagar i sträck (23/12). Sen är jag ledig två dagar och går förmodligen på ett nytt pass då mellandagsreorna börjar den 26. Puh! Tänk lite på mig när ni andra är lång lediga nu under julen.
Så vi hörs när vi hörs!

Puss

Veckan!

Måndag - Ledig, fotvård (som jag fått av min snälla chef), leta julklappar/presenter + nya byxor

Tisdag - Ledig, hem till farmor och äta middag

Onsdag - Ledig, jobba, julfest med jobbet

Torsdag - Jobba, glögg mys med tjejerna.

Fredag - Jobba, direkt hem till Mikeys mamma som fyller år

Lördag - LEDIG (har jobbat 6 lördagar i rad nu), 25 års fest

Söndag - Åker på spa, lovely.


Ser ut till att bli en ganska bra vecka. Idag ska jag som sagt på fotvård, vilket jag aldrig varit på innan. En liten julpresent från chefen kan man säga. Sen ska jag strosa på stan lite, trots det tråkiga vädret och försöka hitta lite av varje. Men först och främst julklappar och presenter. Ni får ha en riktigt bra start på denna veckan.

Puss

Ängel.



Åh nyss hemkommen och ska få i mig lite mat. Det har varit stimmigt på jobbet idag och stimmigt efter jobbet. Men nu är jag hemma! Det händer inte så mycket här ikväll, blir en bra tiding, lite pepparkakor och te. Tror jag ska se ett avsnitt av the city också som jag inte hunnit se. Imorgon blir det jobb igen men sen är jag ledig i några dagar. Förresten, här är mitt nya fina armband från ett märke som heter Perla och faktiskt sälj på mitt jobb. Äkta silver och ja ni ser ju vad det föreställer. En liten ängel med pinglande ben.

Puss

Decor fat rak.



Äntligen fick vi in det fina sten fatet på jobbet igen. Jag har ju letat på flera ställen efter ett liknande fat till mina adventsljus. Som ni kanske såg innan fick jag köra på en nödlösning med vita krukfat som ljusen fick stå i. Men detta blev ju så mycket bättre. Och så lite mossa på det. Detta fat kan man ju ha året om. Plantera lite blommor i på våren, utmärkt. Nej men nu doppade jag håret i mitt te här. Är för trött för att göra två saker samtidigt märkte jag.

Godnatt

3/12-09.


20 års middag för någon vecka sen

Fy bubblan vad jag bara ville ligga kvar i vår renbäddade säng brevid Mikey när klockan ringde. Brukar ändå vara duktig på att hoppa upp direkt utan problem men idag snoozade jag i 20 min. Ja som ni förstår är det jobb som gäller för mig idag, och så även imorgon och hela helgen. Men nästa helg mina vänner är jag ledig och då blir det 25 års fest och spa. Igår var jag iförsig ledig och gick mest runt och mös i morgonrock hela dagen. Men sen fick jag ta tag i mig själv lite, hoppade in i duchen, renbäddade och lite sånt. Sen bjöd Mikeys mamma på middag hemma hos henne, det är aldrig fel. Nej dags att hoppa i lite kläder. Vi hörs!

Puss

Tisdagkväll.







Vi har haft lite myskväll med jultema här hemma ikväll. Kanelgifflar, pepparkakor, clementiner, saffranskorpor (från mitt jobb, väldigt goda) och så glögg. Wille mös också till det lite i tidningskorgen. Imorgon är jag ledig, helt underbart. Jag och micke hade lite planer men nu verkar det som att han får hoppa in och jobba. Men men, då kan jag med gott samvete ta lite sovmorgon, en dusch i lugn och ro, lägga en ansiktsmask och bara vara.

Sov gott

RSS 2.0