Fredagkväll.

En sån här fin blus från Rules By Mary har jag, exakt likadan. Och jag älskar den verkligen, men min är inte alls lika klar i färgerna längre. Och det är väldigt synd! För när kläder börjar bli grådassiga är det inte alls lika kul att dra på sig dem, hur mycket man än gillar dem. Men kommer nog aldrig kunna göra mig av med denna då jag trånade efter den ett bra tag, tyckte att den var lite dyr och så fick jag den i födelsedagspresent av Mikey.

image152

(Bild från Shopiana.com)

Så vad gör ni ikväll då?

Själv åkte jag och handlade godis för ett tag sen då jag blev så sugen, kom hem med väldigt lite, handlade bara för 16 kr och nu har jag knappt ätit något av det för när jag kom hem var jag inte så sugen längre. Åt en banan och drack en kopp grönt te istället. Blir mys och tv ikväll!

Puss

100.

Bloggen verkar lite seg idag, eller så är det bara min dator. Detta är förresten inlägg 100 : )

Funderar på att boka en tid och färga håret, för första gången på salong. Alltid färgat mitt hår hemma och det har för det mesta gått bra. Jag är ju ganska mörk, mörkbrun? eller mellanbrun?, äh men det känns lite trist nu och jag har en liten utväxt, som dock knappt syns då den smälter samman med min egna hårfärg ganska bra. Om ni, några brunetter där ute har några tips på en snygg hårfärg? snygga slingor? så berätta gärna. Vill inte göra någon större förändring, men lite slingor i en närliggande färg kan ju göra mycket.

Sen på måndag blir det ansiktsbehandling, ska bli skönt.

Hörs sen ! Puss


Lyxig middag.

Idag åt jag och pappa en riktigt god middag. Saffran och apelsin lax på saltbädd med fänkål och en saffran/apelsin sås. Och så hade pappa köpt ett gott vitt vin så här på torsdags kvällen för att det passade så bra till fisk, så det blev en riktigt lyx middag. Otroligt gott !

Vet inte hur kvällen blir riktigt, om jag och fia hinner ses. Det känns lite konstigt, när man var yngre kunde man ses så ofta, utan problem. Men det märks att man börjar bli vuxen, för vi alla jobbar, är trötta efter jobb, och vissa har flyttat hemifrån och har mycket att stå i hemma. Det är inte samma sak längre ! Men pappa sa att då är det ju roligare när man väl ses, och det är iförsig sant.

Nu ska jag sätta mig i min fotölj och läsa klart min glamour tidning.

Puss!

Vårjacka.

Lite bilder på dagens köp. Jag hittade en vårjacka från Hm Trend. En lite finare jacka til våren och sommarens fester. Sen har jag en militärgrön lite längre vårjacka hemma som jag kommer att använda även dette året.
 



Och lite påfylling av ansiktsprodukter.



Ha en bra dag! Hörs sen.

Sov gott.

Börjar redan känna mig lite trött, klockan är dock bara tio, känns lite väl tidigt. Tänkte gå upp vid halv nio imorgon och åka in till malmö någon timme innan jobb och gå en runda på stan. Kommer jag hem med något så lägger jag upp det här i bloggen.
Imorgon efter jobb ska jag hem och äta med pappa, sen ska jag nog förhoppningsvis träffa sofia en stund.

Godnatt på er och sov gott.

God kväll.

Nu ska jag bläddra igenom min nya bok Chic av karina Ericsson Wärn, och så ska jag läsa nya numret av Glamour som jag köpte på väg hem från jobbet !

Hörs sen.

Solglasögon.

Klickade hem tröjan + dessa svarta solglasögonen från Hm.se. : ) Snart är det ju dags för sånna också.

image144


Lillördag.

Då var det redan onsdag, lillördag, och lönen är här : ) Mikey började tidigt tidigt imorse, men jag sov såklart vidare. Och idag jobbar han inte många timmar så han är snart hemma igen. Men sen ska ju jag dra iväg till jobb lite senare.

Hittade en riktigt söt, lite längre randig tröja inne på HM.se, som ni vet så letar jag efter just randiga tröjor.
Man kanske ska klicka hem den, då jag har lite rabatter också.

Pussimage143

Bättre än väntat.

Blir kanske lite shopping i dagarna då min lön var bättre än förväntat. Gött att kunna köpa på sig lite vår och sommarkläder nu. Mm, men får nog tänka igenom mina köp lite. Så jag har en rejäl basgarderob till sommaren.
Ska i alla fall köpa mig ett par nya jeans!

Sov gott.

Glamour.

Vilket tråkigt väder det har varit idag, fy säger jag bara ! Och vi var iväg på utedag med barnen. Det regnade, blåste och var rått och kallt. Så skönt att vara hemma nu och jag ska inte gå ut mer ikväll för idag ska jag faktiskt sova här hos Mikey. Just nu hade jag velat krypa upp i soffan med nya numret av Glamour, men jag har ingen galmour här, ska nog ta och köpa tidningen imorgon.
En av mina absoluta favorit tidningar!

image141

Kling.


För er, precis som jag som älskar mode så tycker jag att ni ska kolla in Elin Klings modeblogg på Kanal5.se.
Hon har riktigt snygg stil och är duktiga på att uppdatera och lägga upp bilder. Kolla även in henne när hon är med i The Voice tv. Vakna! På kanal5, tisdagar 8.30.

image140



Puss

Tips.

Älskar denna concealern från Make-Up Store med tre olika färger. Den gula för röda partier, den röda används under ögonen och den ljusa för att blanda till rätt färg. Tror faktiskt inte jag provat någon bättre.

image139

Godnatt mina vänner!

.

Jag vet att jag är ganska ny inom modebloggning, har dock bloggat om annat i drygt 2 år. Men det hade varit både kul och intressant att veta vad folk tycker om bloggen. Något ni vill läsa mer om, läsa mindre om, vad som helst.

: )


Vad tycks?

Nyss hemkommen från farmor. Är ganska trött och ska nog bara sätta mig i fotöljen och läsa Aftonbladet med Sofies Mode.

Vad tycker ni om denna tröjan från HM Trend?. Är lite sugen på att köpa den, ännu mer nu när jag såg den på bild hemifrån. Jag gillar den!

image138

Hörs sen!

Ingen ledig dag.

nähe, nu blev jag inte ledig idag. Måste in och jobba då dem har ont om folk. Hade ju tänkt hinna med så mycket idag. Well, nu känner jag mig lite stressad. Sitter här med träningskläder på, för jag tänkte gå ut och gå. Men nu måste jag hem till pappa, hoppa in i duschen och sen slänga mig på ett tåg. Men, det är bra. Jobb är jobb!

Får återkommer senare ikväll, blir nog ganska sent. tyvärr!

Puss

Sent bloggande.

Nyss hemkommen. Mikey körde mig hem och nu ligger han nog snart i sängen och sover gott. Han ska upp redan innan sex imorgon, puh. Själv är man ledig !
Filmen var ganska bra, tror mikey gillade den mer än mig. Lite mörk och hemsk. Var dock en musikal och sånt gillar ju jag.

Imorgon ska jag upp i hyfsad tid, packa för att bege mig hem till pappa, ut på en promenad, kanske gym träna med mamma, sen hem till farmor och äta, och efter det förhoppningsvis träffa sofia.

Sov gott!

Får se vad garderoben har att erbjuda ikväll.

Har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska ta på mig inför kvällens bio. Men känner nog för mina stuprörsjeans. Inte haft dem på mig på ett tag nu! Får väll se vad jag hittar i min garderob.
Ska dra om drygt en halvtimme, får se om jag bloggar mer idag.

Annars ha en fortsatt bra söndags kväll. Vill påpeka ännu en gång hur kul det är när ni som läser kommenterar, jag blir glad : )

Puss!

Art Déco.

Gillar detta armband från Cocoo.se i lite Art Déco stil.

image136

Sovmorgon.

Hej ! Sitter här i sängen med datorn och lite bra tidningar. Sov faktiskt till tio idag, ganska skönt.
Vid ett ska vi bort till pappa på lite fika, sen blir det bio ikväll då jag och mikey har 2 ½ år.

Fick bonuscheckar av mamma igår från The body shop. Ska nog köpa mig ett rouge som jag spanat in. Body Shop Blushing Daisies. Jag älskar rouge och har redan 3 st i olika färger. Rätt rouge kan göra underverk för ansiktet.

image135

Sov gott.



Längtar till sommaren. Sena sommarkvällar vid havet, underbart.

Godnatt & Sov gott.

Sing Star.

Sing Star åkte fram och nu har vi sjungit i några timmar : ) Och jag har vunnit alla gånger. Och det ska påpekas att jag är inte direkt bra på att sjunga. Snacka om att dem andra måste vara dåliga då, haha !
Hade dock varit kul att gå och ta riktigt sånglektioner.

Kommer kanske upp lite videor sen !

Puss

Förälskelse.

Just nu är jag helt förälskad i randigt. Randiga tröjor, sjalar och strumpbyxor. Så har ni tips på vart man kan hitta snygga randiga kläder så skriva gärna och berätta : )

Puss!

Dagens köp.

Också kvällens outfit.

image130




Vad tycks? Och till våren/sommaren när man är lite brunare. En snygg färglad sjal till : )
Man ser inte hur tyget på klänningen ser ut egentligen på dessa bilderna. Tubtoppen är i bommul, men resten är i något annat tyg med små hål i, och med ett annat tyg under. Ja precis !

Glömde skriva att klänningen kommer från HM Trend.

Middagen är full igång så jag måste återgå.

Puss

Godmorgon.

Godmorgon!

Idag blir det en runda på stan, sen hem till Lund för ikväll blir det middag med lite släktingar. Ska bli trevligt!

Jag uppdaterar er om jag hittar något på stan : )

Popcorn och mineralvatten.

Idag blir det en hel lugn fredags kväll. Äter popcorn och dricker mineralvatten med blåbärssmak.
Kände att det fick bli lite nyttigare fredags gottis idag då jag åt tre (dock väldigt små) kanelbullar i skolan, och någon chokladkrisp historia. Man försöker ju tänka lite på vad man äter. Speciellt när jag i nuläget inte tränar något speciellt. Promenerar gör jag ju en del, och det blir en och annan joggingrunda. Men jag överdriver ju inte tränandet direkt.

image129

Skor.

Dessa söta mintgröna skorna från Don Donna skulle jag vilja ha i vår.
Även dessa enkla ballerina skorna från Laredoute.se. Helst dem bruna.


Städning på G.

image126

Så här vig är jag när jag städar under sängen hemma : )

Man kan inte ha för många väskor.

Denna väskan från Nelly.se, märket Saddler gillar jag. Enkel, klassisk och svart.


Värmer.

Gulliga kommentarer från okända personer värmer enormt. Även från kända : )

Tack och Hej.

Nu blir det en god kvällsfika, grönt te, skorpor med avocado och så lite nötter och så säger jag tack och hej för idag !

Godnatt på er!


image123

Vårsmink.

Så här snyggt sminkad vill jag vara till våren. Markerade bryn, fin och välsminkad hy som ändå ser naturlig ut och bleka läppar. Det ser väldigt naturligt ut men krävs ändå teknik och en hel del smink.

Nu ser man inte lika bra på bilden här som på bilden i tidningen men ändå.

image122

Så kall.

Som jag frös idag i ishallen när barnen åkte skridskor. Puh! Och inte var det varmare ute. Blåste gjorde det och sen var bussen. Jag var kall ända in i skelettet. Det var så skönt att komma hem idag. Jag blir trött av att vara kall haha. Blir ett bad, ännu mer ELLE läsning och lite bra tv.
Imorgon ska vi vara inne hela dagen på fritids, kolla film och ha fredagsmys. Så då behöver jag inte tänka på att dra på mig en massa varma, tråkiga kläder.

Återkommer!

Nyheter.

NYHETER!

Cocoo.se
har fått i massa nya snygga klockor och smycken, så gå in och titta så hittar ni säkert något som faller er i smaken. Det ska iaf jag göra. Gå in via annonsen/länken här brevid : )


Med I.

Inspiration med I. Sådär ja! Det händer att jag skriver som det låter.

ELLE.

Utflykten till skogen idag var ändå okej. Vi var iväg 5 h, så efter det var man ganska trött. Fick sluta lite tidigare idag, så jag åkte hem direkt efter. På vägen hem köpte jag mig nya numret av ELLE. Tjockt och glammigt nummer ! Enorm insperation.
Ska läsa lite ikväll då jag börjar senare imorgon, fast ändå lite tidigare än jag skulle gjort då dem behöver mig.
Mormor är här, och hon ska sova här inatt : ). Och snart dyker nog N upp och ska umgås med mig en stund.

Imorgon blir det skridskor med barnen, hade hoppats på att slippa det, då jag inte äger några skridskor och bara står brevid och fryser. Jaja, man ställer ju upp!

Hörs sen!

Godnatt.

Min pappa tror att våren kommer andra veckan i mars : D. Så det kör vi på! det hoppas vi på.
Nu ska jag snart ta bussen till stationen och sen tåget hem till Lund. Blev en ganska snabb träff med mikey. Som vanligt ! well


Godnatt!

Bättre sent än aldrig.

Sen uppdatering idag, men så blir det ibland. Befinner mig just nu hemma hos mikey i Malmö. Har varit och klippt mig. Är ganska nöjd ändå, det är sällan jag blir det haha! Blev lite kortare, det behövdes. Lite uppklippt här och var för lite mer rörelse och volym och som vanligt  får dem tunna ut det lite, måste alltid göras då jag har väldigt tjockt hår.
Så kan jag tippa på att om någon månad är mitt hår precis så som jag vill ha det : ) då har det vuxit lite och man har haft tid att känna in sig.

Gick en liten sväng på stan innan klippningen. Var inne på ZARA, hittade en jättesöt klänning, ett par fina skor och en snygg väska. Är sugen att köpa det! Men det får vänta lite. Försökte hitta kläderna på hemsidan, men vår/sommarkläderna hade inte dykt upp än.

Ikväll blir det i säng tidigt. För imorgon blir det till att gå upp tidigt.

Hörs sen!

?

Jag är lite nyfiken på vad som inspererar er läsare? Allmänt bara!


Chic.

Har precis klickat hem en boken Chic, där Liselotte Watkins har varit med och illustrerat bilder.
En bok om mode och med hennes snygga bilder, kanon bok. Kommer hem om 3-7 dagar.

image121

Våren närmar sig.

Idag har det känts lite som vår faktiskt. Och såklart så har jag knappt varit ute. Har hållt på här hemma !
Jag hoppas att det blir lika fint imorgon, men det blir det säkert inte. Och jag hoppas ännu mer att det blir fint på onsdag, för då ska vi på utflykt till skogen med barnen

Ikväll blir det mys framför tvn och en kopp te, med mig själv : )

Hej !

Måndag.

Ännu mer måndags insperation, det behövs. Som ni vet älskar jag Liselotte Watkins bilder och kan därför inte låta bli att lägga upp fler bilder på hennes verk.

image116



Och här hennes sammarbete med Miu Miu!

image117

Wises bilder.

Karen Wises bilder på mat, blommor och annat är så enkla, söta och fina. Det blir som konst!
Jag blir glad av bilderna på något sätt. Inspererar min måndag lite iaf : )

image113image114
image115

Blåmärke.

Godmorgon !

Vaknade för ett tag sen, har sovit riktigt bra inatt. Förutom att jag har ont i sidan av ryggen, ramlade till i dushen här om dagen : ( och slog mig i badkaret. Så nu har jag ett blåmärke! Och det gör ont när jag ligger på den sidan, så det har försökt undvika.

Idag bär det av hem till mamma, packade igår så det skönt. Ska nog inte göra något speciellt idag, är ledig från jobbet. Imorgon blir det till att åka in till malmö och klippa sig. Så här ser mitt hår ut nu, tror inte man kan se hur slitet det är. Men vi får se om man ser någon skillnad efter imorgon. Svårt att fota sig själv tycker jag ...



Återkommer!

Puss

Gröt med hallonsylt.


 
idag fick jag lust att måla mina naglar. Älskar detta fina rosa nagelacket från Oriflame.
Var tvungen att köpa nagelacksemover då det alltid kommer utanför med detta nagelacket, och mitt var slut.
Så jag köpte ett miljövänligt. Varför inte liksom? : )
Så här fint blev det ! Blir aldrig så perfekt man vill ha det, men det är de ingen som ser.



Förresten, här är blommorna jag fick av Mikey.

Nu ska jag äta gröt med hallonsylt.

Puss!


Toppen kväll.

Middagen igår var jättemysig och vi hade väldigt kul : D. Åt på en resturang där man beställer in flera smårätter.
Men gud så mätt jag blev. Ingen efterätt på det inte! Men vi åkte inom stan i Lund och köpte på oss en massa frukt och pressade juice i vår alldeles egna juicepress. Vi hade äpple, kiwi, banan, passionsfrukt, vindruvor,apelsin, blåbär, hallon. Gud så god den blev, perfekt och nyttig efterätt.

Snacka om att jag frös i min klänning igår. Hade ju iförsig svarta lite tjockare strumpbyxor på mig, men fy ! Det tog tid för mig att få upp värmen sen, det var ju svin kallt ute. Men vad gör man inte för att vara fin!

Sitter fortfarande i pyjamas, mysigt. ( igen dagens outfit bild ; ) Vi ska nog gå på en liten promenad sen, jag mikey och pappa. Och så ska vi laga rostade rotfrukter i ungen ikväll, mikey har aldrig ätit det.

Plus att IKVÄLL är det Elle-galan. Perfekt söndagsmys!


Puss

Lite ångest över det.

Nu sitter jag här. Sminkad och klar, klänningen är på och håret ser ... okej ut : ). Om en halvtimme tar vi bilen upp till stan. Bara mikey som ska bli klar också! Tycker iförsig att vi är ganska snabba båda två.
Börjar bli hungrig nu också.

Har lite ångest för att jag inte användt mina nya träningskläder så mycket. Samma visa varje år! Men har dock varit väldigt förkyld nu ett tag. Men nästa vecka ska jag nog kunna följa med mamma till gymmet en dag, och om det blir fint väder gå ut och gå en runda, eller springa?! Gillar faktiskt att promenera själv. Inte behöva prata med någon, bara gå och tänka på precis vad man vill. Annars har man ju människor runt om kring sig hela dagen som man måste prata med.


Trevligt lördag kväll på er!

En fredag i sängen.

Förstår inte varför jag är så trött redan. Sov ändå till nio imorse! Blir en lugn och skön fredag hemma i sängen idag. Precis druckit te och ätit banan och vindruvor. Lilla pappa gick precis iväg till jobbet. Måste kännas kontigt att jobba natt, tur att han inte gör det alltid.

Imorgon vill jag nog sova till iaf 10, inte sovit till efter nio på väldigt länge. Sen blir det middag på Mosaik.
Tror nog att jag kör på min svarta oversize klänning från HM trend. Länge sen jag hade den på mig!

Det är något med FREY WILLES armband jag verklign verkligen gillar. Härliga färger, stilen och att dem känns så våriga. Gillar även dessa små söta örhängena.

image103image104

image105Sov gott!






Blommor.

Mikey överreskade mig med jättefina liljor, och i dem två röda hjärtan som var fästa på två långa trä pinnar. Jättegulligt! Jag älskar blommor! Och han blev faktiskt glad för mitt mycket fina och konstnärliga kort.

Idag är det sol igen. Otroligt! Men då också kallare, idag till & med minus grader.

Blev ingen klipptid i helgen, fast att jag ringde två dagar innan. Mikey får alltid klipptid samma dag som han ringer (klipper oss ofta hos samma frisör). Tror dem är kära i honom haha ! well, jag fick på tisdag. Ledig då så att det funkar ju bra.

Ska fotas i min balklänning nu, den ska säljas. Passar inte mig längre, för stor.

Ha en bra dag!

Sommarskor.

Hittade ett par av mina favorit sommarskor idag. Köpte dem i somras men kommer absolut att använda dem i sommar igen. Jag gillar dem väldigt mycket! Stilen, enkelheten och färgen. Provade dem idag och konstigt nog kändes dem lite stora. Kan fötter krympa? Well, jag kommer att ha dem på mig ändå.



Var uppe i stan innan jobbet för att köpa en ny mascara. Älskar Lumenes Bluberry Curl. Absoluta favoriten! Ögonfransarna blir kanon fina.
 
image102
Glad alla hjärtansdag.

Torsdag.

På med highliter & rosa läppstift och skin ikapp med solen idag : )
Synd att det är så kallt bara!

Idag är det ju förresten Alla hjärtans dag. Men det händer faktiskt inget speciellt för min del. Ska pyssla med lite hjärtan och sådant med barnen. Och efter jobb ska jag träffa N. Och lite senare ikväll kommer Mikey och sover över. Middag blir det på lördag!

Så vad ska man ha på sig idag då i kylan? Det är frågan det!

Hörs sen!

Give me sun.

Godnatt mina vänner! Vi hörs imorgon.

Då hoppas vi på sol.

Puss

Klipptid.

Om man skulle ta och klippa sig nästa vecka? Eller kanske imorgon?  Nej det hinner jag inte innan jobb. Men på måndag är jag ju ledig. Men i helgen kan jag ju också klippa mig. Ja det ska jag göra! På lördag, får ringa och boka imorgon eller på fredag. ´Har inte tänkt att göra några större förändringar. Topparna behöver defenitivt klippas, sen så brukar dem alltid få tunna ut håret lite. Det blir så tungt och platt annars.
Får lägga in före och efter bilder  : )

Ikväll blir det Greys Anatomy och förmodligen room service och så lite te på det!

Puss

Hej Hej. Hallå.

Idag gick jag upp ännu lite tidigare så att jag ska kunna hinna äta både frukost och en liten lunch innan jag drar till jobb. Annars blir jag så hungrig. Och fem timmar är för långt att gå utan mat, för mig iaf.

Nu ska det tydligen bli lite kallare ute igen. Bara 1 plus grad imorgon :(. Iförsig sol, har dem sagt iaf och det är nice.
Jag hoppas på att våren kommer i mars. Lagom tidigt !

Då blir det på med kängorna ett tag till, blää ! Jag är så trött på allt som har med stövlar att göra. Alla har dem, alla har stövlar. jag har slutat använda mina. Kör med mina lite smått klumpiga vinterskor.(kanske man kallar dem stövlar också) Men man ser inte ut som alla andra iaf och dem är perfekta att ha på jobbet.

 Snyggt med bara ben till ;)

Ha en bra dag!

Äntligen.



Tror inte att man ser färgen så bra på mina läppar, well de ska vara rosa/aprikos färgade : )

 Dagens utomhus outfit.

Godnatt!

Förvirrad.

Nu har jag landat hemma hos mikey i malmö efter jobb, har sladdar på plats här så jag tänkte lägga upp bilder från gårdagens köp. Men såklart så har jag ju glömt mobilen hemma. Men nu tar jag hem sladden och lägger upp dem direkt när jag kommer hem sen.

Nu ska jag umgås lite med Mikey innan jag ska hem igen!

Hörs sen! Puss


Turkosa drömmar.

Jag vill också ha turkosa saker i mitt rum. Turkost täcke, turkosa kuddar, lampor, filtar, tavlor. Med en vit bas!
Hur snyggt som helst! Blev helt inspererad av Design: Simon och Thomas.
Vill ha turkosa kläder också, nu till våren.
Det gillas!


Vilket håll igång.

Oj, det blev lite shopping idag inne i Malmö. Nu har jag inte mycket pengar kvar på kontot. Men kände att jag behövde handla på mig lite vår kläder och skor nu denna månaden, för nästa kommer där gå pengar till ansiktsbehandling och läkarbesök.

Hittade inget speciellt från HM Trend, men en annan söt randig t-shirt från HM. Mörkblå/vit randig med fickor fram till och en liten rosett på ena fickan.
Ett par japp, tygskor från Vagabond. Dessa gillade jag faktiskt! Satt som jag ville. Hittade ett par andra super fina skor där inne också som gärna får bli mina till sommaren
Och till slut ett rosa/aprikos färgat läppstift från Lumene.

Bilder kommer upp imorgon då jag inte har min mobilsladd här nu, tyvärr.

Nu är jag trött, känns som att jag har hållt igång hela dagen. Malmö, hem, åka iväg och handla, diska, fixa käk och dammsuga. Puh!

Puss!

Äta ute på lördag.

Mamma ringde precis och sa att hon ville ge mig och mikey pengar till att gå ut och äta middag på lördag, bara så där. Jättesnällt! så nu ska vi bara komma fram till vart vi vill gå och boka bord.


image88


Malmö nästa.


Min lediga dag.

Idag gick jag upp kl nio, min lediga dag idag. Har ätit frukost, packat för att bege mig hem till pappa och gjort mig iordning.

Ska in en sväng till Malmö, in på HM trend och kolla om det fått in något nytt. Sen ska jag hem till pappa igen och städa på mitt rum och fixa lite, då vi slängde ut min soffa igår. Så nu har jag en fotölj istället. Ser ganska tomt ut, men får fixa det på något sätt.

Hörs sen : )


Puss!

Förändringar.

Är i nuläget väldigt sugen på att göra lite små förändringar på mit rum. Det brukar jag göra lite då och då, för jag vet att små förädringar kan göra mycket. Men mitt rum hemma hos mamma har inte fått den uppmärksamheten som mitt rum hemma hos pappa. Och det märks! Jag trivs bra på båda min rum. Båda rummen är fina, men jag är sådan tjej som ständigt är i förändring. Jag ser förändringar som en positiv sak.

Mitt rum hemma hos mamma är förövrigt ganska färgglatt, och det gillar jag. Men saker som jag behöver, eller vill ha är en ny matta, påslakan, lampa i taket (nu hänger där en tråkig  spotlights lampa, och sådana gillar inte jag), papperskorg, lite tavlor, och sådana små "tavelhyllor" där man kan luta tavlor eller snygga tidningar mot, tidningställ (till alla mina tidningar som fyller mitt rum) och en ny spegel över byrån punkt!


.

Allt är från Ikea, behöver det nödvändigtvis inte var när jag ska inhandla allt men tänkte mest så att ni får en bild på ungefär vad jag hade tänkt mig. Men annars gillar jag Ikea!


Jag vill att mitt rum, precis som mina kläder ska säga något om mig. Jag vill kunna trivas, det får inte vara för stelt, jag gillar stilrent men med en egen stil och som jag sa, jag föredrar lite färgklickar.


 

Nu ska jag läsa nya numret av Plaza Kvinna och lite senare nya numret av Damernas Värld.



Godnatt!


Jeansväst.

Vad tycker ni om dessa? Båda två från Ellos.se. Snyggt med en vit t-shirt under, eller ett vitt linne.
Killen gillade iaf inte dem men det bryr jag mig inte om.



så?

Sko dilemma.

Just nu behöver jag inhandla lite sköna och snygga vårskor. Jag har alltid så höga krav, varje ny säsong. Höga krav på att hitta dem där riktigt häftiga, snygga, sköna skorna som det bara klickar med direkt. Samma gäller jackor, och nu i detta fallet vårjacka. Var iväg idag för att kolla in utbudet av vårskor. Antingen är jag kräsen, har för höga krav, inte riktigt vet vad jag gillar eller så är skorna väldigt tråkiga. Kanske inte alla vårskor har kommit i butik än? eller var hittar man dem där speciella vårskorna som man känner att man kan springa i hela våren och sommaren?

Kanske det är så att jag inte riktigt vet än vad jag är ute efter. Det kan nog stämma! Jag har nog en bild i huvudet, som jag nog varken kan förklara eller rita ner på papper. Det är en viss känsla. En känsla som jag vill att mina skor ska ge mig. Jag har färger, former och känslor i huvudet på kläder och skor.

När jag letar säsong kläder så söker jag inte efter det allra senaste, utan det ska vara plagg som bara klickar med mig. Som sitter helt perfekt och som lyfter upp resten av outfiten. Det är kanske fel att tänka så?
Men jag vet ju att då och då så händer det.

Jag kommer självklart att köra på ballerinskor i vår. Men känner att jag vill ha något mer också. Något nytt! Ballerina skor har varit självklara i min garderob i säkert 3 år. Tror att jag till sommaren ska införskaffa ett par såkallade "jesus sandaler", snyggt till både shorts, kjol och klänning.
Men nu till den tidiga våren behöver man något som värmer foten lite mer, men som ändå känns lätta.
Jag gillar den klassiska tygskon, men har inte hittat någon sådan tygsko som sitter som jag vill på min fot.
Kom också till insikt idag att jag nog tycker att det är lite tråkigt med vanliga, svarta tyskor. Även fast jag förespråkar det enkla.

Har ni tips om  vart man kan hitta snygga vårskor? Och kanske snygga vårjackor! Så tipsa gärna.

Annars då.

I helgen har jag inte sovit alls länge. Igår gick jag upp 7.30 och idag 8.45. Skönt tycker jag då jag blir helt dimmig i huvudet av att sova för länge. Vädret idag är lite sol lite moln, men tio grader varmt.
Är riktigt shoppingsugen, men det blir nog ingen shopping idag inte.

Mikey och jag ska kanske gå iväg och kolla när lillebror spelar handbollsmatch. Vi får se !


Annars ikväll blir det one tree hill : )


Hett.

Heta skor inne på Asos.com. Dem skulle gärna få pryda mina fötter i vår. Favoriterna är ändå dem svarta.


Jag är kär.

I denna söta och våriga klänningen. Jag vet inte vem som har gjort det, men skulle gärna vilja veta.
Åh vad jag hade velat ha den.



Puss!

En helt ny människa.

Idag har jag varit ute i det helt fantastiska fina vädret med lillbrossan. Vi fick vårkänslor båda två! Han på cyklen och jag gående. Jag kände verkligen hur solen värmde i ryggen och mot slutet av vår lilla promenad var jag faktiskt tvungen att ta av mig handskarna, otroligt. Vi tog en sväng bort till nova, då A ville kolla på nya fotbollsskor.
På vägen ut gick vi in om bokhandeln och jag kom hem med dessa två lite smått roliga och användbara böckerna.
Lillbrossan fick en Tintin seriebok.



Hudvård & Makeup- Din guide till skönhet
Massa bra tips om allt möjligt inom skönhet.
Johanna Enhus

Retro.En liten modehandsbok.
Lite historia om mode och vart trender och plagg kommer ifrån.
Karina Ericsson Wärn

Idag har jag tagit det så otroligt lugnt. Badat (idag igen), lagt ansikts mask, kört på lite hemma spa idag.
Smörjt in mig från topp till tå, målat naglarna, plockat brynen så nu känner jag mig som en helt ny människa, ah nästan iaf.

Börjar bli grymt hungrig, igen. Men känner inte för mackor, igen.

Kan man guida sig till ett bättre liv?

Go´kväll.

Är ganska inne på randigt nu, tycker att det är frächt och känner att det nog kommer att bli mycket randigt för mig i vår. Hittade denna sötan t-shirten inne på Ellos.se. Gillar att den är lite lös i formen, men är inte säker på ringningen i halsen. Gillar inte när det går så högt upp! Får tänka lite på det, kanske jag beställer den.
Finns även i lila och svart. Jag föredrar dock blått : )



Får se, hur många dagar är det kvar till nästan lön nu då? drygt 3 veckor va? :D well man lever bara en gång.

Puss!

Det är fredag.

Idag har jag varit hemma och tillfrisknat, fortfarande kass men känner mig dock bättre. N gick precis, hon har varit här i någon timme och snackat lite : )
Ska snart ta tåget till mikey. Vi, eller jag ville så gärna till köpenhamn i helgen, till deras modevecka. Men vi hinner inte : (

Ikväll blir det till att ta det lugnt bara. Mamma kom hem med massa olika sorters nötter som jag ska knapra på ikväll. Defenitivt bättre än godis.

Blir nog en sväng bort till vårt lilla köpcentrum Nova imorgon. Och jag hade verkligen behövt klippa mig nästa vecka. Jag vet,  det har jag sagt nu jättelänge men jag kommer aldrig till skott. Well, someday!


Trevlig helg mina vänner.

Rock Away.

Jobbig dag på jobbet idag, man blir riktigt trött av att vara förkyld har jag kommit på. Brukar sällan vara det!
Idag blir det att ta ett långt bad, skrubba lite och lägga en ansiktsmask, dricka massa te med honung i och kolla på "Du är vad du äter".

Tänkte kanske ta en lite shoppingrunda med Mikey i helgen. Behöver hitta ett par nya skor, tröjor, och lite ansiktsvård. Kommer jag hem med något fint så lägger jag självklart upp det här i bloggen.

Satt och tänkte på bussen idag påväg till jobb, tänkte på sånt som gör mig inspirerad. Inspirerad till att göra saker eller bara allmänt. Jag har kommit på att färg och former är något som jag blir väldigt inspirerad av. Igår satt jag och målade/ritade lite. Jag tycker att det är sjukt avslappnande och kul, även fast att jag inte är duktig.
Jag blir också väldigt inspirerad av människor. Människor som ger mig någon form av känsla, som intresserar mig.

Människor som man ser på stan, som klär sig snyggt och kanske lite eget. Även fast jag inte gillar hela outfiten så snappar jag upp delar och gör dem till mina egna.

Nej nu hör jag att badkaret kallar på mig. Puss!


God förmiddag.

Tycker bara att jag blir mer och mer förkyld. Satans tråkigt !
Vädret är helt okej idag. Mulet när jag vaknade, sen blev det jättefint och nu är det lite halvklart. Men idag ska vi ju såklart inte vara ute med fritids, utan idag har vi tvärgrupper. Och jag har då min lilla grupp med pyssel som tema.

Hade behövt inhandla lite tröjor och dylikt. Men har nog inte ork eller tid efter jobbet idag. Ska träffa Niki ikväll, om jag känner mig bättre och orkar. Men det ska nog gå bra!

Nu längtar jag till våren och kan inte låta bli att lägga upp lite bilder på mina favorit blommor

Orkidér och Liljor.



Ha en bra dag! Det ska i alla fall jag ha :)


En runda på stan.

Blev en runda på stan efter jobb, då jag behövda inhandla nya handskar. Och kom hem med dessa från Lindex


Köpte lite fina kort med kuvert till


Som jag sen tog och satt in i mitt anteckningsblock också, så att det blev lite mer jag, lite finare



Nu blir det kex med mögelost, te och om en halvtimme Velvet på SVT2.

Hår.

Provade en ny hårprodukt idag, då jag älskar hårprodukter, speciellt sådana som ger volym till mitt trötta hår.
Loréal Professionnel Paris Tecni Full Volume - Helt okej faktiskt, men jag är inte så förtjust i mousse. Men visst ger det håret lite stadga och volym.



Men jag har min favorit.
Paul Mitchell Extra Body Daily Boost - En produkt man sprutar i hårbotten i handukstorkat hår och sen fönar. Ger jättebra volym och stadga, jag älskar den. Finns att köpa på utvalda frisörsalonger.


Nu ska en förkyld nathalie dra iväg till jobbet.


Tisdag.

Tre bilder från fredagens utgång : ) Såg dem idag, så dem får väl pryda min blogg lite.



Ska iväg till jobbet snart, mikey åkte precis hem. Ska tänka på honom idag när han ska på bagravning. Blommorna från mig är med ja, det glömde vi inte.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag. Det är ute dag med fritids så då ska vi väll iväg någonstans.
Får väll bli något jag inte fryser i men som ändå är snyggt :D


Återkommer!


Stockholm.

Föll för dessa två Koftorna från Dagmar vår/sommar kollektion 2008


Har en kompis som ska upp till stockholm på onsdag och vara där i några dagar. Så hon ska kolla in lite snygga kläder och smycken : )




Cocoo.se

Sugen på att beställa lite armband från Cocoo.se. Ska nog ta och göra det i dagarna.

 Finns även i vitt.

 Finns i många olika färger.

Hur gör man?

Jag undrar hur man blir modeassistent på en tidning, eller vad man ska ha för utbildning för att få jobba med mode överhuvudtaget? Det hade varit en dream come true. Har mejlat någon tidning, ställt lite frågor och bett om tips. Men ingen som svarat! Jag är ju grymt sugen på att åka till USA och kanske läsa mode där.
Men sen är det vissa som bara har halkat in i modebranchen på ett bananskal, haft rätt kontakter osv.

Får nog kolla upp det här lite bättre, mejla lite fler folk och få svar på mina frågor. Tänk att få jobba med mode varje dag, på en tidning eller något. Självklart har jag mycket att lära, men jag vill lära mig mer.

Sitter med nya numret av Plaza Kvinna. Dem har stylat om tidningen. Lite större, lyxigare, texter och dylikt ser lite annorlunda ut inne i tidningen. Jag gillar det!

Vill tipsa om en grym låt, som jag gillar iaf. En malmö kille (som by the way, min pojkvän har träffat en del förr, då dem har gemensam vän) :D

Lazee - Rock Away

image50

Sov gott.

ELLE-galan.

Är det jag som är dum, eller skulle ELLE-galan inte visas i fredags på tv?
Jag undrar i så fall när reprisen går?


Inspirerad.

Bara älskar Liselotte Watkins bilder. Kan inte låta bli att bli inspirerad! Har sett att hon ska komma ut med lite nya böcker nu till våren. Är rätt sugen på att köpa någon av dem iaf.
Hon har ju även gjort ett samarbete med Miu Miu.

image48
image49

Ikväll blir det antingen en lugn hemma kväll eller ett bio besök.


Hektisk.

Igår var en hektisk dag. Gick upp 05.20, jobbade tio h, hem till killen och snabbt göra mig iordning för att dra ut med tjejerna. Kom hem vid tre tiden och somnade ganska snabbt, jag hade ju faktiskt varit vaken i nästan ett helt dygn. Och det händer inte mig så ofta för att jag är känslig när det gäller min sömn.
Kvällen var lyckad, förutom att jag hamnade nästan mitt i ett slagsmål på dansgolvet mellan två killar. Tappade skon gjorde jag och fick dessutom ont i foten. Jag och A sprang där ifrån snabbt och sa till en vakt.
Sånt som händer!

Missade såklart ELLE-galan igår, typiskt. Men det brukar gå i repris, kanske imorgon. Får kolla upp det!

Förrsten, för er, precis som jag som inte kan (eller får) infinna er  på Stockholmsmode vecka så har Veckorevyn.com bra koll. Dem kör även VRTV, där Ebba kommenterar olika modevisningar. Gå in och kolla!
Tyckte Acne och Dagmar visade mycket snygga kläder.


Dagmar trion.

image47

Ska nog ta en runda inne på Cocoo.se nu!


RSS 2.0