09.53

Morrn morrn! Strålande väder idag också. Och tyvärr blir det fotboll även idag. Vilket jag inte riktigt är sugen på! Och då tänker säkert ni "-men skit i att följa med och kolla då". Men Mikey spelar inne i Lund idag och direkt efter att matchen är slut ska vi hem till min farmor på middag med resten av släkten och hon bor ganska nära fotbollsplanen. Så för att slippa ta buss, tåg och sådär så åker jag med Mikey. Vi har dessutom ganska bråttom efter matchen. ja, så ligger det till!
Har iaf haft en mysig och lugn helg som har spenderats med Carro & Henke och Amanda & Steven. Imorgon ska jag faktiskt jobba, hela dagen!

Nu blir det frulle. Puss

Godnatt.








Nu, en kopp te och några skorpor.

Godnatt


Oj...

vad vi har bråttom! Idag vankas det fint väder och fotboll uppe i Rå. Viktig match! Jag kör faktiskt på kjol och barbent idag. Man måste ju börja någon gång!

Men hörrni. Ha en bra lördag så hörs vi sen

Puss



Mat, tack!

Nu ska jag göra klart mina goda nötfärsbiffar här, är vrål hungrig. Väntar bara på att Mikey ska komma hem och göra potatismos, det är han bäst på.


Puss på er!
Vi hörs lite senare.


Ja men då var det fredag.

Hej hopp!
Jag har varit igång sen innan 8 imorse, varit inne i stan och fixat lite saker och bla varit på ett jobbcoach möte. Det var lite speciellt. Ja, jag söker ju jobb som tusan nu, men kommer nog inom en snar framtid att sätta mig i skolbänken igen. Det är tur att man har pengar sparat (och har snälla föräldrar). Hade velat sysselsätta mig i trädgården nu en stund men vädret kan inte riktigt bestämma sig. Dock inget regn men lite mulet och blåsigt.
Men jag skuttar nog ut där en stund ändå.
Fredagskvällen ser lite oklar ut. Vi får se vad som händer.
Men det blir nog en lugn kväll, så mycket vet jag. Vad ska ni hitta på?




Randigt i mitt hjärta.

Jag har nog verkligen hittat den perfekta randiga tröjan (har två i olika färger). Skönt material, snygga färger och snygg passform.  Och den kommer från Zara! Randigt är något jag gärna klär mig i och jag har alltid flera randiga plagg i garderoben. Speciellt nu till sommaren då det känns extra fräscht.



Kjol - Gina
Tröja - Zara
Stor ring - H&M
Liten ring - ?


En duktig Nathalie.

Nu har jag både städat här hemma och varit iväg och handlat. Och det blev jag minsann hungrig av så nu har jag precis fått i mig lite mat, ägg med kaviar bla. Mycket gott! Tänkte sätta mig och läsa ut min bok efter jag sagt hejdå till Mikey som snart ska bege sig till fotbollsträningen. Måste ut och vattna mina blommor också. Blev helt lyrisk efter att jag varit och handlat. Jag sådde ju några frön här och var tidigt i våras, mars tror jag det var. Och för några veckor sen började det sticka upp lite grönt, men jag trodde inte att det skulle bli mer. Men hör och häpnad, dem har börjat blomma och jag kan se att fler knoppar är på väg. Det är väl konstigt vad man kan bli glad för så lite.



Och se hur fint köket blev, ja nu vet ni ju inte hur det såg ut innan men iaf. Och frukskålen står inte längre tom.


Sandal.

Nu finns dessa fina sandalerna på H&M.se. Snygga i sin enkelhet! Passar till allt.


Och kollektionen "Fashion against aids" har nu släppts på hemsidan. Där bla arstister som Robyn, Katy Perry och bandet Tokio Hotel har varit med och designat plagg.



To do.

Idag ska jag:

- Diska
- Posta brev
- Renbädda
- Skicka iväg lite mejl
- Powerwalka
- Sortera garderoben

Men först ska jag göra mig en kopp te, sätta mig i min fåtölj och läsa Damernas Värld



Amen...

dessa är ju ganska snygga faktiskt. Speciellt nu till sommaren! Krävs inte mycket till ett par jeans som dessa. En vit t-shirt och ett par ballerina eller heels sen är man redo.


Från H&M

Hemma på Gunnesbo.

God eftermiddag på er!
Idag är jag hemma på Gunnesbo, hälsat på pappa en stund och sen har jag tillbringat dagen med mamma. Ska bege mig hem mot Malmö om en timme, idag spelar olympic hemma. Jag hoppas bara att vi klarar oss från regn! Tänkte se om jag kunde få en klipp tid imorgon eller på fredag. Mitt hår är katastrof just nu och jag ångrar att jag inte gått och klippt mig tidigare för det känns som att min firsör kommer att få kapa en bit nu. Men så är det och det är bara till att bita i det sura äpplet. Nej nu ska jag återgå till mamma där nere. Hörs ikväll!
Puss

Det är fina grejer.

Att kvällsfika är verkligen något jag gillar. En kopp te, hemmagjord smoothie, en riktigt grov macka och några skorpor.  Det är fina grejer!



Nu ska jag fortsätta att titta på "Äntligen hemma"
Puss


Min nya tunika.

Hej på er!
Är nyss hemkommen efter en lunch på stan med en gammal arbetskamrat. Idag är det fint och varmt här nere i skåne men det blåser ganska bra. Ska snart ge mig iväg igen så fort Mikey kommer hem från jobbet. Vi ska hjälpa hans mamma att slänga en massa tunga saker. Och sen blir det nog en glass i solen.







Idag har jag på mig min nya tunika.


Fint som snus.

Spanade in, och provade denna snyggingen från H&M Trend idag. Vilket godbit! Den blir din för ca 1000 kr. Kan vara värt det.




Nytt.

Se där ja, vad fin bloggen har blivit. Tack snälla Suffe. Ny stil på bloggen och så fick lite nytt följa med hem från stan idag. Så nu har jag plockat undan lite kläder som känns höstiga/vintriga och gjort plats för lite nytt.


Zara
Liknande den jag har fast med andra färger. Randigt står mig varmt om hjärtat



Gina Tricot

En vit och söt lite oversize tunika




Monday.

Hej!
Nu har jag ändrat bloggen ytterligare. Jag vill ha det väldigt enkelt och stilrent och ska få hjälp av en snäll tjejkompis som är väldigt duktig på just webbdesign. Det tackar jag för! Solen lyser med sin frånvaro men dem har lovat strålande sol och 20 grader längre fram i eftermiddag, så det hoppas vi på. För jag ska ju möta upp Carro i stan för att spana in lite bikinis och annat kul. Ikväll kommer Sofia och eventuellt Emelie hem till mig. Det blir sista måndagsklubben för sen far ju Sofia sin väg. Men jag och emelie kan ju försöka pricka in några måndagar även fast hon har flyttat tillbaka till Lund.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Och förresten, min kära vän Niki har startat en blogg (igen). Ni kan ju ta en titt!

Puss

Små ändringar.

Bloggen ser lite annurlunda ut. Bli inte rädda, ni har inte kommit fel. Jag bara provar mig fram lite. Har ändrat lite typsnitt och färg. Men jag är inte så bra på det här som om det finns någon som gärna vill hjälpa mig så är ni välkomna. Jag hade gärna velat ha en egen bild och lite sånt högst upp på bloggen. Enkelt men snyggt! Nej nu ska jag krypa ner i sängen brevid Mikey.

Sov gott

Svarta rosor.

Idag kör jag på mina svarta rosenörhängen som jag hittade för någon vecka sen då jag varit av med dem. Det är sällan jag bär örhängen.





Something nice.

Hej!
Idag är det riktigt skit väder rent ut sagt här nere i Malmö. Mikey är iväg och spelar fotboll och jag sitter hemma och myser i soffan. Kvällen igår var rolig. Vi var ett gäng tjejer hemma hos sofia, sjöng sing star (jag är fortfarande obesegrad), drack några cider och hade allmänt trevligt. Lite senare dök det upp lite killar också. Det blev dock en ganska lugn kväll och min älskade mikey kom och hämtade upp mig vid ett. Det var skönt att krypa ner i sängen nyckter och trött brevid honom. Idag ska vi "hem" till Lund. Först blir det ett stopp på Nova Lund, otroligt länge sen jag var där nu. Och sen ska vi hem till pappa för att äta middag med honom och farmor. Efter det ska vi förhoppningsvis hem till Niki en stund, får passa på när man är hemma i Lund. Även fast vi träffades igår. Vi hörs väl sen! Kanske jag hittar något fint på Nova.

Puss

Ikväll.






Fotboll och avskedsfest.

Ser ut som det spricker upp nu och det lutar åt att det blir fotboll om någon timme. Mycket fotboll i min vardag men är man ett fotbollspar så blir det så (jag spelar ju dock inte längre). Och sen ikväll bär det hem till Sofia med dem andra tjejerna. Hon ska ha avskedsfest då hon snart flyttar upp till Göteborg. Vet inte hur kvällen kommer att sluta, gråtandes eller ute på en klubb någonstans. Det känns ju inte helt okej att hon flyttar, känns ju i hjärtat om man säger så. Men jag är glad för hennes skull, att hon bestämt sig för att lämna skåne för ett tag och testa sina vingar. Nu får jag ta och slänga på mig lite kläder och få upp mitt skitiga hår i en knut. Vi hörs nog ikväll med en outfitbild.

Puss

Min hy strålar.


(försökte mig på ett litet leende men jag är inte så bra på det där, haha)

Idag har jag använt en färgad dagkräm från Lumene + ett kompakt puder från The Body shop, vilket jag aldrig gör. Äger inte ens en fundation och gillar inte att kleta på en massa på huden. Men idag testade jag och visst blir det skillnad. Man får lite mer lyster och huden upplevs slätare och finare. Jag har ju på senaste haft lite problem med min hy och en fundation hade kanske kunnat göra lite underverk på ytan. Vet inte om det syns så tydligt på bilden men tycker allt att min hy ser ganska bra ut här. Min färgade dagkräm innehåller dessutom solskyddsfaktor 10 tror jag. Sen använder jag ett ganska rosa/aprikost rouge från Loréal både på kinder, ögon och några svep över läpparna. Blir väldigt fräscht och fint.



Lyx.

Jag har tänkt lite på det här med lyx och hur olika det kan vara från person till person. Jag är sådan att jag uppskattar den lilla lyxen i vardagen och lyx för mig kan vara många olika saker. För mig är lyx tex att få äta en god och lång frukost tillsammans med Mikey, att få vara ute i naturen en varm sommardag eller kanske bara fixa och dona i trädgården. Lyx kan också vara att ha färska snittblommor hemma i en fin vas, eller att få kolla när mikey spelar fotbollsmatch en fin dag.
Lyx för mig är också att få krypa upp i soffan med en ny tidning, en kopp te och något gott att fika på och det kan vara att jag får unna mig själv något fint. Lyx är  också att bli bjuden hem på middag till familjen och att göra något extra kul med vännerna.


Lagbussen.

Hej på er!
Igår var vi iväg hela dagen. Bussen hämtade upp Bk olympic och fans på klubben och sen väntade en 2 h lång bussresa upp till Torekov. Tog dock lite längre tid än vanligt då det hade skett en olycka. Det var första gången jag åkte med hela gänget i lagbussen, men det gick ju bra. Dock gick inte matchen lika bra, ingen förlust (slutade 1-1) men det kändes som det för olympic hade så många chanser (som vanligt) och dem förtjänade verkligen att vinna över Torekov. Som vanligt är Olympic det bättre laget men dem får inte in bollen i mål. Dock gjorde faktiskt olympic ett mål till, vilket förmodligen hade resulterat att dem vunnit. Men linjedommaren såg inte att bollen gick in i mål för det var lite klydd framför mål. Han stod och sov, knasst!
Men iaf, bussresan hem gick lite fortare och killarna i laget satte igång en väldig disskution med mig om städning bla. Vem som gör vad hemma osv. Det var ju någon som tyckte att det var kvinnans grej och dem kunde inte förstå att Mikey och jag delade på allt. Lite beroende på vem som har varit mest hemma och så också såklart. Men jag tror det var mycket spel för galleriet och det var nog mest tomt snack från deras håll. Men vi skrattade iaf och det blev en ganska livlig disskution fast med glimten i ögat. Jag kan ju inte vara tyst när det disskuteras saker som jag verkligen tycker något om. Så är de med det!

Idag ska jag faktiskt städa haha. Mikey är iväg och jobbar nu så vi kom överrens om att jag skulle dammsuga och skura toaletten och så skulle han ta hand om disken och köket när han kom hem. För ikväll kommer Mikeys mamma över på middag. Blir trevligt!

Ha en bra fredag.

News.



H&M

H&M...

blir bara bättre och bättre på det här med skor och jag vet också att det kommer se ännu bättre ut till hösten, speciellt på skofronten. Dessa är ju inte helt fel heller.



Koftan...

som jag har på mig här på bilden (tyvärr ingen bra bild på koftan) har jag tänkt göra om lite. Just nu är det en grå ganska vanlig kofta och jag hade tänkt färga den svart. Jag gillar den men tycker den är lite mesig just nu. Jag hade även tänkt köpa på mig några snygga knappar och byta ut dem som sitter på. Och jag letar även efter axelvaddar, vill få till snygga markerade axlar. Vad tror ni om det? Vet någon förresten vart man kan hitta klassiska axelvaddar?


This is me today.

Nu ska jag sätta mig och luncha ute i solen. Blir gårdagens middag som bestod av Lax i ugnen med citronskal, citronsaft, purjolök, matlagningsgrädde, mager ost och solrosfrön. Mycket gott!

Och så här ser jag ut idag.









Tröja - Zara
Shorts - Gina
Ballerina - Din sko
Armband - Indiska
Diadem med rosett - Indiska


Nyfiken i en strut.

Någon är tydligen nyfiken på varför jag valde att sluta på mitt förra jobb. Inte var det pga av mina arbetskamrater iaf, för dem har jag fortfarande kontakten med. Men det var helt enkelt inte ett jobb som passade mig och tyvärr så var det många som kom och gick. Trist! Men iaf, nu ska jag faktiskt iväg och jobba på skolan igen, ska snart hoppa på min cykel och cykla iväg. Kanon fint väder även idag! Sen har mikey ingen fotboll ikväll så vi ska laga lite middag tillsammans och sådär.

Ha en bra dag!


Funderar...

på en rutig bikini denna sommaren. Körde randigt förra! Och jag gillar denna med lite färg från H&M.



Det tackar vi för.

Hej hopp!
Idag har jag varit en sväng inne i stan och fixat lite grejor. Nu sitter jag ute och njuter i solen med en bok. Det har ösregnat hela natten men nu skiner solen och det är nog över 20 grader. Det tackar vi för! Mikey skulle egentligen varit ledig idag men dem ringde tidigt imorse och bad honom komma en timme senare så han fick hoppa upp och köra iväg. Men hey, det tackar vi inte nej till.







Det svider.

Jag kunde inte ha kvar inlägget om Malte. Blev ju ledsen varje gång jag såg det och det funkar inte. Det svider i hjärtat!
Vi har precis spelat kort, lyssnar på Dolly Parton och druckit te. Ska smöra några kardemummaskorpor. Bästa!



Puss

A womans right to shoes.


Saturday.

Blev en trevlig och ganska lugn kväll igår. Väldigt kul att träffa M och M. Idag var tanken att jag skulle kolla när Mikey spelar match, första malmöderbyt. Men just nu verkar inte vädret tillåta det. Har regnat hela morgonen! Har jag tur spricker det upp.
Åt frukost för en stund sen och jag åt hur mycket som helst, har alltid älskat frukost. Speciellt när man har en massa nytt pålägg och sådär hemma. Har tänkt att jag ska äta stadigare frukostar nu, ännu stadigare än innan och sen äta mindre till lunch och middag. Det sägs ju att det är det bästa. Men att vi gärna äter lite frukost och sen vräker i oss en massa mat senare på eftermiddagen, och då är man ju oftast inte lika aktiv som under dagen. Och man ska ju starta dagen på bästa möjliga sätt. Ge kroppen mycket näring. Idag fick jag iaf i mig tre havreknäckrebröd, två skorpor, en kopp grönt te, en actimel (som är bra för magen och hela imunförsvaret) och en banan. Inte så illa!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se om det blir någon fotboll.



Lite vin och annat trevligt.

Nu hem till S & A, sen iväg för att träffa killarna från min gamla arbetsplats. Lite vin och sådär, sen får vi se vart kvällen slutar.
Ha en bra fredagskväll.
Puss



Min förmiddag.




Basilika, gräslök & lavendel


Today´s.



Nu ska jag ut och klippa ner dem vissna påskliljorna och sen ta mig ut på en promenad i det fina vädret.

Jeans - Topshop
T-shirt - H&M
Tunn jacka - Åhlens City
Sjal - MQ
Jesussandaler - H&M
Solbrillor - Indiska


Så här ser..






jag ut när jag är hemma och myser. Pyjamasbyxor, litet sovlinne och mina älskade rosa tofflor . Inget speciellt men väldigt skönt och det är ju prio 1. Hur klär ni er när ni bara är hemma och myser?

Jackets.











Alla från topshop och alla snygga på sitt sätt.

Mysig innergård.

Haft en jättemysig dag med mamma. Vi åkte ut till denna gård, eller skånelänga. Dem sålde blommor, inredning, doftljus och en del kläder. Satt ute och fikade på den mysiga innergården med ett stort japansk körsbärsträd i mitten, och jag åt världens godaste äppelpaj med vaniljsås. Hemmagjord var den! Jag fick ett olivtvål av mamma och en ljuslyckta som fick stå på framsidan. Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Mikey ska dyka upp.

Puss







Kvälls kreativ.

Jag förstår inte, jag är alltid som mest kreativ på kvällarna. Då börjar de oftast klia i mina fingrar och jag måste få skapa något. Igår fick jag upp denna fina hängaren, har en likadan på andra sidan rummet. Tanken är att jag ska hänga min morgonrock där som jag bara kan svepa om mig på morgonen. Men den jag har nu känns inte så jätte lyxig eller fin, så den får hänga inne på toaletten som en dusch morgonrock. Får la hitta en ny! Sen gav jag mig på att försöka skapa något i ett av hörnen i vardagsrummet, gick inte så värst bra.
Nu måste jag ta och föna håret innan mamma dyker upp. Idag ska vi ut till en gammal skånelänga här i närheten där dem har café, inredning, blommor, galleri mm. Mys!



Puss

Jag får!



Jag har bakat fullkornsscones och det tänker jag äta till "middag". För det får man när man bor själv och inte känner för att laga middag.

Jeans till jeans.




Vad tycker ni om att ha jeans till jeans?

Affärsidé.

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Vi startade dagen med att äta frukost ute i solen på framsidan. Sen begav vi oss in till Lund en sväng, för att sen ta bilen hem till pappa och hälsa på. Sen drog vi alla på en spontan fika hem till farmor, bullar och gott pålägg. Efter det släppte vi av pappa i stan och vi körde hem till mamma en sväng. En kopp te och lite skitsnack sen var vi på väg igen. Har pysslat lite ute på baksidan, hade velat ha fler blommor och sådär. Jag älskar ju att hålla på i rabatterna, fixa och dona. Har planterat basilika i en kruka på framsidan och den har tatt sig jättebra. Här om dagen gjorde vi basilika och vitlöks biffar. Mina lavendelplantor är snart på g också, ser att dem har börjat knoppa sig. Letar just nu utemöbler till baksidan, har kontakt med en antikhandlare som mamma känner, han hör av sig få fort han får in något intressant. Sen ska jag nog plantera lite fler fina blommor i en massa krukor och lite andra roliga örter. Lite gräslök också tror jag! Man kanske skulle bli trädgårdsmästare? Har även funderingar på att öppna eget, kanske med en vän. Har en liten affärsidé, något som ligger mig varmt om hjärtat. Vill inte avslöja något, vi får se!
Nu blir det fisk och potatismos.


Puss


Skönhet från naturen.

Magnolian blommar och jag älskar det. En av dem vackraste blommorna som finns. Sen är ju jag ganska blommtokig. Fler som är det?




Me today.



Jeans - Topshop
Vit t-shirt - H&M
Kavaj - Monki
Zebrasjal - MQ
Väska - Kreta


Divided Exclusive.



(bild minoutfit.se)


Detta är vad ni har att vänta er från Divided Exclusive under sensommaren/tidig höst. Ser riktigt snyggt ut tycker jag. Vad tycker ni?

Igår & Idag.

Igår blev det fotboll (vinst igen) och mys med A. Killarna var på lagfest och kom hem lite smått runda om fötterna sen. Jag och Mikey gick hem inatt, från Lindängen och ut hit till Bunkeflostrand. Tog nog en timme typ! Men det var fint med en promenad. Hann Mikey nycktra till lite! Slängde oss framför tvn med täcke och slö kollade lite. Idag har vi suttit ute på framsidan och ätit frukost, riktigt skönt. Ska nog snart bege oss på lite cykeläventyr. Skåne bjuder på fin fint väder! Ska posta en jobbansökan också. Så har jag det gjort! Så, jag hoppas ni får en bra dag.

Puss

Dagens.

 



Gråmelerad t-shirt - H&M
Sliten kjol - Gina Tricot
Kavaj - Monki
Väska - Secondhand
Solbrillor - Indiska
Ballerina - Din sko


Evig inspiration.

Amen hur snygg är inte Elin Kling här då? ja, annars också såklart men här träffar hon helt rätt. Precis så här vill jag se ut i vår och sommar. Eller ah bla så här vill jag se ut. Råsnyggt men ändå så enkelt. Dem där skorna är sådär lagom spetsiga och så visar hon tårna lite lagom snyggt.  Och hennes hår är sådär perfekt lockigt och rufsigt. Precis som jag gillar det!



(bild: Kanal.se/StylebyKling)

Favorit.

Nyduscha och naglarna är nymålade. Favorit färgen "Elin" från Make up store åkte på idag. En härlig röd/orange/rosa färg. Ger mig lite power! Idag fick även en gammal favorit ring åka på, inte använt den på 100 år men jag gillar den fortfarande. Liten enkelt pärlemovit blomma med en liten sten i. Kommer inte ens ihåg vart jag köpt den! Och vet ni mer vad jag drog fram idag. Mina underbart söta och sköna mystofflor som jag beställt från nätet för ett bra tag sen nu. Dem har legat inne i klädkammaren och vilat. Stickade med små stenar och halksulor under till. Perfekta! 
Fick ett litet paket i brevlådan idag av mamma, hon har skickat mitt favorit läppbalsam från Tromborg, lite dyrare men mycket bättre, tack! Nej, nu ska jag smälta maten och ta det lite lugnt. Har trots att jag bara varit hemma idag haft fullt upp. Imorgon blir det nog en riktigt powerwalk. Förresten, vad många favoritsaker som fick vara med idag. Ha!








Effective.

Idag har jag varit väldigt effektiv och hurtig. Steg upp innan halv nio och satte igång direkt med att ringa alla viktiga samtal som stod på schemat idag. Hade skrivit en lista på allt som skulle göras och på alla som skulle ringas. Nu har jag även storstädat hela lägenheten, skurat alla golv och dylikt. Har bara lite kvar i köket, disk och sånt trams. Men behövde lite mat i magen och sen hatar jag att diska och torka av i köket. Det är sånt som behövs göras varje dag. Snart blir det dags för en dusch med peeling, en och annan ansiktsmask och sånt där. Och sen blir det väl till att sätta igång och laga lite kvällsmat. Eller ah, kan nog vänta lite med det sista.



Stimmigt.

Idag sa jag upp mig! så himla konstig känsla. Ja, dags att söka jobb igen. Kanske borde börja plugga?



"Walk in closet"

Kollar "Äntligen hemma" där en tjej får sin "walk in closet" inredd och fixad. Jag vill också! När vi flyttar till större och köper ska jag göra allt för att få en sådan. Yeas!



Töser.


 
Kvalborg(?) på Myntha

"Di gröna"

När det var ca 20 min kvar av matchen hemma mot Gantofta i lördags började bortalaget att spela tufft, helt i onödan. Dem låg under med 5-0 och så slutade även matchen. Andra vinsten till Olympic som nu ligger tvåa i tabellen. Men bollen är rund och det är många matcher kvar. Mikey fick sig några smällar men värsta var nog smällen han fick mot huvudet, antingen av en armbåge eller motståndarens huvud. Han svimmade av och det blev ett jäkla liv. Jag var nära på att springa in, reaktionen blev ju den. Men det kan jag ju inte (hade desstuom inga krafter i kroppen, borde legat hemma men när det vankas fotboll och mikey ska spela kan jag inte låta bli), om det inte varit något riktigt allvarligt. Det finns ju folk på plats för sånt. Men jag älskar att se Mikey spela fotboll, han är så duktig och jag ser att han trivs som bäst på en gräsmatta med en boll på fötterna.




(Mikey känner om tänderna sitter kvar)

I love details.

'


(min lägenhet)

En sjuk Nathalie.

Fy fy fy säger jag bara! Jag är så trött och mör i kroppen. Lilla jag har gått och blivit magsjuk. Hållt på sen 18 igårkväll. Och jag blir så orolig för jag tänker direkt på vad som hände förra sommaren nere på kreta, när jag låg inlagd i tre dagar med dropp och hela köret. Och precis som nu hade jag sån jäkla smärta i magen, alltså inte bara illamående utan riktigt smärta. Just nu har jag iaf förflyttat mig från toalettgolvet där jag legat i många timmar nu till soffan. Och det som är extra tråkigt är att min lillebror kom till oss i förmiddags och skulle sova här, men mikey fick köra hem honom vid 8. Väldigt tråkigt!
Klockan är dessutom snart tre, jag kommer att vara så trött och slut imorgon. Och jag som skulle hitta på så mycket! Jag får bara hoppas på att jag är återställd till 100 %.
Nu ska jag iaf slökolla lite på tv.

Sov gott

Vår.



Såhär ser jag gärna ut i vår!

Bild: thefashionspot.com

Valborg 2009.



RSS 2.0