Tråkigt.

Hittade ingen vårjacka och inga tröjor idag. Tycker att utbudet är litet och tråkigt, tyvärr.
Köpte däremot två sjalar inne på Vila.



Och en orkidé med kruka och ett nyckelskåp till min flytta hemifrån samling.




Nu ska vi snart iväg. kanske vi hörs ikväll : )

Puss

Kort och gott.

Hej!
Nu ska jag äta lite, sen hoppa in i duschen. Lite senare bär det nog av till Nova för att kolla in Topshop.
Har lite behov av nya tröjor och annat smått.

Hörs senare ! Puss

Med tryck.

Snygga T-shirtar och linnen med tryck från HM. : )


(designad av Lina Bodén)


(designad av Lina Bodén)


(designad av Anna Fredriksson)

Frukt snacks.

Tja !
Har precis varit iväg och handlat mango, vindruvor och avocado. Det blir mitt snacks idag! Och nu håller vi på att laga kycklingtortillas. Är väldigt hungrig! Har inprincip bara ätit frukost idag. För när det var mellanmål på jobbet så var jag upptagen med att prata med en förälder, så hela mellanmålet gick. Imorgon ska jag in till stan och se om jag kan hitta en vårjacka. Är kanske lite sugen på den där svarta fuskskinns jackan från HM, som många talar om.
Har hört att HM ska ha ett par beiga snygga chinos också, ska kolla in det.

Vi hörs ! puss


Fulsnygg.

Det är något med denna jackan från Topshop som är sådär fulsnyggt. Modellen är ganska snygg och mönstret är kul.

image368

Men där emot denna kjolen är väldigt söt.


Helg igen.

Hej på er! Fredag idag. Herregud, vart har veckan tagit vägen? Idag blir det jobb. Och idag stänger jag och mikey på skolan och sen får vi se vad jag hittar på ikväll. Imorgon blir det käk hemma hos pappa. Sen ska vi + mikey bort till min kusin som har inflyttningsfest.

Förresten, titta vad söta diadem från Forever21. Är det någon som har beställt där ifrån och vet om man får sina saker i tid och om det tillkommer extra kostnader förutom dem vanliga?


Puss


Hej!

Hej !
Blev en liten runda på stan innan jobbet. Skulle kolla upp om Combination hade den svarta vårjackan från Rules By Mary jag trånat efter. Och visst hade dem den. MEN, den satt inte alls som jag hade föreställt mig. Men den var dock ändå ganska söt. Men jag kan inte bestäma mig. Hittade även en annan jacka där inne från Rules By Mary.
Tror att jag ska ta med mig Mikey en dag som smakråd, han brukar vara bra på det : )

Köpte med mig ett nytt schampoo hem, ett frisörchampoo. Ganska mycket dyrare, men mycket drygare och bättre.
Tycker att mitt hår känns väldigt torrt och trött, så då är det kanske värt att satsa på ett bättre schampoo. Köpte ett från mitt favorit märke Paul Mitchell. Som ska ge glans, stadga, näring, liv och volym till håret : ). Låter ju väldigt lovande, vi får väll se. Köpte även ett nytt, mörklila nagelack från Make Up Store, hört att dem skulle vara mycket bra.


Cocoo.se

Kolla in Cocoo.se för lite nyheter, bland annat dessa armbanden : ). Fler nyheter kommer nog att dyka upp inom en snar framtid.



Söta, snygga och enkla.

Puss

Höganäs.

Har precis kollat fotboll och nu håller jag på att renbädda : )
Imorgon innan jobbet ska jag in till en butik här i Lund som har bra erbjudande på Höganäs kollektionen.
Bra rabatter! Och jag har ju flera lådor uppe på vinden på saker som jag köpt på mig, eller som jag fått när jag tog studenten och fyllde 20. Sånt som jag inte vill ha framme eller använda nu, som jag tar med mig nytt när jag flyttar.
Och man får ju passa på att köpa på sig lite nu innan, när man fortfarande bor hemma. Och Höganäs har ju riktigt snygga tallrikar och annat i många snygga färger.






Godnatt & sov gott

Man kan inte få allt.

Tja!

Idag är det löning, plus att jag fick hem papper om hur mycket jag kommer att få tillbaka på skatten, förhoppningsvis innan midsommar. Och det var inte så dåligt! Så nu kan jag och mikey nog resa lite i sommar, i alla fall 2 veckor : )

Tänkte på om det var något speciellt jag behöver nu. Och jag behöver verkligen en ny vårjacka.
Får ge mig ut på jakt inom en snar framtid. Och en ny snygg vår/sommar kjol. Och sen vill jag ju hemskt gärna ha den där söta kavajen från Topshop, well jag vill bara ha och ha. Man kan inte få allt Nathalie !

Nu ska jag göra mig en kopp chai te.




Puss


Efterlyser våren.

Hejsan!
Inatt har det snöat jättemycket här nere i skåne. När jag drog bort gardinen imorse så var det helt vitt. Och jag har mina stövlar på jobbet, ah!
Nu börjar vi snart närma oss april, och ska det inte börja bli i alla fall lite vår då? Jag hoppas verkligen det vänder snart.

Läste förresten i tidningen att Björn Gustavsson ska komma till Malmö, Slagthuset den 31 oktober & den 1 november. Det vill man ju inte missa! Så man får nog vara snabb med att boka biljetter.

Idag blir det först jobb, sen hem och kolla fotboll, Brasilien - Sverige.


Ashlee Simpson.

Har alltid gillat henne. Och hennes album gick varmt här hemma för något år sen.
Sen blev det lite tyst om henne, men har ändå gillat henne i smyg. Tyckte att hon var kanonsöt i sitt mörka hår och den klädstilen hon hade då hon slog igenom på riktigt. Sen föll hon tyvärr för hollywood trycket, opererade näsan och gick ner en massa i vikt. Men trots detta, och trots hennes nya stil så är hon fortfarande väldigt söt och har fortfarande en skön stil. Är ganska nyfiken på hennes nya album som släpps snart, eller så är det redan ute i staterna. Har dock ingen koll på när det släpps här i Sverige!



Godnatt på er!

Allt från HM.

En enkel, snygg och billig sommaroutfit. Lätt att sätta ihop, funkar alltid. : )



Det behöver inte kosta eller vara något märkvärdigt för att få till en snygg outfit, speciellt inte på sommaren.
 
Puss!

Utbildning.

Hej! Skönt att vara hemma. Precis ätit supergod fisk och en matigsallad med pappa. Sitter och kollar runt på lite utbildningar. Har nog bestämt mig för att läsa till Florist nu, haft det i tankarna länge, men har också alltid velat hålla på med mode. Men sålänge jag får vara kreativ, och det får man ju verkligen som florist också.
Och så fort jag kommer in och börjar plugga så flyttar jag nog hemifrån. Får nog tyvärr bli så att man får ta lite studielån, och vänta med att köpa lägenhet och bara hyra till en början.

Har hittat en Floristutbildning i Oxie, precis utanför Malmö bara, Ingvar Strands Blomsterskola.
Har mejlat iväg lite frågor och bett om att kanske få hem lite information och annat i brevlådan.

Kommer att blogga mer ikväll. Hörs då!

Puss

Godmorgon.

Hej Hej! solen skiner lite sådär halvt. Bara det inte börjar snöa och blåsa, för idag är det utedag med barnen på jobbet. Efter jobbet ska jag hem och äta god middag med pappa, något från havet blir det nog.
Under påskhelgen har det blivit mycket godis, dock inte så mycket mat för det äter jag aldrig så mycket av. Blir snabbt mätt, speciellt när det är så mycket att välja mellan. Men denna veckan blir det inget godis, har jag bestämt mig för. Och då får jag ju hoppas att jag kan hålla det. Snart ska man visa sig på stranden i bikini, och även fast jag inte vill eller tycker att man ska ha för mycket ångest över sånt, så har man ju tyvärr det ändå. Det var ett tag sen jag tränade och känner mig faktiskt ganska svag i musklerna, haha! Kanske ska satsa på ett gymkort?

Puss

Sol och bad.

Det börjar snart bli dags att införskaffa sig lite nya bikinis. Och tror att jag i sommar vill köra på en svart bikini. Om inte helt svart, så svart/vit randig, eller med något blommotiv på.



(Bilder från Hm.se)

Godnatt

2 dagar i Paris.

Hemma : ) Nu film, 2 dagar i Paris! Sen ska jag bara ta det lugnt, skönt. Har varit mycket fläng och middagar nu i påsk. Men det är iförsig trevligt.

Hörs kanske sen, eller imorgon!

Puss

Urbanoutfitters.com

Lite snyggt från Urbanoutfitters....



Perfekt tjocktröja.




Söt kjol! Rätt längd och snygga färger.


Sista påskdagen.

Hej hej !
Sitter här och kollar Oprah, handlar om rökning och alla dess följdsjukdomar. Hemskt!
Well, idag ska jag hem till farmor. Träffa släkten och äta påskmat. Sen, beroende på hur sent det blir ska jag kanske träffa en vän som precis kommit hem från Thailand, och varit borta i 6 veckor. Annars blir det en annan dag : ) Igår träffade jag min bästa vän som för tillfället bor och pluggar i Polen. Alltid lika kul när hon väl är hemma!

Hörs sen ! Puss


One tree hill.

Älskar One tree hill och tycker att Sophia Bush som spelar Brooke Davis är otroligt söt.

image322

Barbent.

Söt kjol från Lindex, dem har blivit mycket bättre med sina kläder. Man kan faktiskt hitta en del guldkorn. Och tycker att dem har väldigt snygga och söta underkläder.



Kjol från HM.
 

Kjol från Topshop.

Hej.

Ja, då är snart påsken och ledigheten över. Men men, en dag kvar hemma hos farmor imorgon. Påskmat och annat påskigt. Sen bär det av till jobbet igen på tisdag.
Solen skiner idag, riktigt härligt. Men tyvärr är det väldigt kallt ute.

Hörs sen!

Puss!

Trött & Mätt.

Precis hemkommen! Trött och mätt, och ändå åt jag nästan ingenting. Blir så snabbt mätt nu för tiden!
Men det var en trevlig kväll. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla lite tv.

Sov gott!

Vagabond.

Tycker att denna sko från Vagabond är riktigt söt. Supersnygg vår/sommarsko.



: )

Önskelista.

Min önsktelista just nu:

 
Kofta från Dagmar. Har funnit ett ställe i Malmö som säljer kläder från Dagmar, överlycklig. Och såg att dem även har den i en lila nyans.



Kort kavaj från Topshop.


Dessa blåa stövlarna från Viking.


En Mulberry Bayswater.


Jacka från Rules By Mary.

: ) Puss!

Påskafton.

Godmorgon på er ! Jag har varit vaken i drygt en timme, sovit underbart gott inatt. Idag blir det påskmiddag ute i hjärup, hos mikeys bror & flickvän. Tänkte att jag skulle ha på mig min svarta oversize klänning från HM Trend, och så får det nog bli.

Vad ska ni hitta på idag?

Middag.

Idag blir det middag hemma hos Mikey med några vänner till hans familj. Ta det lugnt och äta lite gott : )
Kör på min vita blus från Topshop som jag inte använt som mycket. Och denna kombinationen armband..



Vad ska ni göra ikväll?

Randigt.

image315

Väldigt söt klänning från Glitzy.se

Armband.

Min nya skara armband Från HM, Cocoo.se & Karin Nathalie Sandström ; )



Långfredag.

Godmorgon : ) precis ätit frukost och nu ska jag iväg en sväng. Mitt paket från Cocoo har kommit, och en liten överraskning ska finnas med. Jag visar det sen !

Puss så länge.

Nyttovecka.

Känner på mig att det kommer att bli mycket mat och gottis denna helgen. Även fast att jag ska försöka att hålla mig lite borta från det. Men nästa vecka ska jag och pappa köra en utrensnings och nyttovecka.
Det blir bara mat från havet, och så har jag gjort en lista på annat som är bra och nyttigt, det blir bland annat:

Hallon
Blåbär
Björnbär
Nötter
Avocado
Brämhultsjuicer
Grönt te
Varmt vatten med citron
Grönsaker

+ 30 min motion varje dag.


Godnatt och sov gott mina vänner!


Kavajen.

Det var någon som undrade när den söta kajaven från Topshop, som jag bloggade om innan kom ut i butik. Och det kommer den göra om ungefär en månad. För ett mer exakt datum, så hänvisar jag till personalen på Topshop. : )

Bloggar.

Tänkte berätta vilka bloggar jag läser, nästan dagligen.

OhSofina-Dressing is a way of life
Engla´s Showroom
KENZA
Style By kling - Kanal5
Ebba Von Sydow- Veckorevyn
MINI


Vilket team.

Nu har jag och mamma bestämt att vi ska pyssla och göra smycken tillsammans. Mamma blev super inspirerad av det jag hade gjort idag. Så vi ska köpa på oss en hel del tillsammans. Billigare & roligare när man är två!
Så helgen 5-6 april ska vi pyssla som bara den! : )

Skriv.

Ni får gärna skriva vad ni tycker om mina egen designade smycken. Tänkte nämligen fortsätta med detta och behöver lite kritik, tips och ideér. Jag gillar ju enkelhet, även när det kommer till smycken. Så dessa jag gjort idag blev ju ganska enkla, men söta tycker jag. Har på mig armbandet nu och känner mig ändå nöjd.

Så var inte rädda för att skriva : )

Choklad.

Mikey överrskade mig med ett jättefint påskägg, gjort av choklad med massa gott choklad i. Mörkt och med marsipan : ) Hur gulligt som helst!


Pyssel.

Hej på er! Hoppas allt är bra. Nu har man lite extra lång helg, ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Riktigt skönt! Och det blir en massa påskfirande.

Har pysslat med lite armband och halsband idag, vet inte om det blev super bra. Men lite nöjd är jag ändå, första gången jag gör det så här på mer allvar.



Lite söta, eller?

Topshop.

Söt kort kavaj från topshop. Vill ha!

image298

.

Här kommer det jag beställde från HM förra veckan. Tycker att det är kanon att beställa billiga, basplagg från HM. Speciellt sommarkläder, sen kan man bara lägga till sin egen finish och stil. Till det här hade det varit snyggt med en jensväst, som jag nog ska köpa på mig imorgon. Något snygg halsband och ett par skor med lite färg.

Vanligt vitt ribbat linne
Korta svarta shorts


Nu så.

image294


Randig tröja HM
Svart tröja HM
Jeans Topshop


En sen dagens outfit, och dessutom ser det ut som att jag har världens största näsa : ) kan ju iförsig inte påstå att den är liten. Men pappa har alltid sagt att det ger karaktär till ansiktet.

Superseg.

Bloggen är jätteseg, och jag är seg. Det har varit en lång dag. Skulle precis lägga upp dagens outfit och lite andra bilder men det vill sig inte : (. Försöker senare!

Nu blir det Greys Anatomy och sen film. Men kommer nog att somna tidigt idag.
Hoppas er dag har varit bra. Vad har ni förresten hittat på?

Puss.

Cocoo.



Klickade precis hem dessa två från Cocoo.se : )

BH.

Är lite nyfiken på hur en sån här BH egentligen sitter och känns. 

image289image290

Från Nelly.se Freebra

Lite färg.

Lite färg i bloggen piggar ju upp, speciellt om det är Liselotte Watkins verk.


image288
image285
image286image287

Underbart.

Påskägg.

Mikey fick ett påskägg av mig idag, lite i förväg.



Såg detta påskägget från Åhlens i en tidning och tänkte det var ju kanonsnyggt, inte som ett vanligt halv tråkigt påskägg.
Och så köpte jag lite roligare godis, fint choklad, gräddkola, nougatchoklad mm inne på Tehuset i Lund.

Staden.

Nu ska jag in till staden med mor och lillebror. Kolla runt lite och ta en fika! Börjar sent så tar tåget direkt från Lund till Malmö sen : )

Ha en bra tisdag! Vi hörs ikväll

Puss!

Tisdag.

Godmorgon !
Varit vaken i 35 min nu, kollat Elin Kling i Vakna! med The voice. Tyckte inte att hon tipsade om så mycket plagg den här gången. Well, fanns kanske inte tid.

Snön ligger kvar, helt vitt ute.

Nu ska jag gå ner och äta frukost med mamma & lillbrossan.

Hörs snart!

31 min.

Lite läsning och sen om ett tag ska jag sova : ) 31 min, sen är det ny dag. Imorgon blir det jobb, sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda.

Lite smått och gott från Topshop.com så här på kvällskvisten



Snygg, enkel svart tubtopp och ett par riktigt färglada stora örhängen. Kanon snyggt!
Sen behöver man ju kanske inte välja just så här stora och med så här mycket färg.
Men ett par örhängen i den här stilen kan lyfta en annars ganska enkel outfit.





Snygg blus och söt volangkjol.


Ni får sova så gott och drömma sött.

Måndagsmys.

Hej!
Sitter och tar det lugnt med lillbrossan, så skönt att vara hemma. Vädret idag har ju varit kaos. Tur att jag inte följde med på utflykt med jobbet idag. Ikväll blir det lite mys och fika med familjen. Och lite bra tv!
Imorgon ringer kl 8.30 för då är Elin Kling, som vanligt med i Vakna! The voice och tipsar om snygga kläder från Zara och Topshop.

image275


Jeansväst.

Nämen hej ! Håller på att göra mig iordning för att om ett litet tag bege mig till jobbet. Här hemma är det nästan snöstorm. Vill inte ha någon snö nu! Men mars och april väder kan vara konstigt.
Så det blir väll till att dra på stövlarna ett tag till, tyvärr.

Är förresten så sjukt sugen på att köpa en snygg jeansväst, och har sett en riktigt snygg på HM inne i malmö.
Ska nog köpa den faktiskt. Vad tycker ni om jeansväst?


(Bild från HM.se)

Puss!

Packa.

Nu ska jag packa lite, för att imorgon innan jobbet bege mig hem till mamma för en vecka. Detta eviga packandet och flyttandet. Det har pågått i 18 år nu! Man vill ju verkligen ha sitt eget snart.
Well, imorgon är jag inte ledig. Men börjar inte förens lite senare.

Ska lägga mig och läsa lite och sen sova!

Godnatt och sov gott : )

Omtalad.

Hallå !
Har precis kollat LA Ink och innan det One tree hill som börjat igen efter ett väldigt kort uppehåll.
Jag och mikey är helt fast!
Ska dricka en kopp kvällste nu och bara ta det lugnt framför tvn.

Förresten denna omtalade väskan, en Mulberry Bayswater är verkligen snygg och klassisk. Jag hade gärna velat ha en. Eller vad säger ni?



En brun hade jag nog föredragit. Finns i mindre varianter också!

Dior.

Varit iväg en sväng på nova, köpt inflyttningspresent till mikeys bror och hans flickvän.
Kom på att jag behövde en ny ögonbryns penna, har en från HM, deras eget märke. Och har ändå varit nöjd med den, men nu är där bara en liten stump kvar. Fick tips om att Dior skulle ha en jättebra, så det fick bli en från Dior.
Spännande att se om den är överlägset bättre än den från HM.



Tråkiga bilder, man ja såhär ser den ut i alla fall. Och så fick man en vässare till. Inte fel!

Vad gör ni en söndag som denna då?

En dagens.

image266


Jeans Topshop
Jacka HM?
Tröja T-shirt store
Halsduk Topshop

Puss!

Söndag morgon.

Godmorgon! Eller har varit vaken ett tag nu. Precis ätit gröt, lite trött på mackor.
Har sovit jättegott med mikey brevid mig inatt. Idag tittar solen fram lite, härligt : )
Ska bege mig hem till N sen en stund, pussa henne hejdå.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv, sen får man väll göra sig iordning.

Puss!

Kofta.

Söt kofta från Dagmar. Skrivit om denna innan men visade den i svart då. Jättesöt i ljusblå ju!

image264image265
 
(Bilder från www.houseofdagmar.se)

Godnatt på er!


Kvällen.

Nu har vi tittat lite på melodifestivalen, har inte följt det innan och ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket.
Nu blir det lite fotboll och sen vet jag faktiskt inte. Kanske bara mys ikväll igen!
Har firat micke (låtaspappa) lite idag. Druckit te och ätit lite gott.

Hörs sen : )

Puss

HM.

Klickade precis hem lite smått och gott från just HM. Sånt som alltid är bra att ha nu till sommaren.
Hade dessutom lite rabatter att utnyttja.



Svarta shorts och ett vitt ribbat linne funkar alltid. Och det är sånt som jag iaf alltid behöver i min garderob.
En söt marinblå blus och ett snyggt armband. Allt kommer redan nästa vecka : )


Vad gör ni ikväll då?

Espadrillos.

Ett par Espadrillos  är ju rå snyggt att ha till sommaren, till både kjol, shorts, jeans och klänning. Enkla men kan ändå lyfta upp en outfit. Dessa från HM.se är både billiga och snygga. Finns i 4 olika fäger. Jag hade nog valt dessa två.


image258image259
Snygga eller?

Som en dröm.

Vilken dröm. Helt underbar. En sago kjol.

image256

Designad av Hanne och Tina för DesignSverige.com

Här kommer den.

Här kommer min nya t-shirt i rätt storlek. Lagom avslappnad lördags outfit. Och till ett par korta svarta shorts i sommar och ett par snygga skor.


Tröja - T-shirt store
Jeans - Topshop
Ring - Pilgrim
Klocka - Tradera

Örhängen - Accesorize



Söta nallar och en tuff cowboy.

Härligt.

Idag är det lördag, härligt. Tyvärr är vädret lite grått ! Ska in till stan och byta min t-shirt till en mindre storlek.
Sen ska jag träffa N, kanske en runda och en fika på nova? Får se om jag kan låta bli att shoppa upp dem sista pengarna haha, eller ah lite är där ju kvar.

Ikväll ska vi fira min låtsatpappa, lite fika och presenter. Sen får vi se vad som händer : )

Hör av mig sen! Puss


Hej.

Hej : )
Jobbade sent idag och har precis ätit. Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt. Har handlat hem lite mango, melon och hallon.

Såg en helt underbart söt klänning i Damernas Värld från Kenzo. Ros motiv och snygg modell på klänningen.
Kunde dock inte få fram någon bild på den. Men ska defenitivt leta runt efter något liknande.

Hittade denna enkla men snygga jackan från Rules By Mary, den hade jag gärna velat ha i vår. Vet att MQ börjat sälja lite Mary kläder och finns den del återförsäljare på nätet. Är det någon som vet fler ställen där man kan hitta Rules By Mary?


image249.

Vad ska ni göra ikväll då? : )


Sovmorgon.

Sitter här och lyssnar på Amy Winehouse på full volym. Ska snart sätta mig i köket, dricka en kopp te och läsa nya numret av Damernas Värld. Extra tjockt med mode idag.

image247

Idag har jag och Mikey haft lång sovmorgon tillsammans, mysigt!

Ha en toppen fredag, vi hörs efter jobbet.

Puss!

Debatt.

Kollar debatten i SVT1 om Shopping och Modebloggare. Blondinbella och Ebba från Veckorevyn är bla med. Väldigt intressant faktiskt, mycket negativt som sägs.
Tanken med min blogg är att jag vill inspirera, att kanske hjälpa vissa tjejer på traven med mode och skönhet.
Mode är ett intresse för mig, det handlar inte bara om att konsumera. Jag är absolut inte gjord av pengar, och shoppar absolut inte varje dag. Kan hända att det uppfattas som att jag shoppar ganska mycket men jag köper inga dyra grejor. Bara för att jag har mode och skönhet som ett intresse, driver en modeblogg så betyder inte det att jag är korkad eller inte är bra på något annat. I bloggen är jag kanske ganska ytlig, men det kan jag säga att det är jag verkligen inte i det verkliga livet. Jag har valt att ha en modeblogg, där jag även skriver om annat som inspirerar mig och har valt att låta bli att skriva om allt för personliga saker och händelser.
Jag har mål och drömmar i livet, och dem innefattar inte bara mode och skönhet.

Thats it.

För stor.

Köpte en tröja inne på T-shirt store idag. Ville ha den lite oversize, hittade en med coolt tryck, tog en storlek M men när jag kom hem sen och provade den så var det nog lite väl stor. Det var dessutom en av dem större modellerna, såg närstan ut som ett nattlinne och det var ju inte riktigt det jag ville ha. Så får nog åka och byta till en S, eller kanske till och med till en XS. Och då, när jag bytat och har den på så kan jag fotografera och lägga upp här i bloggen : )

Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs imorgon

Puss.

Lykke Li.

Söt tjej, grym musik.

image246

?

Är det bara hos mig det inte funkar att lägga upp bilder i bloggen?


Torsdag.

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott inatt. Det har i alla fall jag gjort, tills det att pappas klocka ringde halv fem imorse, sen hörde jag när han gick halv sex och sen låg jag vaken i säkert 40 min efter det. Well, thats life!
Och idag är det redan torsdag. Jag fattar inte hur veckorna kan gå så fort, och helgen ännu snabbare, tyvärr.

Nu ska jag snart äta frukost, orkar inte göra gröt idag, så det får bli två mackor, och te såklart. Tänkte ta en runda inne i malmö innan jobbet om jag hinner. Kommer jag hem med något så lägger jag upp det i bloggen senare idag.

Ha en bra dag : ) Kram!

Ett svar tack : )

Har frågat innan, men fick inget svar!

Vad tycker ni om denna jackan från Topshop, och vilken färg gillar ni bäst? : )


Nyhet.

Dessa söta och fina armband från Cocoo.se kommer att finnas till försäljning från om med den 18 mars.

Finns i flera fäger och budskap. Dessa tre hade jag gärna velat ha : )


T-shirt.

Idag fick jag jobba över lite, inga problem, blir ju extra pengar i kassan. Så är nyss hemkommen, pappa fixar hamburgare i köket. Absolut godast med hemmagjorda hamburgare, och så kör vi grovt hamburgarbröd.

Kom på idag att jag har alldeles för få snygga T-shirts, och sen kom jag på att vi har ju T-shirt Store i malmö. Finns massa snygga och coola tröjor där, dessutom är dem lite längre och det tycker jag är bra och snyggare. Annars blir lätt många t-shirtar så korta, eller kryper upp lite när dem blivit tvättade ett antal gånger. Vet dock inte om T-shirt Store finns på fler orter i detta land. Det är ju absolut inte omöjligt!

Hörs sen!

Puss & Kram

Gummistövlar.

Hej Hej Hallå !

Tandläkarbesöket idag gick bra. Allt såg jättefint ut, inga hål och rena tänder : )
På vägen hem, från ingenstans började det ösregna och hagla, snacka om att jag blev blöt och fick föna håret för andra gången idag haha.
Idag önskar jag att jag hade ett par snygga och söta gummistövlar, som dessa tex:




Helst dem blåa! Ska nog införskaffa mig ett par sådana inom snart framtid.

Snart bär det av till jobb. Ska bara stryka min skjorta, min snygga vita skjorta med blåa ränder.

vad ska ni hitta på idag?

Puss.

Natti Natti.

Puh vad trött jag är! Ska lägga mig i sängen och kolla lite tv och sen sova så gott.

Sov gott : ) Vi hörs imorgon !

Puss

Allmänt tråkig.

Hej hej !
Inte hunnit blogga på hela dagen. Steg upp 06.40, fy vad trött jag var. Sen har jag precis kommit hem.
Känner mig allmänt tråkig idag,  och mitt hår ska vi inte tala om. Plus att jag visste att vi skulle på utedag. Tyvärr får man fortfarande klä sig ganska varmt. Och blåste gjorde det !

Ikväll ska jag bara vara inne i värmen, äta och kolla fotboll. Imorgon kan jag iaf sova till halv nio, nio. Sen ska jag till tandläkaren kl 10 och dra iväg till jobbet kl 12. Ska dessutom jobba över lite imorgon så att jag kommer inte att vara hemma förens vid sju.

Idag har jag längtat extra mycket efter vår och sommar. Men ska försöka att inte tänka på det så mycket, för då går det sååå långsamt.

image228

image232

Vi hörs sen ! Puss & Kram

Sommar.

image218






Vilken söt sommaroutfit. Klänningen hade jag gärna haft på mig i vår och sommar. Snyggt med både höga och låga skor och en söt lite väska.

Alla från Asos.com

Promenad.

Nu ska jag ut och gå en runda, iväg och handla åt pappa. Solen skiner fortfarande så man får passa på att vara ute lite. När jag var ute innan så blev jag faktiskt väldigt varm i min vinterjacka, men tror dock att jag  hade frusit lite i en vårjacka. Jag är ganska frusen av mig!

Det blir en lugn måndag hemma idag. Med lite bra tv tittande. Imorgon börjar jag tidigt, kl 8. Så jag får gå upp vid sex, och ta tåget vid sju.

Hoppas solen skiner på er också!

Puss

Gott och Blandat.

Från www.Urbanoutfitters.com : )


 
Gillar stilen på denna jackan. Riktigt snygg! Men, faktiskt så skulle jag vilja ha den hel svart, och inte vitrandig. Även fast jag annars älskar randigt så känns det inte rätt på denna jackan.


Söta sommarskor. Finns även i rött, men jag hade ju föredragit dessa två färgerna.




Puss!


Godförmiddag.

Godförmiddag på er ! Hoppas ni sovit gott, det har i alla fall jag gjort, riktigt gott.
 Solen skiner och jag har varit vaken länge. Spelar musik på högvolym och packar för att bege mig hem till pappa.

Har lite små ärenden att uträtta idag! Måste rusa nu men jag återkommer ganska snabbt igen,

Puss sålänge.

Söndagsmys.

Åh vad seg man kan vara en söndagskväll som denna då. Men det blev ju ganska sent igår!
Ska nog göra mig en kopp grönt te, och äta en god chokladbulle.

image208


Nu kl 19 blir det till att kolla in premiären av LA Ink med Kat på kanal 6. Och halv nio blir det "I en annan del av köping".

Imorgon är jag ledig, och ska hem till pappa en vecka. Resten av dagarna blir det jobb och tandläkarbesök.

Ha en mysig söndagskväll : ) Kram!


Jacka.

Har kollat på denna jackan från Topshop i butik, gillar den väldigt mycket.



Men vet inte riktigt vilken färg jag gillar bäst.

Vad tycker ni om jackan? och vilken färg är snyggast?

Mässan.

Hej !

Har precis kommit hem från Hem & Villa mässan i malmö. Gud vad mycket fint där var! Längtar verkligen tills jag flyttar, hoppas det blir inom en snar framtid.
Köpte två sådana här jättefina vita keramik skålar, underbart söta. Från Twinshome.

image204
image205

Utekvällen igår var skoj : ). Först var vi och bowlade en timme och drack lite vin. Sen drog vi vidare till slagt, där vi slapp stå i kö. Riktigt kallt ute!
Träffade en massa gamla vänner, och nya också för den delen. Jättetrevligt!
Har varit en bra helg !

Så vad har ni haft för er då? : )

Puss.

Invingning.

Ikväll blir det utgång, var ju sugen och nu blev det lite spontant så det blir säkert kul. Kanske lite bowling innan : )

Kvällens outfit blir nog min gråa klänning, svarta strumpbyxor och ballerina skor. Har inte haft den på mig ute innan, så nu får den bli invigd.


image203

Har precis ätit Mango, köpte 2 st för 15 kr : ) älskar mango!

Hinner nog inte blogga mer idag, tyvärr. Så ha en bra lördagskväll.

Puss


Välkommen våren.

Otroligt fint väder ute!  Ah idag känns det verkligen som vår. Kom hem för en stund sen och nu har jag precis duschat. Ska ut och gå en ordentlig runda med mamma snart, sen ska jag städa lite på mitt rum, vet att det är dags.
Och om någon timme sådär så ska jag och N träffas och göra smoothies : )
Ikväll bär det av till Malmö igen då jag och Mikey ska upp och iväg på malmö mässan imorgon ju.

Nu är jag måttligt trött på min vinterjacka, men är nog lite för kallt för att släppa den helt än. Måste ut på spaning, hitta en snygg vårjacka.

Skin ikapp med solen idag ! Vi hörs ..


Puss!

Godnatt.



Gillar stilen på dessa armbanden från Hm.se, stela och med afrikans känsla : )



Tyckte även dessa skorna från samma ställe var riktigt söta. Finns i 3-4 färger.

Ska nog sova om ett kort tag. Så godnatt på er. Sov gott.


Fredagkväll.

Har precis ätit take away sushi, gott och nyttigt. Kunde inte låta bli att köpa lite kex och en mögelost på vägen hem, lite fredags mys. Jag bara älskar mögelost!


image202


Lite snygga prylar från Forever21.com. Hyfsade priser och en hel del snyggt.




Ha en fortsatt mysig fredags kväll. Hörs sen.
 

Ännu en fredag.

Det är sjukt vad veckan går fort, speciellt när man jobbar. Det var ju precis måndag !
I malmö är vädret grått, men i lund var det ljusare och man kunde ana solen. Synd att man inte jobbar där då.


Ikväll ska och mikey vara snälla och köra min pappa långt ut till landet, till några kompisar.
Sen får han ta sig hem själv inatt : )
Och annars så ska vi nog bara ta det lugnt. Imorgon ska jag hem och träffa N lite. Och på söndag tänkte jag och mikey dra till mässan här i malmö. Inredning och blommor! Full inspiration.
Är faktiskt lite sugen på att dra ut imorgon, men vi får se.

Ha en toppen dag. Puss


Fruktsallad.

Känns som att min garderob ekar tomt på tröjor just nu. Känns nästan som att jag måste köpa en hel upplaga.
Får nog bli en sväng till topshop i helgen. Där brukar man alltid kunna hitta söta vår och sommar tröjor.

Ikväll ska jag passa lillbrossan då mamma och micke har personalmöte.
Senare kommer Mikey och då ska vi göra fruktsallad på banan, clementin, mango, vindruvor, hallon och blåbär.
Nyttigt och gott !

Funderar förresten på att köpa mig ett nytt gym kort på F&S. Måste komma igång ordentligt, + att jag har helt nya träningskläder som bara ligger och väntar. Behöver träna upp musklerna lite.

Är grymt sugen på denna jackan från Monki jag visade i förra inlägget. Har tänkt på att jag nog gärna kör med en ljus vår jacka detta året. Även fast jag älskar svart, alltid.

image186

Puss

Ha en bra dag.

Nu tittar solen fram : ) härligt. Blir det invigning av dem nya solglasögona ändå.

Hörs ikväll. Ha en bra dag.

: )








Lite söta och snygga kläder från Monkigirl.com


Godmorgon.

Skönt med sovmorgon idag, har sovit jättegott inatt.
När jag vaknade imorse såg min hy faktiskt klarare, renare och bättre ut. Jag undrar om det är ansiktsbehandlingarna och dem nya produkterna. Om det är de så får jag ju fortsätta : )

Ingen sol idag inte, så jag kan inte inviga mina nya solglasögon. Regnar gör det också!

Nu ska jag kolla in Monkigirl.com. Hörs snart!

Puss


Lite väl tajt.

Bloggen är jätteseg. Försäkt logga in hur många gånger som helst, och nu äntligen. Dagen har bara rullat på, full rulle. Hinner inte blogga så mycket som jag skulle velat : (

Fick hem tröjan och solglasögona idag som jag beställt från HM.se. Tröjan var lite väl tajt för min smak, men solglasögonen var ganska coola faktiskt så dem behåller jag. Lite sådär fluga varning men det är ju kul !





Puss

Ses imorgon.

Gud vad trött jag är ikväll. Blir nog snart sängen och upp hyfsat tidigt imorgon.
Sov gott ! Hörs imorgon.

Puss

Dagarna går så fort.

Godkväll! Inte hunnit blogga på hela dagen, synd. Men ...
Fick tips här om dagen att det guldiga armbandet jag skrev om från Asos.com skulle finnas i Monki butikerna, inte inte nog med det, till halva priset. Så jag åkte in till stan lite innan jobb och kollade in dem två monki butikerna vi har i malmö, men tyvärr fanns det inte där.
Köpte lite nytt smink idag, då jag fick slänga min förra mascara. Fick ju någon form av ögoninflamation och då är det inte bra att använda samma igen.

Köpte min favorit mascara från Lumene Blueberry Curl, och Crystal Radiance Skin tone perfector, också från Lumene, som slätar ut huden, som en primer. Antingen för sig själv eller under fundation. Men jag har tänkt använda den för sig själv, som den är för jag använder aldrig fundation. Sen fick även Blush Minerals från Loréal Paris följa med mig hem.


Skor.

Lite söta skor från Topshop.com



Tyckte dessa vita tygskorna med svarta prickar på var väldigt söta. Lite roligare än helt vita kanske.



Snygga sommarsandaler.


Katten.

Kan inte låta bli att lägga upp denna bilden på min söta katt som har lagt sig till rätta mitt på bordet framför tvn.
Som mamma brukar säga, det finaste man har sätter man på bordet : )

image167

Tack.

Tack för tipset ;) Ska ta mig till närmsta Monki butik imorgon.
Puss!

Hej.

Hej !
Dagen har bara rullat på , var uppe med tuppen 06.20. Men det var faktiskt riktigt ljust ute och det känns positivt. Stack till jobb, på min egentligen lediga dag. Det blir en del extra jobb. Direkt efter jobb stack jag på en 75 min lång ansiktsbehandling på Lenhud. Underbart skönt ! Min hy har aldrig varit så len.
Provade en ny behandling idag med PHA - AHA syror. Och fick även med mig hem ett litet test kitt med två olika krämer, ansiktsvatten, rengöringslotion och ett serum från Bioline med just PHA - AHA syror i. Och det var faktikskt inga jättesmå förpackningar så dem kan nog vara ett tag. Får prova på dessa lite nu och ta en paus från mina vanliga produkter och se om jag känner någon större skillnad.
För er som känner att ni kanske har lite oren hud, eller känner att ni har mycket pormaskar eller finnar så kan jag absolut rekomendera just denna behandlingen. Eller krämer med dessa speciella syrorna i!

image166

Och idag var jag faktiskt och lämnade tillbaka den söta jackan/kavajen jag köpte på Hm Trend här om dagen. 
Den är verkligen jättesöt, och ser super snygg ut på galjen. Men efter att ha provat den här hemma ett antal gånger så satt den inte riktigt som jag ville. Jag såg lite fyrkantig ut i den! Och då den ändå kostade ett antal hundralappar så kände jag, för att slippa ångest att det var bäst att lämna tillbaka den. Och det känns faktiskt rätt nu!

Imorgon har jag sovmorgon, och det ska bli skönt. För sen blir det upp tidigt på onsdag då jag också ska jobba lite extra. Kl 8.30 imorgon är det Elin Kling på Vakna! med The Voice. Missar jag nästan aldrig, om jag inte jobbar tidigt.

Idag har det varit hel konstigt väder. Vår känslor när man vaknade, fram till tolv-ett. Sen började det snöa här nere i Lund och sen har det ösregnat. Ska kanske hem till N sen, blir till att ta paraply och stövlar.

Hörs sen!

Kjolar.

I vår och sommar tycker jag den är finast med riktigt puffiga kjolar eller lite högre tajta penaktiga kjolar.

 
Denna från Asos.com är enkel och snygg.


Miu Miu

Sånna här fina och puffiga kjolar/klänningar är kanon fina. Sen behöver man ju inte välja dem så korta.
Finns säkert i längre varianter ute i butikerna.



Den här kjolen från Hm.se tycker jag är snygg också. Nu ser man inte så jättetydligt på bilden, kunde faktiskt inte hitta en annan bild. Men om jag inte minns fel så är den lite högre i midjan. Snygg form och som sagt jag älskar randigt.

Asos.com



Supersnyggt armband från asos, och även snygga sommarväskor.

Godmorgon!

Sov ovanligt länge idag, och ända somnade vi inte så sent igår, lite över ett. Men iförsig så vaknade jag 08.15 och låg vaken ett tag och tittade på tv, sen somnade jag om : ) och vaknade halv elva.

Idag blir det kalas hemma hos farmor för min fabror. Blir inte så sent för imorgon ska jag kanske upp och jobba, trost att det är min lediga dag, dem skulle ringa vid sju. Blir inte så många timmar för sen ska ju jag på ansiktsbehandling.

Har förresten blivit månadsantsälld på jobbet nu, en visstidsanställning. Så nu kan jag kalla mig Barnsköterska och inte bara vikarie. Skönt med fast lön varje månad, + att jag nästan alltid jobbar extra timmar.

Hörs sen!

Ingen mascara idag inte.

Har precis kollat Milan match på tv. Nu blir det bilen in till malmö, käka och sen ja? får vi se vad kvällen har att erbjuda. Var lite sugen på fest! Men har nog gått och fått någon form av ögoninflamation, är röd och iriterrad i ögat så fick skippa mascaran idag. Känns inte så lyckat, eller kul att dra ut med ögoninflamation.

Annars idag har det bara varit en lugn dag, varit och handlat med pappa, sen mötte jag upp S på nova, var vi där i någon timme, sen lagade jag och pappa mat och så har jag bara pysslat här hemma.

Ha en fortsatt bra lördagskväll.

Puss!

Dagens köp.

Här kommed dagens köp och även dagens outfit.
image153

Skjorta HM
Dagens köp Jeans från Topshop
Skor Topshop

Har alltid kört med mörka jeans, men idag kände jag äh va fan. Det är snart vår och sommar, då är det kanske snyggare med ett par lite ljusare. Alltid trott att jag skulle se större ut i ljusare jeans, men det gör jag nog inte.

Kycklingsallad.

Fick tips om att använda 2-3 olika bruna nyanser i mitt hår, och det kan nog blir riktigt bra. Lätta upp hårfägen lite.
Tack blubb : )

Får nog bli en färgning av slutet av månaden.

Nu ska jag göra kycklingsallad.

Återkommer snart!

RSS 2.0