The real thing.



Jeans - topshop
Tröja - Hm


Osminkad och oduschad. Väntar bara på att få göra mig iordning !

Goda vänner och goda ostar.

Sådär ja, då var man hemma igen och har hunnit äta lite sen middag. Har varit iväg hela dagen och myst hemma hos Niki med Emma, lite te och goda ostar. Aldrig fel!
Börjar känna mig konstig i halsen, riktigt tråkigt. Jag hoppas verkligen att jag inte känner något när jag vaknar imorgon.





Vad ska ni hitta på imorgon?

Sömntuta.

Oj, det blev sent igår och då blir det automatiskt sen uppstigning. Hade iaf en mysig och trevlig kväll! Nu ska jag strax börja göra mig iordning för att bege mig in till Lund och möta min kära vän Niki, och sen ska vi ta oss hem till henne. Kommer väl hem senare i eftermiddag, och då blir det nog till att planera nyår lite, lägga upp ett schema så att säga haha. Och röja lite till här hemma, sortera sopor. Skit noga att man gör det här på vårt område, så det gör vi, väldigt noga. Men det är bara bra !
Jobbigt att det tar så mycket plats under vasken bara, men men det är väl ändå ett I-lands problem.

Nä nu får jag nog snabba mig lite!

Puss
och Kram

Middag på resturang Carlsand.

Snart middag och idag bjuds det på sweetchili marinerad kycklingfile i matlagningsgrädde och kokosmjölk, kryddat med salt, svartpeppar och lite vitlökssalt. Till det tänkte vi ha nudlar men upptäckte att dem var slut så det fick bli ris. Har inte så mycket mat hemma i frysen eller i skaffariet. Men hade tänkt äta upp det vi har först innan vi stor handlar, annars blir det oftast så att något ligger kvar och aldrig blir uppätet. Slöseri med pengar! Så om någon vecka ska vi STOR handla, ska skriva en ordentlig lista så att vi får med allt. Tänke kolla upp lite nya recept också, lätt att man kör på samma mat annars. Man kör liksom runt på det man kan! Men jag måste säga att vi har varit väldigt duktiga på att laga mat sen vi flyttade hit. Det har nästan blivit hemmalagad mat varje dag. Inte alltid jättegott, nyttigt eller kul men mat har det iaf blivit. Min pappa har alltid varit duktig på att laga mat, och aldrig varit rädd för att prova sig fram. Han har försökt lära mig en del under åren, kanske är det de som har fastnat. För jag brukar prova mig fram, eller vi provar oss fram. Oftats blir det bra, har inte litet hum om vad som passar till vad osv.

Hur gör ni med maten hemma? Vem lagar den?

Hörs sen!

Dagen.

Herregud vilken slappe dag! Men visst får man ha sådana också? Har bara legat i soffan och kollat på lite nya simspon avsnitt med Mikey. Men ska nog snart sätta igång med att städa och fixa lite, en sån dag idag.
Katten verkar också lite trött idag må jag säga.

Ska förmodligen iväg ikväll, får se hur det blir.

Är alla andra på jobb idag eller?
Fast vissa av er har kanske jullov.

Puss

Ja men det är ju snart vår.



HM

Ny vecka.

Hej ! Solen skiner idag igen, bara jag och katten som är uppe. Mikey är en sån sömntuta, och nattuggla ibland. Men men, ska få i mig lite frukost, hoppa in i duschen, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Vad ska ni hitta på idag?

Puss

2008!

Året som gott..

I Januari började jag jobba mer och mer på skolan och blev senare också visstidsanställd som barnskötare. Utan tvekan det bästa jobbet jag haft. Den 12 januari "flyttade" jag och Mikey in i min morbrors och hans frus hus, för att passa det i några veckor medans dem var i Thailand. Det blev en prova på tid för mig och Mikey och vi kom underfund med att vi trivdes riktigt bra med att bo ihop. Det var även i januari som jag startade denna bloggen. Och om jag blickar tillbaka så kan jag se hur ganska mycket min stil har förändrats och jag känner mig även säkrare i min stil.



I Februari började jag tjäna lite mer pengar. Jag upptäckte Liselotte Watkins och Elin Kling. Och den sistnämnda kom att bli en stor inspirationskälla.



I Mars minns jag att jag var helt inne på att flytta hemifrån så fort som möjligt. Köpte på mig saker, gick på hem & villa mässor och började på allvar planera min flytt. Kan känna att jag fortfarande var väldigt försiktig i min stil, fast att jag vet att jag ville så mycket mer.



I April sökte jag in till blomsterskolan och trodde att jag verkligen hade funnit mitt yrke. Kände mig väldigt förväntansfull och stolt över att jag bestämt mig för att studera ett tag. Det var ungefär vid den här tiden som jag på riktigt upptäckte hur kul det var att beställa kläder från internet.
Och jag älskade denna koftan från Åhlens City, absolut månadens favorit köp. Jag älskade också verkligen att ha en liten sjal om halsen, ledigt hängande.



I Maj började vi spara pengar till en eventuell resa och vi hade även väldigt fint väder här hemma. Koftan hängde kvar som favoritplagg.



I Juni var det en hel del studenfester och vi bokade resan till Kreta. Det var även denna månaden som jag slutade jobba som barnskötare på skolan och jag tyckte det var riktigt jobbigt att sluta. Den 27 åkte vi från sturup till Chania. Två underbara veckor på Kreta, sol i exakt två veckor. Plus några dagar på sjukhus som jag aldrig kommer att glömma.
Det var även fotbollsEM och randigt som gällde för mig.



I Juli kom vi hem från Kreta. Mitt favoritplagg var utan tvekan mini klänningen/linnet från Hm trend. Som blev ganska hypad hos många andra modebloggare. I Juli köpte jag även mitt första secondhand plagg, eller ah, plagg och plagg, väska. Den kom till att bli en riktigt favorit. Hoppade även in en vecka på skolan och jobbade.



I Augusti åkte vi några dagar upp till Göteborg och hälsade på en vän och hennes sambo.
Den 18 började jag min floristutbildning ute i Oxie. Jag och Mikey hade tre år, men hann tyvärr aldrig göra något riktigt speciellt och tyvärr hade vi heller inte råd då vi nyss fått reda på att vi fått en lägenhet.
Jag upptäckte rutorna och blev kär.



I September, mer exakt, den 2 september blev jag sambo med min pojkvän sen över tre år tillbaka. Ett kliv i rätt riktning, som visade sig vara svårare för mig än jag hade trott. Dem första veckorna bestod av enorm hemlängtan och seperationsångest från mina föräldrar och syskon. Men jag visste ändå hela tiden att jag tagit ett bra beslut!
I september gick jag ut på praktik för första gången och kom tillbaka med en hel del nya kunskaper.
Rutorna hängde kvar och jag kände mig mer och mer säker i min stil och i mig själv.



I Oktober fyllde jag år och bjöd familj och släkt på kalas i den nya lägenheten. Och ett av mina absolut favorit köp blev mina nya ballerina skor som inhandlades då. Jag kan verkligen se hur min stil, månad från månad utvecklades.



I November bestämde vi oss för att köpa katt. Och mina två absoluta favoritplagg blev min lilla svarta jacka och jeansskjortan. Min favoritkombination kom till att bli vit t-shirt med öppen skjorta, kofta you name it. Jag återupptäckte även kjolen som jag ett tag inte använt så mycket. Kom underfund med att jag gillar när det är enkelt, rockigt, svart, ruffigt och inte för sött.



Och nu är vi i December. Skolan är slut och jag söker jobb. Katten har anlänt och vi är mer eller mindre färdiga i lägenheten.








Så nu har jag haft den här bloggen i snart ett år. Det har varit kul och jag kommer deffinitivt att fortsätta. Mitt 2008 har väl varit ganska bra. Jag har utvecklats mycket i mig själv, inte bara i min stil. Jag har lärt mig en massa nya saker, flyttat hemifrån och även lärt mig hur det är att leva snålt. 2009 ska jag satsa hårdare på att få saker och ting som jag vill ha dem.

Puss

Ja tack..







Urbanoutfitters.co.uk

  

Topshop.com

Till nyår, eller vilken fest som helst.

Så enkelt det bara kan bli.



Svart oversize t-shirt, grön sjal, halsband, armband och jeans.

Kornblå.

Nyss hemkommen, hittade ingenting på Nova. Så mycket människor och massa, vad jag tyckte, kass rea. Fick köpt ett gott grönt te och lite saffranskorpor (väldigt goda) till min kära vän. Har suttit hemma hos henne och druckit te och pratat i några timmar. Alltid lika kul att ses får jag säga! har bjudit hit henne när hon kommer hem från Paris, hon har ju aldrig varit här hemma så det ska bli skoj. Vill så hemskt gärna åka ner och hälsa på henne i Polen, och förhoppningsvis ska jag göra det också när jag har lite mer pengar på banken. Men iaf, fick låna en jättesöt kornblå (tror jag) klänning av henne, från Urban outfitters. Har provat den lite snabbt och det verkade sitta hur bra som helst, med en liten axelbandslös BH också så blir det nog toppen. Förutom mina fula födelsemärken jag har på ryggen som syns, då det är tunna kors band bak. Mycket fint är det iaf ! Ni ska få se !

Måste fixa lite käk nu

Puss

Nybliven mamma.

Ja, jag känner mig lite som just en nybliven mamma. Malte vaknar på natten, piper och trycker sitt lilla huvud mot mig. Då är han antingen pigg eller bara lite orolig. Han är väldigt beroende av mig av Mikey, vi har ju tagit över efter hans mamma. Men det är inte kul att vakna flera gånger på natten. Vissa nätter sover han hur bra som helst, hela natten tills vi går upp. Men ibland måste man klia och klappa honom till söms igen. Inatt sa jag till Mikey att det var hans tur att klappa honom, haha. Precis som det är att gå upp till en liten bebis som ligger och gnäller i spjälsängen. Men det funkar ju inte att ha det så pga en katt, så Mikey sa att han fick gnälla och det är väl egentligen rätt. Dem tröttnar ju tillslut! Han får ändå så mycket kärlek och vi busar med honom så mycket vi bara kan. Well, det går ju inte att jämföra en katt med en bebis, men just den här biten känns liknande.

Puss

Vad ska ni ha på er?

Godkväll!
Har precis tittat klart på Mamma Mia! Blev lite besviken faktiskt. Den var inte alls så bra som jag hade förväntat mig. Men visst, musiken är bra och den är väl lite sådär lagom mysig. Är redan ganska söming, sminket har åkt av och ska nog strax borsta tänderna och gå in och lägga mig i sängen för att läsa lite. Just nu läser jag en bok jag fått av min mamma, Mossviksfruar heter den. Har inte kommit så långt men än så länge verkar den lovande. Jag läser ganska mycket, kommer in i sånna stimm ibland och kan läsa flera böcker efter vartannat. Ibland tar jag en paus, men överlag läser jag nog ganska mycket. Det är avslappnande att läsa, älskar att fantisera mig bort i en annan värld. Man bygger ju upp allt i huvudet. Min pappa har alltid sagt till mig att oavesett vad man läser så är det väldigt nyttigt och bra. Det har jag tänkt på sen jag var liten och kanske är det därför jag läser, överhuvudtaget.

Imorgon ska vi hem till Lund, Gunnesbo. Ska ta en titt på Nova, se om jag kan hitta något att ha på mig på nyår. Vet verkligen inte vad jag ska dra på mig. Och jag har deffinitvit inte råd att gå och köpa något alldeles för dyrt. Har egentligen inte råd överhuvudtaget men hur trist är det inte att gå på nyårsfest och se ut som man gjort dem senaste lördagarna? Jag tycker iaf att det är ganska tråkigt och det känns som att jag slitit ut allt i garderoben. Men skulle det krisa och jag inte hittar något får jag väll försöka rota fram något användbart. Vad ska ni ha på er?

Vi ska också hem till min vän som är hemma från sina studier, hon åker till Paris på måndag med sin pojkvän så vi ville ses igen och säga gott nytt år och lite sådär. Jag hoppas på att träffa henne vid ett senare tillfälle och hinna umgås med henne ordentligt. Vill ju bjuda hit henne!

Så, jag säger väl godnatt och på återseende!



Puss

Dagens fotbollsoutfit.


Puh ..

har varit iväg hela dagen, steg upp lite efter sju. Kollat på inomhus fotboll ju! Var riktigt kul, mikey och hans lag vann alla matcher och är nu vidare till kvartsfinal i januari. Det var nervöst och riktigt spännande!
Sitter här nu, trött och äter lite youghurt. Ikväll blir det nog film.

Puss sålänge

Fredagens.



Jeans - Stuk
T-shirt - Hm
Jacka - Åhlens City
Armband - Cocoo.se & ett egen gjort

26 december.

Hej på er!  Har nyss gett katten mat och fått i mig lite fruksost. Mikey är iväg och tittar på fotboll och imorgon ska jag iväg och titta när han och hans lag spelar inomhus turnering. Har inte sett Mikey spela på ganska länge. För någon sommar sen var jag där och tittade på varje match. Sen avtog det lite! Men jag har alltid stöttat honom i hans fotboll och jag tycker fortfarande att det är himla kul, man har ju själv spelat och önskar ibland att jag fortfarande gjorde. Men iaf, solen skiner och det är underbart, och riktigt kallt är det också. Ska snart börja göra mig iordning, ta en dusch och lite sådär. Ska hem till mormor och morfar idag!

Och idag är det den 26 december, inte många dagar tills det blir nytt år. Känns bra tycker jag! 2009 känns som ett bra år, för mig iaf. Men 2008 har varit ganska bra också, både bra och dåligt. Men det har hänt en hel del positiva saker! Mer om det sen, om det gångna året.

Puss

Dagens.



Myskofta & chinos!

Tänd ett ljus ..



Lite levande ljus och kvällen blir mysigare.

Har precis ätit tacos (ingen mer julmat här tack) och gosat med katten. Han är himla lugn och gosig (ibland).
Strax blir det Mamma Mia! Hoppas ni har en trevlig juldag.

Juldagsmys.

Ja, då var ännu en gång julafton förbi. Men det var himla mysigt och trevligt igår. Hoppas ni hade det bra! Vi vann en hel del bra "julklappar" i vårt lilla julklappsspel. Vann några av våra egna, men det gjorde absolut ingenting. Vi hade köpt bra klappar!
Fick faktiskt en ansiktsbehandling av mamma och hennes man, riktigt härligt ska det bli och jag har redan bokat tid då dem oftats har väldigt fullt. Så den 3/2 ska jag dit! Och vi fick presentkort på inspiration och lite köksgrejor av mormor och morfar.
Och just det, micke fick "Mamma Mia" haha, så den ska vi se idag.

Idag blir det bara juldagsmys. Ska inte äta någon julmat. Fast igår var faktiskt den enda gången jag ätit julmat denna julen

Hörs sen!

Puss


Gårdagens.



Linne/miniklänning - Hm Trend
Jacka - Åhlens City
Jeans - Topshop


God Jul på er ! Nu blir det julfrukost.

Här sitter jag!

Fortfarande lika risig i håret och mjukisklädd, med en kopp te och en katt som inte riktigt vill vara med på bild. Försöker förmå mig själv att hoppa in i duschen och ta på mig något hett inför ikväll men när jag sen inser att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig, eller den där känslan av att jag inte har något att ha på mig kommer fram så vill jag ännu mindre hoppa in i duschen och börja gräva i garderoben. Kan inte någon där ute hjälpa mig? Ett litet tips, en liten bild eller något annat inspirerande!



: )

Grön av avund..

skulle man kunna tro att jag är just nu. Men det är bara en ansiktsmask från Nivea, man får ju försöka göra sig lite julfin.
Ikväll ska vi nämligen iväg, hem till Mikeys bror och hans sambo med Mikeys mamma och ha lite avsked för henne då hon åker till Thailand imorgon.

Imorgon ska vi vara hemma hos mina kusiner kl tre, men innan dess ska vi hem till gunnesbo och säga hej till min älskade vän som är hemma från sina studier i Polen för ett tag nu. Kommer inte ihåg när vi sågs sist! Kan det varit i somras?


Vill ha i sommar..



Jak&djil.com

Min måndag.





Ja..

då har man precis fått i sig lite lunch. Blev två omeletter, en avocado och lite vindruvor. Ska strax sätta fart på dagen lite, bädda sängen och klä mig för dagen. Ska ut och gå med Mikey! Ska gå och handla dem tre sista små klapparna till julklappsleken vi alltid leker på julafton. Vi ger ju inte varandra julklappar inom familjen/släkten utan skänker till välgörenhet.
Ska bli skönt att komma ut lite, solen skiner. Blåser dock ganska mycket men det blir ju bara bättre mottion i motvind ;)

Puss

Måndagsinspiration.



Snygga modellen Alexa Chung är en stor inspirationskälla !

Heartbreak Hotel.

Har precis kollat film på tv, filmen heter precis som titeln på detta inlägg. Den är faktiskt ganska rolig! Idag har det ju inte varit något one tree hill, var tydligen sesångs avslutning sist.

Har köpt nya numret av Glamour som jag hade tänkt sätta mig med nu, eller köpte de igår men har hållt lite på den. Det är lite lyx för mig med en bra tidning!




Imorgon kommer att känns som en konstig måndag. Jag är inte längre student utan arbetssökande! Men det är imorgon de!

Sov gott


En enkel dagens med hästsvans.





Jeans - Nudie
Tröja - Hm
Sjal - chick & chick
Armband - Cocoo.se & ett egen gjort

Vår första gran.



Ganska sparsmakad, har inte så mycket pynt men hey, bara en ljusslinga som fattas och den kommer upp senare idag.



& Malte har faktiskt inte brytt sig speciellt mycket om den ...


Gårdagens fest i bilder.


.


Så här blev det idag ..





Svart oversize t-shirt - Hm
Skjorta - (Gammal som gatan) Hm
Jeans - Nudie

Julgran.

Nu ska vi snart åka och handla julgran, så det blir till att pynta och städa undan lite här ikväll. Imorgon kommer mamma, lillebror, lillasyster, mormor och morfar.  Blir lite glögg och annat gott! Återkommer när granen är pyntad och klar!

Puss

Malte.








Gårdagens..




Skjorta - Monki
Linne - Brittinger
Kjol - Åhlens City
Väska - Kreta
Ballerina - Din sko

Torsdagens..




Klänning - Hm Trend
Sjal - Kreta
Väska - Kreta

Här kan man snacka ...

inspiration på hög nivå. Ska nog köra på riktigt sotade ögon som Elin ...


Kanal5.se/stylebykling

MVG!

Hej på er! Nu är vi full igång med att tvätta. Ska hinna vila lite, äta och snygga till mig. Vad ska jag ha på mig ikväll? Lite inspiartion och tips tack?! : ). Idag fick vi våra betyg(som blev bättre än förväntat), intyg och diplom och jag kan skymta ett MVG på pappret och några VG. Det känns ändå okej! Och jag jag hade säkert kunnat kämpa lite till.

Lite blandade inspirationsbilder. Men man får liksom en känsla!



Hej..

förlåt för dålig uppdatering. Varit full fart dessa dagarna. Kom inte hem igår förens vid efter elva, vi hade klassfest. Idag har vi bara liten avslutning som varar i kanske två timmar. Sen ska jag hem och vila, duscha och göra vid mig. Vid åtta ska jag och mikey hem till en tjejkompis som fyllt år och som flyttat, så det blir lite fest.

Men vi hörs när jag kommer hem från skolan. Måste få i mig lite frukost nu!

Puss

Onsdagkväll.

Sitter och myser i soffan med Mikey och Malte. Stack direkt efter skolan och handlade, sen lagade vi mat och nu sitter vi här.
Imorgon börjar jag lite senare, behöver inte dra hemifrån förens vid halv nio. Och på fredag slutar kursen och då är jag vad man brukar kalla arbetslös. Men jag söker som tusan! Om det är någon eller några där ute som vet något så var inte rädda för att tipsa eller säga till : )

Puss sålänge

Det är konstigt

att jag redan längtar efter vår och sommar, det har ju inte ens varit jul än. Eller ah, julen är ju inte ens över. Jag brukar aldrig längta. Kanske jag kan börja känna lite längtan i april sådär. Undra varför det är så?












Korv med bröd..

fick det bli till middag idag, väldigt sent dessutom. Men har pysslat och städat lite här hemma, torkat av och så. Mikey är inte hemma så det är inte lika kul att stå och laga middag då. Det brukar vi ju göra tillsammans!


Dagens katt..



Tisdagens ..





Hm trend för hela slanten idag ...

Herregud ...

jag kan inte somna om. Vi har haft ett kraftigt jordskalv här nere i skåne, har pratat med både kompisar och familj i telefon, min mamma är livrädd. Hela deras säng, trappa och ja hela huset skakade. Jag bara väntar på ett efterskalv som alla säger ska komma! Jag har då aldrig varit med om något sånt här !

Vi hörs sen!

Puss

Elin Kling...

alltid lika snygg. Och zebrarandigt dessutom...


Mat, mys och tv...

blir det ikväll ! Ska bara slappa, behöver det! Har ju två killar här hemma att mysa med nu.

Puss sålänge

Högbukett..

står det på dagens schema. Känns som att det var himla länge sen vi gjorde det.
Hoppas ni sovit gott inatt, jag har vaknat från och till, sovit oroligt. Imorgon har jag dock tagit ledigt då jag ska till läkaren och undersöka min mage, har haft mycket problem, och har fortfarande. Just nu har jag väldigt svårt för att äta, är inte hungrig. Det slutar ju med att man får tvinga i sig en macka till frukost! Men men, detta är något som jagfår lära mig att leva med. Både mina föräldrar har problem med magen. Mamma har en kronisk magsjukdom som är ärftlig, så det är ju inte konstigt.
Nä, ni får ha en bra dag så hörs vi senare ikväll.

Puss och Kram

Godnatt...

säger jag och sov gott : )

Vi hörs imorgon!




Bjuder på en rundbuden brudbukett gjord i stickmassa i veckan !

Jag gillar svart och vitt.

Jag kan, som många andra, bara hålla med om att Helena Christensen är snygg på det senaste omslaget av COVER.



Svart och vitt omslag, riktigt snyggt.

Var över i danmark för några månader sen och gick faktiskt förbi just Helena, hon är lika snygg i verkligheten.




Och så var det ...

söndag. Det har varit en lugn och bra helg. Det blir nya friska tag imorgon, mycket lugnare vecka utan prov och annat stressande. Har precis tagit mig en skön dusch, ska göra mig en kopp te och sen om någon timme sådär kommer Mikeys mamma och hämtar oss. Blir middag hemma hos henne idag!

Den här klänningen hittade jag inne på Monkigirl.se och den hade jag faktiskt kunnat tänka mig att ha på nyår eller liknande. Ganska enkel, men rosetten lyfter upp den och med ett par höga klackar i en annan färg och annat snyggt till så kan det nog blir en hitt.



Dagens!

Nu har pappa och farmor precis gott. Vi har ätit god middag och haft lite luciamys. Dagen till ära har jag på mig det här..





Bjuder på två bilder till på Malte, sen kanske det räcker, ni tröttnar väl på kattbilder snart?




Puss på er

Älskade ballerina.

Ett par ballerina (eller fler) anser jag vara en riktigt bra investering, eller något som alltid funkar och som är en bra sko att ha i garderoben. Jag har kört med ballerina skor i flera år nu och aldrig tröttnat. Man kan ha det till jeans, shorts, kjol, klänning, chinos, ja till vad som helst.


Topshop



Forever21.com



HM




Dinsko.se

Puss

Godmorgon..

lucia idag, helmysigt. Har på tv4 och där sjungs det för fullt. Igår la mitt internet av så jag kunde tyvärr inte blogga som jag hade tänkt. Men nu verkar allt funka som det ska igen. Ska snart duka fram lite frukost, bara jag och Malte som är uppe.
Jag återkommer sen med en dagens och lite annat kul !

Puss

Myshelg.

Underbart att det är fredag. Jag har bara kört på i veckan utan att tänka efter och först nu kan jag slappna av. Jag är ännu en gång ledsen för dålig uppdatering, vet att det är tråkigt. Men nu i helgen blir det bättre, man har ju mer tid och inspiration på helgen. Så fortsätt titta in och kommentera. Vi har ju dessutom fullt upp med vår kattunge här hemma. Det är nästan som att vi har fått en liten bebis.
Ikväll blir det mjukis, mat, chips, och så kommer en god vän och hennes sambo hit. Imorgon blir det luciamys med pappa och farmor.




En dagens bla..

Hej på er! Inte hunnit uppdatera ordentligt. Mycket i skolan och så hämtade vi ju lilla Malte igår och det har gått jättebra. Lite ledsen har han varit men ändå så duktig och kelig. Just nu ligger han bakom mig i fotöljen och sover. Idag är jag helt slut, prov hela dagen. Och jag kan ärligt säga att det känns inte jättebra, men det får bära eller brista. Nu är det iaf över!
Ett latin prov kvar imorgon som jag förövrigt måste plugga till. Kommer nog inte att kunna lägga mig i tid ikväll, så jag hinner nog blogga mer senare.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Vänta er fina bilder på Malte inom en snar framtid.



Puss

Ja då var man igång...

med brudbuketter igen, herregud vad svårt  det kan vara när man inte gjort  det  på ett tag.  Man hinner ju inte upprepa arbetena vi gör så många gånger då kursen är på knappt  ett halv år och stor del av den tiden är vi ute på praktik. Så  ja, så blir det!

Nu är snart lunchen slut  och jag måste gå in och fortsätta.
Imorgon gäller det!


Puss

Sovmorgon.

Idag tog jag lite sovmorgon, 20 min : ). Det  mycket på morgonen. Idag i skolan blir det, som måndag och tisdag repetitioner inför proven imorgon. Jag är ledsen att det inte blir så mycket uppdatering just denna vecka, men det ända jag gör när jag kommer hem är äter, pluggar, duschar och sover. Förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka då alla proven ska vara klara.
Kan ju förövrigt berätta att vi faktiskt ska hämta hem vår lilla Malte idag, japp. Stödhemmet mejlade mig igår och sa att nu var Malte vaccsinerad, avmaskad och könsbestämd. Så nu fick vi lov att ta hem honom. Klart vi inte väntar tills fredag! Så när jag kommer hem idag kommer jag att ha en katt med mig, känns himla konstigt men jag kommer att vänja mig fort, har haft katt och andra djur hela mitt liv.  Kommer kanske ta längre tid för Mikey att vänja sig.

 Nej nu får jag allt ta och göra mig iordning.

Hörs sen! Ha en fin dag.

Puss

Jag vill varna..

känsliga läsare för att kolla på detta klippet. Men det är verkligen något jag vill göra er alla uppmärksammade på, och jag fick mig verkligen en tankeställare. Djurplågeri är något av det värsta jag vet och har alltid varit.
Se och lär!

http://www.youtube.com/watch?v=d-kvZq4ARg4

Dagens outfit.



Jeans - Nudie
Blus - Indiska
Väska - Kreta
Nagelack - Make up store
Ballerina - Din sko

En enkel skoloutfit : ), fick dock ha kofta i skolan, svin kallt.

På fredag kommer belöningen.

Idag sitter jag inte i mörkret och idag har jag lite mer tid till att bara ta det lugnt och dricka mitt te i lugn i ro. Ibland går allt bara lite fortare och man har lite extra tid. Ikväll när jag kommer hem blir det till att äta, plugga och duscha, tyvärr, kommer att vara en såndär tråkig vecka. Bara nödvändiga saker! Kommer nog inte ha tid för att träffa någon. Men, så blir det ibland.

Kan ju påmina er om att på fredag kommer dagen som vi väntat på väldigt länge känns det som. Malte kommer ! Det känns som julafton. Det blir min belöning för denna veckan.

Då får ni ha en bra dag.

Puss

Slänger in handuken.

Nä alltså jag är ledsen att behöva säga det men jag går och lägger mig nu, 35 minuter i 9. Jag är så trött att jag har fått frossa! Ska faktiskt lägga mig i sängen och läsa igenom lite skolpapper inför proven. Så vänner, vi hörs imorgon! Ny dag, nya tag.

Sov gott

Puss

Dagens..





Åh..

äntligen hemma, kröp upp i soffan direkt, var så trött och kall. Mikey har lagat pölse till oss, pölse med bröd då såklart. Det är god korv de! Ikväll ska jag bara mysa och plugga.

Hörs sen

Puss

05.55.

Ja, efter att ha haft en studie paus känns det lite märkligt att stiga upp sex på morgonen och bege sig till skolan, men så är läget och det är bara att vänja sig. Denna veckan har vi tre prov, puh. Ikväll kommer jag att vara trött och kommer förmodligen somna tidigt, men det är ju bara bra då klockan kommer att ringa sex varje morgon.
Sitter här i mörkret i vardagsrummet för lampan small innan och hela lägenheten mörklades. Fick dock igång dem andra lamporna genom att pilla lite i proppskåpet men orkar inte byta lampan i vardagsrummet nu.

Nej nu måste jag snart bege mig. Uppdaterar kanske lite från skolan, annars blir det när jag kommer hem ikväll.

Ha en bra dag.
Puss

En dag på stan!






Skinjacka från Glitzy.se, t-shirt från HM, Manchesterbyxor från Lindex och skor från Topshop.
En dag på stan !

!



Enkelt, tufft och snyggt.
Kofta med skinjacka, ljusa jeans och höga klackar, Jack & Jill.
Här kan man ju använda vilken stil på kofta, jeans, skinjacka eller skor som helst, ta det man gillar bäst, kombinera snyggt och så var det klart.

Nu ska vi ...

gå ner till havet och öresundsbron, jag och lillebror. Mikey är på inomhus turnering med laget (fotboll alltså). Senare kommer familjen på en kopp te och sådär innan dem tar brossan med sig hem.

Hörs sen

Puss

Gårdagen i bilder.





Godis, spel, mys och tv : )

Nu har vi ätit frukost och ska sen börja pyssla.

Puss

Hej....

nu är vi hemma, lillebror sitter här brevid mig i sin pyjamas och även jag har dragit på mig mjukiskläderna. God mat och trevligt sällskap hemma hos farmor, men sen längtade nog lillebror hem till oss lite, ville hem och mysa framför tvn med godis, popcorn och syrran : ). Hoppas att ni haft en riktigt bra lördag.

Hörs kanske senare ikväll!



Puss

Kort och gott.

vaknade för en stund sen med halsont, hoppas inte att det blir värre. Men nu måste vi få i oss frukost och sådär, för snart ska vi iväg och handla. Hinner jag så återkommer jag med en dagens och lite så.

Puss

Julstämning.


Övernattning.

Nu har vi ätit grönsaksdipp och lite godis och även kollat på "Astrid Lindgrens jul". Det är nostalgi på hög nivå, älskar Astrid Lindgren och hennes böcker. Är uppvuxen med dem och ja, vad ska man säga. Det är så himla mysigt!

Imorgon ska vi upp och iväg och handla med mikeys mamma, sen ska vi hem till Lund. Hämta upp syrran och lillebror för att åka hem till farmor och äta middag med släkten och pappa då såklart. Sen ska vi ta med oss lillbrossan hem och så ska han sova här, supermysigt att ha honom här hemma hos oss och jag vet att han tycker att det är mist lika roligt. På söndag ska vi julpyssla.

Jag säger nog godnatt nu, så hörs vi imorgon.

Puss

Är med..

Är med och tävlar om ett par Converse hos Engla, där man ska berätta vad man skulle ha till dessa snygga skor. Såhär säger jag ...



Kavaj Topshop                                                                                     Balma Jeans



T-shirt från Black book                                                    


  
Ett par Converse                                 


(Bild lånad från Kanal5.se/stylebykling)

Och denna snygga väska från Alexander Wang

Minoutfit.se

Blir gärna medlem på Minoutfit.se  (om ni inte redan är det) och rösta på mig : ) Så röstar jag på er!

Puss

Dagens outfit.

Sambon har tagit över toaletten så jag kom inte till där inne vid badrumsspeglen. Så jag ursäktar den dåliga kvaliten på bilderna. Men så är läget ...







Lite sådär osminkad och hemmaklädd : ) Här ser ni nog också att mitt hår är lite kortare. Hoppas på att det växer fort.

Jeans - Topshop
Linne - Brittinger
Kofta Topshop

Man hittar väl alltid något på..

HM! Visst är det så? Bra basgrejer eller något riktigt snyggt på Hm trend kanske. Randiga tröjor brukar Hm vara bra på, och som sagt jag älskar ju randigt.



Och dessa stövletterna är det numera rea på. Dem blir dina för 198 kr!


Ska du ha gardiner sen?

Nu är vi igång här hemma och tvätten är snart klar. Har hunnit plugga lite och skurat toaletten. Det är skönt när man är två som delar på allt. Jag gjorde klart för Mikey redan från början att jag är inte den kvinnan som tvättar, städar, diskar och skurar utan hjälp, jag sa direkt att ska du bo med mig så delar vi på alla sysslor. Men jag tror att Mikey visste om det redan innan vi flyttade. Men däremot min farmor lever kvar på stenåldern, och det är faktiskt intressant att se hur svårt det kan vara för vissa äldre personer att ändra sitt tanke sätt. När jag träffar min farmor eller pratar med henne i telefon, vilket händer ganska ofta så frågar hon alltid. Lagar du mycket mat? Vad fint du har gjort det här hemma! Ska du ha gardiner sen?
Städar du ofta? Du, du du! Jag får jämt påminna henne om att Mikey faktiskt bor här också, han lagar också mat, han är faktiskt den som tvättat mest av oss, och han vill kanske också ha gardiner och vara med och välja ut. Farmor brukar skratta och säger att för henne låter det konstigt att höra att en man kan göra allt detta, för det var ju inte alls så på hennes tid. Men jag har ändå alltid trott att farmor har hängt med lite i tiden, ändrat sitt tankesätt och allt det där. För hon är ändå ganska öppensinnad. Men jag vet att hon försöker, och jag brukar påminna henne och säga "Farmor, välkommen hem till mig och välkommen till 2000-talet".  Men det är kanske bara vi som har det såhär hemma hos oss? Hur har ni det hemma. Är det ni kvinnor som fixar och donar, och är det mannen som spikar, skruvar, lagar och annat sånt där typiskt manligt, enligt vårt samhälle. Hur har ni det hemma?

Lunch!

7 dagar kvar.

Nu är det en vecka kvar tills vi får hem lilla Malte, och gissa om vi längtar. Han är det största samtalsämnet här hemma just nu. Allt är fixat, förutom en sak, en bra kattlåda och kattsand. Helst en kattlåda med tak, så att Malte inte skvätter ut en massa sand på toalett golvet. Om några månader ska vi boka tid för kastrering och ID-märkning. Kommer att bli underbart med en liten katt här hemma.


Uppe i tid.

Herregud, idag gick jag upp klockan åtta. Men det var inte min sambo lika sugen på då han somnade några timmar efter mig. Så jag fick äta frukost ensam, men det gjorde inget, passade på att plugga lite. Men på måndag är det skola och då bör jag stiga upp vid kvart över sex - halv sju. Men så är det!

Fredag idag och jag har inga speciella planer för kvällen, Mikey skulle kanske på någon jobb fest av något slag, antingen sitter jag hemma och myser med "Astrid Lindgrens jul" eller så beger jag mig ut på mitt håll. Men först blir det till att städa ordentligt här hemma och ta tag i tvätten, oj har ju tvättid om 35 min.

Men hörrni, jag återkommer väl sen med en dagens.

Puss

Sen uppdatering.

Nu har jag varit hemma ett tag, druckit en god kopp grönt te och bläddrat lite i en kattidning : ) Har varit på Gunnesbo nästan hela dagen. Överraskade både mamma och pappa som inte hade en aning om att jag skulle hem till Gunnesbo, så det var kul. Och så bjöd mamma på middag sådär spontant. Himla mysigt hemma hos min kära vän också.

Nu känner jag mig faktiskt ganska trött, och vill komma upp i tid imorgon. Blir nog lite städning och så har vi tvätt tid.




Puss

Så här ser jag ut idag ...




Känns lite tråkigt att ta bilder i badrumsspeglen, men det är bäst ljus där inne. Har tyvärr inte så många lampor här hemma, än.

Chinos - Zara
T-shirt - Lindex
Skjorta - Monki
Väska - Kreta

Jag har hur många vita t-shirtar som helst känns det som. Men det är så himla användbart, enligt mig. Det är snyggt och enkelt, och går att matcha tll det mesta. Jag har vita t-shirtar från Åhlens, HM, Lindex, La redoute mm.

Nej nu måste jag rusa så att jag hinner med tåget.

Puss

Hem till Gunnesbo.

Då var det torsdag, och jag ska snart göra vid mig. Ska hem till Gunnesbo och träffa en vän, och passa på att säga hej till familjen också. Men jag har en himla konstig smärta i ryggen, uppe vid skulderbladen. Känns inte riktigt som att det sitter i musklerna, men jag får hoppas att det går över. Ska spana in lite bloggar och sen återkommer jag väl med en dagens innan jag sticker !

Puss sålänge

Topshop...

är en av mina absoluta favorit butiker. Och när jag fortfarande bodde hemma i Lund, på Gunnesbo så bodde jag bara ett stenkast ifrån Topshop som ligger inne på köpcentrumet Nova Lund. Ibland kunde jag gå dit bara för att titta och för att få inspiration, utan att egentligen ha råd att shoppa. Jag var en av dem första i vårt tjejgäng som upptäckte topshops möjligheter och som fick topshop som en favorit butik nästan direkt efter Nova hade öppnat, nu 6 år sen.





lite favoriter just nu.

Puss

Min dag.

Japp, då sitter man äntligen ner hemma vid köksbordet, men ska snart börja med maten. Idag bjud det på panerad fisk med potatismos.
Har ju som sagt varit och hämtat ut ett paket, med lite smått och gott från Countrybymail.se. Kan visa bilder imorgon! Sen åkte vi ut till min skola och jag fick hämtat en del papper och annat. Sen drog vi in till stan, satte oss på Jensens Böfhus och åt en god lunch, satt och snackade lite skit. Och sen begav vi oss mot infoteket, mikey funderar på att börja plugga. Han hittade en utbildning som han tyckte verkade intressant, kommer inte riktigt ihåg vad det var för någon men man kunde bli säljledare, butikschef mm. Jag letade lite efter någon skrivkurs på komvux eller så, men kunde inte hitta någon. Hade tyckt det var kul att gå någon sån, då jag älskar att skriva och har gjort det länge, och känner att jag hade velat bli bättre på det.
Halv tre hade jag en klipptid, japp, jag har klippt mig idag. Ingen större förändring men det var så fruktansvärt slitet så hon fick kapa en del, så nu är det (tyvärr) lite kortare, men det behövdes. Och så klippte hon lite kortare snelugg, kommer känns kanon sen om någon månad när det växt till sig lite. Fundera på att tona mitt hår snart också!
Nu sitter jag och pluggar in 47 st blommor, två namn på latin och ett på svenska. Har iförsig haft läxförhör på alla dessa innan men nu har vi ett stort. Har även ett praktiskt prov och ett annat prov jag behöver plugga till. Och så har jag sökt jobb, i det nya köpcentrumet som ska öppna här i Malmö.
Nu måste jag återgå till pluggandet och sen maten.






Lite kortare...

Today´s.




Favoriten !

Blev nästan Topshop för hela slanten idag.

Onsdagen.

Hej Hej !
Idag har vi lite att stå i, har duchat och ätit frukost och ska om ett litet tag åka ut till min skola och hämta lite papper och dylikt, har nämligen prov nästa vecka. Känns inte bra! Men men, sen ska vi hämta ut ett paket på posten, åka in till stan och äta lunch och handla hem lite smått. Sen blir det väl till att åka hem och plugga.

Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare i eftermiddag!


Puss

SVEA rike.



Himla söt klänning Från Nelly.se, märket SVEA.

Nu..

äntligen kan jag logga in. Har inte kunna logga in på hela dagen. Hoppas ni har haft en bra dag. Vi har varit och hämtat ut ett paket med saker till Malte. Matskål, leksaker, en fin och lite annurlunda klösbräda som han även kan ligga på och leka i. Ni som har katt eller som ska köpa kanske är intresserade av att se?!
Vi har också städat och organiserat i klädkammaren, den lilla vi har. För att få plats med lite av Maltes saker.

Bjuder på en dagens också, så hörs vi sen





Klänning - Hm Trend
Tröja - Adidas
Ballerina -Din sko
Strumpbyxor -?


Vi gör det tillsammans.

Har i dagarna blivit medlem på Market2Member, tänkte prova på det här med att samla poäng och ha möjlighet till att vinna saker. Ska vi prova på det tillsammans? Det låter ju himla bra i alla fall. Bli medlem här och värvad av mig.

Rösta.

Gå gärna in på Minoutfit.se, rösta och kommentera mina outfits, ska försöka lägga upp lite fler inom en snar framtid : )

(För att rösta måste man vara medlem, men det är ni kanske redan)


Puss och Kram

Vår lilla familj.



Sådär ja, nu börjar vi få riktigt fint här hemma. Det har tagit drygt tre månader, men vi kände att vi inte behövde ha bråttom. Vi ville hitta saker vi verkligen gillar och som vi kände passade in i vårt hem. För nu känns det verkligen som att vi byggt upp ett litet hem. Nu är vi en liten familj, jag och Mikey, och snart Malte.

Filtkorgarna kommer från Villiage
Och klockan kommer från Ikea
 
Har mest tagit det lugnt ikväll, inte gått så mycket bra på tv så jag har mest pysslat lite smått med olika saker.

Puss

Gud..

vad denna dagen har gått fort. Var iväg och handlade, kom hem och åt pölse till lunch, himla gott : ). Sen har vi fixat lite här hemma, fått upp det sista på väggarna. Kan visa er sen!

Nu ska jag titta på Design: Tomas & Simon.

Vi hörs sen! Puss

Min dagens.

Idag blev det enkelt, jeans och rutigt..


Äntligen frukost.

Då var man uppe, pigg och vaken. Eller, har varit uppe ett tag nu. Ska strax duka fram en ordentligt frukost, längtade efter frukost när jag gick och la mig igår. Det händer att jag gör det! Men hey, jag älskar ju frukost.
Efter det blir det en dusch, och sen ska jag och mikey iväg och handla hem lite smått, bla skruvar och sådant annat man behöver, för vi har fortfarande lite saker som ska upp på väggarna här. Sen blir det nog lite städning här hemma !

Men hörrni, vi hörs sen.

Puss

RSS 2.0