It´s me.

Idag känner jag mig lite sådär trött, sliten, vilsen och förvirrad. Jag saknar Mikey jättemycket av någon anledning och kan inte vänta tills vi ses ikväll. Jag hade gett vad som helst just nu för att få en tjänst i någon butik inne i stan. Jag mår bäst av att veta när jag ska jobba och jag har upptäckt att jag mår bäst av att jobba i mindre butiker. Men som vanligt kan man inte ställa några krav just nu. Fast att man egentligen har krav och mål som med allt annat i livet. Men som arbetsmarknaden ser ut idag, ja vad ska man göra? Ibland känns det lite som att man sitter fast och står och trampar på ett och samma ställe när man egentligen vill och kan så mycket mer. Det är svårt att veta vart man ska börja någonstans. Det känns som att en tjänst i en butik och en flytt hade fått mig lugnare och fått mig känna att saker och ting rör på sig och går i rätt riktning. Jag vill ha ett jobb som jag trivs med, ett jobb som jag ändå känner ger något och ett mindre arbetsteam som man känner sig trygg med. Pengar har aldrig varit det viktigaste för mig. Det viktigaste för mig är att jag inte har ett jobb som jag får ångest över. Ett jobb som jag känner att jag verkligen trivs med och hade kunnat jobba med ett tag. Sen att det kanske inte är det jag vill göra hela livet gör inte så mycket. För jag vet inte vad jag vill jobba med än, inte till helt och hållet iaf. Men nu ska jag snart ta bussen ner till jobbet, för jag har ju ett tillfälligt jobb, där jag jobbar lite då och då. Kanske får man vara glad för det sålänge!




It´s monday.

Idag är det måndag och det händer inte så mycket här. Känner att jag inte hinner göra något innan jobbet. Börjar jobba kl 16 och ikväll har vi inventering och det kan ju ta hur lång tid som helst så jag har ingen aning om när jag är hemma. Kommer tyvärr inte att cykla till jobbet idag då jag inte vill cykla hem helt själv genom halva Malmö i mörkret. Så imed det måste jag ge mig av lite tidigare idag! Tror jag ska städa lite och ta en dusch i lugn och ro! Mikey och jag går om varandra helt idag, och så kommer det nog bli fler gånger. Han jobbar dag och jag kväll och det kan till och med vara så att han sover när jag kommer hem, vet inte när han börjar imorgon. Får väl kicka igång dagen här!

Puss


Söndagsklädd.



Jeans - Nudie
Randig tröja - Zara
Kavaj - Topshop
Ballerina - Din sko
Väska - Secondhand




Sugen.


En vass kavaj.

Om tre veckor har jag och mamma bokat in en dag då vi ska shoppa, och hon betalar som en födelsedagspresent till mig (fyller år i början på oktober). En riktigt bra present, vi får umgås samtidigt som vi shoppar. Och när man inte har haft råd att shoppa ordentligt på ett tag så känns det extra bra. Jag har skrivit en liten lista på saker jag vill spana in och förhoppningsvis komma hem med och en sak är den här snygga vassa kavajen som söta Frida Fahrman bär. Den kommer från Zara och har sådär snygga markerade axlar.




Lördag fast egentligen söndag.

Nu är jag hemma efter ett trevligt släktkalas för syrran och en stunds filmmys med tjejerna. Mikey har redan krypit ner i sängen och jag ska snart krypa efter. Imorgon (idag) blir det fotboll och sen vanligt hederligt söndagsmys.

Sov gott

Me today.







Tunika - Monki
Leotajts - H&M
Ballerina - Din sko
& så fjädrar i håret från H&M
Rött läppstift - Lumene



The Rachel Zoe project.

Hej alla glada! Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på avsnitt av The Rachel Zoe project som jag har missat. Har hittat en hyfsat bra sida på internet. Så ni som har missat kan ju också gå in och spana där.

Vi hörs sen!


Mocka it is.





Nytt från H&M

Jag ser fjädrar.




H&M

I höst vill jag ha så mycket fjädrar det bara går.


En torsdag.

Har haft en mysig dag med pappa och Mikey. Grillning, gamla minnen och en promenad. Nu har vi landat i soffan och ska mysa lite innan sängen kallar. Imorgon ska vi njuta av solen och sen blir det jobb.


Pappa & Mikey

Skinnjackan.

Jag klickade hem denna skinnjackan från H&M också. Vet inte riktigt vilken jag vill ha. Får helt enkelt prova båda här hemma i lugn och ro och sen skicka tillbaka den jag gillar minst.



Åh,



den är så fin. Markerade axlar och en kontrast till allt det svarta. Har provat den i butik men i en för liten storlek. Vill ha den!


Om man skulle låta håret växa lite till.


Natalia Vodianova. Fotograf Paolo Roversi
Vilken bild, vilket hår.

Idag blir det häng med pappa hela dagen typ, lite ändrade planer. Men vädret kunde inte blivit bättre så jag ska njuta fullt ut denna torsdag.


Lediga tillsammans.

Både jag och Mikey är lediga imorgon så vi tänkte ha en liten uppesittarkväll och glo på film och mysa med popcorn och te. Imorgon ska jag in till stan och ta en fika med två tjejkompisar och senare på eftermiddagen kommer pappa och då blir det middag. Låter som en bra onsdagkväll och en bra torsdag.

Puss

Mineraler.

För någon vecka sen köpte jag för första gången ett mineral foundation puder från Isadora då jag läst att det skulle vara väldigt bra plus lite billigare än andra på marknaden. Jag använder aldrig fundation annars men kände att jag ville börja göra det nu till hösten. Har provat mineral pudret en gång och jag gillar det, så tummen upp. Läste på lite om hur man använder sig av just mineral fundation puder:

- Knacka ut en lagom mängd puder i locket

- Jobba upp mängden i borsten tills locket är tomt

- Skaka av överflödigt puder från borsten

- Applicera med lagom tryck. Arbeta i cirklar, inifrån och ut.

- Börja hellre med lite puder och upprepa om du vill ha ett mer täckande resultat.




Någon av er som använder det?

Veckans kap.





Får ju helt klart bli dessa snygga tajts från H&M för 149 kr. Och med 10% på hela sortimentet och med en rabattkopong på 50 kr förstår ni själva hur billiga dem blev. Ungefär vad min plånbok klarar av denna månanden.
Tror minsann att jag ska inviga dessa på syrrans 20 års fest på lördag.


Man slutar ju aldrig att inspireras.





Hur snygg är inte denna skinnjackan från Glitzy som heta Elin Kling bär? Ska man satsa?!


"Vad vore livet utan vänner"?

Jag har haft en bra dag och en ännu bättre kväll. Min kära barndomsvän/bästa vän har varit på besök. Det är lika underbart att träffa henne varje gång. Vi ses ju tyvärr inte så ofta då hon under större delen av året bor och pluggar i Polen. Men hon är en sådan vän som snappar upp att man haft en dålig dag och mått lite dåligt och då tar med sig lite presenter för uppmuntran. Sånt är guldvärt och allt känns genast bättre när man får sådana överraskningar. Jag fick en jättefin kalla, glass och lemonad i en sådan jättefin gammeldags flaska. Det är otroligt när man har vänner som gör att man mår bra i både kropp och själv, där man både ger och tar och där man känner att man får ut något av relationen. Vi har varit vänner i 10 år nu och jag är så glad att vi har hållt kontakten och att vi alltid har haft en sådan okomplicerad relation. Jag älskar henne som om hon vore min egen syster!



Nathalie på stan.





Lite stel och nervös.

DAGENS enkla

Tunika - Monki
Shorts - Gina Tricot
Gladiatorsandaler - H&M
Tygkasse - Elin Kling för vecko revyn

(Tygkasse istället för platskasse när jag handlar=bättre miljöval)


Idag är det tisdag.

Nu ska jag snart ta på mig och promenera ner till affären. Jag bestämde mig när jag vaknade imorse att jag skulle ha en bra dag, en bättre dag än igår iaf. Har hunnit fundera och planera lite så saker och ting känns lite bättre. Hoppas på en höst med mycket att se fram emot. En höst med jobb! Det blir nog en weekend till Stockholm med Mikey, mycket för att komma bort lite men också för att "fira" att vi varit tillsmmans i 4 år igår. Men vi tar en dag i taget och idag får jag besök av en kär barndomsvän som snart drar till USA och sen tillbaka till Polen för studier.


Jag känner mig ..

förrvirrad  ledsen  besviken  rädd  arg  kluven  sårad  uttråkad  osäker



Idag.









Nu, mer tvätt!

vecka trettiofem.

Tvätta,  invänta viktiga samtal, 

lägenhetsvisning,  planera weekend till Stockholm, jogga

köpa födelsedagspresent, träffa Camilla

 fira 4 års dag,  storhandla,  fotbollsmatch

20 års fest,  pappa på besök,  fixa med papper.




Nyheter.

Idag flyttar modebloggaren Frida Fahrman från Metrobloggen för att börja blogga för kanal5.se. Det rycktas även om att bloggaren Natalie Karlsson (Elin Klings brorsdotter) ska börja blogga för kanal5. Mycket spännande tycker jag! Har inte fått veta några bloggadresser än men dem dyker nog upp under dagen.


Frida Fahrman


Natalie Karlsson


Uppdatering:

Här kommer dem nya länkarna. Mycket nöje!


Frida Fahrman


Natalie Karlsson

4 år.



24/8-05

Älskar dig.


Min höst.










Skinn, svart, indian, boots, kavajen, stickat, fejkpäls, rockigt


Snygg som vanligt.



Elin Kling är som vanligt snygg. Här i ett finfint fjäderhalsband från Lindex tror jag.
Älskar indianinspirerade kläder och smycken.

Min dag.











Picknick med Mikey! Nu ska jag äta lite tacorester och om någon timme cykla ner till jobbet.
Puss


Indian.


Urbanoutfitters

Lite indian känsla över det? Jag gillar!

Hårprodukter.

Mamma hade med sig lite nya hårprodukter till mig från ett nytt (?) märke som dem tydligen ska börja sälja i vår Ica butik. Känner inte alls till det men produkterna finns att köpa på diverse frisörsalonger. Någon som känner till det?





TRESemmé! hårinpackning, balsam och värmeskydd/glansspray


Här har ni!

Här har ni en bättre dagens..





En halvdan dagens.

Har lite ont om tid här så därför blir det en halvdan dagens. Trodde det skulle bli regn idag men solen skiner så det fick bli min tunna tunika från Indiska, kavaj från Monki, solbrillor från Indiska och gladiatorsandaler från H&M. Hinner jag så slänger jag upp en bättre dagens senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi sätta igång och förbereda med middagen. Ja, alltså vi ska inte äta middag nu men min familj kommer vid två tiden och då ska vi iväg och kolla när Mikeys lag spelar, är inte hemma förens fem och då är det bara till att slänga in rotfrukterna i ugnen och lägga kycklingen på järnet.





Puss




Osäker.

Jag har varit lite osäker på om skinnjackan jag beställde från H&M kommer att motsvara mina förväntningar. Men ser man den så här på så ser den väl ändå väldigt snygg ut?



Fredagkväll.

Det blir en lugn fredag hemma med Mikey. Vi har städat undan lite och sen fixat tacos. Tror jag ska mumsa på lite skorpor, te och popcorn ikväll, dra med täcket till soffan, tända några ljus och glo på en dålig film. Ögat känns lite bättre som tur är då det blir fotboll och middag imorgon.




Vad ska ni göra ikväll?

Lantligt mitt i stan.

Sitter med en kopp te och bläddrar i min inredningsbok "Inred och dekorera ljust och lantligt". Jag älskar den stilen men den kan vara svår att få till. Man måste vara ganska kreativ och ha både tid och ork att kanske ta sig runt i olika antikbodar, secondhandbutiker och loppisar. Men det är kul! Nuförtiden finns det ju mycket nytt som har en gammal stil. Vi har lite möbler från antikbodar, som vi köpt väldigt billigt iförsig. Men det går faktiskt att få till en lantlig och romantisk stil med bara möbler från Ikea, dem flesta av våra möbler kommer därifrån. Men vill man sen få till en egen stil så gäller det att ta vara på små personliga prylar och dekorera med och köpa på sig inredningsdetaljer från små butiker här och var, för att bryta av mot alla ikea möbler. Jag hade gärna velat blivit bättre på att köpa möbler antikt eller på loppis. Erikshjälpen ska tydligen ha mycket fint också. Och man kan alltid måla om möblerna, så titta på stilen och formen på köksbordet och inte på färgen. För ett brunt tråkigt bord kan bli jättefint som vitt. Just nu är jag väldigt inne på sovrum, vill ha ny säng med sänggavel.






DAGENS.



Tunika - Monki
Jeans - Nudie
Moccasiner - Topshop
Halsband - H&M
Väska - Secondhand


Nu måste jag cykla iväg på lite ärender. Mitt öga är helt svullet, vill helst inte visa mig idag

Maximal otur.

Min dag, när ursäkta min eftermiddag/kväll har varit katastrof. Vid tre tiden cyklade jag gladeligen till jobbet, halvägs fick jag jätteont i ena ögat och det bara rann och rann. Så jag fick stanna till för att se om jag fått något i ögat men jag kunde inte se något, däremot var ögat jätterött och jag hade smink runt hela ögat. När jag kom fram till jobbet hade det fortfarande inte försvunnit och alla frågade vad som hade hänt. Och jag har ingen aning om vad som har hänt. Jag satte mig i kassan och tänkte det får försvinna men det gjorde inte kan jag säga. Kunderna tittade på mig där jag satt och torkade ögat hela tiden och jag kunde knappt koncentrera mig på det jag skulle göra. Efter ett tag hade smärtan från ögat även gått upp i huvudet och jag fick lämna kassan och tänkte att får jag bara skölja mitt öga så blir det nog bra. Snälla Carro hjälpte mig och jag fick två värktabletter, men det blev inte bättre. Så på  min första riktiga dag på jobbet fick jag gå hem efter 1 ½ h. Maximal otur! Försökte få mikey att hämta mig men han hade redan börjat träna så jag fick helt enkelt hoppa på min cykel och trampa hem. Känns rent ut sagt förjäkligt att behöva gå ifrån jobbet första dagen och nu vill jag bara krypa ner under en filt och vara ledsen. Huvudvärken känns bättre men ögat är fortfarande irriterat och jag ser helt suddigt med det. Vad har hänt?

Lindex kan, ibland.


Pussilipuss.

Nu ska vi dra iväg på lite äventyr och fixa lite saker, sen blir det jobb i några timmar senare i eftermiddag. Men hörrni, vi hörs väl sen ikväll. Ha en bra dag!

Puss

Malmostreetstyle.se

Hej alla glada. Nyss hemkommen, har träffat tjejerna uppe i stan. Och vet ni vad som hände mig idag. En tjej vid namn Sibel från Malmöstreetstyle.se (ni känner kanske igen Stockholmstreetstyle.se) knackade på min axel och frågade om dem fick fotografera mig, snacka om att jag blev ställd. Så jag fick ställa mig där mitt på gatan och brevid mig stod en kille och frågade "- vart kommer dina kläder ifrån" - "Har du blogg". Mina tjejkompisar förstod inte riktigt vad det handlade om så dem frågade tjejen "Varför ska ni fotografera henne" och då svarade hon för att vi fotograferar alla som vi tycker har snygg stil.
Så om några dagar får ni klicka er in på Malmostreetstyle.se och sprid rycktet.

Imorgon är Mikey ledig och jag börjar sent så vi ska mysa lite extra nu ikväll med popcorn och te. Och förresten, killarna vann sin match idag med 0-4, så nu toppar dem tabellen igen.



Puss

Flytt innan 2010.


(Idag är jag svartklädd, igen)

SItter och kollar runt på lite lägenheter och skickar in intresseanmälningar. Vi funderar på att röra på oss trots att vi bara bott i denna fina lägenhet i snart 1 år. Vår första lägenhet! Men vi behöver komma ner lite i hyra, betalar ganska mycket för denna nu. Men fin är den och jag kommer sakna att ha både fram och baksida. Det är lite farligt att flytta in i en sådan ny och fin lägenhet första gången. Men vi får inte vara kräsna!


En sån där dag.

När man känner att det är dags att ta hand om sig själv lite. Raka benen, skrubba ansiktet, lägga ansiktsmask och fixa naglarna. För att sen känna sig lite som en ny människa.



En kväll.


















Årets bäst klädda kvinna.

Asså det tar på krafterna att cykla så långt i motvind. Och jag, jag har träningsvärk idag. Skänner mig lite sådär halvt sliten.



Förresten, Josefine Bornebusch vann Cafe´s pris som årets bäst klädda kvinna, de ni!

Later.

Jobb, sol, tvätt och mys.

Vi hörs ..



Agyness Deyn.



Snygga Agyness Deyn hyllar Michael Jackson i senaste numret av Harper´s Bazaar.
Snyggelisnyggsnyggt! Paljetter och markerade axlar.



Högt ska det va.


Topshop

Här har ni ett par snygga lårhöga stövlar som dessutom har ganska högklack


18,8 km.

Dra mig baklänges vad hurtig jag har varit idag. Jobbat några timmar, cyklat 18,8 km och gymtränat en timme. Och jag kan säga er att det känns redan i kroppen. Om jag är klen? Ja.Maten är precis klar, jag fick ju dra till med något nyttigt idag när jag nu varit så hurtig så det blev citronfisk i ugnen. Jag återkommer senare!

Puss

Det är måndag.

Godmorgon! Jag har varit uppe sen innan halv åtta. Om ett tag ska jag hoppa på min cykel och trampa ner till västra hamnen. Kommer nog att börja jobba lite smått på Ica Maxi nu. Så idag och imorgon är det utbildning som gäller. Sen ska jag trampa vidare in mot stan och träna med carro. Så när jag kommer hem idag kan jag nog känna mig ganska nöjd med mig själv. Kommer att ha cyklat i över en timme plus gymtränat, det ni.




Söt tröja från Topshop

Tuta & kör.

Oj vad trött jag är! Det blev inte hårt igår men sent och nu känner jag av dem 8 h jag inte fått inatt. Just nu hade jag velat ligga hemma i sängen med en kopp te och en bra tidning. Men idag är det bara till att tuta och köra. Vi har hjälpt pappa i trädgården och strax kommer släkten på middag.





Det var magiskt.

Vid nio tiden igår kväll fick vi springa ner till bussen, vi ville ju såklart ha bra platser till Veronica Maggios konsert som började kvart i tio. Veronica Maggio är jättebra live, jag har hennes senaste album och jag gillar verkligen hennes musik. Ett tag efter Veronica Maggio klev Timbuktu upp på samma sen och folkmassan blev helt plötsligt större. Man kan inte missa Timbuktu när han är hemma i skåne och spelar. Timbuktu för mig är kärlek. Både jag och Timbuktu är från i Lund och jag vet inte hur många konserter jag har sett med honom, stora som små. Timbuktu är magisk på scen, jag vet inte hur många det var som stod och lyssnade på honom igår men hela folkhavet dansade och sjöng. Mitt i en låt avbryter Timbuktu och skriker i micken "Du, tjejen där med vit jacka, titta på mig - Det är inte så man har roligt". Som ni kanske förstår så var det någon som slogs. Och sen fortsatte Timbuktu som om inget hade hänt. Jag blir nostalgisk när jag lyssnar på Timbuktu, speciellt live. Jag har så många fina minnen med honom och med mina vänner från Lund. När sista låten körde igång igår hoppade folket lite extra, dem drog igång introt till en Micheal Jackson låt och Timbuktu körde moonwalk på scenen. När hela gänget med Timbuktu i spetsen hade lämnade scenen sattes Billie Jean igång och plötsligt stod flera hundratals människor och sjöng med, flera till och med dansade. Det var magisk och igår var en av dem bästa kvällarna under denna sommaren. ♥

Riktigt bra.

Vi har det kalas här hemma och ska snart dra upp mot stan. En riktigt bra sensommarkväll helt enkelt. Puss på er



Monkigirl.





Monki höst 2009

This rainy day.

Hemma, och här hade jag velat stanna hela dagen. Det har regnat sen imorse. Det är väl typiskt, när man ska ha grillfest  och sen ska på utomhus konsert. Idag är dessutom första dagen på hela sommaren som jag tog jeans på mig, och jag gillar det inte. But hey, thats life...

Rubrik.

Godkväll! Mikeys mamma är här hos oss ikväll, vi har ätit god fredagsmiddag och ska snart duka fram lite gott. Morgondagen är fullspäckad. Vi blir hämtade vid tio av Mikeys mamma, vi ska vara smakråd till henne när hon ska köpa ny soffa och säng. Kl tre är det match som gäller och vid sex kommer ett helt gäng hit för grillning och sen blir det Veronica Maggio och Timbuktu uppe i stan. Men hey, vi hörs innan dess. Ha en fortsatt bra fredagskväll.

Puss

Min höst.

Svart

Skinnjackor

Mocka

Jeans

Leopard

Moccasiner

Indian

Fejkpäls

Boots

Axlar i fokus

Höga klackar

Denna fredag.

Nu ska jag sätta mig ute i solen med sydsvenskan och njuta av en kopp te. Vi får se vad denna dagen har att bjuda på ♥



Mer nytt från H&M.



Klick, klick.

jag klickade hem den. Tror att den kommer att vara ännu snyggare på. Och jag kommer nog försöka att hotta upp den lite. kan bli bra det här..





Till vintern.


H&M

Ja tack.

Sensommar fika.













Äventyr.

Nu drar vi iväg på äventyr! Vi hörs om några timmar. Ha en bra torsdag ♥

Nytt från H&M.





Funderar på att beställa hem skinnjackan i nedersta collaget. Den ser helt okej ut och tänkte att kreativa jag kan ju sy fast lite nitar och annat snyggt på den, eller vad tycker ni?




Snyggelisnyggsnygga.




Leopardtajts från Urban Outfitters.


Jag kan om jag vill.

Oj vad jag har varit hurtig idag. Bestämde imorse när jag satt i soffan och sippade på mitt te, tittade ut i köket och på golvet att det behövdes en stor städning. Sagt och gjort! Så nu känns det riktigt skönt och jag kan slappna av och ta det lugnt ikväll, tända några ljus och bara spana ut över min rena och fina lägenhet. Det är lite töntigt va? Att man kan bli sådär lugn och glad för att man har varit duktig och städat ordentligt. Men iaf, nu åker raggsockarna och lite bekvämare kläder på, ska koka mig en kopp te, slänga mig i soffan och läsa nya numret av Glamour.







Oh, I like black.



Tunika - Monki
Tajts - H&M Trend
Espadrillos - Din sko
Väska - Secondhand


Movie time.

Idag är vädret sådär så jag kan med gott samvete sitta inne och titta på film (skulle egentligen tränat idag, jo det är sant. Men vi flyttade det till imorgon). Tänkte se en sådär riktigt tjejfilm, en sån som man ser utan pojkvännen. "It´s all about the women", vi får väl se om den håller måtten. Men först ska jag gå in till kattungen Tindra och ge henne lite frukost.




Puss

Kan knappast bli fel.


Jeans - Topshop
Tröja - Alexander Wang
Skinjacka - Topshop
Skor - Asos
Halsband - H&M


En outfit som denna kan knappast bli fel. Svart och vitt! Tror jag ska ta och spana in jeansen från topshop. Är i stort behov av ett par svarta.


Mycket ska det va!



Jag gillar verkligen en massa armband, klockor och ringar på en gång. Till en hyfsat enkel outfit.


Leopard.

åh ni, idag bär jag en väldigt enkel outfit. Svart, rutigt & leopard!







Och vet ni hur sugen jag blev på sushi. Tror bestämt att det får bli en tripp till stan.

Kitten.

Hey! Idag ska jag passa en kattunge, lilla Tindra. Och när Mikey kommer hem från jobbet ska vi iväg på lite ärender och ikväll har han ingen fotboll så det blir väl till att hitta på något. (btw så har vi 4 år nu i augusti och jag vet inte vad vi ska hitta på, tips?) Men nu först ska jag hoppa in i dushen och styra upp denna dagen.

Jakandjil

& här ser vi det igen, mjukisbyxans intåg i modevärlden. Här matchat med en paljettjacka. Något ni hade kunnat tänka er?

Tack för idag.

Ganska nyss hemkommen efter en mysig måndagskväll hemma hos en vän. Nu ska jag krypa ner brevid Mikey, läsa en stund och sen sova. Och jag hoppas att jag får sova bra inatt!

Puss på er och hey, sov gott.

Vackra ting.






Jakandjil

Födelsedagsfesten.

















Bilder från födelsedagsbarnet Carro

Sensommar outfit.


Tunika - Monki
Shorts - Gina Tricot
Väst - Topshop
Moccasiner - Topshop


En helt vanlig måndag, eller?

Godmorgon urinvägsinfektion och förlåt alla grannar för att jag ställde mig i duschen fyra imorse för att jag inte stod ut med smärtan. Men istället för att gnälla tänkte jag beundra och glädjas åt denna fina lilla väska från Topshop och så ska jag göra det bästa av denna måndag.



Älskade söndagskväll.

Nu ska jag njuta dem sista timmarna av denna söndagskväll med en kopp te och några skorpor. Ikväll begär jag inte mer.





Jag gillar.



Vad säger ni om dessa två då?
Från chicy! Väldigt lika men jag tycker den understa ser lite plastig ut. Båda två är dock fejkskinnjackor.


Är man fåfäng?

En dag som denna önskar jag att jag hade en massa snygga myskläder hemma. Man är liksom tillräckligt trött för att inte orka ta på sig ordentliga kläder men inte så trött så att man ändå inte bryr sig lite om hur man ser ut. Töntigt kanske? Men jag har alltid varit sådan att jag vill se någorlunda anständig ut även fast jag är hemma och gör kanske abslut ingenting.  Man vill ju vara snygg ändå, eller? En snygg hemmadress liksom. Att dra på sig en fredagskväll när man slö kollar sex and the city med sambon i soffan eller en söndgasmorgon när man sitter länge och äter frukost och läser tidningen. Myskläder som man känner sig fin i men som ändå är otroligt bekväma och som man inte hade skämts över om det plötsligt ringde på dörren. Varför lägger man aldrig pengar på det?






Topshop



& vilken kväll sen..

Godmorgon! Ja det blir det för mig. Är ganska sliten då det blev ganska sent igår. Tror vi knoppade in vid halv fem imorse. Men kvällen igår var kanon, trevligt sällskap, bra musik, ljummen sommarkväll och avslutningsvis dans tills fötterna värkte.
Måste få i mig frukost nu, jag är vrålhungrig. Vi hörs sen!

Puss

Nä men..







vi hörs imorgon. Puss på er



När livet är som bäst.

Har haft en mysig dag och laddar nu för en riktig sommarkväll med fest på en innegård uppe i stan och kanske en utgång i natten. Vi låg på stranden i några timmar och fick lite färg, sen cyklade vi hem och lagade en riktigt god lunch. Sallad på bladspenat, tomat, parmaskinka, rädisor, gurka och ädelost. Med lite äkta kroatisk olivolja, rödvinsvinäger och kryddor så blir det ännu godare och som tillbehör vitlöksbröd. Nu är jag full igång med att förbereda mig inför kvällen. Håret är fixad och naglarna är målade. Snart dax att fixa en lätt middag innan bussen går om ca 1 timme.

Puss



I want to go back.

Man kan ju inte sitta inne i detta fina väder så det blir till att hoppa på cyklarna och trampa iväg till stranden. Kom på idag att jag saknar Blekinge och stugan precis vid havet. Det var helt underbart fint väder och det tog oss 2 minuter att promenera ner till stranden. Om inte det är lyx så säg!












Sweet dreams.

Hej! Nu är vi äntligen hemma och det har varit 2 intensiva timmar i eskilsminne. Vi lyckades ju såklart att köra lite vilse men det löste sig till slut, det är tur att man kan skratta åt det. Olympic mötte alltså serieledarna (olympic ligger tvåa) Eskilsminne och vilken match sen. Olympic vann med 2-0 och killarna blev så glada, ja vi också. Underbar start på serien! Har precis lagat lite mat till min sambo som en riktigt lite fruga (händer inte så ofta) så han sitter nöjd i soffan. Man ska ju inte skämma bort dem för mycket!

Hoppas att ni har haft en bra fredagskväll. Sov gott

När inget blir bra.



Kändes som att inget blev bra idag, oavsett vad jag tog på mig. Men till slut blev det här iaf.
Behöver få lite mat i magen nu och sen bär det av mot Helsingborg.
Ha en bra kväll.


Kort & gott.

Efter lite fix och trix här hemma beger vi oss nu ut på lite äventyr. Och som sagt, ikväll blir det fotboll uppe i helsingborg. A och C hämtar upp mig och hey, håll nu tummarna. Det är en mycket viktig match! Men jag tror vi hörs innan.

Puss

Gillar ni..

den rådade djurmönster trenden. Jag själv har nog alltid varit lite förtjust i djurmönster. Dock får det ju inte bli för mycket.



Ett par strumpbyxor från H&M kanske?
Vet att Gina Tricot kommer att få in fina djurmönstrade tajst också.


En bra avslutning på dagen.

Nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och tänkte kolla på några sex and the city avsnitt innan jag släcker lampan.



Imorgon står det tvätt, presentfix, viktiga telefonsamtal och fotboll på schemat.
Sov gott!


Broad shoulders.

Spana in denna snygga tröja från Zara som jag hittade inne hos Emma. Om jag vill ha den? Näädå!



Rutigt it is.

Idag slängde jag på mig en gammal favorit, rutig tunn skjorta från Topshop. Nu är man lagom trött, varm och skitig i håret. Ska cykla och hämta ut mitt mobila bredband och sen blir det en dusch och käk. Riktigt mysigt på stranden idag förresten, om vädret håller i sig blir det nog en tripp till i helgen.





Sunny day.

Nu drar vi till stranden. Ha en bra dag. Vi hörs sen.

Black skin.

Jag vill fortfarande gärna ha en skinnjacka och provade idag denna fuskskinnsjackan inne på H&M Divided.
Gillar ni den?



Nämen, Mikey zappade precis på tvn och en av mina favoritfilmer dök upp på 9:an. Why I wore lipstick to my mastectomy.

Nu ska det målas.





Sommaren har återvänt.

Jisses, inte trodde jag att det skulle vara så här varmt. Slängde av mig alla kläderna när jag kom hem och får väl lägga mig en stund i solen strax. Fick med mig en svart tunika från Monki hem med fickor fram till. Lättmatchad och fin, till tajts eller shorts.





I´m out!

Nu pyser jag upp till stan, ska handla lite nödvändigheter och så tänkte jag ta mig till ett litet museum här i stan som heter Ebbas hus. Och förresten, solen skiner!






Puss

Sweet dreams.

Godnatt på er gullungar!

Det blir film.

Nä ni, nu blir det film med popcorn och dippa. Ni har väl provat att doppa popcorn i dippa? Om inte så gör det. Väldigt gott. Och något annat som också är väldigt gott är grillkrydda på popcornen. Jo det är sant. När du väl har provat kan du inte sluta!
Puss

Second skin.

Oj, helt plötsligt fick jag sånt sug efter en ny skinnjacka, helst i bikermodell (tips?). Behöver inte nödvändigtvis vara i äkta skinn. Känner att det kommer bli perfekt till sensommaren/tidiga hösten.



Glitzy.se, Jofama by Kenza, Topshop


Jag gillar..

verkligen enkla stickade tröjor. Som dessa från Monki för 300 kr. Lättmatchade och snygga.



It´s tuesday.

Hej hej! Vaknade av mig själv kvart över nio, brukar aldrig sova så länge. Mikey är ledig idag så vi åkte och handlade bullar och tidningar. Sen slog vi oss ner i soffan och här sitter vi än. Vi har lite att fixa idag, ska säga upp vårt bredband och fixa nytt. Det blir nog ett mobilt bredband från 3. Och så hade vi behövt handla en födelsedagspresent, ringa vår fastighetsskötare, och rensa i garderoberna. Och dammsuga också förresten, men jag låtsas som att det inte behövs för det är så nedrans tråkigt. Jag börjar alltid bråka med dammsugaren för att den inte gör som jag vill. Överlämnar nog det till Mikey i så fall.


Tipsa mig!

Någon av er kära läsare som använder er av mobilt bredband från 3 och är nöjda? Eller om det finns någon som har lite tips på ett bra och hyfsat billigt mobilt bredband. Har fått för mig att 3 är bäst men jag kanske har helt fel?


Jag har sparat 200kr.

Såg precis att denna kavajen som jag köpte för 600 kr (ej på rea) på Topshop i Warszawa går loss för över 800 kr här hemma. Det känns ju bra!


En dag som denna.




The time.

Vet ni vad?! Nu ska vi dra och köpa ett XBox och få lite mat i magen. Jag har bara läst hela förmiddagen så jag har helt glömt bort tiden.





Puss på er

The ultimate jacket.


Topshop

Svart, markerade axlar, enkel, snygg, användbar.


This monday.

Godmorgon! Jag kunde inte somna igårkväll, utan låg och läste i nästan två timmar. Ändå lyckades jag gå upp klockan åtta idag, när Mikeys alarm satte igång. Idag tänkte jag städa och så väntar jag på ett samtal. Har även funderinga på att ta mig till ett av museumen i stan. Jag har alltid älskat museum.
Tror det beror på att vi gick en del på museum när jag var liten och
för att pappa också älskar det.



På lördag..

vankas det födelsedagsfest för en kär vän. Jag har lite klädångest, det ända jag vet är att klackarna åker på och att jag gärna hade velat dra på mig mina lacktajts. En enkel och snygg outfit där ett par röda läppar och accesoarer får stå i centrum. Elin Kling är snygg i sina tajts men jag bär helst något längre än en t-shirt till mina.



Nä, men det här var väl ändå ett I-landsproblem och sådana ogillas.

Nice.


Erin och Alexander Wang

Lockig hög toffs. Kanske något för lördagens fest?

Söndagar som denna.

Det blev sent igårkväll och därför sov vi ganska länge, åt sen frukost, tog en lång dusch och har bara myst runt. Har precis legat i sängen, läst (har snart läst ut boken jag började på för några dagar sen) och ätit honungsmelon. Man behöver söndagar som denna! Strax blir det mat och sen blir det mer mys framför tvn och en film. Idag visas ju The Rachel Zoe Project och Privileged. Något ni följer?





Igår.





Nu, godnatt.


Kebab i city.

Sitter hemma hos Carro nu uppe i city och har precis fått i mig en kebabrulle. Det var länge sen! Men gott var det. Vi ska möta upp resten av tjejerna om ett litet tag sen får vi se vart kvällen slutar. Mikey leker med sina lagkamrater idag, rättare sagt dem har lagfest. Kan bli vilt! Och förresten,dem vann sin match med 4-0.



Puss

Powernap.

Jag måste ta en powernap för att sen svira om igen. Det blir musik i parken ikväll!





Sol & fotboll.

Nämen hej! Allt bra med er? Jag är lite trött, fått för få timmar inatt men det är okej. Var hemma hos en tjejkompis igårkväll med lite andra pinglor, drack rosévin och sjöng singstar. Klockan ringde halv nio imorse och vid nio fick jag frukostbesök och nu ska jag snart cykla iväg och kolla när Mikey spelar fotboll. Vädret är kanon så det kan nog inte bli bättre! Ni får ha en riktigt bra start på denna lördagen.




Puss



RSS 2.0