Hejdå!

Jag lägger ner bloggen! Iaf för nu. Kanske dyker jag upp någon gång igen någon annan stans. Jag hinner inte just nu och känner att det är mycket annat på gång som tar min tid. Ni får ha det så bra!

Kram

I´m taking a break.

Hörrni! Vet inte om det här med att blogga är riktigt min grej längre. Eller så är jag bara allmänt trött på det just nu och känner inte att jag har tid. Har så mycket annat att fokusera på nu känns det som så jag tar nog en liten blogg paus. Vet inte hur länge den kommer att vara. Jag återkommer iaf!

Hej

Cirkus.

Det är full cirkus här hemma med en ny kattunge i familjen. Wille kan inte riktigt uppskatta honom, än. Men vi hoppas självklart på att dem ska bli riktigt goda vänner i framtiden. Så det är mycket just nu, med jobb, flytt och nu familjemedlem. Därav den dåliga uppdateringen!

Vi hörs!

Min lilla garderob.Hej! Fy tusan vad jobbigt det är att flytta. Nu vet jag varför folk tränar. Helt enkelt för att orka springa upp och ner från fjärde våningen med flyttlådor. Vi har fått iordning hyfsat bra men fortfarande lite kaos. Lägenheten är stor och mycket gammal så allt känns väldigt ovant. Vi har enorm brist på förvaring och det ni ser på bild är min lilla garderob, och jag har en hel sopsäck med kläder till som inte får plats. Vi behöver en stor och rejäl byrå och det är nu. Vi behöver dessutom mer förvaring inne på toaletten som är mycket mindre än den vi hade innan. Men men sånt löser sig väl med tiden. Nu ska vi bara försöka bo in oss och få denna lägenheten att lukta som vårt hem. Det är viktigt!

Puss

En kärlekshistoria.


Hejsvejs!
Dagarna går i ett här med jobb och flytt. Hinner inte med så mycket annat mitt i veckan, tyvärr. Har dessutom jobbat 6 dagar denna veckan. Men igår hann vi med en mycket trevlig middag med vänner och idag har vi haft lite besök här på eftermiddagen. Härliga avbrott i vardagen! Ikväll blir det till att fortsätta packa och sen laga lite middag, händer inte mycket mer än så ikväll. Kanske att vi hyr en film, är i såfall väldigt sugen på att se "En kärlekshistoria". Underbart fin film!

Ha en fin söndagskväll!

Dress up.Otroligt fin klänning från Zaras nya kollektion!

Mycket på gång.

Hej på er! Det blir lite dålig och tråkig uppdatering just nu. Jag känner mig typ stressad hela tiden och har hur mycket som helst att fixa. Det är mycket på jobbet och det är mycket med flytten. Allt tar ju alltid så mycket längre tid än vad man tänkt sig. Idag har vi iaf fått kastrerat lilla Wille, Mikey har varit i den nya lägenheten och fixat, dock är där en hel del kvar att göra. Och jag har jobbat hela dagen idag och vi har fått hur mycket varor som helst. Puh!
Imorgon börjar jag dock lite senare och slutar lite tidigare. Vet inte om det blir en tur till lägenheten, eller om jag ska möta upp en tjejkompis. Och förresten, nästa helg hämtar vi hem en ny katt. En kompis till Wille!

Puss

RSS 2.0