Jul i vårt hus..eller jag menar lägenhet.













Nu har vi tänt en massa ljus, och fått upp det lilla julpynt vi har och jag har gjort en provisorisk "adventsljusstake". Ville ha blockljusen i ett stort zinkfat men det finns ju inte någonstans. Kör med röda bordstabletter nu till jul, känns lite ovant men dem är iaf röda.  Och så fick det bli lite rosor, aldrig fel.
Nu ska jag fortsätta att sjunga med till julskivan och dricka en kopp te.

Puss

Sköna lediga måndag.

Godmorgon! Har haft fullt upp dessa dagarna, helt glömt bort bloggen. Är trött och vill bara gå och lägga mig igen men behövdes en timme tidigare på jobbet. Jag kan säga att jag har inte fått 8 timmar inatt. Stack hem till en killkompis direkt efter jobbet, det blev idol och sen en film. Blev nog ganska sent! Idag får jag inte heller komma hem efter jobbet utan ska ta tåget direkt in till Lund då vi ska på middag hemma hos en vän till familjen. Sen blir det till att åka hem och nanna för att hoppa upp och jobba imorgon också. Sköna lediga måndag, jag längtar efter dig.

Ha en fortsatt bra helg.

Godnatt.







Nya grejer! Lite dåliga bilder men ja, när klockan är tio på kvällen och man bara har en liten sänglampa i sovrummet blir det såhär. Men det är iaf två nya tröjor/blusar/tunika från Zara. Dem blir bara bättre och bättre tycker jag!

Godnatt

Veckan.

Måndag - Ärender på stan, följa med Mikey till sjukgymnasten.

Tisdag - Städa, in till Lund

Onsdag - Klipptid, några rundor på stan,  träffa vänner i Lund.

Torsdag - Jobb, träffa C

Fredag - Jobb, filmkväll med killkompis

Lördag - Jobb, middag i Lund (lund igen)

Söndag - Jobb, hem och pynta (1:a advent)


Middagsgäst.



Jag är sjukt seg idag. Halsen och huvudet värker en aning men det är nog ingen fara med det. Måste rycka upp mig lite nu då vi idag får en middagsgäst= Mikeys mamma. Nä, en dusch, en macka och en kopp te sen är jag nog fit for fight igen.

Trevlig söndag

Vindåkragård.





Vi har varit ute på vårt favoritställe och fikat. Otroligt mysigt nu till vintern/julen med brasa och hela kittet. Dem har både fik, lite inredning, gallerie, kläder och smycken. Dem öppnade nu i maj och vi har varit med dem sen starten. En otroligt mysig gammal skånelänga och deras motto är 100% känsla. Dem bakar det mesta själv i fiket med en hel del egologiska ingredienser och bra råvaror. Känner att jag gör lite smått reklam för dem nu men det gör jag faktiskt mer än gärna. Snart kommer dem även att öppna en avdelning för herrkläder, gissa om Mikey blev glad. Så han skrev upp sig och kommer att få en handskriven inbjudan hem i brevlådan till premiäröppningen. Nu till jul kommer dem att ha julmarknad på innergården. Ja ni hör ju själva hur det låter, helt underbart. Nu har vi precis klämt i oss lite sushi. Kvällen blir lugn då det vankas jobb imorgon.


Spots.

Söt och prickig. Och till ett bra pris, en utmärkt vardagstopp. Från Monki!

 


Let there be light.





Vi myser som tusan här hemma med en massa tända ljus. Har tjuvstartat julen lite. Hey, det är ju snart 1:a advent. Ljuskronan är ny, kommer från mitt jobb Village. Väldigt enkel, precis som jag vill ha den. Har riktiga stearinljus i, luktar så gott. Förresten så har vi storm här nere i skåne, och regn. Så har inte alls velat gå ut idag, fast att det var tanken från början.

Sov gott

Spa.





Det lutar åt att det blir ett spa besök på Ystadssaltsjöbad inom kort, kanske redan den 13-14 december. Har aldrig varit på spa tidigare så det ska bli hur härligt som helst. Vi kommer att bada, simma, basta, bada bubbelpool, vila, äta gott och jag har valt att få en hot stone massage + klassisk massage. Underbart! Ska dessutom få gå på fotvård nu i början på december för att det har gått så bra för vårt Village under oktober månad. Och i januari har jag bokat in en ansiktsbehandling. En lyxig höst och vinter!


Svart & enkel.


Monki

Den här ska spanas in!

Förändringar.


Hej
alla glada! Idag har jag passat på att få iordning lite här hemma, till och med skurat golvet. Inte illa! Sitter och letar lite inspiration på nätet. Har kommit underfund med att jag är ganska trött på modet och trenderna just nu. Jag vill få lite ny inspiration och känner för att börja klä mig lite mer dressat och mixa och trixa lite. Jag vet inte exakt hur än men det kommer väl. Just nu känner jag för ballerina skor, tajta jeans, snygga skjortor och blusar, klackar, kappor, små väskor, handskar, hårda större väskor, klänningar, men med en touch av det som är trendigt idag. Jag har börjat tröttna på nitar, skinn, paljetter och även djurmönstrat. Än är det inte så att jag kräks på det så förmodligen kommer ni fortfarande se mig skutta runt i det då och då, men det kommer nog att ske en liten förändring. Tror minnsan det blir ett besök hos frisören nästa vecka också.


Lever.



Hej på er! Ville bara säga att jag lever. Har jobbat och haft mig och igår var det som sagt 100 års fest. Idag ska vi förhoppningsvis komma iväg och storhandla, vi är i stort behov av det just nu. och sen blir denna söndag inte så olik alla andra söndagar här hemma.
Ha en bra dag!

Puss

Acne.



Just nu är jag väldigt sugen på ett plagg från Acne, och speciellt denna skjortan. Har läst en hel del bra om just denna skjortan och jag har en stor brist på snygga enkla skjortor och blusar. Just denna är ju lite halvt genomskinlig och verkar ha en grym passform. Den är ganska dyr men jag ser det som en investering.
Förövrigt sitter jag här och planerat ett besök på kallbadhuset här i Malmö inom kort. Kanske ett dopp i havet, bastu, massage och en god middag. På ett och samma ställe!

I´m sick.


Natalia Vodianova



Godmorgon!
Känner mig ganska seg idag och har väldigt ont i armen efter svininfluensa vaccinationen igår. Trots det stack jag direkt till jobbet efter vaccinationen och ju längre dagen gick ju mer ont i armen fick jag. När jag kom hem fick jag frossa och feber. Tror inte att jag har feber just nu men är helt trött i kroppen och känner mig allmänt hängig. Sa ja till att jobba idag, vilket jag gärna vill men som jag samtidigt ångrar lite. Men jag får slänga i mig lite alvedon och så får vi se hur länge jag orkar. Jag är ju faktiskt ledig imorgon, jobbar sen fredag lördag.
På lördag blir det dessutom 100 års fest (två som fyller 50). Så kommer att sticka direkt hem till pappa i Lund efter jobbet. Nä, nu ska jag försöka föna håret. Kan inte lyfta min vänstra arm!

Puss

Wille and I.







Jag och Wille myser i soffan. Sitter och är lite smått nervös och orolig inför min vaccination mot svininfluensan imorgon. Men det är väl bara till att få det gjort. Ikväll ska jag titta på fotbollsgalan och äta popcorn med dippa. Måste upp och studsa vid 7 imorgon bitti då en rörmokare kommer igen, han har varit här hela dagen och sprungit. Vaknade av att det plingade på dörren vid 7.30. Massa klydd i dessa lägenheterna och det finns inte ens ritningar på vart alla rör och ledningarna går så jag tyckte riktigt synd om rörmockaren idag för han visste inte riktigt vart han skulle börja. Och sen blir det faktiskt jobb direkt efter min vaccination, hoppas jag inte känner mig allt för dålig.

Puss

Ballerina.



Klackar
i all ära men jag är faktiskt en riktig ballerina tjej. Och just nu är jag på jakt efter ett par nya. Jag bär dem med svarta tunna strumpor nu i vinter. Dem ska vara nätta, söta och gärna med en rosett eller liknande framtill. Jag har sett ett par riktigt fina i Danska modetidningen Costume och dem kommer från ett märke som heter Anniel. Någon av er som vet vart man kan få tag på skor från just det märket? Dessa på bilden kommer från Topshop och är också väldigt söta.


Sammet.




H&M

Ny liten sammetbörs/väska + armand som invigs redan ikväll (20 års fest).

Puss

3 kalas på en vecka.


Natalia Vodianova Magasin

Godkväll! Dagen har bestått av jobb och sen besök av en kär vän för lite fika här hemma. Mikey är iväg på klubben och snackar nytt kontrakt, spännande. Veckan börjar lida mot sitt slut och det har varit en bra och ganska händelsefull vecka. Imorgon direkt efter jobbet bär det av till Lund igen för att fira mamma och på lördag blir det först jobb och sen 20 års fest, inte fel. Nu ska jag krypa upp i soffan med Wille (katten) och en ny tidning. Så vi hörs!

Puss

Kalas dags.







Nu drar vi upp till stan för att möta lite vänner och sen bär det av till Lund för att fira pappa och farmor. Hurra!
Puss

Jag har blivit med Aino.



Japp, igår blev det en ny mobil då min gamla har klyddat länge nu. Och igår fick jag verkligen nog! Det fick bli en Sony Ericsson Aino, U10i tror jag den heter. Har nog aldrig haft en sådan avancerad mobil, eller ah det beror ju på hur man ser på det men jag begär bara en bra mobil som jag kan ringa och skicka sms med och gärna med en kamera. Och nu gick jag från en kamera på 2.1 megapixel till en kamera med 8.1 megapixel, så förbered er på bättre bilder. Denna har både touchscreen och knappsats och en hel del annat. Ja det blir ju spännande att se hur fort jag lär mig denna mobilen.

Puss

Ohlala.


Elin Kling

Spana in denna tjusiga koftan från Mexx som Elin Kling bär. Jag är helt såld på den sortens koftor just nu!

Onödiga behov.



Känner att jag är i stort behov av toppar, blusar och tröjor i allmänhet. Tycker att Monki har ett bra utbud av just detta.

Veckan.

Måndag - Städa, tvätta, avskedsmiddag på Mosaik med vänner

Tisdag - Utbildning på jobbet, besök av mamma

Onsdag - Fira pappa & farmor

Torsdag - Jobba, fika med en vän

Fredag - Jobba, fira mamma på kvällen

Lördag - Jobba, 20 års fest

Söndag - Hälsa på Mikeys farmor i Trelleborg


Lördags

My day.

Lund (redan här), Ikea, pizza och söndagsmys. Känner för att titta på filmen "En kärleks historia" idag, tror minsann att det blir så. Anyway, så ser min dag ut.



Ha en riktigt härligt söndag allihopa.

RSS 2.0