Oväntat besök.


Daria Vogue Nippon

Har jobbat, därför har jag heller inte uppdaterat på två dagar. Är riktigt trött ikväll, fick bli sen middag idag. Vi har ju dessutom fått lite oväntat besök. Igår kväll knackade det på vår dörr, då var det vår granne som hade hittat en liten kattunge, en hane på kanske 9-10 veckor, inte helt säker. Hon har två egna katter så det funkade inte riktigt att ha den lilla kattungen hemma hos dem. Så djurvänn som man är öppnade vi vårt hem för den lilla. Och fy bubblan vad söt han är. En helt underbar liten katt. Han anpassade sig direkt och har sovit med oss inatt. Vi hoppas självklart att han har ett hem någonstans och att det inte är någon som har slängt ut honom. Men visst är det mysigt med en liten här hemma. Åh nu är det helg och jag ska ladda för nästa vecka kommer gå i ett, ungefär. Full rulle minst sagt!

Ha en bra fredagskväll!

Happy birthday to everybody.



Hejsan svejsan! Ganska nyss hemkommen och ska strax börja steka upp lite aborre till middag, hur gott som helst. Har varit uppe i stan med tjejerna och lunchat + fikat. Sen en promenad hem till Sofia i regnet. Har fått handla lite presenter idag också till alla som har bestämt sig för att fylla år samtidigt, det är så här att först fyller min syster år i Augusti, sen är det jag i början på oktober, Mikey tre veckor efter, min kusin dagen efter Mikey, pappa och farmor på samma dag nästa vecka, min mamma 2 dagar efter pappa och farmor, plus två nära tjejkompisar. Ja jag har säkert missat någon! Så även fast att jag har haft lite extra pengar denna månaden vilket verkligen har varit underbart då jag kunnat köpa på mig sådant som har fattats och som jag inte har haft råd med innan. Men visst är det så att när man väl sen har lite mer pengar så har man så mycket utgifter. Då har allt plötsligt tagit slut samtidigt, så som mascara, hårprodukter, ansiktskräm och + då att alla fyller år samtidigt. Typiskt! Men det ska nog lösa sig det också ska ni se. Nu ska jag hinna se ett avsnitt av The hills innan maten och sen blir det film.

Puss

Magiskt.



Jag lever fortfarande av ruset från i lördags. Hur kan något så simpelt vara så magiskt? Kan ni inte snabbt gå upp i 2:an nu så att vi får känna på samma stolta lycka igen, alla tillsammans.

Godnatt

Ja tack.


Glitzy

Vi är gröna i hjärtat.

Patrick Ekwall ett Olympic fan!
http://ekwall.fotbollskanalen.se/2009/10/25/fantastiskt-att-se-olle-nordin-in-action/


My new dress.





Min nya fina klänning från Zara (dålig bild, jag vet. Bättre kommer). Den är riktig tajt, jag gillar trekvartsarmarna och rigningen i halsen. Invigde den i lördags.

Oj,

vilken fest, vilken lycka. Respektive, släkt och vänner sammlades på klubben någon timme innan. När sen killarna dök upp sjöng vi in dem "-det går bättre och bättre dag för dag ...". Dem tog emot jublet och applåderna. Sen blev det vilt och det dansades på bord, stolar och såklart på golvet. Det var så härligt att se alla i Mikeys lag så glada och stolta. Igårkväll var vi alla som en ända stor familj. Jag dansade i mina nya 12 cm skor, blev uppbjuden av "gammlingen" i laget (37 år) och vi dansade tryckare, eller snarare någon form av vals, nej men sådan dans som äldre personer dansar, när man står riktigt nära och svänger runt på dansgolvet, alltså nu menar jag mormor och morfar dans.  Blev uppsliten på golvet av målvakten (han kunde inte dansa, han kastade mest runt mig) och självklart dansade jag med min man, vi dansade alla tillsammans.
Idag är jag trött men mår hur bra som helst. Mikey har lite ont i håret men det är ingen större fara. Det blir till att fixa och dona lite här hemma innan folket kommer.



Efter slutsignalen

Ha en bra söndag!

Bk Olympic Division 3.

Okej, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag börjar i denna ändan. Jag har haft en bra dag på jobbet, shoppat ett par kanonsnygga skor och en finfin klänning, Mikey fyller 24 år idag (grattis till honom). Men kanske det bästa av allt. Idag spelade Bk Olympic (fotbollslaget Mikey spelar i) sista och avgörande kvalmatchen för att kvala upp en division, till division tre. Och dem VANN MATCHEN! Helt otroligt, jag har haft så ont i magen hela dagen. Jag kunde ju tyvärr inte se matchen då jag jobbade men jag ringde en kille i laget som var skadad och inte spelade så fort jag slutat och då återstod det bara 3 min kvar av matchen och olympic ledde med 4-1. Jag hörde dommaren blåsa av och hur alla jublade. Matchen slutade 6-1, dem hann alltså göra 2 mål till på dem 3 min. Men vilken lycka, och vilken födelsedag för Mikey. Nu är jag hemma och svirar om, killarna är och äter middag ute och alla flickvänner, fruar osv ska mötas upp på klubben och sen möta upp killarna där senare ikväll. För ikväll mina vänner blir det  fest, oj vilken fest. Dock blir det lugnt för både mig och Mikey med drickat då vi ska ha kalas här hemma imorgon för både mig och Mikey. Men hey, det kan och blir fest ändå. Spriten är aldrig det viktigaste för mig och som ni säkert redan vet så dricker jag ju väldigt sällan och i små mängder. Men nu måste jag dricka upp mit te och få i mig den sista mackan och sen hoppa in i duschen.





New shoes: Zara


Working hard.



Åh jag har så förbaskat ont i ryggen och axlarna. Jag står och går så mycket på jobbet! Men det är kul, så jag får väl ta det. Imorgon börjar jag 12 och jag har några ärender på stan innan dess. Ska bla handla lite presenter, hitta en svart klänning, peeling till ansiktet, smink ja ni vet sånt där. Nu ska jag göra mig en kopp te, kvällstradition och äta en chokladbulle.

Puss

Puss.



Är ganska nyss hemkommen och är sådär lagom trött.  Fick bli kvällsfika istället för middag. För sent för det nu tycker jag och så är jag väl lite lat. Men nu ska jag krypa upp i soffan med mitt te, kolla på The Hills och The City och njuta av att jag börjar kl 12 imorgon.

Puss

Found it!


Topshop ca 1000 :-

Jobbar bara tre dagar denna veckan, önskar verkligen att det var mer. (Update ska hoppa in och jobba imorgon också, woho) Dem tre dagarna är jag på Village, och hade hoppats på att dem kanske behövde mig på Ica någon dag men det verkar inte som det. Men så är det ibland! Iaf, idag har jag höststädat lite i "trädgården", vi har kanon väder här i skåne så jag passade på att ta en promenad också. Ikväll blir det god middag och en mysig tisdag med Mikey.  Men nu till koftan på bilden, den kommer från Topshop och är en sådan kofta jag letat efter. Mönstret, att den är så härligt stor och att den är öppen.

Idag har jag ..

vaknat 7.30,  ätit frukost,  kollat på efter tio , surfa runt som aldrig förr på alla möjliga sidor,  bäddat,  ätit , skrivit diverse listor,  källsorterat,  druckit te,  läst,  cyklat och handlat,  tittat på Oprah,  ätit igen,  duschat,  saknat Mikey, planerat veckan och faktiskt haft en allmänt slapp måndag. Mycket vettigt!

Puss

Be creative.







Fick denna kalendern av mamma igår. En kalender där man själv ska rita, måla och klistra in saker på varje sida, varje månad. Perfekt ju! Jag fixade till framsidan idag, med bilder som inspirerar mig eller helt enkelt bilder som jag tycker är snygga. Som dem där ballerina skorna tex, en typisk Nathalie sko. Otroligt fina!
Nu blir det fisk.


Det är lördag & vi har kalas.







Boxtröja/tunika - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Zebrasjal - MQ
Boots - Din sko

Ha en bra lördag!

När det känns i både kropp & själ.

Oh jag är trött och har redan träningsvärk i benen och armarna efter dagens jobb på Village. Min kropp och mitt huvud känns båda sådär extremt trötta och det är först nu ikväll runt elva tiden som jag kunnat pausa i soffan med en kopp te, en riskaka och en mazarin. Och ingen ordentlig middag har jag fått i mig idag heller! Slutade kl 18, var hemma strax efter sju, åkte och storhandlade vid 8, duschade vid halv tio och nu vill jag bara gå och lägga mig. Börjar kl 10 imorgon men slutar redan kl 15. Då ska jag hem och bara andas lite och göra mig iordning för vid sex tiden ska vi på middag hemma hos C och H. Och i helgen är jag ledig, fatta vad jag uppskattar mina lediga helger nu förtiden.

Natti

Nitinspiration.



Detta är något jag måste försöka ge mig på att göra!

LP.


Liselotte Watkins

Min
första dag på Village igår gick bra och snabbt. Direkt efter jobbet tog vi oss in till Lund då pappa bjöd på middag. Mycket gott och väldigt trevligt. Jag rensade lite till på mitt gamla rum och vi planerade den kommande renoveringen av pappas lägenhet, och att det förmodligen blir en flytt till våren. Vi ska hjälpa pappa då det kommer att bli en hel del jobb.  Sen spenderade vi resten av kvällen med att lyssna på pappas gamla LP skivor, en perfekt tisdag. Idag är vi på båda lediga men lite slitna, micke har jätteont i sin visdomstand och inte sovit så bra inatt och jag har också vaknat för att han har varit vaken. Jag har börjat få lite ont i halsen och min allergi vill inte ge med sig. Misstänker att det kan vara damm och kvalster allergi? Kul! Jag som älskar att städa, speciellt ofta.


Favorit saker.



Har snöat in mig helt på inredning just nu och känner stor lust till att förnya lite hemma. Men detta är dock saker som jag aldrig kommer att göra mig av med, mina favorit saker.


Jag tar det lugnt.

Eva Herzigova i Franska vouge


Sitter och myser i soffan med te och tända ljus. Idag är jag ledig, tänkte kolla lite repriser, städa och jaa, antagligen bara ta det lugnt. Imorgon har jag min första riktiga dag på Village, jobbar hela dagen och sen ska vi hem till pappa i Lund och äta middag. Gött! Men vi säger väl så sålänge, ha en bra måndag!

 


Gårdagens.


Lunch.



haha både jag och Mikey älskar att sitta och titta ut genom fönstret


På nya äventyr.


Min nya kavaj med snygga markerade axlar
Åh jag är ledig idag och så är också Mikey. Vi tog en skön sovmorgon och har passat på att tvätta en massa idag. Nu ska vi iväg på lite äventyr. Vi ska bla besöka en mysig inredningsbutik som jag har hittat en bit utan för city. Jag har åkt förbi den flera gånger med bussen och alltid tänkt att -åh den måste jag besöka snarast möjligt. Men det har liksom aldrig blivit av. Förens idag! Sen blir det nog en fika på det och lite annat smått och gott. Jag bjuder på en bättre "dagens" när jag kommer hem.


New things.


Mörkgrå kavaj med svarta slag, 20% ull, lite kraftigare tyg och markerade axlar från Zara.


Lång stickad tröja från Gina Tricot.


& så fick lite nya strumpbyxor följa med hem, behövs alltid. Och sen köpte jag faktiskt ett par leopardtajts till för dem jag har nu har redan börjar slitas lite och jag gillar dem så mycket.


Det är tisdagkväll & jag är trött.

Gud vad skönt det är att vara hemma. Jag har inte varit hemma sen nio imorse, och det är ganska många timmar när man först har jobbat på Ica Maxi och sen varit på personalmöte på Village hela kvällen. Jobbar hel dag imorgon på Ica men börjar inte förens kl 12 och fy bubblan vad skönt, då kan jag iaf få sova till nio. Får väl också berätta att jag shoppat lite idag. Var egentligen ute efter en mellan jacka, alltså en jacka mellan sommarjackan och den riktiga höst/vinterjackan. Men det känns nästintill omöjligt så det fick bli något liknande. En kavaj + lite annat smått och gott. Men jag tycker att vi gör så här att jag visar allt imorgon, är det okej? Bra då kör vi på det!

Godnatt

The end of the weekend.

Min födelsedagshelg har överlag varit bra och mysig. Jag har alltid älskat att fylla år men detta året kändes det lite annorlunda. Jag kan inte riktigt komma på varför! Och sen är jag lite så att jag bygger upp förväntningar, att min födelsedag ska kännas annorlunda är någon annan dag. Och det gör det ju egentligen inte! Men hey, fredagskvällen med tjejerna var underbar. Min egengjorda cheescake blev väldigt uppskattad, vi drack te, skrattade och spelade spel. Vi hade besök på lördagen, åt god mat och sen mös jag och Mikey resten av kvällen. Idag har vi avslutat helgen med fotboll, pizza, en dusch och nu sitter jag här med en ansiktsmask. Vi ska båda jobba imorgon, och på tisdag är första dagen på mitt nya liv, eller nä oj jag menar mitt nya jobb. Ska bli väldigt spännande! Dock måste jag säga upp mig från Ica Maxi, eller snarare säga upp mina helger för det kommer inte att funka med mitt nya jobb. Vill dock fortsätta att bli inringd. Nu ska jag tvätta bort detta klet i ansiktet, föna håret och göra mig en kopp te innan sängen kallar.

Hej

Hey, it´s my birthday.







Mikey kom in och sjöng för mig imorse med frukost på sängen. Jag har fått en massa grattiskort i brevlådan, det tycker jag är så himla kul att få. Mobilen har gått varm idag, vi har haft besök nr 1. Fick en jättefin ring av Carro och Henke. Om en timme kommer pappa, farmor och fabror.

Puss på er!

Jag känner att jag lever.

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra vecka. Min vecka har gått av bara farten och inte förens på söndag kan jag pusta ut. Har jobba hela dagen idag och nu håller jag på att förbereda för kalas, tjejerna dyker upp ikväll för att fira mig. Ja, jag fyller ju år imorgon! Och imorgon ska vi först iväg med Mikeys mamma, sen får jag besök vid ett tiden och vid fem tiden kommer la familia och firar mig. Jag kan iaf säga såhär, att den här veckan känner jag att jag lever.

Ha en riktigt bra fredagskväll!

RSS 2.0