Just nu..

har Nordiska museet i Stockholm en modefoto utställning, (eller den har premiär på fredag), som jag gärna hade velat se. Den varar ända till April och kanske man kan få till en resa till stockholm innan dess. Ska verkligen försöka få till det!
Nu blir det frukost och sånt!

Puss

Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Hej Nathalie! Tack för din kommentar, lite stress får man ju av att många som man känner flyttar hemifrån men samtidigt är det ju som du säger. Man faller snabbt in i vardagen. Sen känner jag redan nu att det är tufft att hinna med allt som ska göras när man bara är ensam hemma en helg. Jag är nog inte redo än. Men träna du något på att städa och så när du bodde hemma? Ja du vet säker vad jag menar :) Lära sig laga mat och annat som man måste kunna när man flyttar.



Nu blev det en lång kommentar, men men...

2009-01-28 @ 11:08:01
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Jag fick ju en lång kommentar tillbaka ;) Jo, jag vet det är nog så att man "bygger bo" hemma innan man flyttar, din far har rätt i det. Jag försöker själv tänka så att jag ska hjälpa till här hemma med det mesta men det blir ju inte så. Jag orkar liksom en vecka eller så sen är man tillbaka igen där man började. Bara låta föräldrarna göra allting, men jag får väl bli bättre. Sen känner jag precis som det du är inne på, lättare om man flyttar ihop två, även om det är en kompis, eftersom att då blir det mindre ensamt. För något man kanske inte tänker på när man bor hemma så är det ju ändå folk runt omkring en, någon att prata med. Måste bli extra ensamt att bo helt själv. Hur länge sen är det sen du flyttade hemifrån? Flytta du till en annan stad då? :)



Änn en lång kommentar, men intressant ämne :)

2009-01-28 @ 14:14:19
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0