Onsdag.

Hej hej ! Sitter i skolan och har just nu lunch. Vi leker butik, alltså vi har byggt upp två butiker i klassrummet och så får vi turas om att vara kund och personal. Det känns som när man var liten och lekte affär. Men det är nyttigt att leka och prova sig fram, nästa vecka går vi ju ut på praktik.
Nu börjar det förresten likna något där hemma. Nu har dem målat i köket, hallen och sovrummet. Bara vitt alltså! Och så kom soffan igår, en mörkturkos soffa till allt det ljusa. Vi gillar det!
Har tagit lite dagens bilder men har inte sladden med mig så kan tyvärr inte lägga upp bilder just nu. Men på söndag får vi datorn, och vi ska försöka fixa bredband tills dess så att vi har det när vi hämtar hem datorn. Till helgen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt och fixa lite. Kanske åka iväg och handla kuddar, gardiner, små bord och annat som vi behöver för att fylla ut och få en ombonad känsla i både vardagsrummet och i sovrummet. Men det tar ju lite tid, och innan man har hittat det man vill ha och det som passar in.

På söndag ska vi fira min syster hemma hos mamma så då uppdaterar jag nog igen. Ha det så bra !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0